MitsosDaBest13 Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 (edited) 5 minutes ago, optostyle said: Με τι συσκευη φιλε? OptoStyle Xiaomi Poco F3. Υποτίθεται ότι είναι πιστοποιημενη για το δίκτυο της WIND (αν και δεν την πήρα από εκεί). Με τις άλλες εταιρείες έχω κανονικά 5G. Edited May 24, 2022 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 Τα ιδια τραβηξα με ΜΗ πιστποιημενη συσκευη,με Samsung A52s γιατι δεν το ειχα δει,δηλαδη εχω 5g αλλα με αλλη εταιρια..οσο αναφορα τις sim εμενα μου την αλλαξαν δωρεαν σε 5 λεπτα,γιατι τους εδειξα screenshot απο συζητηση στο chatOptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 Καλησπέρα. Έχω ένα υπόλοιπο σε ευρώ το οποίο λήγει στις 26/5. Το υπόλοιπο θα μηδενίσει στο τέλος τις ημέρας τα μεσάνυχτα ή μπορεί και κατά την διάρκεια της ημέρας; Ρωτάω αν είναι να ανανεώσω από την προηγούμενη μέρα, για να είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 Στο τέλος της μέρας, θα το έχεις μέχρι και 23.59. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 said: Λοιπόν, μου είπε το 13700 να αλλάξω SIM στην Q για να έχω 5G. Η δική μου είναι πορτοκαλί του 2016, την οποία είχα αλλάξει ξανά τότε (από άσπρη), επειδή δεν είχα 4G. Έλα που όμως δεν υπάρχουν SIM Q ούτε για δείγμα! Ακόμα και στο κατάστημα WIND στην Σταδίου ρώτησα και έφαγα άκυρο. Υπάρχει περίπτωση αν τους πάρω τηλέφωνο, να στείλουν κάρτα Q για εμένα σε κατάστημα επιλογής μου; Ας πούμε το πιο κοντινό. Υ.Γ. Σε κατάστημα του Χαλανδρίου (μάλλον συνεργάτης), είτε έπεσα σε άσχετη, είτε γνώριζε καλά πως να κοροϊδεύει κόσμο, ότι και καλά χρειάζεται να πάρω νέο αριθμό στο όνομά μου (και καμιά 20αρια ευρώ κάρτα φαντάζομαι), για επιβεβαίωση... στοιχείων! Τους είπα ότι θα το σκεφτώ κι έφυγα... Τελικά στο Messenger μου είπαν (με μεγάλη καθυστέρηση) πως υπάρχει έλλειψη σε κάρτες Q και θα πρέπει να στείλω online αίτημα από τη φόρμα επικοινωνίας, μαζί με ένα σωρό δικαιολογητικά και να περιμένω αν θα μου δώσουν το ΟΚ για να μου στείλουν μία. Τόση φασαρία για μία κάρτα SIM... 😛 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 (edited) 250'+250' wind+500ΜΒ με 4.5 για τρεις μέρες. Edited May 25, 2022 by spiliot 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 (edited) 1 hour ago, spiliot said: 250'+250' wind+500ΜΒ με 4.5 για τρεις μέρες. Το θέλω το σημερινό countdown για 2 κάρτες που διαχειρίζομαι. Σήμερα λήγουν οι χρόνοι ομιλίας τους. Οπότε ήρθε ταμάμ. Το ερώτημα μου είναι τι ποσό είναι καλύτερα να φορτώσω την καθεμία από αυτές, δεδομένου ότι το υπόλοιπο τους είναι 0.10. Αφού αφαιρεθούν φόροι και κρατήσεις, να μείνει και μια αγορά ακόμη. Edited May 25, 2022 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 F2g ή Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Το θέλω το σημερινό countdown για 2 κάρτες που διαχειρίζομαι. Σήμερα λήγουν οι χρόνοι ομιλίας τους. Οπότε ήρθε ταμάμ. Το ερώτημα μου είναι τι ποσό είναι καλύτερα να φορτώσω την καθεμία από αυτές, δεδομένου ότι το υπόλοιπο τους είναι 0.10. Αφού αφαιρεθούν φόροι και κρατήσεις, να μείνει και μια αγορά ακόμη.Έχεις απενεργοποιησει το q fee? 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 8 minutes ago, bbbb said: 1 hour ago, Green_Dragon said: Το θέλω το σημερινό countdown για 2 κάρτες που διαχειρίζομαι. Σήμερα λήγουν οι χρόνοι ομιλίας τους. Οπότε ήρθε ταμάμ. Το ερώτημα μου είναι τι ποσό είναι καλύτερα να φορτώσω την καθεμία από αυτές, δεδομένου ότι το υπόλοιπο τους είναι 0.10. Αφού αφαιρεθούν φόροι και κρατήσεις, να μείνει και μια αγορά ακόμη. Έχεις απενεργοποιησει το q fee? Ναι και στις δύο. 19 minutes ago, aektzhs 1 said: F2g ή Q; Q 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Αν βάλεις 11€ μετά τις κρατήσεις συν το 0,10 που έχει μέσα θα σου μείνουν 9,8€ εκ των οποίων με τα 4,5 θα αγοράσεις το σημερινό countdown και θα σου μείνουν 5,3€ για αγορά παρόμοιου countdown τον άλλο μήνα 1 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 2 ώρες πριν, Green_Dragon said: Ναι και στις δύο. Q Τα πακέτα είναι με λίγα λεπτά ομιλίας,αλλά χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Εγώ που σε CU μιλάω 500' το μήνα με συμφέρει σε Q ή F2g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 1 minute ago, aektzhs 1 said: Τα πακέτα είναι με λίγα λεπτά ομιλίας,αλλά χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Εγώ που σε CU μιλάω 500' το μήνα με συμφέρει σε Q ή F2g; Με πόσα χρήματα παιρνεις τα 500'; 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 F2g είναι άλλη περίπτωση δεν διαφέρει σε κάτι από το cu ως προς τον τρόπο κατανάλωσης των λεπτών. Για να σε συμφέρει περισσότερο η Q με τα 200-300'/μήνα με χρέωση ανά 1" θα πρέπει να δεις τι κλήσεις κάνεις στο cu. Aν είναι πολλές μερικών δευτερολέπτων που πρακτικά σημαίνει 3'/κλήση ενώ στην q θα ήταν πχ 10"/κλήση μπορεί και να σε συμφέρει. Επίσης όμως η q δεν κάνει μεταφορά λεπτών στο countdown και χρεώνει το bonus ανανέωσης της κάρτας επιπλεον 1.70€ για να έχεις το ίντερνετ που έχεις τώρα δωρεάν από το cu shake ή θα έχεις απο το αντίστοιχο bonus του f2g. 3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 10 minutes ago, Mobileras said: Με πόσα χρήματα παιρνεις τα 500'; Με το φοιτητικό,από το οποίο μου περισσεύουν 1000' κατά μέσο όρο/μήνα 4 minutes ago, bbbb said: F2g είναι άλλη περίπτωση δεν διαφέρει σε κάτι από το cu ως προς τον τρόπο κατανάλωσης των λεπτών. Για να σε συμφέρει περισσότερο η Q με τα 200-300'/μήνα με χρέωση ανά 1" θα πρέπει να δεις τι κλήσεις κάνεις στο cu. Aν είναι πολλές μερικών δευτερολέπτων που πρακτικά σημαίνει 3'/κλήση ενώ στην q θα ήταν πχ 10"/κλήση μπορεί και να σε συμφέρει. Επίσης όμως η q δεν κάνει μεταφορά λεπτών στο countdown και χρεώνει το bonus ανανέωσης της κάρτας επιπλεον 1.70€ για να έχεις το ίντερνετ που έχεις τώρα δωρεάν από το cu shake ή θα έχεις απο το αντίστοιχο bonus του f2g. Οι κλήσεις μου κατά μέσο διαρκούν 5'. Για το μπόνους δεν έχω θέμα,αν και θα το προτιμούσα αλλά είμαι εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 (edited) Όπως έγραψε και ο φίλος bbbb, δεν παιρνεις μπόνους ανανέωσης στην κιου. Αυτό από μόνο του κάνει την κιου ασύμφορη. Μόνο όποιος θέλει ΣΚΕΤΗ ομιλία με 3,50-5,50 ευρώ/μήνα θα έχει λόγο να έχει κιου. Edited May 25, 2022 by Mobileras 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 6 minutes ago, Mobileras said: Όπως έγραψε και ο φίλος bbbb, δεν παιρνεις μπόνους ανανέωσης στην κιου. Αυτό από μόνο του κάνει την κιου ασύμφορη. Μόνο όποιος θέλει ΣΚΕΤΗ ομιλία με 3,50-5,50 ευρώ/μήνα θα έχει λόγο να έχει κιου. Να βάζω με 12€ ανανέωση(έχω απαλλαγή φόρου κινητής),με 10.40 το προνομιακό και 1.70 το μπόνους και είμαι εντάξει. Και χωρίς το μπόνους μπορώ διότι και το shake Δεν το χρησιμοποιώ πάντα. Με 500' άμα μήνα και με 5' μ.ο κλήσης και γύρω στο 1GB με συμφέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinoslk Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 58 minutes ago, Mobileras said: Όπως έγραψε και ο φίλος bbbb, δεν παιρνεις μπόνους ανανέωσης στην κιου. Αυτό από μόνο του κάνει την κιου ασύμφορη. Μόνο όποιος θέλει ΣΚΕΤΗ ομιλία με 3,50-5,50 ευρώ/μήνα θα έχει λόγο να έχει κιου. Εγω πχ που θελω μονο ομιλια, με συμφερει να εχω τα countdown, η να παω frog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 1 hour ago, dinoslk said: Εγω πχ που θελω μονο ομιλια, με συμφερει να εχω τα countdown, η να παω frog Πόσα λεπτά μιλάς κάθε μήνα; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 σε αριθμο που κανω μια ανανεωση το χρονο μου εβαλαν 0.01€ στο υπολοιπο και ηρθε προσφορα 1500' προς ολους + 2GB στη 1η ανανεωση/μηνα για ενα χρονο 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 20 minutes ago, dkostas said: σε αριθμο που κανω μια ανανεωση το χρονο μου εβαλαν 0.01€ στο υπολοιπο και ηρθε προσφορα 1500' προς ολους + 2GB στη 1η ανανεωση/μηνα για ενα χρονο Πολυ τυχερός είσαι. Να κάνεις ανανέωση όταν έχει καουνταουν ώστε να βάζεις 8€. Θα μαζεψεις 96€ που δυστυχώς δεν μπορείς να τα μεταφέρεις σε άλλο αριθμό. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 εχω βασικο f2g οποτε μου ειναι αχρηστη η προσφορα. τουλαχιστον γλυτωσα τα 8€ της υποχρεωτικης ανανεωσης το χρονο 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinoslk Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 2 ώρες πριν, Mobileras said: Πόσα λεπτά μιλάς κάθε μήνα; Προσωπικα μιλαω ελαχιστα με καλυπτει η inter telecom αλλα υπαρχει το θεμα με τα sms, γι αυτο ψαχνομαι να καταληξω στην πιο οικονομικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 54 minutes ago, dinoslk said: Προσωπικα μιλαω ελαχιστα με καλυπτει η inter telecom αλλα υπαρχει το θεμα με τα sms, γι αυτο ψαχνομαι να καταληξω στην πιο οικονομικη Η κιου δεν έχει πακετα σμσ, οπότε βλέπεις βάτραχο. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinoslk Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 7 minutes ago, Mobileras said: Η κιου δεν έχει πακετα σμσ, οπότε βλέπεις βάτραχο. Δεν καταλαβες, δεν μπορω να λαβω sms, οχι να στειλω (μπορω) αφου καταργησαν το Αγγλικο νουμερο, στο οποιο λαμβανα sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts