Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν βλεπω να αναφερει κατι στις διευκρινησεις, το λογικο ομως ειναι να υποκειται στους γενικους ορους καρτοκινητης. Αν κανουν επέκταση με την αποδοση των παροχών δεν το συζηταμε, συμφερει πολύ για οσους το κανουν.

• Απαντήσεις 36,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γιατί πήρα απεριόριστα data αφού εχω ήδη από το πακέτο VIP για 12 μήνες;

1670039734_.thumb.png.3b7ae86a7a1053ac079c2f0c9288860a.png

Edited by eridion25

Εμας ρωτάς; 😄

Σιγα μην κάτσουν να δουν ποιός έχει vip. Το έστειλαν χύμα. Ισως το στέλνουν σε περιοχες με αναβαθμισμενο δικτυο/κεραιες;

19 minutes ago, eridion25 said:

Γιατί πήρα απεριόριστα data αφού εχω ήδη από το πακέτο VIP για 12 μήνες;

1670039734_.thumb.png.3b7ae86a7a1053ac079c2f0c9288860a.png

"Το νέο δίκτυο της Q" λένε ενώ είναι της NOVA 

3 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Μου ήλθε σε ένα παρκαρισμένο με μηδενικό υπόλοιπο. Μάλλον για να ισχύσει θα πρέπει να βάλω λεφτά, που δεν θα βάλω. Αλλά σε κάποιο τηλέφωνο ενεργό, που βάζει λεφτά κάθε τρίμηνο, είναι καλή προσφορά. Όποιος το δοκιμάσει το αναφέρει.

Εδώ το λινκ 

Και τα λεφτά μένουν για να παίξετε σε κάποιον αγώνα.

Εδώ συμμετοχή

😀

Screenshot_20260624-115834_Berry Browser.jpg

Screenshot_20260624-115927_Messages.jpg

Ξέρουμε μέχρι πότε είναι αυτή η προσφορά; επίσης με αυτήν την προσφορά για 6 μήνες δεν χρειάζεται να βάλουμε καθόλου κάρτα στο υπόλοιπο;  σκέφτομαι να την βάλω γιατί έχω την προσφορά του q vip  αλλά τελειώνει 21/7 και πλέον δεν μου χρειάζονται τα απεριόριστα data γτ βολεύομαι με wifi όπου βρίσκω και με τα 20gb θα κάνω δουλειά συν τα απεριόριστα λεπτά. Με 10€ θα την βγάλω 6 μήνες και μετά βλέπουμε τι θα υπάρχει. Τι λέτε; ακούω γνωμες

Αν παίζεις στοίχημα, τότε βάλτο. Ειδάλλως δε βρίσκω λόγο για να κάνεις εγγραφές σε εταιρείες. Βέβαια είναι και όπως το βλέπει ο καθένας.  

Καλύτερα σε προποτζίδικο. Έχω διαβάσει ότι κάποιες εταιρείες ονλαιν στοιχηματισμου όταν βλέπουν μεγάλο ποσό, σου βγάζουν την πίστη για να στο δώσουν και μερικοί τα έχασαν. 

Καλά λες..το δεκάρικο θα πρέπει να το παίξουμε κιόλας. Μέσα θα το αφήσουμε? 😄

Υπάρχει και η εκδοχή, αν δε βάλεις άλλο δεκάρικο, στο εξάμηνο να σου κάνει πάλι προσφορά η Νονιβετ, και να τη βγάζεις με 20€ το χρόνο. 

Όσοι δεν ενδιαφέρεστε για στοιχήματα κάντε πας αυτή την προσφορα γιατί μπορείτε να εθίστηκε στα στοιχήματα χωρής να το καταλαβετε

Edited by eridion25

1 hour ago, sou_d said:

Τι έχουμε εδώ;

Screenshot_2026-06-24-18-20-07-37_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Να ρωτήσουμε αν μετά τα 300 έχει τον κόφτη.. γιατί το νέο με τα 140€ που δίνουν έτσι γράφει..

3 ώρες πριν, hercoulis said:

Αν παίζεις στοίχημα, τότε βάλτο. Ειδάλλως δε βρίσκω λόγο για να κάνεις εγγραφές σε εταιρείες. Βέβαια είναι και όπως το βλέπει ο καθένας.  

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Καλύτερα σε προποτζίδικο. Έχω διαβάσει ότι κάποιες εταιρείες ονλαιν στοιχηματισμου όταν βλέπουν μεγάλο ποσό, σου βγάζουν την πίστη για να στο δώσουν και μερικοί τα έχασαν. 

2 ώρες πριν, eridion25 said:

Όσοι δεν ενδιαφέρεστε για στοιχήματα κάντε πας αυτή την προσφορα γιατί μπορείτε να εθίστηκε στα στοιχήματα χωρής να το καταλαβετε

Εγώ το λέω από θέμα οικονομίας γτ με 10€ την βγάζω για 6 μήνες με κάθε μήνα απεριόριστα λεπτά συν 20gb κάθε μήνα από τον να δώσω μια και καλή 99€ για έναν χρόνο. Μετά το 6μηνο βλέπω τι θα κανω

8 minutes ago, kostas123464 said:

Εγώ το λέω από θέμα οικονομίας γτ με 10€ την βγάζω για 6 μήνες με κάθε μήνα απεριόριστα λεπτά συν 20gb κάθε μήνα από τον να δώσω μια και καλή 99€ για έναν χρόνο. Μετά το 6μηνο βλέπω τι θα κανω

Ναι αλλά θα λήγει το υπόλοιπο και με 0€ μήπως θα έχεις θέμα;;

1 minute ago, cu2goup said:

Ναι αλλά θα λήγει το υπόλοιπο και με 0€ μήπως θα έχεις θέμα;;

Δεν ξέρω. Αυτό ρώτησα ποιο πανω

13 minutes ago, kostas123464 said:

Είναι q. Μπορείς να ανανέωσεις με 8 ευρώ το δίμηνο. Στο τέλος του διμήνου αγοράζεις απο το υπόλοιπο των 8€ κάποιο countdown για μείνει ενεργό το υπόλοιπο για κανα μήνα, έστω και με 0.01€. Θα μου πεις άλλο 10€, άλλο 10+8+8, αλλά και αυτό φτηνό είναι.
Τα countdown της Q τα περισσότερα ειναι 15θημερα (που και που βγάζει και μήνα και διμηνο) αλλά είναι φτηνά οπότε ίσως με 8€ να μπορείς να πάρεις και 2ο countdown. Μπαίνεις σε κάποια διαδικασία αλλά έτσι είναι άμα θες να "κερδίσεις" κυνηγώντας ευκαιρίες. Πάντως δύσκολο το βλέπω να βάζεις 10€ στον στοίχηματικό λογαριασμό και για 6 μήνες να έχεις τις παροχές χωρίς να ταίζεις καθόλου τον Q λογαριασμό σου.

Ωραίο αυτό με την 8ευρη ανανέωση κάθε φορά που έχει countdown offer.Ισχυει και στο free 2 go αυτό κάθε που έχει flash offers;

17 minutes ago, opmgls said:

Είναι q. Μπορείς να ανανέωσεις με 8 ευρώ το δίμηνο. Στο τέλος του διμήνου αγοράζεις απο το υπόλοιπο των 8€ κάποιο countdown για μείνει ενεργό το υπόλοιπο για κανα μήνα, έστω και με 0.01€. Θα μου πεις άλλο 10€, άλλο 10+8+8, αλλά και αυτό φτηνό είναι.
Τα countdown της Q τα περισσότερα ειναι 15θημερα (που και που βγάζει και μήνα και διμηνο) αλλά είναι φτηνά οπότε ίσως με 8€ να μπορείς να πάρεις και 2ο countdown. Μπαίνεις σε κάποια διαδικασία αλλά έτσι είναι άμα θες να "κερδίσεις" κυνηγώντας ευκαιρίες. Πάντως δύσκολο το βλέπω να βάζεις 10€ στον στοίχηματικό λογαριασμό και για 6 μήνες να έχεις τις παροχές χωρίς να ταίζεις καθόλου τον Q λογαριασμό σου.

Ευχαριστώ. Θα τους ρωτήσω στο chat για την ανανέωση. Άμα ισχύει αυτό να βάλω τότε το Qvip να ξεμπερδέψω για έναν χρόνο. Εγώ έλεγα μήπως με 10€ την γλιτώσω ένα 6μηνο και μετά βλέπω τι υπάρχει στην γύρα. 

58 minutes ago, cu2goup said:

Να ρωτήσουμε αν μετά τα 300 έχει τον κόφτη.. γιατί το νέο με τα 140€ που δίνουν έτσι γράφει..

Έχει κόφτη το ρώτησα σε άλλο κατάστημα που το δίνει 140€

Screenshot_20260624-210308_Lite.jpg

Edited by Konsta_ntina

2 ώρες πριν, sou_d said:

Τι έχουμε εδώ;

Screenshot_2026-06-24-18-20-07-37_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Άλλος με 140… αλλος με120

..

Ότι τιμή γουστάρει ο καθένας το βάζει … 

55 minutes ago, glofiish said:

Ωραίο αυτό με την 8ευρη ανανέωση κάθε φορά που έχει countdown offer.Ισχυει και στο free 2 go αυτό κάθε που έχει flash offers;

Όχι δεν ισχύει για το f2g.

42 minutes ago, Konsta_ntina said:

Έχει κόφτη το ρώτησα σε άλλο κατάστημα που το δίνει 140€

Screenshot_20260624-210308_Lite.jpg

Εδώ που τα λέμε και τα 3Mbps καλά είναι.. όχι σαν τα συμβόλαια που πέφτουν στα 256kbps..

2 ώρες πριν, kostas123464 said:

Σωστα το σκεφτεσαι. Απλα το θεμα ειναι να μην αρχισεις να παιζεις ονλαιν στοιχημα και καζινο κλπ διοτι θα χασεις περισσότερα στο τέλος. 

11 ώρες πριν, kostas123464 said:

Ήρθε και εμενα

Screenshot_20260624-123153.Messages.png

Μου ήρθε και σε μένα το συγκεκριμένο sms και στα δυο νούμερα που έχω 

Εγω έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν 200 gb 

Screenshot_20260625_001302_Settings.thumb.jpg.ca26d6b053483d8cd1b3a27134984ec6.jpg

γενικά μου αρέσει να έχω δεδομένα and I actually can use it with Vodafone I would either have limited data or unlimited and I wouldn't be able to use it without having low speeds wherever I would go also soon upgrading from A15 4G to A26 5G

Vodafone The only scam company you can trust