Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 minutes ago, cu2goup said:

Εγώ παρόλο που απέκτησα την προσφορά, καθυστέρησα πάνω από μήνα να ενεργοποιήσω..

Όταν όμως ενεργοποιήθηκε η προσφορά, πήρε το υπόλοιπο (τα 12 λεπτά) νέα ημερομηνία λήξης δύο μήνες μετά την ενεργοποίηση. 

Άρα κάθε μήνα με την ανανέωση θα είναι σαν να βάζεις κάρτα εκ νέου.

Άρα κάτι πάει λάθος στην περίπτωση μου...Γιατί είχα βάλει κάρτα,έλεγε λήξη 29/5 μετά μπήκε η προσφορά την επόμενη μέρα και τον προηγούμενο μήνα που ανανεώθηκαν οι παροχές για δεύτερη φορά λέει 31/5

Edited by George6633

37 minutes ago, George6633 said:

Άρα κάτι πάει λάθος στην περίπτωση μου...Γιατί είχα βάλει κάρτα,έλεγε λήξη 29/5 μετά μπήκε η προσφορά την επόμενη μέρα και τον προηγούμενο μήνα που ανανεώθηκαν οι παροχές για δεύτερη φορά λέει 31/5

Θα δείξει..

Screenshot_2025-05-17-14-44-09-487_co.trebbble.android.wind.q.jpg

Edited by cu2goup

10 minutes ago, cu2goup said:

Θα δείξει..

Screenshot_2025-05-17-14-44-09-487_co.trebbble.android.wind.q.jpg

Εγώ έβαλα την προσφορά τέλος Μαρτίου και ανανεώθηκε για ένα μήνα τέλος Απριλίου.. Δεν βγάζει νόημα η ημερομηνία... Μήπως δεν έπρεπε να βάλω κάρτα; 

Screenshot_20250517-154041~2.png

1 minute ago, George6633 said:

Εγώ έβαλα την προσφορά τέλος Μαρτίου και ανανεώθηκε για ένα μήνα τέλος Απριλίου.. Δεν βγάζει νόημα η ημερομηνία... Μήπως δεν έπρεπε να βάλω κάρτα; 

Screenshot_20250517-154041~2.png

Ας το αφήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει..

Σε διπλανό forum είπαν σε ένα παιδί ότι τον δεύτερο χρόνο θα μπορεί να συνεχίσει την προσφορά για ένα χρόνο ακόμα στα 120€.Είπα να δοκιμάσω να ρωτήσω αν θα ισχύει Ιούνιο,αν όχι μέχρι πότε πρέπει να γίνει η αίτηση και αν του χρόνου θα συνεχιστεί έστω και με άλλη τιμή..Προφανώς είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για του χρόνου αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Οποιος ενδιαφέρεται πρέπει να είναι σε εγρήγορση πάντως μετά τις 27 σε περίπτωση που δεν συνεχιστεί η προσφορά τον Ιούνιο. 

Screenshot_20250518-132437~2.png

2 ώρες πριν, George6633 said:

Σε διπλανό forum είπαν σε ένα παιδί ότι τον δεύτερο χρόνο θα μπορεί να συνεχίσει την προσφορά για ένα χρόνο ακόμα στα 120€.Είπα να δοκιμάσω να ρωτήσω αν θα ισχύει Ιούνιο,αν όχι μέχρι πότε πρέπει να γίνει η αίτηση και αν του χρόνου θα συνεχιστεί έστω και με άλλη τιμή..Προφανώς είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για του χρόνου αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Οποιος ενδιαφέρεται πρέπει να είναι σε εγρήγορση πάντως μετά τις 27 σε περίπτωση που δεν συνεχιστεί η προσφορά τον Ιούνιο. 

Screenshot_20250518-132437~2.png

Είναι εξωτερικός συνεργάτης οπότε δεν γνωρίζει κανείς άμα υπάρχει μέλλον για τη προσφορά εκτός και άμα προκύψει τπ ενδεχόμενο να γίνει επίσημη (μακάρι)

Το λέει και η απάντηση τους ,εάν. Σαν να σου λεει έχει ο θεός μέχρι τότε αλλά πιστεύω θα κρατήσει για καλοκαίρι 

Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.

6 minutes ago, elkons said:

Είναι εξωτερικός συνεργάτης οπότε δεν γνωρίζει κανείς άμα υπάρχει μέλλον για τη προσφορά εκτός και άμα προκύψει τπ ενδεχόμενο να γίνει επίσημη (μακάρι)

Το λέει και η απάντηση τους ,εάν. Σαν να σου λεει έχει ο θεός μέχρι τότε αλλά πιστεύω θα κρατήσει για καλοκαίρι 

Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.

Εξωτερικός συνεργάτης προφανώς περιμένοντας ενημέρωση από την εταιρία όπως λέει στην τρίτη απάντηση. 

20 minutes ago, bedazzled said:

Παιδιά τι ώρα αξίζει να καλέσω για Q VIP;

Παίρνω τώρα και μου το κλείνει πάνω στο λεπτό...

Θα το δουν και θα σε πάρουν μην επιμένεις.

Καλησπέρα,

Για έναν ήδη υπάρχοντα αριθμό Q, θα ήθελα να βάλω το πακέτο Q VIP. Ποιος είναι ο πιο γρήγορος και ανέξοδος τρόπος να το κάνω; Μέσω φορητότητας online σε COSMOTE Neo;

8 minutes ago, barca10 said:

Καλησπέρα,

Για έναν ήδη υπάρχοντα αριθμό Q, θα ήθελα να βάλω το πακέτο Q VIP. Ποιος είναι ο πιο γρήγορος και ανέξοδος τρόπος να το κάνω; Μέσω φορητότητας online σε COSMOTE Neo;

Ο ανέξοδος ναι.. ο πιο γρήγορος όχι.. αλλά δεν έχεις λόγο να βιάζεσαι μάλλον..

18 minutes ago, cu2goup said:

Ο ανέξοδος ναι.. ο πιο γρήγορος όχι.. αλλά δεν έχεις λόγο να βιάζεσαι μάλλον..

Εννοείς ότι θα παραταθεί η προσφορά;

Αν κάνω φορητότητα σε καρτοκινητό vodafone/cosmote θα μου ζητήσουν να βάλω αρχική κάρτα, ενώ στο Neo τίποτα για έναν μήνα;

14 minutes ago, barca10 said:

Εννοείς ότι θα παραταθεί η προσφορά;

Αν κάνω φορητότητα σε καρτοκινητό vodafone/cosmote θα μου ζητήσουν να βάλω αρχική κάρτα, ενώ στο Neo τίποτα για έναν μήνα;

Μην σε πάρω και στο λαιμό μου όσον αφορά το αν θα παραταθεί.. δεν ξέρω.

Όπως το λες είναι για το Neo, αλλά δεν το έχω κάνει ο ίδιος. Το έχουν πει εδώ και πριν λίγες μέρες. Θα σου χρεώσει 0,03€ να ξέρεις είναι ο δωρεάν πρώτος μήνας αλλά εσύ έτσι κι αλλιώς θα φύγεις άμεσα και δεν θα ξαναχρεωθείς..

Παιδιά αύριο μπαίνει φραγή σε ένα CU που έχω.

Έχω στείλει τα δικαιολογητικά για φορητότητα σε Q VIP (έχω λάβει τη νέα SIM), σήμερα έλαβα και 2 SMS (ένα από Nova κι ένα από Vodafone).

Το δεύτερο SMS γράφει: "VODAFONE:H AIT.ΦOPHTOTHTAΣ TOY APIΘMOY ΣAΣ EXEI ΠAPAΛHΦΘEI,ΘA AKOΛOYΘHΣEI EΠEΞEPΓAΣIA THΣ KAI EΠIKOINΩNIA MAZI ΣAΣ".

Πώς θα επικοινωνήσουν μαζί μου, εφόσον μπαίνει φραγή αύριο;

Ελπίζω να μην γίνει βλακεία και δεν μπορεί να προχωρήσει η φορητότητα... έχω πληρώσει και το 100άρι.

Μετά από 24 ώρες περίπου θα σου στείλει η Vodafone  ένα SMS που θα λέει :

ENHMEPΩΘEITE ΓIA TIΣ KAΛYTEPEΣ TPEXOYΣEΣ ΠPOΣΦOPEΣ ΓIA TIΣ ANAΓKEΣ EΠIKOINΩNIAΣ THΣ EΠIXEIPHΣHΣ ΣAΣ OΛO TO XPONO ΣTO https://bit.ly/3ylyUck ΓIA ΠPOΓPAMMATA KINHTHΣ THΛEΦΩNIAΣ & ΣTO https://bit.ly/3m2LLvc ΓIA ΠPOΓPAMMATA ΣTAΘEPHΣ THΛEΦΩNIAΣ & INTERNET.

Και μετά από μερικά λεπτά θα διακοπεί η σύνδεση σου από τη Vodafone. Θα βάλεις την κάρτα της Q και θα κάνεις μια κλήση. Θα ακούσεις το μήνυμα "καλώς ήρθατε στην Q" Από την στιγμή αυτή θα έχεις κανονικά εισερχόμενα. Μετά από περίπου μία ώρα θα ενεργοποιηθεί το Qvip και θα μπορείς να κάνεις κλήσεις και να έχεις δεδομένα.

Έλαβα και το παρακάτω SMS πριν μια ώρα, αλλά δεν έχω FREE2GO:

"ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ 4,5GB ΓΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ Η 6,5GB ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ TO TAP & GET IT! ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ FREE2GO APP https://f2g.gr/f2gappdl ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΠΕΣ https://nvgr.gr/epik"

Τι παίζει; Συστημικό λάθος;

43 minutes ago, bedazzled said:

Έλαβα και το παρακάτω SMS πριν μια ώρα, αλλά δεν έχω FREE2GO:

"ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ 4,5GB ΓΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ Η 6,5GB ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ TO TAP & GET IT! ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ FREE2GO APP https://f2g.gr/f2gappdl ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΠΕΣ https://nvgr.gr/epik"

Τι παίζει; Συστημικό λάθος;

Έχεις κάνει login στην εφαρμογή της Q?Παίζει να είναι κάποιο λάθος. 

Μου ήρθε κι εμένα μόλις ενεργοποιήθηκε η συνδεση, αλλά δεν ασχολήθηκα.

Ένα άλλο περίεργο είναι ότι, εγώ μετέφερα δύο κάρτες, παρέλαβα τις sim μαζί, ενεργοποιήθηκαν ταυτόχρονα. Η μία εμφανίζει σαν δίκτυο Nova και η άλλη Qtelecom. Ούτε με αυτό ασχολήθηκα, αλλά μου έκανε εντύπωση.

Τέλος στην πρώτη κλήση κάθε μέρα μου λέει "το υπόλοιπο δεν επαρκεί για την πραγματοποίηση της κλήσης" και μετά κάνει την κλήση... Δεν σκοπεύω να βάλω χρήματα όπως πρότεινε ο @cu2goup. Το αφήνω να λέει... 

5 minutes ago, George6633 said:

Έχεις κάνει login στην εφαρμογή της Q?Παίζει να είναι κάποιο λάθος. 

Έκανα, άλλα το F2G έχει άλλο app νομίζω.

1 minute ago, bedazzled said:

Έκανα, άλλα το F2G έχει άλλο app νομίζω.

Αν έκανες login στην Q και μπήκε και η προσφορά όλα καλά φαντάζομαι. 

Edited by George6633

40 minutes ago, Steleon said:

Ένα άλλο περίεργο είναι ότι, εγώ μετέφερα δύο κάρτες, παρέλαβα τις sim μαζί, ενεργοποιήθηκαν ταυτόχρονα. Η μία εμφανίζει σαν δίκτυο Nova και η άλλη Qtelecom. Ούτε με αυτό ασχολήθηκα, αλλά μου έκανε εντύπωση.

Εμένα σε παλιό samsung μου βγάζει Q και σε καινούριο xiaomi Nova. Η ίδια σιμ. Μην σε απασχολεί.

41 minutes ago, Steleon said:

Τέλος στην πρώτη κλήση κάθε μέρα μου λέει "το υπόλοιπο δεν επαρκεί για την πραγματοποίηση της κλήσης" και μετά κάνει την κλήση... Δεν σκοπεύω να βάλω χρήματα όπως πρότεινε ο @cu2goup. Το αφήνω να λέει... 

Ναι ρε συ κλάιν μάιν..

1 hour ago, cu2goup said:

Εμένα σε παλιό samsung μου βγάζει Q και σε καινούριο xiaomi Nova. Η ίδια σιμ. Μην σε απασχολεί.

Εμένα και σε νέο Samsung Q Telecom φαίνεται με ή χωρίς Roaming. 

Δεν ξέρω γενικά τι παίζει τόσα χρόνια χρειαζόταν η αλλαγή.

22 minutes ago, elkons said:

Εμένα και σε νέο Samsung Q Telecom φαίνεται με ή χωρίς Roaming. 

Πάντα χωρίς πλέον. Από τότε που γίνανε μπλε οι σιμ.

Παιδες, για roaming στην Ε.Ε. καλυπτει αυτο το πακετο με τα 99€ ή θελει εξτρα αγορα κάποιου αλλου;

Edited by r31134

8 minutes ago, r31134 said:

Παιδες, για roaming στην Ε.Ε. καλυπτει αυτο το πακετο με τα 99€ ή θελει εξτρα αγορα κάποιου αλλου;

Από όσα έχουν ειπωθεί εδώ όχι δεν καλύπτει κάτι.