Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

20250119_202442.thumb.jpg.a178639ed0913965f95960b6614078fb.jpg

€1.93 λήγουν αύριο 20/01 και δεν έχω σκοπό ανανέωσης αυτή τη στιγμή

Τι επιλογές υπάρχουν για να μην τα χαρίσω στον πάροχο;

14 minutes ago, Bas said:

20250119_202442.thumb.jpg.a178639ed0913965f95960b6614078fb.jpg

€1.93 λήγουν αύριο 20/01 και δεν έχω σκοπό ανανέωσης αυτή τη στιγμή

Τι επιλογές υπάρχουν για να μην τα χαρίσω στον πάροχο;

Ο πάροχος τα έχει λάβει ήδη. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τον χρεώσεις. 

33 minutes ago, VIPdriver said:

Ο πάροχος τα έχει λάβει ήδη. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τον χρεώσεις. 

Αυτό εννοούσα και εγώ... (θέμα διατύπωσης)

Θέλω να αγοράσω μια κάρτα της Q ..κι επειδή δεν έχω στην περιοχή μου φυσικό κατάστημα σε ακτίνα 30 χλμ...θα πρέπει να κατέβω Θεσσαλονίκη ή γίνεται και ηλεκτρονικά λέτε ?

Είπα λίγο πριν την μετάβαση του κυρίου μου αριθμού, να πάω για ένα μήνα πάλι στην κιου με τον τριτοτέταρτο. Πήρα ΤΗΝ προσφορά και παίζω με τα μηνύματα. Μέχρι στιγμής τα 600 που είχαν να μπουν από τον Αύγουστο, δεν έχουν μπει. Στο 22 όμως στο 12000, γράφει ότι το υπόλοιπο δεν επαρκεί. Λέτε να παίζει ακόμα;

Επίσης ενώ ενεργοποίησα ΤΟ πακέτο, δεν έχει εξαφανιστεί το κουτάκι από πάνω. Και με το sms ud, στο 12410, έγραφε πως η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη

Screenshot_2025-01-22-12-23-59-41_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg

Screenshot_2025-01-22-12-22-28-93_136a048fd343db936134efdb03d766fc.jpg

Screenshot_2025-01-22-12-22-16-46_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg

50 minutes ago, VIPdriver said:

Ποιά 600;

Αυτά που δίνουν 600 λεπτά ομιλίας και 600mb

24 minutes ago, sou_d said:

Αυτά που δίνουν 600 λεπτά ομιλίας και 600mb

Το αφησες χωρις καρτα περισσότερο απο 2 μήνες;

Η προσφορά με τη μορφή που έχει πλέον δεν ενεργοποιείται με το ud.

Από ότι βλέπω έχεις κάνει πρόσφατα ανανέωση (σήμερα?). Η απάντηση ότι δεν επαρκεί το υπόλοιπο υπονοεί ότι μάλλον θα το πάρεις αν ανανεώσεις. Το 22 είναι σίγουρα για 600'+600mb ? Γιατί από την απάντηση φαίνεται ότι κάτι θέλει να σε χρεώσει. Μήπως είναι η άλλη προσφορά που δίνει στα μηδενισμένα με τα απεριόριστα με 2,7 ευρώ?

1 ώρα πριν, kmpatra said:

Το 22 είναι σίγουρα για 600'+600mb ? Γιατί από την απάντηση φαίνεται ότι κάτι θέλει να σε χρεώσει. Μήπως είναι η άλλη προσφορά που δίνει στα μηδενισμένα με τα απεριόριστα με 2,7 ευρώ?

Η μία είναι για τα 600 και η άλλη με τα 2,7.

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Το αφησες χωρις καρτα περισσότερο απο 2 μήνες;

Ε ναι. Αφού δεν έληξε, πάλι καλά

1 minute ago, sou_d said:

Η μία είναι για τα 600 και η άλλη με τα 2,7.

Ε ναι. Αφού δεν έληξε, πάλι καλά

Κυριολεκτικά 1 φορά τον χρόνο 🤣🤣

Screenshot_2025-01-22-16-03-02-31_3aea4af51f236e4932235fdada7d1643.jpg

καλησπέρα σας, βλέπω ότι στο countdown υπάρχει πακέτο 100GB για τα 4 Σαββατοκύριακα. Αν εγώ το ενεργοποιήσω, αυτόματα θα ανανεώσω για 1 μήνα (ή μέχρι και τα επόμενα 4 Σαββατοκύριακα) την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού μου (κανονικά λήγει σε 2 ημέρες);

Edited by tempo

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

1 hour ago, tempo said:

καλησπέρα σας, βλέπω ότι στο countdown υπάρχει πακέτο 100GB για τα 4 Σαββατοκύριακα. Αν εγώ το ενεργοποιήσω, αυτόματα θα ανανεώσω για 1 μήνα (ή μέχρι και τα επόμενα 4 Σαββατοκύριακα) την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού μου (κανονικά λήγει σε 2 ημέρες);

Νομίζω, μέχρι την τελευταία μέρα του πακέτου που βάζεις, δηλαδή Κυριακή βράδυ του 4ου ΣΚ στην περίπτωση που αναφέρεις.

Edited by opmgls

16 minutes ago, opmgls said:

Νομίζω, μέχρι την τελευταία μέρα του πακέτου που βάζεις, δηλαδή Κυριακή βράδυ του 4ου ΣΚ στην περίπτωση που αναφέρεις.

ευχαριστώ για την απάντηση, δηλαδή πρακτικά θα πάρω περίπου 1 μήνα ανανέωση της λήξης του λογαριασμού μου.

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

1 hour ago, tempo said:

ευχαριστώ για την απάντηση, δηλαδή πρακτικά θα πάρω περίπου 1 μήνα ανανέωση της λήξης του λογαριασμού μου.

Ναι, έτσι συνέβαινε μέχρι πριν μερικούς μήνες όπως ξέρω εγώ. Αλλά θα έλεγα καλύτερα να ρωτήσεις και στην εξυπηρέστησ πελατών στο chat γιατι επειδη όλα τα αλλαζουν συχνά θα μπορούσε να έχει αλλάξει κι αυτό. Δηλαδή ναι μεν να είναι λειτουργικό το τηλέφωνο για ένα μήνα ακόμη αλλά το υπόλοιπο να λήξει.

3 ώρες πριν, tempo said:

Νομίζω 28 ημέρες.

On 24/1/2025 at 2:43 ΜΜ, tempo said:

Το έβαλα εγώ σήμερα, δίνει ανανέωση μέχρι 23/2

Έχω μια Q στο συρτάρι από το καλοκαίρι και λειτουργεί μόνο σε GSM έχει φραγή δεδομένων και μόνο λαμβάνει κλήσεις.

Το υπόλοιπο είναι μηδενικό, υπάρχει κάποιος τρόπος έστω να βγει η φραγή ή ξέρω γω κάνα δωρεάν 500mb ή όχι; ή κάνα κονέ;

Πρέπει μόνο να πληρώσω ε; προσπαθώ να κάνω ανανέωση ηλεκτρονικά και λέει ουπς να δοκιμάσω με 16ψηφιο κωδικό αλλά δεν έχω.

Screenshot_20250126_201734_myQ.thumb.jpg.139faaebf580c0ee434790ebce464f56.jpg

Μπα τώρα κλείνουν και την online ανανέωση άμα έχει περάσει το τετράμηνο? Περίεργα πράγματα...

Η μόνη περίπτωση είναι να σε θυμηθεί η εταιρεία και να σου βάλει 0,01 μαζί με κάποια προσφορά που συνήθως βάζουν όπως 600 mb και 600 λεπτά ομιλίας κάθε μήνα η απεριόριστα με 2,7€ το μήνα για τρεις μήνες.

Just now, kmpatra said:

Μπα τώρα κλείνουν και την online ανανέωση άμα έχει περάσει το τετράμηνο? Περίεργα πράγματα...

Τι να σου πω δε ξέρω απλώς έβαλα τα στοιχεία της κάρτας πάω να συνεχίσω λέει ουπς χρησιμοποίησε 16ψηφιο κωδικό ή επικοινωνήστε με εξ πελ.και με πετάει από το myQ

Μίλησα στην εξυπηρέτηση έκαναν αίτημα δευτέρα τρίτη θα ενημερωθώ.

Αν είχα και κοντά περίπτερο θα έπαιρνα κωδικό αλλά τώρα είναι λίγο μακριά και βρμ και ήθελα να τεστάρω το δίκτυο αλλά δε θέλουν μάλλον..

Αλλιώς βάζεις λεφτά. Ο 16ψηφιος είναι η κάρτα ανανέωσης που βγάζουμε από τα περίπτερα και απ' όπου υπάρχουν τέτοια μηχανάκια γενικά.

Edit με πρόλαβες

Edited by kmpatra

3 minutes ago, kmpatra said:

Η μόνη περίπτωση είναι να σε θυμηθεί η εταιρεία και να σου βάλει 0,01 μαζί με κάποια προσφορά που συνήθως βάζουν όπως 600 mb και 600 λεπτά ομιλίας κάθε μήνα η απεριόριστα με 2,7€ το μήνα για τρεις μήνες.

Πρέπει όμως να είναι η σιμ στο κινητό ενεργή ή όχι απαραίτητα;