elkons Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου (edited) 11 minutes ago, minus21grams said: Έχω κάνει φορητότητα από Q προς Frog σχεδόν 2 χρόνια πριν, τον Δεκέμβριο του 2022, και παρόλα αυτά όταν έχει επίσημες αργίες (βλ. 28η Οκτωβρίου) η εταιρεία ξαφνικά με θυμάται. Κάπως έτσι λοιπόν 5-6 φορές το χρόνο (εθνικές επέτειοι, Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά/Πάσχα) το inbox μου γεμίζει από προσφορές σαν την παραπάνω. Μα καλά, ΔΕΝ βλέπουν στα συστήματά τους πως βρίσκομαι σε άλλο πάροχο; Αν ήταν πρόσφατη η αλλαγή θα το δικαιολογούσα. Αλλά όπως είπα κοντεύουν 2 χρόνια. Συμβαίνει και σε άλλους πρώην συνδρομητές της Q; Απλώς έχεις εγγραφεί στο newsletter της Q. Κάτω κάτω από κάθε email λογικά θα υπάρχει επιλογή για απεγραφή . Edited 24 Οκτωβρίου by elkons 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, elkons said: Απλώς έχεις εγγραφεί στο newsletter της Q. Κάτω κάτω από κάθε email λογικά θα υπάρχει επιλογή για απεγραφή . 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, minus21grams said: Έχω κάνει φορητότητα από Q προς Frog σχεδόν 2 χρόνια πριν, τον Δεκέμβριο του 2022, και παρόλα αυτά όταν έχει επίσημες αργίες (βλ. 28η Οκτωβρίου) η εταιρεία ξαφνικά με θυμάται. Κάπως έτσι λοιπόν 5-6 φορές το χρόνο (εθνικές επέτειοι, Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά/Πάσχα) το inbox μου γεμίζει από προσφορές σαν την παραπάνω. Μα καλά, ΔΕΝ βλέπουν στα συστήματά τους πως βρίσκομαι σε άλλο πάροχο; Αν ήταν πρόσφατη η αλλαγή θα το δικαιολογούσα. Αλλά όπως είπα κοντεύουν 2 χρόνια. Συμβαίνει και σε άλλους πρώην συνδρομητές της Q; Γύρνα πίσω ή έστω τηλέφωνα. Δώσε στην Q μια ευκαιρία ακόμα Είναι η φορητότητα βαρύ φορτίο Που έκανες και έφυγες πριν χρόνια δύο. -Κώστας Νοβίδης (πρώην Γουιντίδης) (υπεύθυνος προσφορών, αναβαθμίσεων, τιμολογιακών αλλαγών, εξυπηρέτησης πελατών, ψυκτικός, ηλεκτρολόγος και ερασιτέχνης στιχουργός) 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, gpapas640 said: -Κώστας Νοβίδης (πρώην Γουιντίδης) (υπεύθυνος προσφορών, αναβαθμίσεων, τιμολογιακών αλλαγών, εξυπηρέτησης πελατών, ψυκτικός, ηλεκτρολόγος και ερασιτέχνης στιχουργός) Θυμάμαι όταν παλαιότερα απλός τον αναφέραμε με το μικρό του ως "Ο Τιμ" 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου εχει σε κανεναν αλλο προβλημα η εφαρμογη? μου γραφει συνεχεια οτι κατι δε πηγε καλα 😛 2 Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 5 minutes ago, panoc said: εχει σε κανεναν αλλο προβλημα η εφαρμογη? μου γραφει συνεχεια οτι κατι δε πηγε καλα 😛 Το ίδιο και στα πακέτα. Λετε να έχουμε ευχάριστες αλλαγές; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, panoc said: εχει σε κανεναν αλλο προβλημα η εφαρμογη? μου γραφει συνεχεια οτι κατι δε πηγε καλα 😛 Και σε εμένα το ίδιο έχει 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Το ίδιο και στα πακέτα. Λετε να έχουμε ευχάριστες αλλαγές; Λες;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Λέτε να ανεβάσουν τις τιμές; 😋 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Just now, elkons said: Λέτε να ανεβάσουν τις τιμές; 😋 Λες να κάνουν αυτό τώρα θα τρελαθεί ο κόσμος λολ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 7 minutes ago, Dimitris_15 said: Λες να κάνουν αυτό τώρα θα τρελαθεί ο κόσμος λολ Είδαμε και στις άλλες αλλαγές τι έκανε... Απλά θα γκρινιαξουν στο fb και θα συνεχίσουν να πληρωνουν. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Εμένα λειτουργεί το ίδιο είναι όπως χτες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 4 minutes ago, elkons said: Εμένα λειτουργεί το ίδιο είναι όπως χτες Σε εμένα δεν φαίνονται υπόλοιπα, δεν ανοίγει η λίστα με τα πακετα και δεν ανοίγει η ανανέωση. Μόνο η αντίστροφη μέτρηση του καουνταουν δουλευει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Εμένα μόνο τα πακέτα και το countdown στην αντίστροφη μέτρηση δείχνει. Έπαθε βονταφον αλλά δεν είναι πρωί 🤡 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου (edited) 8 minutes ago, elkons said: Εμένα μόνο τα πακέτα και το countdown στην αντίστροφη μέτρηση δείχνει. Έπαθε βονταφον αλλά δεν είναι πρωί 🤡 Μόλις μάθαμε το ωράριο του Μήτσου... Edited 25 Οκτωβρίου by VIPdriver 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 32 minutes ago, VIPdriver said: Σε εμένα δεν φαίνονται υπόλοιπα, δεν ανοίγει η λίστα με τα πακετα και δεν ανοίγει η ανανέωση. Μόνο η αντίστροφη μέτρηση του καουνταουν δουλευει. https://www.youtube.com/watch?v=gr5qQ8p0SlE&t=81 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 10 minutes ago, Bas said: Τι με είπες; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Να θελεις να βαλεις καρτα και να αγορασεις το πακετο του 3ημερου και να μη σε αφηνει αυτη η εταιρια! Είμαι να σκάσω! 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου Από το πρωί έχει πέσει και το myF2G... 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου myF2G επι WIND FREE2GO επί NOVA Εμένα με αγαπάει η nova και βλέπω τα υπέροχα πακέτα στο app 🫶 Συγκεκριμένα εσύ τι πρόβλημα έχεις στην εφαρμογή; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 12 minutes ago, p_k said: Από το πρωί έχει πέσει και το myF2G... Έχεις παρατηρήσει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα; Φαίνεται να ανοίγει κανονικά το f2g σ' εμένα. Εκτός αν έφτιαξε τώρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 15 minutes ago, p_k said: Από το πρωί έχει πέσει και το myF2G... https://www.youtube.com/watch?v=xFjP49-PJTU 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 41 minutes ago, VIPdriver said: Να θελεις να βαλεις καρτα και να αγορασεις το πακετο του 3ημερου και να μη σε αφηνει αυτη η εταιρια! Είμαι να σκάσω! Είναι πακέτο του 5ημερου. Σταμάτα να τρολαρεις. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 24 minutes ago, marios239 said: Έχεις παρατηρήσει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα; Φαίνεται να ανοίγει κανονικά το f2g σ' εμένα. Εκτός αν έφτιαξε τώρα. Ούτε ανανέωση μπορώ να κάνω, ούτε πακέτα φαίνονται. Και βγαίνει το μήνυμα ότι κάτι πήγε στραβά, το γνωστό δηλαδή. Σε λίγο θα δοκιμάσω καθαρισμό cache μνήμης κλπ. 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 10 minutes ago, p_k said: Ούτε ανανέωση μπορώ να κάνω, ούτε πακέτα φαίνονται. Και βγαίνει το μήνυμα ότι κάτι πήγε στραβά, το γνωστό δηλαδή. Σε λίγο θα δοκιμάσω καθαρισμό cache μνήμης κλπ. Δοκίμασε σε άλλο κινητό να κάνεις έσοδο, έχεις άλλη συσκευή; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 2 minutes ago, elkons said: Δοκίμασε σε άλλο κινητό να κάνεις έσοδο, έχεις άλλη συσκευή; Έχω, αλλά τώρα το φορτίζω. Σε λίγο θα δω 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts