Bas Δημ. 12 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιανουαρίου Παράταση 08/01 --> 15/01 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου On 12/1/2025 at 10:06 ΜΜ, Bas said: Παράταση 08/01 --> 15/01 ---> 20/01 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου €1.93 λήγουν αύριο 20/01 και δεν έχω σκοπό ανανέωσης αυτή τη στιγμή Τι επιλογές υπάρχουν για να μην τα χαρίσω στον πάροχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 14 minutes ago, Bas said: €1.93 λήγουν αύριο 20/01 και δεν έχω σκοπό ανανέωσης αυτή τη στιγμή Τι επιλογές υπάρχουν για να μην τα χαρίσω στον πάροχο; Ο πάροχος τα έχει λάβει ήδη. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τον χρεώσεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 33 minutes ago, VIPdriver said: Ο πάροχος τα έχει λάβει ήδη. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τον χρεώσεις. Αυτό εννοούσα και εγώ... (θέμα διατύπωσης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PILEAS Δημ. Τρίτη στις 11:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:31 πμ Θέλω να αγοράσω μια κάρτα της Q ..κι επειδή δεν έχω στην περιοχή μου φυσικό κατάστημα σε ακτίνα 30 χλμ...θα πρέπει να κατέβω Θεσσαλονίκη ή γίνεται και ηλεκτρονικά λέτε ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τρίτη στις 01:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:20 μμ https://www.myq.gr/gr/ela-stin-q/online-paraggelia/ Εδω εισαι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τετάρτη στις 10:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:24 πμ Είπα λίγο πριν την μετάβαση του κυρίου μου αριθμού, να πάω για ένα μήνα πάλι στην κιου με τον τριτοτέταρτο. Πήρα ΤΗΝ προσφορά και παίζω με τα μηνύματα. Μέχρι στιγμής τα 600 που είχαν να μπουν από τον Αύγουστο, δεν έχουν μπει. Στο 22 όμως στο 12000, γράφει ότι το υπόλοιπο δεν επαρκεί. Λέτε να παίζει ακόμα; Επίσης ενώ ενεργοποίησα ΤΟ πακέτο, δεν έχει εξαφανιστεί το κουτάκι από πάνω. Και με το sms ud, στο 12410, έγραφε πως η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 10:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:54 πμ Ποιά 600; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τετάρτη στις 11:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:44 πμ 50 minutes ago, VIPdriver said: Ποιά 600; Αυτά που δίνουν 600 λεπτά ομιλίας και 600mb 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 12:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:09 μμ 24 minutes ago, sou_d said: Αυτά που δίνουν 600 λεπτά ομιλίας και 600mb Το αφησες χωρις καρτα περισσότερο απο 2 μήνες; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τετάρτη στις 12:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:28 μμ Η προσφορά με τη μορφή που έχει πλέον δεν ενεργοποιείται με το ud. Από ότι βλέπω έχεις κάνει πρόσφατα ανανέωση (σήμερα?). Η απάντηση ότι δεν επαρκεί το υπόλοιπο υπονοεί ότι μάλλον θα το πάρεις αν ανανεώσεις. Το 22 είναι σίγουρα για 600'+600mb ? Γιατί από την απάντηση φαίνεται ότι κάτι θέλει να σε χρεώσει. Μήπως είναι η άλλη προσφορά που δίνει στα μηδενισμένα με τα απεριόριστα με 2,7 ευρώ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τετάρτη στις 02:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:01 μμ 1 ώρα πριν, kmpatra said: Το 22 είναι σίγουρα για 600'+600mb ? Γιατί από την απάντηση φαίνεται ότι κάτι θέλει να σε χρεώσει. Μήπως είναι η άλλη προσφορά που δίνει στα μηδενισμένα με τα απεριόριστα με 2,7 ευρώ? Η μία είναι για τα 600 και η άλλη με τα 2,7. 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Το αφησες χωρις καρτα περισσότερο απο 2 μήνες; Ε ναι. Αφού δεν έληξε, πάλι καλά 1 minute ago, sou_d said: Η μία είναι για τα 600 και η άλλη με τα 2,7. Ε ναι. Αφού δεν έληξε, πάλι καλά Κυριολεκτικά 1 φορά τον χρόνο 🤣🤣 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. Παρασκευή στις 12:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 12:43 μμ (edited) καλησπέρα σας, βλέπω ότι στο countdown υπάρχει πακέτο 100GB για τα 4 Σαββατοκύριακα. Αν εγώ το ενεργοποιήσω, αυτόματα θα ανανεώσω για 1 μήνα (ή μέχρι και τα επόμενα 4 Σαββατοκύριακα) την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού μου (κανονικά λήγει σε 2 ημέρες); Edited Παρασκευή στις 12:44 μμ by tempo 1 Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 02:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:02 μμ (edited) 1 hour ago, tempo said: καλησπέρα σας, βλέπω ότι στο countdown υπάρχει πακέτο 100GB για τα 4 Σαββατοκύριακα. Αν εγώ το ενεργοποιήσω, αυτόματα θα ανανεώσω για 1 μήνα (ή μέχρι και τα επόμενα 4 Σαββατοκύριακα) την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού μου (κανονικά λήγει σε 2 ημέρες); Νομίζω, μέχρι την τελευταία μέρα του πακέτου που βάζεις, δηλαδή Κυριακή βράδυ του 4ου ΣΚ στην περίπτωση που αναφέρεις. Edited Παρασκευή στις 02:02 μμ by opmgls 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. Παρασκευή στις 02:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:19 μμ 16 minutes ago, opmgls said: Νομίζω, μέχρι την τελευταία μέρα του πακέτου που βάζεις, δηλαδή Κυριακή βράδυ του 4ου ΣΚ στην περίπτωση που αναφέρεις. ευχαριστώ για την απάντηση, δηλαδή πρακτικά θα πάρω περίπου 1 μήνα ανανέωση της λήξης του λογαριασμού μου. 1 Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 03:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:24 μμ 1 hour ago, tempo said: ευχαριστώ για την απάντηση, δηλαδή πρακτικά θα πάρω περίπου 1 μήνα ανανέωση της λήξης του λογαριασμού μου. Ναι, έτσι συνέβαινε μέχρι πριν μερικούς μήνες όπως ξέρω εγώ. Αλλά θα έλεγα καλύτερα να ρωτήσεις και στην εξυπηρέστησ πελατών στο chat γιατι επειδη όλα τα αλλαζουν συχνά θα μπορούσε να έχει αλλάξει κι αυτό. Δηλαδή ναι μεν να είναι λειτουργικό το τηλέφωνο για ένα μήνα ακόμη αλλά το υπόλοιπο να λήξει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akar2015 Δημ. Παρασκευή στις 04:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:08 μμ 3 ώρες πριν, tempo said: καλησπέρα σας, βλέπω ότι στο countdown υπάρχει πακέτο 100GB για τα 4 Σαββατοκύριακα. Αν εγώ το ενεργοποιήσω, αυτόματα θα ανανεώσω για 1 μήνα (ή μέχρι και τα επόμενα 4 Σαββατοκύριακα) την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού μου (κανονικά λήγει σε 2 ημέρες); Νομίζω 28 ημέρες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Παρασκευή στις 10:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:53 μμ Ενδεικτικά: 05/01 πήρα το XMAS OFFER (15ημ.) - έδωσε παράταση μέχρι 20/01 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν On 24/1/2025 at 2:43 ΜΜ, tempo said: καλησπέρα σας, βλέπω ότι στο countdown υπάρχει πακέτο 100GB για τα 4 Σαββατοκύριακα. Αν εγώ το ενεργοποιήσω, αυτόματα θα ανανεώσω για 1 μήνα (ή μέχρι και τα επόμενα 4 Σαββατοκύριακα) την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού μου (κανονικά λήγει σε 2 ημέρες); Το έβαλα εγώ σήμερα, δίνει ανανέωση μέχρι 23/2 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 43 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 43 λεπτά πριν Έχω μια Q στο συρτάρι από το καλοκαίρι και λειτουργεί μόνο σε GSM έχει φραγή δεδομένων και μόνο λαμβάνει κλήσεις. Το υπόλοιπο είναι μηδενικό, υπάρχει κάποιος τρόπος έστω να βγει η φραγή ή ξέρω γω κάνα δωρεάν 500mb ή όχι; ή κάνα κονέ; Πρέπει μόνο να πληρώσω ε; προσπαθώ να κάνω ανανέωση ηλεκτρονικά και λέει ουπς να δοκιμάσω με 16ψηφιο κωδικό αλλά δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 32 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 32 λεπτά πριν Μπα τώρα κλείνουν και την online ανανέωση άμα έχει περάσει το τετράμηνο? Περίεργα πράγματα... Η μόνη περίπτωση είναι να σε θυμηθεί η εταιρεία και να σου βάλει 0,01 μαζί με κάποια προσφορά που συνήθως βάζουν όπως 600 mb και 600 λεπτά ομιλίας κάθε μήνα η απεριόριστα με 2,7€ το μήνα για τρεις μήνες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 29 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 29 λεπτά πριν Just now, kmpatra said: Μπα τώρα κλείνουν και την online ανανέωση άμα έχει περάσει το τετράμηνο? Περίεργα πράγματα... Τι να σου πω δε ξέρω απλώς έβαλα τα στοιχεία της κάρτας πάω να συνεχίσω λέει ουπς χρησιμοποίησε 16ψηφιο κωδικό ή επικοινωνήστε με εξ πελ.και με πετάει από το myQ Μίλησα στην εξυπηρέτηση έκαναν αίτημα δευτέρα τρίτη θα ενημερωθώ. Αν είχα και κοντά περίπτερο θα έπαιρνα κωδικό αλλά τώρα είναι λίγο μακριά και βρμ και ήθελα να τεστάρω το δίκτυο αλλά δε θέλουν μάλλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 28 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 28 λεπτά πριν (edited) Αλλιώς βάζεις λεφτά. Ο 16ψηφιος είναι η κάρτα ανανέωσης που βγάζουμε από τα περίπτερα και απ' όπου υπάρχουν τέτοια μηχανάκια γενικά. Edit με πρόλαβες Edited 28 λεπτά πριν by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 28 λεπτά πριν 3 minutes ago, kmpatra said: Η μόνη περίπτωση είναι να σε θυμηθεί η εταιρεία και να σου βάλει 0,01 μαζί με κάποια προσφορά που συνήθως βάζουν όπως 600 mb και 600 λεπτά ομιλίας κάθε μήνα η απεριόριστα με 2,7€ το μήνα για τρεις μήνες. Πρέπει όμως να είναι η σιμ στο κινητό ενεργή ή όχι απαραίτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts