Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες θα κάνω μια ερώτηση γιατί εδώ και καιρό γιατί τα δεδομένα ενω διάρκεια κλήσεων ενώ έχω VoLTE τα δεδομένα δηλαδή το εικονίδιο του 4G+ εμφανίζεται κανονικά αλλά δεν έχω ίντερνετ καθόλου και όταν κλείνω την κλήση τα δεδομένα ξανά δουλεύουν 

Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂

Μπορεί απλά από 4G+ να πάει σε 4G χωρίς CA δηλαδή και να σε πετάξει 800αρα για να έχει ικανοποιητικό σήμα για τη κλήση ,ίσως είναι πιταρισμένη .

Αναρωτιέμαι τώρα που όλες οι εταιρείες πήγαν την ελάχιστη ανανέωση 13€ αν θα συνεχίσει την 8€ η Q όταν "τρέχει" countdown.

Edited by opmgls

3 ώρες πριν, sou_d said:

2 προσφορές βλέπω πλέον, αλλά όχι την καλή...

Screenshot_2025-04-08-12-41-23-81_136a048fd343db936134efdb03d766fc.jpg

Όλα τα ωραία... κάποτε τελειώνουν... κάνε μία φορητότητα στην κοντ τώρα που δίνει το καλό το πράμα... Τουλάχιστον για 9 μήνες θα είσαι αρντάν και μετά βλέπουμε..

43 minutes ago, opmgls said:

Αναρωτιέμαι αν τώρα που όλες οι εταιρείες πήγαν την ελάχιστη ανανέωση 13€ αν θα συνεχίσει την 8€ η Q όταν "τρέχει" countdown.

Ακόμα καλά κρατεί

Screenshot_2025-04-08-16-21-01-18_136a048fd343db936134efdb03d766fc.jpg

23 minutes ago, cu2goup said:

Όλα τα ωραία... κάποτε τελειώνουν... κάνε μία φορητότητα στην κοντ τώρα που δίνει το καλό το πράμα... Τουλάχιστον για 9 μήνες θα είσαι αρντάν και μετά βλέπουμε..

Δε νομίζω Τάκη! Καταρχάς δεν έχω βάλει ακόμα την κάρτα στο f2go που έχω. Κατά δεύτερον, το ένα ανίψι μου έδωσε το οκ για κάρτα νέων 😀😀😀😀 Οπότε έφυγα για voda με την πρώτη ευκαιρία

Screenshot_2025-04-08-16-22-19-89_56514063904998099a7290fdb861fa95.jpg

1 ώρα πριν, sou_d said:

Ακόμα καλά κρατεί

Screenshot_2025-04-08-16-21-01-18_136a048fd343db936134efdb03d766fc.jpg

1η Μαΐου η αλλαγή θα γίνει με την ελάχιστη θα δείξει για το countdown 

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Τι ευκαιρία περιμένεις; Τώρα τα δίνει όλα με 13€..

Και τώρα απεριόριστα έχω μπρε. Περιμένω την κάρτα νέων πρώτα

Edited by sou_d

5 ώρες πριν, sou_d said:

Και τώρα απεριόριστα έχω μπρε. Περιμένω την κάρτα νέων πρώτα

Αν θες θύμησες μας τι επιπλέον θα πάρεις με την κάρτα νέων. 

3 minutes ago, opmgls said:

Νομίζω ότι είναι έξτρα 10€ με την πρώτη κάρτα του μήνα για ένα χρόνο. 

56 minutes ago, George6633 said:

Νομίζω ότι είναι έξτρα 10€ με την πρώτη κάρτα του μήνα για ένα χρόνο. 

Αυτό. Οπότε θεωρητικά, μπορείς να περνάς με 7,5€ τον μήνα

1 hour ago, opmgls said:

Αυτό που προείπε ο @George6633

Πρέπει να έχει αναφερθεί, αλλά το ξαναβάζω, καθώς είναι ενδιαφέρον. Στα σχόλια, οι εκπρόσωποι λένε πως είναι όντως απεριόριστα αυτά στην προσφορά τους

Screenshot_2025-04-07-17-10-50-06_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Screenshot_2025-04-07-17-11-03-06_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Ειχε ποτε κοφτη στα απεριοριστα,σε προσωπικες ή γενικές προσφορές καρτοκινητής? Γιατί να βάλει τώρα, vodafone είναι?

Edited by kmpatra

Τα απεριόριστα μια χαρά τα έκαναν 250GB και στο FREE2GO μια χαρά τα ημερήσια απεριόριστα τα έκανε 50GB σε τιμή απεριόριστου. 

Δε το λες Περιορισμό τελειώνουν τα δεδομένα πάρε πακέτο σου λέει.

Αυτό είναι άλλο. Είναι τροποποίηση πακέτου. Εγώ μιλάω για περιορισμούς όταν στα πακέτα καρτοκινητής υπάρχει η λέξη απεριόριστα. Το οτι κατάργησαν τα απεριόριστα τελευταία απο τις περισσότερες προσφορες και πακετα το ξέρω. Όπου υπήρχε ή υπαρχει η αναφορα ακομα για απεριόριστα στην καρτοκινητή δεν υπήρχε/δεν υπάρχει περιορισμός όγκου ή ταχύτητας.

Δεν είναι, πάλι περιορίζει τη χρήση που θα κάνει κάποιος από τα απεριόριστα για μια μέρα που είχε με την ίδια τιμή θα χει 50GB (στο ημερήσιο) θα τα φάει όλα και δεν θα έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. 

Άμα θέλουν να δώσουν απεριόριστα ας δώσουν επίσημα όχι από εξωτερικους συνεργάτες. 

Νομίζω δεν καταλαβες τι εννοώ, ειχε απεριοριστο παλια για 1 μερα? Ειχε κανεναν περιορισμό τοτε? Ή τώρα αν δώσει στο flash απεριόριστα για ΣΚ,βαζει καποιον περιορισμό? Οπως γραφτηκε και παραπανω και η προσφορά του εξωτερικού συνεργάτη δεν έχει κανένα περιορισμό στα απεριόριστα.

Ότι αποφάσισε να καταργήσει τα απεριόριστα απο το ημερήσιο ή τις προσωπικες που πηγαν στα 250, ναι είναι αλλαγή προς το χειρότερο. Τα "επνιξε" τα καθιερωμένα απεριοριστα και εξαφανισε τη λέξη.

ΟΠΟΤΕ και ΟΠΟΥ ομως λέει απεριόριστα στην καρτοκινητη δεν βαζει ορια, οπως η κόκκινη. Εκει εστιασα. Τέλος πάντων μην το συνεχίσουμε, και κουράζουμε και όσους διαβάζουν. Νομίζω ότι συμφωνούμε επί της ουσίας, ας πούμε ότι *όταν* εφαρμόζει περιορισμούς το κάνει πιο επίσημα και όχι με ψιλά γράμματα όπως κάνει η κόκκινη ("απεριοριστα" αλλα αν περάσει το ταδε οριο κόφτης)

Edited by kmpatra

1 ώρα πριν, elkons said:

Άμα θέλουν να δώσουν απεριόριστα ας δώσουν επίσημα όχι από εξωτερικους συνεργάτες. 

Γιατί εμάς που μας επηρεάζει αρνητικά αυτό;

9 ώρες πριν, kmpatra said:

Ειχε ποτε κοφτη στα απεριοριστα,σε προσωπικες ή γενικές προσφορές καρτοκινητής? Γιατί να βάλει τώρα, vodafone είναι?

Αυτό είναι τσεκαρισμένο;Επειδή ο καθένας λέει τα δικά του από την εξυπηρέτηση πελατών,μέχρι κάποιο email σε φόρμα επικοινωνίας,μέχρι κατάστημα κλπ και είναι χρονιά αυτή η κατάσταση,ο μόνος τρόπος είναι να το ρισκάρουμε;Γιατί με ενδιαφέρει η προσφορά για το F2G.... Πρόσφατο παράδειγμα πριν πάρω νέο αριθμό Q με τα 99€ πέρασα από μια γνωστή μου σε κατάστημα Nova και μόλις της το είπα μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια προσφορά και μην δώσεις τα λεφτά και την πατήσεις... Η συνέχεια γνωστή.Θα μου πεις εδώ στο τσατ όταν τους ρώτησα για το 2109995100 αν είναι δικός τους αριθμός η συνεργάτη μου είπαν ότι η Nova δεν έχει τέτοιο αριθμό ούτε επίσημα ούτε σε συνεργάτη... Ας είναι καλά τα παιδιά εδώ που μου δείξανε ότι αυτός ο αριθμός είναι επίσημος της Nova...Δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό. 

FREE2GO Promo έχει απεριόριστα κανονικά το τηλέφωνο αυτό αναγράφεται και στην επίσημη ιστοσελίδα ότι να ναι λέγαν στην εξυπηρέτηση.. αλλά η προσφορά όταν είναι από εξωτερικό συνεργάτη δε τα ξέρουν οι υπάλληλοι αυτά.

Απλά έχουν ειπωθεί απότομα να ρίξει ταχύτητες ώρες αιχμής και μετά να ξανά έρθουν κανονικά. 

6 minutes ago, elkons said:

Απλά έχουν ειπωθεί απότομα να ρίξει ταχύτητες ώρες αιχμής και μετά να ξανά έρθουν κανονικά. 

Άσχετα από κοφτες και όρια όλο αυτό;Δηλαδή υπάρχουν στιγμής που η Nova ρίχνει τις ταχύτητες για καλύτερη διαχείριση του δικτύου σε ώρες αιχμής; 

Για τη συγκεκριμένη προσφορά έτσι έχει ειπωθεί τώρα δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω με κάποιον τρόπο όμως.