cu2goup Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 1 minute ago, DITS said: Ναι δεν έχουν δοθεί οι παροχές ακόμα Λογικά μέχρι αύριο το πρωί θα έχουν μπει. Αλλιώς πάρε τηλ να τους το πεις. Μην αγχώνεσαι. Δεν είναι αυτόματο, κάποιος το κάνει. Απλώς ίσως λόγω Σαββάτου να αργήσει. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, hercoulis said: Τι φωτό? Εδώ στο φόρουμ? Πατα γοογλε upload images Ναι θέλω να ανεβάσω στο nova 4G ταχύτητες που εχω κάνει και δεν με αφήνει Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Κάνε κόψιμο τη φώτο για μικρύνει σε kb. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, cu2goup said: .... κάποιος το κάνει. Απλώς ίσως λόγω Σαββάτου να αργήσει. O Μητσος το κανει που ειναι εκτος και δεν δουλευει τα ΣΚ 😃 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHN_ONLY Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Καλή χρονιά! Όσοι πήγατε στο q vip βάλατε 99 ευρώ ακριβώς απλά από ίδια τράπεζα προς ίδια; Δεν υπάρχουν έξοδα σε αυτήν την περίπτωση; Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 8 minutes ago, JOHN_ONLY said: Καλή χρονιά! Όσοι πήγατε στο q vip βάλατε 99 ευρώ ακριβώς απλά από ίδια τράπεζα προς ίδια; Δεν υπάρχουν έξοδα σε αυτήν την περίπτωση; Ευχαριστώ. Ισχύει ό,τι ακριβώς σε όλες τις μεταφορές εμβασμάτων. Στην ίδια τράπεζα δεν υπάρχει χρέωση. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Από την snappi μπορείς να στείλεις χρήματα σε οποιαδήποτε τράπεζα ΕΕ/ΕΟΧ χωρίς έξοδα. Βέβαια πρέπει να έχουν και αυτοί εισερχόμενα εμβάσματα δωρεάν για να μην χρεωθούν. 1 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. ----------------------------------------------- Cat Festival 2026 25-26 Απριλίου 2026 Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Mπορεις και σε μηχανημα εντος τραπεζων να βαλεις τα λεφτα στο ΙΒΑΝ τους 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου 19 ώρες πριν, DITS said: Ναι δεν έχουν δοθεί οι παροχές ακόμα Τι έγινε όλα καλά; Μπήκαν οι παροχές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, cu2goup said: Τι έγινε όλα καλά; Μπήκαν οι παροχές; Οι τύποι είναι άψογοι. Μετά την παράκληση μου να ελέγξουν την απόδοση της παροχής μου πρόσθεσαν και 9ε στο υπόλοιπο μου. Συστήνω QVIP μαζί τους Edited 4 Ιανουαρίου by DITS 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 18 ώρες πριν, DITS said: Οι τύποι είναι άψογοι. Μετά την παράκληση μου να ελέγξουν την απόδοση της παροχής μου πρόσθεσαν και 9ε στο υπόλοιπο μου. Έτσι για να έχουμε πλήρη εικόνα, το έλυσες το Σάββατο ή σήμερα και με ποιον μίλησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Χαζή ερώτηση. Έχω q vip. Το έχω μόνιμα στο 5g και ώρες ώρες το ίντερνετ μπαταλωνη και η μόνη λύση είναι να το βάλω σε κατάσταση πτήσης για λίγο και μετά να το ξαναβάλω πάλι κανονικά να έχω ίντερνετ αξιοπρεπή. Λογικά αλλάζει καιρεα και όλα καλά. Σε εσάς συμβαίνει αυτό; Σκέφτομαι άμα τελειώσει ο χρόνος που έχω το πακέτο και υπάρχει το ετήσιο πακέτο της frog να το τιμήσω αλλιώς ξανά το ετήσιο της q vip. Για εμένα το ίντερνετ είναι εργαλείο δυστυχώς στο κινητό. Πείτε μου την γνώμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 19 minutes ago, kostas123464 said: Χαζή ερώτηση. Έχω q vip. Το έχω μόνιμα στο 5g και ώρες ώρες το ίντερνετ μπαταλωνη και η μόνη λύση είναι να το βάλω σε κατάσταση πτήσης για λίγο και μετά να το ξαναβάλω πάλι κανονικά να έχω ίντερνετ αξιοπρεπή. Λογικά αλλάζει καιρεα και όλα καλά. Σε εσάς συμβαίνει αυτό; Σκέφτομαι άμα τελειώσει ο χρόνος που έχω το πακέτο και υπάρχει το ετήσιο πακέτο της frog να το τιμήσω αλλιώς ξανά το ετήσιο της q vip. Για εμένα το ίντερνετ είναι εργαλείο δυστυχώς στο κινητό. Πείτε μου την γνώμη σας. Με 4g δεν γίνεται η δουλειά σου; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Just now, VIPdriver said: Με 4g δεν γίνεται η δουλειά σου; Ακόμα χειρότερα. Μόνο στο πατρικό σε κλειστό χώρο γίνεται αυτό. Σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένος. Λογικά είναι θέμα κεραιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Έτσι το έκανα και εγώ. Θέλει όμως 10 sec κλείσιμο για πιο σωστά, αλλά επειδή βαρέθηκα το άφησα στο 4g και είναι πιο σταθερό. Edit: τώρα είδα έχεις και στο 4 g θέμα. Κάτι άλλο, η κεραία που παίρνει σήμα είναι 5G? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου (edited) 5 minutes ago, hercoulis said: Έτσι το έκανα και εγώ. Θέλει όμως 10 sec κλείσιμο για πιο σωστά, αλλά επειδή βαρέθηκα το άφησα στο 4g και είναι πιο σταθερό. Edit: τώρα είδα έχεις και στο 4 g θέμα. Κάτι άλλο, η κεραία που παίρνει σήμα είναι 5G? Ναι Edited 5 Ιανουαρίου by kostas123464 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Πρέπει να δώσεις τον αριθμό κεραίας γιατί με τέτοιο κατέβασμα δε νομίζω να είναι. Κάνε κ ένα speedtest 4g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 29 minutes ago, kostas123464 said: Χαζή ερώτηση. Έχω q vip. Το έχω μόνιμα στο 5g και ώρες ώρες το ίντερνετ μπαταλωνη και η μόνη λύση είναι να το βάλω σε κατάσταση πτήσης για λίγο και μετά να το ξαναβάλω πάλι κανονικά να έχω ίντερνετ αξιοπρεπή. Λογικά αλλάζει καιρεα και όλα καλά. Σε εσάς συμβαίνει αυτό; Σκέφτομαι άμα τελειώσει ο χρόνος που έχω το πακέτο και υπάρχει το ετήσιο πακέτο της frog να το τιμήσω αλλιώς ξανά το ετήσιο της q vip. Για εμένα το ίντερνετ είναι εργαλείο δυστυχώς στο κινητό. Πείτε μου την γνώμη σας. Εκείνη την ώρα που ζορίζεται δώσε Netmonster και όταν είναι καλύτερα αργότερα ξανά δώσε ίσα ίσα να δούμε τις διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 2 minutes ago, hercoulis said: Πρέπει να δώσεις τον αριθμό κεραίας γιατί με τέτοιο κατέβασμα δε νομίζω να είναι. Κάνε κ ένα speedtest 4g Πώς βρίσκω τον αριθμό κεραίας; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Just now, kostas123464 said: Πώς βρίσκω τον αριθμό κεραίας; Το eNb θα λεει στο CellMapper. Πολύ καλύτερα φαίνεται το 4G+. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 1 minute ago, elkons said: Το eNb θα λεει στο CellMapper. Πολύ καλύτερα φαίνεται το 4G+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, spiliot said: Έτσι για να έχουμε πλήρη εικόνα, το έλυσες το Σάββατο ή σήμερα και με ποιον μίλησες; Έστειλα το μήνυμα Σάββατο βράδυ μου απάντησαν Κυριακή μεσημέρι. Έμεινα χωρίς δεδομένα και δυνατότητα εξερχομένων κλήσεων γύρω στις 18 ώρες περίπου αφότου κόπηκε το σήμα στον παλιό πάροχο και ενεργοποίησα τη νέα σιμ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 38 minutes ago, DITS said: Έστειλα το μήνυμα Σάββατο βράδυ μου απάντησαν Κυριακή μεσημέρι. Έμεινα χωρίς δεδομένα και δυνατότητα εξερχομένων κλήσεων γύρω στις 18 ώρες περίπου αφότου κόπηκε το σήμα στον παλιό πάροχο και ενεργοποίησα τη νέα σιμ Το μήνυμα το έστειλες στην υποστήριξη της nova/q ή στο μεταπωλητή; Ρωτάω για να ξέρουμε ποιος έκανε τη δουλειά αν χρειαστεί στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μια χαζή ερώτηση άμα έχει τύχη σε κανέναν η άμα ξέρει. Έχω q vip περίπου 3-4 μήνες. Μπορώ να κάνω φορητότητα σε frog χρόνιο πακέτο και να πάρω τα λεφτά που έχουνε μείνει από τους υπόλοιπους μήνες αναλογικά από το πακέτο που έχω τώρα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου 1 minute ago, kostas123464 said: Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μια χαζή ερώτηση άμα έχει τύχη σε κανέναν η άμα ξέρει. Έχω q vip περίπου 3-4 μήνες. Μπορώ να κάνω φορητότητα σε frog χρόνιο πακέτο και να πάρω τα λεφτά που έχουνε μείνει από τους υπόλοιπους μήνες αναλογικά από το πακέτο που έχω τώρα; Αυτό μόνο η Q μπορεί να στο απαντήσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts