Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, DITS said:

Ναι δεν έχουν δοθεί  οι παροχές ακόμα

Λογικά μέχρι αύριο το πρωί θα έχουν μπει. Αλλιώς πάρε τηλ να τους το πεις. Μην αγχώνεσαι. Δεν είναι αυτόματο, κάποιος το κάνει. Απλώς ίσως λόγω Σαββάτου να αργήσει.

• Απαντήσεις 36,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

2 ώρες πριν, hercoulis said:

Τι φωτό? Εδώ  στο φόρουμ?

Πατα γοογλε upload images

Ναι θέλω να ανεβάσω στο nova 4G ταχύτητες που εχω κάνει και δεν με αφήνει 

Vodafone The only scam company you can trust 

12 ώρες πριν, cu2goup said:

.... κάποιος το κάνει. Απλώς ίσως λόγω Σαββάτου να αργήσει.

O Μητσος το κανει που ειναι εκτος και δεν δουλευει τα ΣΚ 😃

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

-----------------------------------------------

Cat Festival 2026
25-26 Απριλίου 2026
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι

Καλή χρονιά! Όσοι πήγατε στο q vip βάλατε 99 ευρώ ακριβώς απλά από ίδια τράπεζα προς ίδια; Δεν υπάρχουν έξοδα σε αυτήν την περίπτωση; Ευχαριστώ.

8 minutes ago, JOHN_ONLY said:

Καλή χρονιά! Όσοι πήγατε στο q vip βάλατε 99 ευρώ ακριβώς απλά από ίδια τράπεζα προς ίδια; Δεν υπάρχουν έξοδα σε αυτήν την περίπτωση; Ευχαριστώ.

Ισχύει ό,τι ακριβώς σε όλες τις μεταφορές εμβασμάτων. Στην ίδια τράπεζα δεν υπάρχει χρέωση.

Από την snappi μπορείς να στείλεις χρήματα σε οποιαδήποτε τράπεζα ΕΕ/ΕΟΧ χωρίς έξοδα.

Βέβαια πρέπει να έχουν και αυτοί εισερχόμενα εμβάσματα δωρεάν για να μην χρεωθούν.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

-----------------------------------------------

Cat Festival 2026
25-26 Απριλίου 2026
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι

Mπορεις και σε μηχανημα εντος τραπεζων να βαλεις τα λεφτα στο ΙΒΑΝ τους

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Τι έγινε όλα καλά; Μπήκαν οι παροχές;

Οι τύποι είναι άψογοι. Μετά την παράκληση μου να ελέγξουν την απόδοση της παροχής μου πρόσθεσαν και 9ε στο υπόλοιπο μου. 

Συστήνω QVIP μαζί τους

Edited by DITS

18 ώρες πριν, DITS said:

Οι τύποι είναι άψογοι. Μετά την παράκληση μου να ελέγξουν την απόδοση της παροχής μου πρόσθεσαν και 9ε στο υπόλοιπο μου. 

Έτσι για να έχουμε πλήρη εικόνα, το έλυσες το Σάββατο ή σήμερα και με ποιον μίλησες;

Χαζή ερώτηση. Έχω q vip. Το έχω μόνιμα στο 5g και ώρες ώρες το ίντερνετ μπαταλωνη και η μόνη λύση είναι να το βάλω σε κατάσταση πτήσης για λίγο και μετά να το ξαναβάλω πάλι κανονικά να έχω ίντερνετ αξιοπρεπή. Λογικά αλλάζει καιρεα και όλα καλά. Σε εσάς συμβαίνει αυτό; Σκέφτομαι άμα τελειώσει ο χρόνος που έχω το πακέτο και υπάρχει το ετήσιο πακέτο της frog να το τιμήσω αλλιώς ξανά το ετήσιο της q vip. Για εμένα το ίντερνετ είναι εργαλείο δυστυχώς στο κινητό. Πείτε μου την γνώμη σας.

19 minutes ago, kostas123464 said:

Χαζή ερώτηση. Έχω q vip. Το έχω μόνιμα στο 5g και ώρες ώρες το ίντερνετ μπαταλωνη και η μόνη λύση είναι να το βάλω σε κατάσταση πτήσης για λίγο και μετά να το ξαναβάλω πάλι κανονικά να έχω ίντερνετ αξιοπρεπή. Λογικά αλλάζει καιρεα και όλα καλά. Σε εσάς συμβαίνει αυτό; Σκέφτομαι άμα τελειώσει ο χρόνος που έχω το πακέτο και υπάρχει το ετήσιο πακέτο της frog να το τιμήσω αλλιώς ξανά το ετήσιο της q vip. Για εμένα το ίντερνετ είναι εργαλείο δυστυχώς στο κινητό. Πείτε μου την γνώμη σας.

Με 4g δεν γίνεται η δουλειά σου;

Just now, VIPdriver said:

Με 4g δεν γίνεται η δουλειά σου;

Ακόμα χειρότερα. Μόνο στο πατρικό σε κλειστό χώρο γίνεται αυτό. Σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένος. Λογικά είναι θέμα κεραιών.

Έτσι το έκανα και εγώ. Θέλει όμως 10 sec κλείσιμο για πιο σωστά, αλλά επειδή βαρέθηκα το άφησα στο 4g και είναι πιο σταθερό. 

Edit: τώρα είδα έχεις και στο 4 g θέμα. 
Κάτι άλλο, η κεραία που παίρνει σήμα είναι 5G?

5 minutes ago, hercoulis said:

Έτσι το έκανα και εγώ. Θέλει όμως 10 sec κλείσιμο για πιο σωστά, αλλά επειδή βαρέθηκα το άφησα στο 4g και είναι πιο σταθερό. 

Edit: τώρα είδα έχεις και στο 4 g θέμα. 
Κάτι άλλο, η κεραία που παίρνει σήμα είναι 5G?

Ναι

Screenshot_20260105-212349.Speedtest.png

Edited by kostas123464

Πρέπει να δώσεις τον αριθμό κεραίας γιατί με τέτοιο κατέβασμα δε νομίζω να είναι. 
Κάνε κ ένα speedtest 4g

29 minutes ago, kostas123464 said:

Εκείνη την ώρα που ζορίζεται δώσε Netmonster και όταν είναι καλύτερα αργότερα ξανά δώσε ίσα ίσα να δούμε τις διαφορές. 

2 minutes ago, hercoulis said:

Πρέπει να δώσεις τον αριθμό κεραίας γιατί με τέτοιο κατέβασμα δε νομίζω να είναι. 
Κάνε κ ένα speedtest 4g

Πώς βρίσκω τον αριθμό κεραίας;

Screenshot_20260105-212950.Speedtest.png

Just now, kostas123464 said:

Πώς βρίσκω τον αριθμό κεραίας;

Screenshot_20260105-212950.Speedtest.png

Το eNb θα λεει στο CellMapper. 

Πολύ καλύτερα φαίνεται το 4G+.

7 ώρες πριν, spiliot said:

Έτσι για να έχουμε πλήρη εικόνα, το έλυσες το Σάββατο ή σήμερα και με ποιον μίλησες;

Έστειλα το μήνυμα Σάββατο βράδυ μου απάντησαν Κυριακή μεσημέρι. Έμεινα χωρίς δεδομένα και δυνατότητα εξερχομένων κλήσεων γύρω στις 18 ώρες περίπου αφότου κόπηκε το σήμα στον παλιό πάροχο και ενεργοποίησα τη νέα σιμ

38 minutes ago, DITS said:

Έστειλα το μήνυμα Σάββατο βράδυ μου απάντησαν Κυριακή μεσημέρι. Έμεινα χωρίς δεδομένα και δυνατότητα εξερχομένων κλήσεων γύρω στις 18 ώρες περίπου αφότου κόπηκε το σήμα στον παλιό πάροχο και ενεργοποίησα τη νέα σιμ

Το μήνυμα το έστειλες στην υποστήριξη της nova/q ή στο μεταπωλητή; Ρωτάω για να ξέρουμε ποιος έκανε τη δουλειά αν χρειαστεί στο μέλλον.

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μια χαζή ερώτηση άμα έχει τύχη σε κανέναν η άμα ξέρει. Έχω q vip περίπου 3-4 μήνες. Μπορώ να κάνω φορητότητα σε frog χρόνιο πακέτο και να πάρω τα λεφτά που έχουνε μείνει από τους υπόλοιπους μήνες αναλογικά από το πακέτο που έχω τώρα; 

1 minute ago, kostas123464 said:

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μια χαζή ερώτηση άμα έχει τύχη σε κανέναν η άμα ξέρει. Έχω q vip περίπου 3-4 μήνες. Μπορώ να κάνω φορητότητα σε frog χρόνιο πακέτο και να πάρω τα λεφτά που έχουνε μείνει από τους υπόλοιπους μήνες αναλογικά από το πακέτο που έχω τώρα; 

Αυτό μόνο η Q μπορεί να στο απαντήσει.