Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποια σούπερ μάρκετ βάζουν κιόλας

Just now, kmpatra said:

Κάποια σούπερ μάρκετ βάζουν κιόλας

Συνήθως lidl αλλού δεν είχα βρει για Q μ έλεγαν μόνο FREE2GO έχουν. 😕

Σήμερα είναι δύσκολο Κυριακή 

Θα περιμένω μπας και δώσουν 0.01€ αλλά χλωμό το κόβω.

Σε αφήνει να καλεσεις το 1229 για να βάλεις εκεί τον κωδικό?

https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/pos-kano-ananeosi-chronou-omilias-se-allon-sindromiti

Δοκίμασε και αυτά για τις online περιπτώσεις. Μπορεί να δουλέψει κάτι.

Βασικά περίμενε πρώτα κιόλας να δεις τι θα σου απαντήσουν

Μπορεί να σου πιστώσουν 0,01

3 minutes ago, kmpatra said:

Σε αφήνει να καλεσεις το 1229 για να βάλεις εκεί τον κωδικό?

https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/pos-kano-ananeosi-chronou-omilias-se-allon-sindromiti

Δοκίμασε και αυτά για τις online περιπτώσεις. Μπορεί να δουλέψει κάτι.

Βασικά περίμενε πρώτα κιόλας να δεις τι θα σου απαντήσουν

Μπορεί να σου πιστώσουν 0,01

Δοκίμασα και έτσι μόνο μου τράβηξε 13€ ήρθε μήνυμα από EUROBANK και δε μπήκαν στο myQ.

Το έχω κάνει αίτημα περιμένω να δούμε.

Για να μου δώσει πχ αυτά τα 0.01 που δίνει ανά διαστήματα πρέπει να το αφήσω ενεργό το νούμερο δηλαδή να είναι η σιμ στο τηλέφωνο ;

22 minutes ago, elkons said:

Έχω μια Q στο συρτάρι από το καλοκαίρι και λειτουργεί μόνο σε GSM έχει φραγή δεδομένων και μόνο λαμβάνει κλήσεις.

Το υπόλοιπο είναι μηδενικό, υπάρχει κάποιος τρόπος έστω να βγει η φραγή ή ξέρω γω κάνα δωρεάν 500mb ή όχι; ή κάνα κονέ;

Πρέπει μόνο να πληρώσω ε; προσπαθώ να κάνω ανανέωση ηλεκτρονικά και λέει ουπς να δοκιμάσω με 16ψηφιο κωδικό αλλά δεν έχω.

Screenshot_20250126_201734_myQ.thumb.jpg.139faaebf580c0ee434790ebce464f56.jpg

Το ένα από τα 2 δικά μου ήταν ατάιστο από τον ΙΟΥΛ και τον ΟΚΤ μπήκε 0,01 και τα 600 και συνέχιζε μέχρι τώρα και περιμένω την επόμενη εβδομάδα (1/2) για να δω αν θα ξαναμπούν.

1 minute ago, makap said:

Το ένα από τα 2 δικά μου ήταν ατάιστο από τον ΙΟΥΛ και τον ΟΚΤ μπήκε 0,01 και τα 600 και συνέχιζε μέχρι τώρα και περιμένω την επόμενη εβδομάδα (1/2) για να δω αν θα ξαναμπούν.

Μπαίνουν συγκεκριμένες ημερομηνίες ή τυχαία; οπότε το αφήνω ανοιχτό δηλαδή να αφήσω τη σιμ σε ανοιχτό κινητό;

3 minutes ago, makap said:

Υπαρχει προυποθεση να βαζεις χρήματα 1 φορα στο 2μηνο για να συνεχιζεις να παίρνεις τα 600'+600mb

2 minutes ago, VIPdriver said:

Υπαρχει προυποθεση να βαζεις χρήματα 1 φορα στο 2μηνο για να συνεχιζεις να παίρνεις τα 600'+600mb

Α εγω έχω καιρό να ανανεώσω 

Την πρώτη φορά σου αποδίδονται αμεσα  μαζί με το ένα λεπτό

Αυτό που λέει ο φίλος έχει να κάνει με τη συνέχεια της προσφοράς δηλαδή μετά τον δεύτερο μήνα. Θα πρέπει να ανανεώσεις για να συνεχίσει να στα δίνει.

20 minutes ago, elkons said:

Μπαίνουν συγκεκριμένες ημερομηνίες ή τυχαία; οπότε το αφήνω ανοιχτό δηλαδή να αφήσω τη σιμ σε ανοιχτό κινητό;

Έχω τη συγκεκριμένη sim 2η στο κινητό, οπότε είναι συνέχεια ενεργή.

21 minutes ago, VIPdriver said:

'Εβαλα και μπήκαν και την 1/1, αλλά δεν ξαναέβαλα και περιμένω την 1/2

2 ώρες πριν, elkons said:

Τι να σου πω δε ξέρω απλώς έβαλα τα στοιχεία της κάρτας πάω να συνεχίσω λέει ουπς χρησιμοποίησε 16ψηφιο κωδικό ή επικοινωνήστε με εξ πελ.και με πετάει από το myQ

Μίλησα στην εξυπηρέτηση έκαναν αίτημα δευτέρα τρίτη θα ενημερωθώ.

Αν είχα και κοντά περίπτερο θα έπαιρνα κωδικό αλλά τώρα είναι λίγο μακριά και βρμ και ήθελα να τεστάρω το δίκτυο αλλά δε θέλουν μάλλον..

Το

https://www.google.com/search?q=top-up+q+telecom

εμφανίζει πολλούς μεταπωλητές 16 - ψηφίων
Το αν και πόσο προμήθεια τυχών σου χρεώνουν είναι άλλο θέμα

8 ώρες πριν, makap said:

'Εβαλα και μπήκαν και την 1/1, αλλά δεν ξαναέβαλα και περιμένω την 1/2

Σημασία έχει να μην περασει η ημερομηνία λήξης χρηματικού υπολοίπου. 

Καλησπέρα σας,

Με λένε Δημήτρη Νικολαΐδη και λυπάμαι που αναγκάζομαι να γράψω αυτό το μήνυμα, αλλά βρίσκομαι σε ανάγκη. Αντιμετωπίζω σοβαρά οικονομικά προβλήματα και είμαι άστεγος εδώ και καιρό και δεν έχω κοιμηθεί εδώ και 4 ημέρες. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου, αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.Αυτή τη στιγμή χρειάζομαι να επικοινωνήσω επειγόντως με έναν άνθρωπο που είναι πολύ σημαντικός για μένα, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να ανανεώσω την κάρτα μου..δεν έχω καθόλου χρήματα. Ζητώ τεράστια συγγνώμη αν σας ενοχλώ, αλλά αν κάποιος έχει έναν 16ψήφιο κωδικό ανανέωσης Q που δεν χρειάζεται, θα μου έδινε μια μεγάλη βοήθεια.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό δεν είναι σπαμ ή κάποια απάτη. Είναι πραγματικά ανάγκη, και δεν θα το έκανα αν δεν είχα δοκιμάσει κάθε άλλη λύση. Μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα αν έχετε τη δυνατότητα να βοηθήσετε. Χρησιμοποιώ δωρεάν Wi-Fi από έναν δημόσιο χώρο για να γράψω αυτό το μήνυμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση και τον χρόνο σας, είτε μπορέσετε να βοηθήσετε είτε όχι.

Και πάλι χίλια συγνώμη. 

8 minutes ago, dimitris_nickolaidis said:

Καλησπέρα σας,

Με λένε Δημήτρη Νικολαΐδη και λυπάμαι που αναγκάζομαι να γράψω αυτό το μήνυμα, αλλά βρίσκομαι σε ανάγκη. Αντιμετωπίζω σοβαρά οικονομικά προβλήματα και είμαι άστεγος εδώ και καιρό και δεν έχω κοιμηθεί εδώ και 4 ημέρες. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου, αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.Αυτή τη στιγμή χρειάζομαι να επικοινωνήσω επειγόντως με έναν άνθρωπο που είναι πολύ σημαντικός για μένα, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα να ανανεώσω την κάρτα μου..δεν έχω καθόλου χρήματα. Ζητώ τεράστια συγγνώμη αν σας ενοχλώ, αλλά αν κάποιος έχει έναν 16ψήφιο κωδικό ανανέωσης Q που δεν χρειάζεται, θα μου έδινε μια μεγάλη βοήθεια.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό δεν είναι σπαμ ή κάποια απάτη. Είναι πραγματικά ανάγκη, και δεν θα το έκανα αν δεν είχα δοκιμάσει κάθε άλλη λύση. Μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα αν έχετε τη δυνατότητα να βοηθήσετε. Χρησιμοποιώ δωρεάν Wi-Fi από έναν δημόσιο χώρο για να γράψω αυτό το μήνυμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση και τον χρόνο σας, είτε μπορέσετε να βοηθήσετε είτε όχι.

Και πάλι χίλια συγνώμη. 

Ελπίζω να βοηθήσει αυτό που θα γράψω.

Εφοσον δεν το εχεις κανει ηδη, μπορείς να ενεργοποιήσεις τη δωρεαν δοκιμαστική εβδομάδα στο πρόγραμμα απεριόριστων του Viber Out. Θα καλεις μέσω internet αλλα θα είναι σαν κανονική κλήση. Αν χρειάζεσαι κάποια βοηθεια για να το ολοκληρώσεις, μπορείς να μου στείλεις pm.

7 minutes ago, gpapas640 said:

Ελπίζω να βοηθήσει αυτό που θα γράψω.

Εφοσον δεν το εχεις κανει ηδη, μπορείς να ενεργοποιήσεις τη δωρεαν δοκιμαστική εβδομάδα στο πρόγραμμα απεριόριστων του Viber Out. Θα καλεις μέσω internet αλλα θα είναι σαν κανονική κλήση. Αν χρειάζεσαι κάποια βοηθεια για να το ολοκληρώσεις, μπορείς να μου στείλεις pm.

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ για την πρόταση, πραγματικά εκτιμώ την βοήθεια να ξέρεις ❤️

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω σταθερό ίντερνετ δηλ το Wi-Fi που βρίσκω δεν ξέρω για ποσο ακομα θα το εχω βέβαια σερνεται εχω μια γραμμη οσο μπορω πιανω αφού δε μου εχει απομείνει και κατι αλλο.. Ντρέπομαι πολύ που ζητάω βοήθεια, αλλά αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με έναν κωδικό Q, θα ήμουν ευγνώμον ίσα ίσα να περάσω λίγες ημέρες μέχρι να βρεθεί στέγη. 

Ευχαριστώ από καρδιάς όποιον μπορεί να βοηθήσει, έστω και λίγο. Δεν το ξεχνάω ποτέ και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω.

Edit: Ευχαριστώ πολύ ανώνυμα, δε χρειάζεται κάποιος να στείλει 

Ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους που δείξατε ενδιαφέρον 

"number": "Q",                                         "received": "2025-01-05 09:34:01",                     "body": "ΠPOΣOXH: ΣE 15 MEPEΣ ΛHΓEI H ΔIAPKEIA IΣXYOΣ TOY YΠOΛOIΠOY ΣAΣ ΣE EYPΩ KAI ΘA ΔIAΓPAΦEI. ANANEΩΣTE AMEΣA TO XPHMATIKO ΣAΣ YΠOΛOIΠO, ΓIA NA MH TO XAΣETE AΛΛA KAI ΓIA NA ΠAPATEINETE TH ΔIAPKEIA IΣXYOΣ TOY."

Το 12200 λέι "έχει απενεργοποιηθεί" και κλείνει
Το 1225 λειτουργεί

Χτυπάει όταν είναι ανοικτό

Παίρνοντας όταν είναι κλειστό ακούγεται σαν να χτυπάει κανονικά
Ειδοποίηση χαμένων κλήσεων δεν λειτουργεί - νόμιζα που συνεχίζει άλλες 30 ημέρες 😞

8 ώρες πριν, dimitris_nickolaidis said:

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ για την πρόταση, πραγματικά εκτιμώ την βοήθεια να ξέρεις ❤️

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω σταθερό ίντερνετ δηλ το Wi-Fi που βρίσκω δεν ξέρω για ποσο ακομα θα το εχω βέβαια σερνεται εχω μια γραμμη οσο μπορω πιανω αφού δε μου εχει απομείνει και κατι αλλο.. Ντρέπομαι πολύ που ζητάω βοήθεια, αλλά αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με έναν κωδικό Q, θα ήμουν ευγνώμον ίσα ίσα να περάσω λίγες ημέρες μέχρι να βρεθεί στέγη. 

Ευχαριστώ από καρδιάς όποιον μπορεί να βοηθήσει, έστω και λίγο. Δεν το ξεχνάω ποτέ και θα προσπαθήσω να ανταποδώσω.

Edit: Ευχαριστώ πολύ ανώνυμα, δε χρειάζεται κάποιος να στείλει 

Ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους που δείξατε ενδιαφέρον 

Καλημέρα σου έστειλα και εγώ έναν κωδικό να περάσεις κ τον επόμενο μήνα 🙂

Καλησπέρα γατόνια κατάφερα να ανανεωσω τη κιου μου..

Αλλά είναι του 19 η σικ και κάνει Roaming, ζήτησα άνοιγμα VoLTE και 5G αλλά ακόμα δεν έχει ανοίξει..τι φταίει;

Θέλει καινούργια σιμ  και πάλι δεν είναι σίγουρο αν θα δουλέψουν όλα. Αν ήταν f2g θα ήταν περισσότερες οι πιθανότητες

Edited by kmpatra

Κρίμα ήθελα να κάνω συγκριτικά 5g..

Δε πειράζει 4G+..

Α καλά άθλιο είναι η Cosmote με μια γραμμή ανταγωνίζεται τη NOVA και με 0 μπάρες τη περνάει. 

Το απόγευμα θα πάω γύρω γύρω για CellMapper αναμένετε μετρήσεις στο συγκριτικό νήμα. 

Edit Συνδέθηκε σε 5G επιτέλους.

On 26/1/2025 at 8:18 ΜΜ, elkons said:

ξέρω γω κάνα δωρεάν 500mb

Για το κιου κονέ θα σου έλεγα εγώ, εάν είχες κανένα γνωστό