kmpatra Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Κάποια σούπερ μάρκετ βάζουν κιόλας 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Just now, kmpatra said: Κάποια σούπερ μάρκετ βάζουν κιόλας Συνήθως lidl αλλού δεν είχα βρει για Q μ έλεγαν μόνο FREE2GO έχουν. 😕 Σήμερα είναι δύσκολο Κυριακή Θα περιμένω μπας και δώσουν 0.01€ αλλά χλωμό το κόβω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Σε αφήνει να καλεσεις το 1229 για να βάλεις εκεί τον κωδικό? https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/pos-kano-ananeosi-chronou-omilias-se-allon-sindromiti Δοκίμασε και αυτά για τις online περιπτώσεις. Μπορεί να δουλέψει κάτι. Βασικά περίμενε πρώτα κιόλας να δεις τι θα σου απαντήσουν Μπορεί να σου πιστώσουν 0,01 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 3 minutes ago, kmpatra said: Σε αφήνει να καλεσεις το 1229 για να βάλεις εκεί τον κωδικό? https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/pos-kano-ananeosi-chronou-omilias-se-allon-sindromiti Δοκίμασε και αυτά για τις online περιπτώσεις. Μπορεί να δουλέψει κάτι. Βασικά περίμενε πρώτα κιόλας να δεις τι θα σου απαντήσουν Μπορεί να σου πιστώσουν 0,01 Δοκίμασα και έτσι μόνο μου τράβηξε 13€ ήρθε μήνυμα από EUROBANK και δε μπήκαν στο myQ. Το έχω κάνει αίτημα περιμένω να δούμε. Για να μου δώσει πχ αυτά τα 0.01 που δίνει ανά διαστήματα πρέπει να το αφήσω ενεργό το νούμερο δηλαδή να είναι η σιμ στο τηλέφωνο ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 22 minutes ago, elkons said: Έχω μια Q στο συρτάρι από το καλοκαίρι και λειτουργεί μόνο σε GSM έχει φραγή δεδομένων και μόνο λαμβάνει κλήσεις. Το υπόλοιπο είναι μηδενικό, υπάρχει κάποιος τρόπος έστω να βγει η φραγή ή ξέρω γω κάνα δωρεάν 500mb ή όχι; ή κάνα κονέ; Πρέπει μόνο να πληρώσω ε; προσπαθώ να κάνω ανανέωση ηλεκτρονικά και λέει ουπς να δοκιμάσω με 16ψηφιο κωδικό αλλά δεν έχω. Το ένα από τα 2 δικά μου ήταν ατάιστο από τον ΙΟΥΛ και τον ΟΚΤ μπήκε 0,01 και τα 600 και συνέχιζε μέχρι τώρα και περιμένω την επόμενη εβδομάδα (1/2) για να δω αν θα ξαναμπούν. 3 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 minute ago, makap said: Το ένα από τα 2 δικά μου ήταν ατάιστο από τον ΙΟΥΛ και τον ΟΚΤ μπήκε 0,01 και τα 600 και συνέχιζε μέχρι τώρα και περιμένω την επόμενη εβδομάδα (1/2) για να δω αν θα ξαναμπούν. Μπαίνουν συγκεκριμένες ημερομηνίες ή τυχαία; οπότε το αφήνω ανοιχτό δηλαδή να αφήσω τη σιμ σε ανοιχτό κινητό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 3 minutes ago, makap said: Το ένα από τα 2 δικά μου ήταν ατάιστο από τον ΙΟΥΛ και τον ΟΚΤ μπήκε 0,01 και τα 600 και συνέχιζε μέχρι τώρα και περιμένω την επόμενη εβδομάδα (1/2) για να δω αν θα ξαναμπούν. Υπαρχει προυποθεση να βαζεις χρήματα 1 φορα στο 2μηνο για να συνεχιζεις να παίρνεις τα 600'+600mb 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 2 minutes ago, VIPdriver said: Υπαρχει προυποθεση να βαζεις χρήματα 1 φορα στο 2μηνο για να συνεχιζεις να παίρνεις τα 600'+600mb Α εγω έχω καιρό να ανανεώσω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Την πρώτη φορά σου αποδίδονται αμεσα μαζί με το ένα λεπτό Αυτό που λέει ο φίλος έχει να κάνει με τη συνέχεια της προσφοράς δηλαδή μετά τον δεύτερο μήνα. Θα πρέπει να ανανεώσεις για να συνεχίσει να στα δίνει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 20 minutes ago, elkons said: Μπαίνουν συγκεκριμένες ημερομηνίες ή τυχαία; οπότε το αφήνω ανοιχτό δηλαδή να αφήσω τη σιμ σε ανοιχτό κινητό; Έχω τη συγκεκριμένη sim 2η στο κινητό, οπότε είναι συνέχεια ενεργή. 21 minutes ago, VIPdriver said: Υπαρχει προυποθεση να βαζεις χρήματα 1 φορα στο 2μηνο για να συνεχιζεις να παίρνεις τα 600'+600mb 'Εβαλα και μπήκαν και την 1/1, αλλά δεν ξαναέβαλα και περιμένω την 1/2 3 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 2 ώρες πριν, elkons said: Τι να σου πω δε ξέρω απλώς έβαλα τα στοιχεία της κάρτας πάω να συνεχίσω λέει ουπς χρησιμοποίησε 16ψηφιο κωδικό ή επικοινωνήστε με εξ πελ.και με πετάει από το myQ Μίλησα στην εξυπηρέτηση έκαναν αίτημα δευτέρα τρίτη θα ενημερωθώ. Αν είχα και κοντά περίπτερο θα έπαιρνα κωδικό αλλά τώρα είναι λίγο μακριά και βρμ και ήθελα να τεστάρω το δίκτυο αλλά δε θέλουν μάλλον.. Το https://www.google.com/search?q=top-up+q+telecom εμφανίζει πολλούς μεταπωλητές 16 - ψηφίων Το αν και πόσο προμήθεια τυχών σου χρεώνουν είναι άλλο θέμα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 8 ώρες πριν, makap said: 'Εβαλα και μπήκαν και την 1/1, αλλά δεν ξαναέβαλα και περιμένω την 1/2 Σημασία έχει να μην περασει η ημερομηνία λήξης χρηματικού υπολοίπου. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts