kmpatra Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου δεν βλεπω να αναφερει κατι στις διευκρινησεις, το λογικο ομως ειναι να υποκειται στους γενικους ορους καρτοκινητης. Αν κανουν επέκταση με την αποδοση των παροχών δεν το συζηταμε, συμφερει πολύ για οσους το κανουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Ήρθε και εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου (edited) Γιατί πήρα απεριόριστα data αφού εχω ήδη από το πακέτο VIP για 12 μήνες; Edited 24 Ιουνίου by eridion25 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Εμας ρωτάς; 😄 Σιγα μην κάτσουν να δουν ποιός έχει vip. Το έστειλαν χύμα. Ισως το στέλνουν σε περιοχες με αναβαθμισμενο δικτυο/κεραιες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 19 minutes ago, eridion25 said: Γιατί πήρα απεριόριστα data αφού εχω ήδη από το πακέτο VIP για 12 μήνες; "Το νέο δίκτυο της Q" λένε ενώ είναι της NOVA 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Μου ήλθε σε ένα παρκαρισμένο με μηδενικό υπόλοιπο. Μάλλον για να ισχύσει θα πρέπει να βάλω λεφτά, που δεν θα βάλω. Αλλά σε κάποιο τηλέφωνο ενεργό, που βάζει λεφτά κάθε τρίμηνο, είναι καλή προσφορά. Όποιος το δοκιμάσει το αναφέρει. Εδώ το λινκ Και τα λεφτά μένουν για να παίξετε σε κάποιον αγώνα. Εδώ συμμετοχή 😀 Ξέρουμε μέχρι πότε είναι αυτή η προσφορά; επίσης με αυτήν την προσφορά για 6 μήνες δεν χρειάζεται να βάλουμε καθόλου κάρτα στο υπόλοιπο; σκέφτομαι να την βάλω γιατί έχω την προσφορά του q vip αλλά τελειώνει 21/7 και πλέον δεν μου χρειάζονται τα απεριόριστα data γτ βολεύομαι με wifi όπου βρίσκω και με τα 20gb θα κάνω δουλειά συν τα απεριόριστα λεπτά. Με 10€ θα την βγάλω 6 μήνες και μετά βλέπουμε τι θα υπάρχει. Τι λέτε; ακούω γνωμες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Αν παίζεις στοίχημα, τότε βάλτο. Ειδάλλως δε βρίσκω λόγο για να κάνεις εγγραφές σε εταιρείες. Βέβαια είναι και όπως το βλέπει ο καθένας. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Καλύτερα σε προποτζίδικο. Έχω διαβάσει ότι κάποιες εταιρείες ονλαιν στοιχηματισμου όταν βλέπουν μεγάλο ποσό, σου βγάζουν την πίστη για να στο δώσουν και μερικοί τα έχασαν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Καλά λες..το δεκάρικο θα πρέπει να το παίξουμε κιόλας. Μέσα θα το αφήσουμε? 😄 Υπάρχει και η εκδοχή, αν δε βάλεις άλλο δεκάρικο, στο εξάμηνο να σου κάνει πάλι προσφορά η Νονιβετ, και να τη βγάζεις με 20€ το χρόνο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου (edited) Όσοι δεν ενδιαφέρεστε για στοιχήματα κάντε πας αυτή την προσφορα γιατί μπορείτε να εθίστηκε στα στοιχήματα χωρής να το καταλαβετε Edited 24 Ιουνίου by eridion25 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Τι έχουμε εδώ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 1 hour ago, sou_d said: Τι έχουμε εδώ; Αχ ρε Λαρισα σε είδα και λαχταρισα 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 1 hour ago, sou_d said: Τι έχουμε εδώ; Να ρωτήσουμε αν μετά τα 300 έχει τον κόφτη.. γιατί το νέο με τα 140€ που δίνουν έτσι γράφει.. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 3 ώρες πριν, hercoulis said: Αν παίζεις στοίχημα, τότε βάλτο. Ειδάλλως δε βρίσκω λόγο για να κάνεις εγγραφές σε εταιρείες. Βέβαια είναι και όπως το βλέπει ο καθένας. 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Καλύτερα σε προποτζίδικο. Έχω διαβάσει ότι κάποιες εταιρείες ονλαιν στοιχηματισμου όταν βλέπουν μεγάλο ποσό, σου βγάζουν την πίστη για να στο δώσουν και μερικοί τα έχασαν. 2 ώρες πριν, eridion25 said: Όσοι δεν ενδιαφέρεστε για στοιχήματα κάντε πας αυτή την προσφορα γιατί μπορείτε να εθίστηκε στα στοιχήματα χωρής να το καταλαβετε Εγώ το λέω από θέμα οικονομίας γτ με 10€ την βγάζω για 6 μήνες με κάθε μήνα απεριόριστα λεπτά συν 20gb κάθε μήνα από τον να δώσω μια και καλή 99€ για έναν χρόνο. Μετά το 6μηνο βλέπω τι θα κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 8 minutes ago, kostas123464 said: Εγώ το λέω από θέμα οικονομίας γτ με 10€ την βγάζω για 6 μήνες με κάθε μήνα απεριόριστα λεπτά συν 20gb κάθε μήνα από τον να δώσω μια και καλή 99€ για έναν χρόνο. Μετά το 6μηνο βλέπω τι θα κανω Ναι αλλά θα λήγει το υπόλοιπο και με 0€ μήπως θα έχεις θέμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 1 minute ago, cu2goup said: Ναι αλλά θα λήγει το υπόλοιπο και με 0€ μήπως θα έχεις θέμα;; Δεν ξέρω. Αυτό ρώτησα ποιο πανω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 13 minutes ago, kostas123464 said: Εγώ το λέω από θέμα οικονομίας γτ με 10€ την βγάζω για 6 μήνες με κάθε μήνα απεριόριστα λεπτά συν 20gb κάθε μήνα από τον να δώσω μια και καλή 99€ για έναν χρόνο. Μετά το 6μηνο βλέπω τι θα κανω Είναι q. Μπορείς να ανανέωσεις με 8 ευρώ το δίμηνο. Στο τέλος του διμήνου αγοράζεις απο το υπόλοιπο των 8€ κάποιο countdown για μείνει ενεργό το υπόλοιπο για κανα μήνα, έστω και με 0.01€. Θα μου πεις άλλο 10€, άλλο 10+8+8, αλλά και αυτό φτηνό είναι. Τα countdown της Q τα περισσότερα ειναι 15θημερα (που και που βγάζει και μήνα και διμηνο) αλλά είναι φτηνά οπότε ίσως με 8€ να μπορείς να πάρεις και 2ο countdown. Μπαίνεις σε κάποια διαδικασία αλλά έτσι είναι άμα θες να "κερδίσεις" κυνηγώντας ευκαιρίες. Πάντως δύσκολο το βλέπω να βάζεις 10€ στον στοίχηματικό λογαριασμό και για 6 μήνες να έχεις τις παροχές χωρίς να ταίζεις καθόλου τον Q λογαριασμό σου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου Ωραίο αυτό με την 8ευρη ανανέωση κάθε φορά που έχει countdown offer.Ισχυει και στο free 2 go αυτό κάθε που έχει flash offers; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 17 minutes ago, opmgls said: Είναι q. Μπορείς να ανανέωσεις με 8 ευρώ το δίμηνο. Στο τέλος του διμήνου αγοράζεις απο το υπόλοιπο των 8€ κάποιο countdown για μείνει ενεργό το υπόλοιπο για κανα μήνα, έστω και με 0.01€. Θα μου πεις άλλο 10€, άλλο 10+8+8, αλλά και αυτό φτηνό είναι. Τα countdown της Q τα περισσότερα ειναι 15θημερα (που και που βγάζει και μήνα και διμηνο) αλλά είναι φτηνά οπότε ίσως με 8€ να μπορείς να πάρεις και 2ο countdown. Μπαίνεις σε κάποια διαδικασία αλλά έτσι είναι άμα θες να "κερδίσεις" κυνηγώντας ευκαιρίες. Πάντως δύσκολο το βλέπω να βάζεις 10€ στον στοίχηματικό λογαριασμό και για 6 μήνες να έχεις τις παροχές χωρίς να ταίζεις καθόλου τον Q λογαριασμό σου. Ευχαριστώ. Θα τους ρωτήσω στο chat για την ανανέωση. Άμα ισχύει αυτό να βάλω τότε το Qvip να ξεμπερδέψω για έναν χρόνο. Εγώ έλεγα μήπως με 10€ την γλιτώσω ένα 6μηνο και μετά βλέπω τι υπάρχει στην γύρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου (edited) 58 minutes ago, cu2goup said: Να ρωτήσουμε αν μετά τα 300 έχει τον κόφτη.. γιατί το νέο με τα 140€ που δίνουν έτσι γράφει.. Έχει κόφτη το ρώτησα σε άλλο κατάστημα που το δίνει 140€ Edited 24 Ιουνίου by Konsta_ntina 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 2 ώρες πριν, sou_d said: Τι έχουμε εδώ; Άλλος με 140… αλλος με120 .. Ότι τιμή γουστάρει ο καθένας το βάζει … 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 55 minutes ago, glofiish said: Ωραίο αυτό με την 8ευρη ανανέωση κάθε φορά που έχει countdown offer.Ισχυει και στο free 2 go αυτό κάθε που έχει flash offers; Όχι δεν ισχύει για το f2g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 42 minutes ago, Konsta_ntina said: Έχει κόφτη το ρώτησα σε άλλο κατάστημα που το δίνει 140€ Εδώ που τα λέμε και τα 3Mbps καλά είναι.. όχι σαν τα συμβόλαια που πέφτουν στα 256kbps.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 2 ώρες πριν, kostas123464 said: Εγώ το λέω από θέμα οικονομίας γτ με 10€ την βγάζω για 6 μήνες με κάθε μήνα απεριόριστα λεπτά συν 20gb κάθε μήνα από τον να δώσω μια και καλή 99€ για έναν χρόνο. Μετά το 6μηνο βλέπω τι θα κανω Σωστα το σκεφτεσαι. Απλα το θεμα ειναι να μην αρχισεις να παιζεις ονλαιν στοιχημα και καζινο κλπ διοτι θα χασεις περισσότερα στο τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 24 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιουνίου 11 ώρες πριν, kostas123464 said: Ήρθε και εμενα Μου ήρθε και σε μένα το συγκεκριμένο sms και στα δυο νούμερα που έχω Εγω έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν 200 gb γενικά μου αρέσει να έχω δεδομένα and I actually can use it with Vodafone I would either have limited data or unlimited and I wouldn't be able to use it without having low speeds wherever I would go also soon upgrading from A15 4G to A26 5G Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts