r31134 Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου (edited) Τοπικες sim ποσο κοστιζουν στην Τουρκία; Αν δεν εχεις esim... Αλλιως εχει απειρες esim Edited 13 Απριλίου by r31134 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου έχω ένα καρτοκινητό που είναι στην voadone cu. Υπάρχει περίπτωση με κάποιον τρόπο να πάρω την προσφορά των 99ευρώ για 12 μήνες της Q. Απο όσο έχω καταλάβει λογικά όχι και το αν είναι διαθέσιμη ή οχι εξαρτάται απο το αν θα λάβεις την προσφορά μέσα απο το app (με τυχαίο τρόπο ή με προϋποθέσεις που δεν γνωρίζουμε). Επίσης μια ακόμη ερώτηση: τελικά θέλει ανανέωση κάθε 2 μήνες ή όχι για αυτούς που έχουν ήδη την προσφορά; Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου (edited) 2 ώρες πριν, r31134 said: Τοπικες sim ποσο κοστιζουν στην Τουρκία; Αν δεν εχεις esim... Αλλιως εχει απειρες esim Υπολόγισε γύρω στα 30 ευρώ αλλά είναι μιας χρήσης (+ εννοώ για ένα μόνο ταξείδι) Υπόψιν αν πας οδικώς στους κήπους στο τουρκικό σταθμό των συνόρων μέσα έχει μαγαζί που πουλάει σιμ. Στις καστανιές πρέπει αν βρεις κάποιο μαγαζί στην Αδριανούπολη δίπλα. Στα αεροδρόμια την χτυπάνε λίγο στην τιμή όπως όλα τα πράγματα. Edited 13 Απριλίου by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου Πιο παλια που πηγα στην Πολη θυμαμαι οτι επρεπε να δηλωσεις και το ΙΜΕΙ της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Πιο παλια που πηγα στην Πολη θυμαμαι οτι επρεπε να δηλωσεις και το ΙΜΕΙ της συσκευής. Για τουρίστες όχι, για αυτό και έχεις μόνο κάποιες μέρες δυνατότητα χρήσης. Όπως και το roaming έχει χρονική διάρκεια. Δεν μπορείς να είσαι κάτοικος Τουρκίας παράδειγμα και να χρησιμοποιείς ξένο καρτοκινητο για πάντα. Και η διαδικασία εξουσιοδότησης IMEI συσκευής είναι ακριβή υπόθεση. Θυμάμαι πριν χρόνια για 250 ευρώ και αρκετή γραφειοκρατία. Συμφέρει καλύτερα να αγοράσεις κινητό από εκεί. + Η τουριστική σιμ θέλει και εκεί ταυτότητα και κάποια διαδικασία ταυτοποίησης. Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 13 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Απριλίου (edited) 1 hour ago, HEO said: Για τουρίστες όχι, για αυτό και έχεις μόνο κάποιες μέρες δυνατότητα χρήσης. Όπως και το roaming έχει χρονική διάρκεια. Δεν μπορείς να είσαι κάτοικος Τουρκίας παράδειγμα και να χρησιμοποιείς ξένο καρτοκινητο για πάντα. Και η διαδικασία εξουσιοδότησης IMEI συσκευής είναι ακριβή υπόθεση. Θυμάμαι πριν χρόνια για 250 ευρώ και αρκετή γραφειοκρατία. Συμφέρει καλύτερα να αγοράσεις κινητό από εκεί. + Η τουριστική σιμ θέλει και εκεί ταυτότητα και κάποια διαδικασία ταυτοποίησης. Εγω θυμαμαι να ειμαι στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης και να ρωταω σε κατάστημα βονταφον για συσκευασία που ειχε καρτοκινητο (όχι τουριστικό) + συσκευη και μου ειπε ο υπάλληλος οτι θα πρεπει να δηλωθει το ΙΜΕΙ, χωρις κοστος και χωρις χρονοβόρα διαδικασια, ακόμη και για δική μου συσκευή. Edited 13 Απριλίου by VIPdriver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου τρεχει καμια προσφορα για απεριοριστα data? ληγει στις 16/4 το απεριοριστικο απο vf Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 48 minutes ago, redman20 said: τρεχει καμια προσφορα για απεριοριστα data? ληγει στις 16/4 το απεριοριστικο απο vf Θες να κάνεις φορητότητα; Δεν υπάρχει πλέον απεριόριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Μια αλλαγη που παρατηρησα για MΒ στην Ε.Ε. ειναι οτι στο πακέτο super data offer 250GB πηγε απο 14,4GB στα 17GB η πολιτικη ορθης χρησης. Με 11,6 ευρω ειναι τιμια λυση για ταξιδακια στην Ε.Ε.,ειδικα για εμας τους VIPατους και οποιον χρειαζεται λιγο παραπανω data εκει. 2 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 57 minutes ago, redman20 said: τρεχει καμια προσφορα για απεριοριστα data? ληγει στις 16/4 το απεριοριστικο απο vf 8 minutes ago, cu2goup said: Θες να κάνεις φορητότητα; Δεν υπάρχει πλέον απεριόριστο. Για πραγματικά απεριόριστα θα πας φρογκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 45 minutes ago, VIPdriver said: Για πραγματικά απεριόριστα θα πας φρογκ. Στο topic που είμαστε δεν υπάρχουν απεριόριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 16 ώρες πριν, VIPdriver said: μου ειπε ο υπάλληλος οτι θα πρεπει να δηλωθει το ΙΜΕΙ, χωρις κοστος και χωρις χρονοβόρα διαδικασια, ακόμη και για δική μου συσκευή. Αν βάλεις τουρκική σιμ σε μη δηλωμένο IMEI δουλεύει για κάποιες μέρες όχι για πάντα. Κάποια στιγμή κλιεδωνει και σου ζητάει να δηλώσεις το ΙΜΕΙ. Η διαδικασία είναι όπως έγραψα τουλάχιστον όταν το είχα κοιτάξει τώρα αν ο τύπος ήταν γατονι και είχε κάποια πίσω πόρτα, δεν ξέρω 🙂 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 1 ώρα πριν, cu2goup said: Θες να κάνεις φορητότητα; Δεν υπάρχει πλέον απεριόριστο. εχω εναν αριθμο cu και εναν f2g τι μπορω να επιλεξω για απεριοριστα data? 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Για πραγματικά απεριόριστα θα πας φρογκ. που μπορω να απευθυνθω για απεριοριστα στην frog? στο φυσικο καταστημα στην ομονοια? Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 50 minutes ago, redman20 said: εχω εναν αριθμο cu και εναν f2g τι μπορω να επιλεξω για απεριοριστα data? που μπορω να απευθυνθω για απεριοριστα στην frog? στο φυσικο καταστημα στην ομονοια? Δεν έχει κάτι σε απεριόριστα η Nova και η Vodafone. Ναι, στο κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Just now, cu2goup said: Δεν έχει κάτι σε απεριόριστα η Nova και η Vodafone. Ναι, στο κατάστημα. Σωστά απάντησες ως προς ετήσια προσφορά. Επειδή ρωτάει και για CU (αν και σε λάθος νήμα) να του πούμε @redman20 ότι εκεί υπάρχει "προσωρινή" προσφορα/πακέτο με απεριόριστα data για 15 ημέρες με 7.5€. Δεν τρελλαθήκαμε κιόλας, αλλά ίσως είναι κάτι μέχρι να σκάσει καμιά καλοκαιρινη απεριόριστη προσφορά σε Q/f2g/Cu. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Μου εκαναν προταση για 80gb με φορητοτητα απο nova σε cu 19,72 αξιζει? Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) Λαθος νήμα το μετέφερα στο CU που είναι το σωστό. Edited 14 Απριλίου by opmgls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Διαβάζω σε άλλο φόρουμ ότι μάλλον παη για κατάργηση το απεριόριστο πακέτο για ανανέωση για αυτούς που το έχουνε ήδη. Υσχυη κάτι τέτοιο; ανανέωσε κάνεις στα 99€ όλα απεριόριστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου Μου εκαναν προσφορα nova απεριοριστες κλησεις και 5gb με 10ε Τα γιγα λεει μεταφερονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 18 minutes ago, adi32 said: Μου εκαναν προσφορα nova απεριοριστες κλησεις και 5gb με 10ε Τα γιγα λεει μεταφερονται Υπαρχει ηδη καποιο ενεργο συμβολαιο κινητης; Με ενδιαφερει να κανω κατι αντιστοιχο στον πατερα μου που δεν χρησιμοποιει ιντερνετ. Μου ειχαν οει με 7,5€ το μηνα (ανανεωση 15€ ανα δυο μηνες) αντοστοιχες παροχες αλλα επρεπε να υπαρχει ενεργο συμβολαιο κινητης Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου 21 minutes ago, kostas123464 said: Διαβάζω σε άλλο φόρουμ ότι μάλλον παη για κατάργηση το απεριόριστο πακέτο για ανανέωση για αυτούς που το έχουνε ήδη. Υσχυη κάτι τέτοιο; ανανέωσε κάνεις στα 99€ όλα απεριόριστα; Από όλα αυτά που έχουν πει οι συνεργάτες της Q σε όσους είχαν απεριόριστα για ένα χρόνο θα δοθεί και για 2ο. Οπότε πιθανώς για τον 3ο χρόνο δεν θα γίνει ετήσια ανανέωση σε απεριόριστα αλλά σε κάτι μετρήσιμο ως προς τα δεδομένα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 14 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Απριλίου (edited) .... Edited 14 Απριλίου by odim Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 17 ώρες πριν, r31134 said: Υπαρχει ηδη καποιο ενεργο συμβολαιο κινητης; Με ενδιαφερει να κανω κατι αντιστοιχο στον πατερα μου που δεν χρησιμοποιει ιντερνετ. Μου ειχαν οει με 7,5€ το μηνα (ανανεωση 15€ ανα δυο μηνες) αντοστοιχες παροχες αλλα επρεπε να υπαρχει ενεργο συμβολαιο κινητης Οχι . Εχω σταθερο και tv νοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου 2 ώρες πριν, adi32 said: Οχι . Εχω σταθερο και tv νοβα Αυτα τα εχουμε και εμεις αλλα ηθελαν συμβολαιο κινητης. Θα τους ξαναρωτησω. Ευχαριστώ 1 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 15 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Απριλίου (edited) Εγω εχω ηδη απεριοριστα λεπτα καθε μηνα δωρεαν λογω σταθερου απο παλια και εβαζα μονο giga καθε μηνα οποτε με κατι δωρα κλπ την εβγαζα με 7-8ε το μηνα και ειχα και πολλα gb Οποτε δεν ξερω αν συμφερει Edited 15 Απριλίου by adi32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts