Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες πριν, elkons said:

Όχι συνδέεται κατευθείαν δεν αλλάζει βέβαια κάτι απλά δε χρειάζεται να ανοίξεις περιαγωγή. 

ok ευχαριστω

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα.

Όσοι ενδιαφέρεστε,η προσφορά με τα 99€ για το Q VIP μόλις άνοιξε και για αλλαγή παρόχου!!!

Screenshot_20250413_183413_Gmail.jpg

3 ώρες πριν, George6633 said:

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα.

Όσοι ενδιαφέρεστε,η προσφορά με τα 99€ για το Q VIP μόλις άνοιξε και για αλλαγή παρόχου!!!

Screenshot_20250413_183413_Gmail.jpg

Πολύ καλά νέα!!! Ελπίζω να κρατήσει αρκετά η προσφορά και.. θα τους τιμήσουμε!!

1 minute ago, cu2goup said:

Πολύ καλά νέα!!! Ελπίζω να κρατήσει αρκετά η προσφορά και.. θα τους τιμήσουμε!!

Υποθέτω όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να πας από f2g γιατί είναι και αυτό Nova. Θα πρέπει να πας κάνα CU/WhatsUp και μετά Q.

4 minutes ago, opmgls said:

Υποθέτω όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να πας από f2g γιατί είναι και αυτό Nova. Θα πρέπει να πας κάνα CU/WhatsUp και μετά Q.

Σωστά.. Μου το είπαν και τηλεφωνικά ότι είναι για μεταφορά σε Q από άλλη εταιρία και όχι από συμβόλαιο Nova ή F2G 

Μετά από 3,5 μήνες αταιστο από την λήξη του χρόνου ανανέωσης, ήλθε αυτό σε βασικό νούμερο στην οικογένεια. Τώρα τι κάνουμε?

Αξίζει ? Η η προσφορά είναι καλύτερη με τα 99 €. Δεν μιλάμε τόσο πολύ βέβαια. Η στην αναμονή για καλύτερη προσφορά του ανταγωνισμού?

IMG-20250414-WA0000.jpg

Screenshot_20250414-160303_myQ.jpg

9 minutes ago, Konsta_ntina said:

Μετά από 3,5 μήνες αταιστο από την λήξη του χρόνου ανανέωσης, ήλθε αυτό σε βασικό νούμερο στην οικογένεια. Τώρα τι κάνουμε?

Αξίζει ? Η η προσφορά είναι καλύτερη με τα 99 €. Δεν μιλάμε τόσο πολύ βέβαια. Η στην αναμονή για καλύτερη προσφορά του ανταγωνισμού?

IMG-20250414-WA0000.jpg

Το καλό της υπόθεσης είναι οτι λέει για πάντα,για όσο μπορεί να είναι αυτό το για πάντα ενώ στην περίπτωση με τα 99€ είναι για ένα χρόνο και βλέπουμε.Από κει και πέρα εξαρτάται πόσο μιλάς,σερφαρεις κλπ..Δεν είναι λίγα τα 600' σαν δώρο αλλά για το ίντερνετ μόνο εσύ ξέρεις.Εγω αν δεν ήθελα πολλά mb θα έμενα στην προσφορά που σου δώσανε αλλά επειδή στη δουλειά  χρειάζομαι το ίντερνετ δεν θα μπορούσα.. Να ρωτήσω κάτι,σε αλλαγή παροχου πότε ενημερώνεται ο πάροχος που είσαι τώρα;Αφού παραλάβεις την κάρτα sim ή νωρίτερα;Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η ενεργοποίηση τέλος του μήνα (αυτο με τις 14 μέρες) ή και εκεί θα ενημερωθεί άμεσα ο πάροχος που είσαι; 

Edited by George6633

12 minutes ago, Konsta_ntina said:

IMG-20250414-WA0000.jpg

και βεβαια αξιζει,

διοτι ειναι σαν να βαζεις λεφτα σε εναν κουμπαρα και να κερδιζεις τις παροχες

και μετα εναν χρονο (η περισσοτερο) μπορεις να τα παρεις πισω

για μενα αξιζει να το διακινδυνεψεις

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

8 minutes ago, HEO said:

και βεβαια αξιζει,

για μενα αξιζει να το διακινδυνεψεις

Και το καλό με τη Nova είναι πως η ενεργοποίηση πακέτου παρατείνει το υπόλοιπο. Οπότε απλώς τον δεύτερο χρόνο θα φας τα λεφτά που μάζεψες.

2 ώρες πριν, George6633 said:

Σωστά.. Μου το είπαν και τηλεφωνικά ότι είναι για μεταφορά σε Q από άλλη εταιρία και όχι από συμβόλαιο Nova ή F2G 

Να πούμε επίσης πως από την προσφορά των 99€ δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι σε roaming. Θα πρέπει σε οποιαδήποτε περίπτωση να ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο που σου δίνει παροχές για ΕΕ. Συνεπώς έξτρα χρήματα.

Τα ρώτησα αυτά δεν τα λέω μόνος μου.

28 minutes ago, cu2goup said:

Να πούμε επίσης πως από την προσφορά των 99€ δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι σε roaming. Θα πρέπει σε οποιαδήποτε περίπτωση να ενεργοποιήσεις κάποιο πακέτο που σου δίνει παροχές για ΕΕ. Συνεπώς έξτρα χρήματα.

Τα ρώτησα αυτά δεν τα λέω μόνος μου.

Καλά κάνεις και το αναφέρεις γιατί ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες..Εγω πχ έχω να ταξιδέψω πολλά χρόνια στο εξωτερικό και δεν το χρειάζομαι,κάποιος άλλος ταξιδεύει συχνά οπότε μάλλον δεν θα βολέψει. 

7 minutes ago, George6633 said:

Καλά κάνεις και το αναφέρεις γιατί ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες..Εγω πχ έχω να ταξιδέψω πολλά χρόνια στο εξωτερικό και δεν το χρειάζομαι,κάποιος άλλος ταξιδεύει συχνά οπότε μάλλον δεν θα βολέψει. 

Ούτε εγώ ταξιδεύω αλλά συζητιέται συχνά στο φόρουμ και ενδιαφέρει κόσμο ειδικά η ΕΕ. 

Το καλό είναι ότι έχεις 0 υπόλοιπο οπότε πηγαίνεις κοντά στα σύνορα με Τουρκία χωρίς άγχος.. 🙂

Edited by cu2goup

1 minute ago, cu2goup said:

Ούτε εγώ ταξιδεύω αλλά συζητιέται συχνά στο φόρουμ και ενδιαφέρει κόσμο ειδικά η ΕΕ. 

Θα μπορούσαν να δώσουν κάτι αλλά είναι μια προσφορά που βγαίνει κάτω από 8.50€ το μήνα οπότε τι να ζητήσεις.. Δεν ξέρω αν αντίστοιχα η πράσινη με το Data Month και την αντίστοιχη προσφορά με τα απεριόριστα δίνει κάτι για έξω. 

57 minutes ago, HEO said:

Σε άλλο κινητό γνωστού, με το ίδιο πακέτο, βάζει 8€ κάθε τρίμηνο ή τετράμηνο αν κάτσει καλό καουντνταουν μηνιαίο με λίγα €. Οπότε δεν μαζεύει τίποτα. Και έχει ήδη κλείσει 18 μήνες και δεν νομίζω να σταματήσει κάποτε. Αλλά και αν σταματήσει ναμαστε καλά κάτι θα γίνει.

11 minutes ago, George6633 said:

Θα μπορούσαν να δώσουν κάτι αλλά είναι μια προσφορά που βγαίνει κάτω από 8.50€ το μήνα οπότε τι να ζητήσεις.. Δεν ξέρω αν αντίστοιχα η πράσινη με το Data Month και την αντίστοιχη προσφορά με τα απεριόριστα δίνει κάτι για έξω. 

Η πράσινη δίνει προφανώς μόνο του data month αλλά είναι 4GB τέλος πάντων.. Ή τα αντίστοιχα αν επιλέξεις να ενεργοποιείς κάποιο ακριβότερο πακέτο..

2 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Αξιζει, εαν τα χρειαζεσαι. Εαν εχεις βρει άλλη φτηνή εναλλακτική, δεν ασχολείσαι. Λογικά αγοραζοντας ενα απο τα πακετα εξωτερικου (5,30€/28 μερες) θα συντηρεις το χρηματικο υπολοιπο, οποτε 2 μηνες απο την ανανεωση + αλλους 2 μηνες, συνολο 4 μηνες με 13€ ανανεωση.

Καλησπέρα. Επειδή με ενδιαφέρει η προσφορά για τα 99€ για να μεταφέρω το βασικό μου νούμερο από την 9μηνη προσφορά που έχω του frog. Που μπορώ να βρω ένα νούμερο ώστε να τσεκαρω το σήμα αλλά και της ταχύτητες την q;

3 minutes ago, kostas123464 said:

Καλησπέρα. Επειδή με ενδιαφέρει η προσφορά για τα 99€ για να μεταφέρω το βασικό μου νούμερο από την 9μηνη προσφορά που έχω του frog. Που μπορώ να βρω ένα νούμερο ώστε να τσεκαρω το σήμα αλλά και της ταχύτητες την q;

Μπορείς είτε να παραγγείλεις από το γνωστό τηλέφωνο.. είτε να πας σε ένα κατάστημα nova να πάρεις ένα νουμεράκι..

26 minutes ago, cu2goup said:

Μπορείς είτε να παραγγείλεις από το γνωστό τηλέφωνο.. είτε να πας σε ένα κατάστημα nova να πάρεις ένα νουμεράκι..

Ευχαριστώ 

3 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

IMG-20250414-WA0000.jpg

Αν προσέξετε τις φωτό θα δείτε ότι λήγει σε ένα μήνα οπότε σου δίνουν μια ακόμη εναλλακτική ώστε να παραμείνεις στο νούμερο. 
Δηλαδή έχω την εντύπωση ότι δεν παίζει ρόλο το ότι έχει 3,5 μήνες να βάλει κάρτα. Θα μπορούσε να είχε 4,5. Σίγουρα όμως θέλει ένα διάστημα πάνω από ένα 2μηνο πιστεύω. 

14 minutes ago, hercoulis said:

Αν προσέξετε τις φωτό θα δείτε ότι λήγει σε ένα μήνα οπότε σου δίνουν μια ακόμη εναλλακτική ώστε να παραμείνεις στο νούμερο. 
Δηλαδή έχω την εντύπωση ότι δεν παίζει ρόλο το ότι έχει 3,5 μήνες να βάλει κάρτα. Θα μπορούσε να είχε 4,5. Σίγουρα όμως θέλει ένα διάστημα πάνω από ένα 2μηνο πιστεύω. 

Για να λειτουργήσουν τα πακέτα πρέπει να έχει έστω 0,01€. Οπότε έβαλαν αυτοί 1 σεντ για ένα μήνα και πρέπει να αρχίσω να βάζω κάτι ώστε να υπάρχει ενεργό υπόλοιπο. Πάντως ο γνωστός το έχει αφήσει με ληγμένο υπόλοιπο και μόλις ξαναεβαλε € ξεκίνησε πάλι το πακέτο. Οριακά για μικρή χρήση δεν είναι άσχημο. Στο φρόγκ δίνουν λιγότερα με 3€ τον μήνα. Θα το δοκιμάσω.

2 ώρες πριν, kostas123464 said:

Q είναι Nova.

Βρες κάποιον γνωστό που έχει Nova και τεσταρε 

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Απλά στα καταστήματα δεν υπάρχει η συγκεκριμένη προσφορά μόνο στο τηλέφωνο του συνεργάτη της nova.

9 minutes ago, elkons said:

Q είναι Nova.

Απλά στα καταστήματα δεν υπάρχει η συγκεκριμένη προσφορά μόνο στο τηλέφωνο του συνεργάτη της nova.

Εντάξει να δοκιμάσει το δίκτυο ζήτησε.. λογικά ούτε Q θα βρει στο κατάστημα.. κάνα free2go ας πάρει να δει πώς πάει..

Αν παρεις την VIP Q sim με την συγκεκριμενη προσφορα,μπορούμε  οποτε θελουμε να πληρωσουμε τα 99€ για να πάρουμε την προσφορά?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Προσπαθώ από δύο διαφορετικά τηλέφωνα να μπω στην εφαρμογή Q.. Το ένα έχει sim Q και προσπαθώ με τα δεδομένα και το άλλο Wifi που έμπαινε κανονικά.Κάνω κάτι λάθος; 

Edit:Όλα καλά,τώρα 

@lefkaditis φαντάζομαι ναι για όσο ισχύει η προσφορά αλλά καλύτερα να το ρωτήσεις στο τηλέφωνο αυτό,εγώ έστειλα τα χρήματα αμέσως. 

Edited by George6633

1 ώρα πριν, lefkaditis said:

Αν παρεις την VIP Q sim με την συγκεκριμενη προσφορα,μπορούμε  οποτε θελουμε να πληρωσουμε τα 99€ για να πάρουμε την προσφορά?

Όχι πρέπει να τα δώσεις κατά τη παραγγελία.