VIPdriver Δημ. Χθες στς 09:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:56 πμ 4 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Καλησπέρα. Τελευταία φορά που έληξε υπόλοιπo στην Q ήταν στις 16 Νοεμβρίου 2023. Από τότε δεν έχω βάλει ξανά κάρτα. Δηλαδή η τελευταία ανανέωση πρέπει να είναι πάνω από 12 μήνες. Προσπαθώ να μπω στην εφαρμογή και θέλει να μου στείλει SMS για επιβεβαίωση. Όποιον κωδικό χρήστη και να βάλω, μου λέει ότι είναι λάθος. Το πρόβλημα είναι ότι η SIM δεν συνδέεται στο δίκτυο πλέον, οπότε δεν μπορώ να λάβω SMS. 😝 Πρέπει να πάω σε κατάστημα για να βάλω υπόλοιπο και να μην χάσω τον αριθμό; Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να τον αφήσω να λήξει. Το έχω ως 3ο νούμερο που σπάνια το χρησιμοποιώ πλέον, κυρίως για να βλέπω τις "αναβαθμίσεις" στο δίκτυο WIND/NOVA. Αλλά πλέον έχει γίνει ασύμφορη η Q και το δίκτυο της Nova μικρή διαφορά έχει πλέον από την "κόκκινη" που έχω ως βασικό νούμερο. Για να μην σου εβαλαν 0,01€ ωστε να ανανεωθεί η ζωή του αριθμου για 12 μήνες, μάλλον τέλος. Σε καταστημα η ελαχιστη ανανεωση ειναι 15€. Εαν θεωρείς ότι αξίζει, επισκέψου ένα κατάστημα. 2 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Χθες στς 10:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:12 πμ (edited) Μετά τους 12 μήνες υπάρχει εξάμηνη προθεσμία κατά την οποία μπορείς να πάρεις το νούμερο πίσω. Από ό,τι φαίνεται αυτή τη στιγμή το νούμερο έχει λήξει. Αυτή τη διαδικασία μπορείς να την κάνεις μόνο στο κατάστημα. Δεν θυμάμαι αν εκδίδουν καινούργια sim ή αν ενεργοποιούν την ήδη υπάρχουσα. Edited Χθες στς 10:13 πμ by kmpatra 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 11:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:54 πμ 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Για να μην σου εβαλαν 0,01€ ωστε να ανανεωθεί η ζωή του αριθμου για 12 μήνες, μάλλον τέλος. Σε καταστημα η ελαχιστη ανανεωση ειναι 15€. Εαν θεωρείς ότι αξίζει, επισκέψου ένα κατάστημα. 15 ελάχιστη; πότε άλλαξε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 12:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:10 μμ 15 minutes ago, elkons said: 15 ελάχιστη; πότε άλλαξε; https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-nova-19-12-2023 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Χθες στς 12:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:32 μμ 37 minutes ago, elkons said: 15 ελάχιστη; πότε άλλαξε; 22 minutes ago, VIPdriver said: https://nova.gr/anakoinoseis/genikes-anakoinwseis/anakoinwsh-nova-19-12-2023 Εκεί ΔΕΝ άλλαξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Τελικά την 8€ ανανέωση λόγω countdown δεν την ξεχάσανε... εσκεμμένα έγινε. 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) Από Instagram πλέον δεν εξυπηρετούν; πρέπει να κάτσω να μπω στο messenger (που δεν έχω)να δω τι θα μου πουν ; Εντομεταξύ στο Instagram δεν έχουν ανεβάσει καν το καινούργιο Count down με τα 4.5€ ,ύποπτο..συνήθως έβαζαν πάντα. Θα μιλήσω από περιέργεια στο τσατ να δω τι θα μου πουν ,θα ενημερώσω για την απάντηση τους. Ακόμα είμαι σε αναμονή, εντομεταξύ είδα αυτό το σχόλιο που λέει για τη κατάργηση το έχω διαβάσει και εγώ, λέτε να γίνει ή απλά να το λένε για προώθηση το FREE2GO; Αρνητική απάντηση 🫤 θέλετε να δείτε τι είπαν;; Edited 23 ώρες πριν by elkons 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 44 minutes ago, elkons said: Από Instagram πλέον δεν εξυπηρετούν; πρέπει να κάτσω να μπω στο messenger (που δεν έχω)να δω τι θα μου πουν ; Εντομεταξύ στο Instagram δεν έχουν ανεβάσει καν το καινούργιο Count down με τα 4.5€ ,ύποπτο..συνήθως έβαζαν πάντα. Θα μιλήσω από περιέργεια στο τσατ να δω τι θα μου πουν ,θα ενημερώσω για την απάντηση τους. Ακόμα είμαι σε αναμονή, εντομεταξύ είδα αυτό το σχόλιο που λέει για τη κατάργηση το έχω διαβάσει και εγώ, λέτε να γίνει ή απλά να το λένε για προώθηση το FREE2GO; Αρνητική απάντηση 🫤 θέλετε να δείτε τι είπαν;; Ναι θέλουμε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Ελπίζω να έπεσα σε άσχετο και να μην ισχύει 🙏 Όσο αναφορά για την κατάργηση δεν ξέρουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Απο τι φαίνεται δεν πάει για κατάργηση η Q απλά έπαυσε να ισχύει η 8ευρη ανανέωση όταν έχουμε καουνταουν προσφορές και απλά δεν έχουν ενημερωθεί σωστά τα συστήματα σε προσφορές 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Μη το δένετε και κόμπο, μπορεί στην επόμενη ή παρα επόμενη να το θυμηθούν και να ξαναμπεί. Έχει ξαναγίνει. Πάνω από μία φορά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) Δεν με πείθουν όσον αφορά την 8ευρη. Επαναλαμβάνουν το δεδομένο ότι η ελάχιστη είναι 13, με τρόπο λες και αποφεύγουν (ή δεν ξέρουν) την ύπαρξη της 8ευρης κατα την διάρκεια των countdown. Edited 22 ώρες πριν by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Καλά για την κατάργηση δεν το ξέρει κανείς μπορεί να γίνει από τη μια ημέρα στην άλλη. Στο instagram παρεμπιπτόντως εάν στείλεις μήνυμα στο account της NOVA ούτε καν που θα δουν το μήνυμα. Στο messenger φαίνεται ναι. Μα καλά τότε γιατί στην εικόνα στο Facebook έχουν ακόμα την σήμανση 8€; είναι για κλωτσιές τελικά καλά έλεγε ο @Teiresias_ πως γίνεται εσκεμμένα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) 3 minutes ago, spiliot said: Μη το δένετε και κόμπο, μπορεί στην επόμενη ή παρα επόμενη να το θυμηθούν και να ξαναμπεί. Έχει ξαναγίνει. Πάνω από μία φορά. Ισχύει.. είναι αρκετά ηλίθιοι.. Edited 22 ώρες πριν by Teiresias_ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Κατά λάθος πάντως αποκλείεται να έχει γίνει ,στο τσατ ήθελαν κάπως να αποφύγουν την απάντηση φαίνεται.. Μα τι στο καλό τους το λένε στα σχόλια στο Fb,το λένε στην εξυπηρέτηση αλλά δεν το κοιτούν καν Στο Instagram ούτε καν που το ανέβασαν ενώ άλλες φορές μια χαρά το ανέβαζαν. Δεν είναι τυχαίο.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Just now, elkons said: Δεν είναι τυχαίο.. Φυσικά και δεν είναι τυχαίο, είναι απόρροια πολύχρονης διάλυσης. Αν έχεις όρεξη ψάξε παλιά μηνύματα εδώ να δεις πόσες φορές έχουν ξεχάσει την ενεργοποίηση της 8ευρης για μερικές ώρες ή φορές ή και σπανιότερα την απενεργοποίηση. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Η προσφορά των 7,80€ ισχύει μέχρι 5 Νοεμβρίου. Αυτό θα ήταν το τελευταίο countdown και θα έτρεχαν όλοι να κάνουν "φθηνή" ανανέωση και να είναι έτοιμοι για την ενεργοποίηση. Αν σκεφτείτε ότι δώσανε σχεδόν σε όλους την προσφορά λόγω νέας τιμής... Καθόλου τυχαία κράτησαν στα 13€ την ανανέωση. Μπας και βγάλουν κάτι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Οπότε προλαβαίνει το National Offer και 2η φορά οποίον βολεύει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Επανήλθε η 8ευρη ανανέωση... 1 4 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Επανήλθε η 8ευρη ανανέωση... Γύρισε ο Μήτσος άπω ολιγοήμερη άδεια λόγο 28/10 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 20 minutes ago, Bas said: Γύρισε ο Μήτσος άπω ολιγοήμερη άδεια λόγο 28/10 Πόσο δυσκολο τους είναι να το σημειώσουν σε μία ειδοποίηση ημερολογίου; 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimakos43 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Επανήλθε η 8ευρη ανανέωση... Μάλλον επειδή έφυγε και το national offer. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Το θέμα είναι ότι επανήλθε η ανανέωση των 8€, έστω και με τόση καθυστέρηση. Αυτά, για ενημέρωση όλων των troll του νήματος.... 1 3 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) Εμφανίστηκε €8 και στο web Edited 4 ώρες πριν by Bas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 ώρα πριν, makap said: Το θέμα είναι ότι επανήλθε η ανανέωση των 8€, έστω και με τόση καθυστέρηση. Αυτά, για ενημέρωση όλων των troll του νήματος.... Και καλό είναι να μην τρέχουμε να βγάλουμε συμπεράσματα.. Κλείνει η Q κλπ.. Ένας Μήτσος χειμώνα καλοκαίρι τι να πρωτοκάνει.. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts