GREGORYMO Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 1 hour ago, pavlitakis1 said: Ναι βεβαίως. Από τη στιγμή που είναι σε διαφορετικό όνομα δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα πάρεις και εσύ και ο φίλος σου από 12 giga για ένα χρόνο. Προϋπόθεση να έχετε βάλει και οι δύο από 10 ευρώ τον τελευταίο μήνα στα συγκεκριμένα νούμερα. Το κονέ γίνεται σε νούμερα και όχι σε όνομα συνδρομητή. Το κονέ ΑΠΑΙΤΕΙ να βάζεις 10€ ΚΑΘΕ μήνα για να το διατηρήσεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 (edited) Όχι. Edited December 3, 2021 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 Καλησπέρα, γνωρίζουμε ακριβώς σε ποιες περιπτώσεις έχουμε επέκταση υπολοίπου για να μην ψάχνω όλο το topic?Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 μια ερώτηση παιδιά . Αν δεν βάζω χρήματα στην κάρτα της Q για ποσο καιρο μπορω να το εχω το νουμερο για εισερχομενς κλησης μονο μεχρι να το κοψουν . Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 5 minutes ago, gatokefalo said: μια ερώτηση παιδιά . Αν δεν βάζω χρήματα στην κάρτα της Q για ποσο καιρο μπορω να το εχω το νουμερο για εισερχομενς κλησης μονο μεχρι να το κοψουν . Ευχαριστω 1 χρόνο 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 Καλησπέρα, γνωρίζουμε ακριβώς σε ποιες περιπτώσεις έχουμε επέκταση υπολοίπου για να μην ψάχνω όλο το topic?Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌταν το πακέτο σου λήγει μετά την λήξη του υπολοίπου. Πχ αν το υπόλοιπο σου λήγει αύριο 4/12 και αγοράσεις σήμερα ένα πακέτο 30ημερων τότε το υπόλοιπο σου θα λήξει 2/1/22 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 39 minutes ago, cmvr said: 1 χρόνο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 Το κονέ ΑΠΑΙΤΕΙ να βάζεις 10€ ΚΑΘΕ μήνα για να το διατηρήσεις ?Όχι αλλά απαιτείται να μην μηδενιστεί το υπόλοιπο από λήξη την ημερομηνίας, γιατί από κατανάλωση δεν λήγει ποτέ. Θα παραμείνει τουλάχιστον 0,01€ μια ερώτηση παιδιά . Αν δεν βάζω χρήματα στην κάρτα της Q για ποσο καιρο μπορω να το εχω το νουμερο για εισερχομενς κλησης μονο μεχρι να το κοψουν . Ευχαριστω 12 μήνες από την τελευταία ανανέωση. Στους 13 μήνες χάνεται το νούμερο αλλά μπορείς να το ενεργοποιήσεις πάλι μέσα σε 6 μήνες. Μετά δεν είναι υποχρεωτική η κράτηση του αριθμού και μπορεί να διατεθεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 27 minutes ago, pavlitakis1 said: 12 μήνες από την τελευταία ανανέωση. Στους 13 μήνες χάνεται το νούμερο αλλά μπορείς να το ενεργοποιήσεις πάλι μέσα σε 6 μήνες. Μετά δεν είναι υποχρεωτική η κράτηση του αριθμού και μπορεί να διατεθεί. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 Όταν το πακέτο σου λήγει μετά την λήξη του υπολοίπου. Πχ αν το υπόλοιπο σου λήγει αύριο 4/12 και αγοράσεις σήμερα ένα πακέτο 30ημερων τότε το υπόλοιπο σου θα λήξει 2/1/22Οκ, ευχαριστώ! Το πακέτο μπορεί να είναι οτιδήποτε πχ data, ή πρέπει να είναι μόνο ομιλίας? Και μπορεί να είναι countdown? Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2021 Οκ, ευχαριστώ! Το πακέτο μπορεί να είναι οτιδήποτε πχ data, ή πρέπει να είναι μόνο ομιλίας? Και μπορεί να είναι countdown? Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι οτιδήποτε πακέτο, ακόμα και σμσ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s93060 Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 Καλησπέρα σήμερα λήγει το υπόλοιπο ομιλίας και ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω και σταθερό wind μου δίνει κάθε μήνα 120 λεπτά ομιλίας Αν δεν ανανεώσω σήμερα θα χαθούν τα λεπτά ομιλίας ; επισης υπάρχει κάποιο bonus ανανέωσης που δίνει GB και με τι ποσό χρειάζεται να ανανεώσω ; Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 2 ώρες πριν, s93060 said: Καλησπέρα σήμερα λήγει το υπόλοιπο ομιλίας και ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω και σταθερό wind μου δίνει κάθε μήνα 120 λεπτά ομιλίας Αν δεν ανανεώσω σήμερα θα χαθούν τα λεπτά ομιλίας ; επισης υπάρχει κάποιο bonus ανανέωσης που δίνει GB και με τι ποσό χρειάζεται να ανανεώσω ; Ευχαριστω ! Αν δεν ανανώσεις θα χαθούν ΟΛΑ. 'Επρεπε να φροντίσεις νωρίτερα, όσο ίσχυε το τελευταίο countdown. Τώρα έχει μόνο ένα πακέτο για 1.25GB με 6,90€. Δες μήπως έχεις κάποια προσφορά. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s93060 Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 Αν δεν ανανώσεις θα χαθούν ΟΛΑ. 'Επρεπε να φροντίσεις νωρίτερα, όσο ίσχυε το τελευταίο countdown. Τώρα έχει μόνο ένα πακέτο για 1.25GB με 6,90€. Δες μήπως έχεις κάποια προσφορά.Τώρα πρόσεξα ότι μου δίνει για την ανανέωση με 10 € 1GB και 300προς q Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 Η καλλίτερη ανανέωση είναι με 11€ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 Καλύτερη Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s93060 Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 Η καλλίτερη ανανέωση είναι με 11€Για ποιο λόγο ;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 Παίρνεις τα bonus και δεν πληρώνεις το χαράτσι 1,70€ των 12€ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 Παίρνεις τα bonus και δεν πληρώνεις το χαράτσι 1,70€ των 12€Με 11 ευρώ κατάθεση δηλαδή δεν κρατάει τίποτα ; Μένει ατόφιο 11 ευρώ μέσα ; Ευχαριστώ Υ.Γ με 11 ευρώ τι μπόνους σου δίνει ; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 (edited) Με 11€ ανανέωση μένει υπόλοιπο 11/1,12-0,30= 9,52€. Γλυτώνεις το χαράτσι των 1,70 € που χρεώνει στα 12€ και πάνω. Edited December 4, 2021 by makap 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 Με 11€ ανανέωση μένει υπόλοιπο 11/1,12-0,30= 9,52€. Γλυτώνεις το χαράτσι των 1,70 € που χρεώνει στα 12€ και πάνω.Οκ . Τι bonus δίνει ; Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 3000' προς Q και 1GB Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 3000' προς Q και 1GBΕυχαριστώ πολύ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s93060 Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 Και με 10€ δίνει τα bonus όμως Ποσά αφήνει με 10€;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. December 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2021 Και με 10€ δίνει τα bonus όμως Ποσά αφήνει με 10€;Sent from my iPhone using Tapatalk8,62857143 δηλαδή 10€÷1,12-0,3€Όμως αυτό το ένα ευρώ επιπλέον σου δίνει δυνατότητα να αγοράσεις 3 3ευρα πακέτα για επέκταση, που σημαίνει ότι στην περίπτωσή σου θα βγάλεις 5 μήνες+ ενώ αν βάλεις 10 στά 2 θα κολλήσεις και θα χρειαστεί να κάνεις ανανέωση, που σημαίνει άλλα 0,30€ χαμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts