aektzhs 1 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Συμφέρει Q προνομιακό,χωρίς απαιτήσεις μπόνους. Ποια είναι τα μπόνους για ανανέωση από περίπτερο;Υπάρχει πακέτο για sms?Να κοιτάξω f2g; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Ποιο από τα δύο δίνει περισσότερες προσφορές;Q θα έλεγα. F2g όσο είχα, με το σταγονόμετρο Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinoslk Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Υπάρχει πακέτο για sms?Να κοιτάξω f2g; Οχι δεν υπαρχουνε πακετα sms, μου απαντησανε παραπανω (Mobileras) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 1 hour ago, johnny_htc said: Q θα έλεγα. F2g όσο είχα, με το σταγονόμετρο Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις ακόμα;Με τα sms ti κάνεις;Μιλάω 500' από το CU μου και λόγω της ποιότητας σήματος σκέφτομαι να το φέρω προς μπλε πλευρά. Έχω ένα f2g αλλά δεν κάνω και τρελή χρήση. Το προνομιακό αν καταθέσω πάσο δίνεται εύκολα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Έχεις ακόμα;Με τα sms ti κάνεις;Μιλάω 500' από το CU μου και λόγω της ποιότητας σήματος σκέφτομαι να το φέρω προς μπλε πλευρά. Έχω ένα f2g αλλά δεν κάνω και τρελή χρήση. Το προνομιακό αν καταθέσω πάσο δίνεται εύκολα; Όχι δεν έχω. Το γύρισα σε κόκκινη. Με τα sms έβαζα απλά από το tap and get it κάθε βδομάδα. Καλυπτόμουν (20 για κάθε βδομάδα είναι μέχρι την επόμενη ανανέωση). Ναι το προνομιακό δίνεται εύκολα αν καταθέσεις πάσο. Στείλτους μήνυμα και θα σε εξυπηρετήσουν. Στέλνεις ηλεκτρονικά αν θυμάμαι καλά μια φώτο το πάσο μπρος -πίσω και στο ενεργοποιούν μετά από λίγο χρονικό διάστημα. Σε ποια περιοχή είσαι και έχεις θέμα με την κόκκινη; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 3 minutes ago, johnny_htc said: Όχι δεν έχω. Το γύρισα σε κόκκινη. Με τα sms έβαζα απλά από το tap and get it κάθε βδομάδα. Καλυπτόμουν (20 για κάθε βδομάδα είναι μέχρι την επόμενη ανανέωση). Ναι το προνομιακό δίνεται εύκολα αν καταθέσεις πάσο. Στείλτους μήνυμα και θα σε εξυπηρετήσουν. Στέλνεις ηλεκτρονικά αν θυμάμαι καλά μια φώτο το πάσο μπρος -πίσω και στο ενεργοποιούν μετά από λίγο χρονικό διάστημα. Σε ποια περιοχή είσαι και έχεις θέμα με την κόκκινη; Ευχαριστώ καταρχάς για την άμεση ανταπόκριση. Κινούμαι στις περιοχές Λιβαδειά-Θήβα. Οι ταχύτητες της κόκκινης γύρω στα 9 Mbps. Όταν είμαι στον δρόμο και θέλω να μπω σόσιαλ(όταν είμαι συνοδηγός)αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα. Πρόσφατα βρέθηκα στην Επίδαυρο και σε ένα σημείο δεν έπιαναν καλά οι εταιρείες,αλλά η κόκκινη είχε το μεγαλύτερο πρόβλημα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 Ευχαριστώ καταρχάς για την άμεση ανταπόκριση. Κινούμαι στις περιοχές Λιβαδειά-Θήβα. Οι ταχύτητες της κόκκινης γύρω στα 9 Mbps. Όταν είμαι στον δρόμο και θέλω να μπω σόσιαλ(όταν είμαι συνοδηγός)αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα. Πρόσφατα βρέθηκα στην Επίδαυρο και σε ένα σημείο δεν έπιαναν καλά οι εταιρείες,αλλά η κόκκινη είχε το μεγαλύτερο πρόβλημα Καλημέρα! Η μόνη λύση που βλέπω είναι να πάρεις μια F2g και να την δοκιμάσεις στα σημεία που πιστεύεις ότι είναι προβληματικά και εφόσον περάσεις κάποιες φορές και πιστεύεις ότι σε καλύπτει και στο πρόγραμμα που θες, τότε προχώρα φορητοτητα. Τώρα αν υπάρχει κάποιος άλλος που να ξέρει αυτά τα μέρη που αναφέρεις με wind, θα κάνεις πιο γρήγορα επιλογή Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 33 minutes ago, johnny_htc said: Καλημέρα! Η μόνη λύση που βλέπω είναι να πάρεις μια F2g και να την δοκιμάσεις στα σημεία που πιστεύεις ότι είναι προβληματικά και εφόσον περάσεις κάποιες φορές και πιστεύεις ότι σε καλύπτει και στο πρόγραμμα που θες, τότε προχώρα φορητοτητα. Τώρα αν υπάρχει κάποιος άλλος που να ξέρει αυτά τα μέρη που αναφέρεις με wind, θα κάνεις πιο γρήγορα επιλογή Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω ένα f2g και πιάνει καλά. Τώρα όμως μπήκα σε άλλη σκέψη:Να αφήσω το CU Όπως είναι και να μετατρέψω το f2g σε Q. Αξίζει αυτό;Υπάρχει και 10€κάρτα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Έχω ένα f2g και πιάνει καλά. Τώρα όμως μπήκα σε άλλη σκέψη:Να αφήσω το CU Όπως είναι και να μετατρέψω το f2g σε Q. Αξίζει αυτό;Υπάρχει και 10€κάρτα; Κάνεις 8ευρη ανανέωση online όταν έχει countdown. Παίρνεις και κάποιο καλό πρόγραμμα με gb (πχ είχα δει κάποια στιγμή 6gb με 5 ευρώ αν θυμάμαι καλά) και άμα έχεις και dual sim κινητό, βάζεις την cu για ομιλία και την q προεπιλέγεις για data και είσαι μια χαρά 😉 Edited May 26, 2022 by johnny_htc 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 42 minutes ago, johnny_htc said: Κάνεις 8ευρη ανανέωση online όταν έχει countdown. Παίρνεις και κάποιο καλό πρόγραμμα με gb (πχ είχα δει κάποια στιγμή 6gb με 5 ευρώ αν θυμάμαι καλά) και άμα έχεις και dual sim κινητό, βάζεις την cu για ομιλία και την q προεπιλέγεις για data και είσαι μια χαρά 😉 Καλό το κόλπο. Όταν και το f2g έδινε απεριόριστα στις γιορτές η Q έδινε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 32 minutes ago, aektzhs 1 said: Καλό το κόλπο. Όταν και το f2g έδινε απεριόριστα στις γιορτές η Q έδινε; Η κιου δεν έχει δώσει ποτέ απεριόριστο. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 Έχει δώσει κ η Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 10 minutes ago, hercoulis said: Έχει δώσει κ η Q. Πότε έδωσε; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 Σε προσωπική προσφορά σίγουρα.. αλλά γενικά ούτε εγώ νομίζω να έχει δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 Δεν έδινε; Είχα την εντύπωση πως έδινε τις γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. May 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2022 On 24/5/2022 at 4:34 ΜΜ, gag said: Δεν ξέρω αν είναι off topic, αλλά αν δεν βρεις άλλη λύση μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό στο dosms. Χρεώνει 4 λεπτά το sms και το κυριότερο δεν λήγουν ποτέ τα χρήματα που βάζεις, όσος χρόνος κι αν περάσει. Θέλει βέβαια σύνδεση στο ίντερνετ και είναι λίγο δύσκολο να βρεις την εφαρμογή γιατί δεν υποστηρίζεται πλέον και υπάρχει σε πολύ λίγα sites, αλλά κατά τα άλλα πολύ βολικό το χρησιμοποιώ δύο χρόνια, έχω βάλει περίπου 5 ευρώ το χρόνο και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, δεν είναι offtopic! Έχω σκεφτεί μήπως έβρισκα κάτι ανάλογο με χαμηλό κόστος οπότε θα δω αυτό που προτείνεις! Αυτή η εφαρμογή σχετίζεται με τον λογαριασμό που αναφέρεις? https://apkgk.com/el/gr.dosms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Μετά από 2 χρόνια απλής συντήρησης μιας Q ως δεύτερο νούμερο, με έχει ταράξει στις προσωπικές προσφορές. Και θέλω να ρωτήσω: θεωρείτε πως αν αρχίσω να τη χρησιμοποιώ κανονικά, θα συνεχιστούν οι προσφορές ή απλώς μου τα κάνει αυτά για να βάλω κάρτα και σε λίγο καιρό τέλος; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 33 minutes ago, kalitexnis_g said: Μετά από 2 χρόνια απλής συντήρησης μιας Q ως δεύτερο νούμερο, με έχει ταράξει στις προσωπικές προσφορές. Και θέλω να ρωτήσω: θεωρείτε πως αν αρχίσω να τη χρησιμοποιώ κανονικά, θα συνεχιστούν οι προσφορές ή απλώς μου τα κάνει αυτά για να βάλω κάρτα και σε λίγο καιρό τέλος; Οι προσωπικές προσφορές έχουν σχέση με τη χρήση της κάρτας. Εάν δεν τη χρησιμοποιείς για καιρί, στέλνει δελεαστικές προσφορές, και στην αντίθετη περίπτωση απλές προσφορές που τις βρίσκεις εκτός countdown. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 (edited) 48 minutes ago, makap said: Οι προσωπικές προσφορές έχουν σχέση με τη χρήση της κάρτας. Εάν δεν τη χρησιμοποιείς για καιρί, στέλνει δελεαστικές προσφορές, και στην αντίθετη περίπτωση απλές προσφορές που τις βρίσκεις εκτός countdown. Δεν νομίζω ότι είναι ο κανόνας αυτός. Τουλάχιστον στην περίπτωσή μου η κάρτα που χρησιμοποιώ συνέχεια έχει μονίμως 3 προσωπικές προσφορές ( τα πακέτα με την κόκκινη κορδέλα στο myQ app). Από την άλλη, μια κάρτα που έχω 6 μήνες ανενεργή, με 0,01 υπόλοιπο, δεν πήρε ποτέ προσωπική προσφορά. Ούτε η μοναδική κάρτα της συζύγου, πήρε ποτέ. Με countdown εξυπηρετείται. Edited May 28, 2022 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Όσα έγραψα προκύπτουν από 4 κάρτες που διαχειρίζομαι. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 1 hour ago, makap said: Όσα έγραψα προκύπτουν από 4 κάρτες που διαχειρίζομαι. Δεν σε αμφισβητώ σε καμμία περίπτωση. Ίσως έχω βάλει κάποιο περιορισμό στις ρυθμίσεις και δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις για προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2022 Εγώ πιστευω οτι ειναι θεμα τυχης. Άλλους μήνες που δεν το χρησιμοποιουσα δεν είχα καθόλου προσφορες και τώρα που αγόρασα 2 καουνταουν έχω προσωπικη προσφορα απεριόριστο ιντερνετ με 5 ευρώ. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. May 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 14 ώρες πριν, makap said: Όσα έγραψα προκύπτουν από 4 κάρτες που διαχειρίζομαι. Εγώ διαχειρίζομαι 6 κάρτες. Όλα έχουν παράξενη λογική στις προσφορές. Το πιο παράξενο ήταν σε ένα νούμερο που βάζει κάρτα κάθε μήνα του έδωσε το προνομιακό. Και το άλλο άκρο που έχει κάνει μία ανανέωση τον τελευταίο χρόνο και δεν του έχει δώσει τίποτα!!! Δεν νομίζω πως υπάρχει λογική. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 Εμένα όταν περνάει 2μηνο να βάλω κάρτα μου δίνει με 10αρα ανανέωση 500 λεπτά και δύο γιγα και τά χρήματα μένουν στην κάρτα. Και τώρα αυτά τρώω και έχω 9+ ευρώ στην κάρτα Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2022 1 ώρα πριν, tolisfar said: Εμένα όταν περνάει 2μηνο να βάλω κάρτα μου δίνει με 10αρα ανανέωση 500 λεπτά και δύο γιγα και τά χρήματα μένουν στην κάρτα. Και τώρα αυτά τρώω και έχω 9+ ευρώ στην κάρτα Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τυχερός είσαι φίλε μου. Αυτό σου έρχεται σαν προσωπική προσφορά; Ή κάνεις την ανανέωση και αφήνεις τα χρήματα μέσα - χωρίς να αγοράσεις κάποιο countdown - μέχρι να σου έρθει προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts