kalitexnis_g Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 36 minutes ago, GREGORYMO said: Αν μιλάς πολύ λίγο (ώρα ανάγκης), δεν βάζεις πρόγραμμα και πληρώνεις τα 0.8€ το λεπτό όταν χρειαστεί. Ναι αλλά το υπόλοιπο λήγει σε 2 μήνες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 3 minutes ago, kalitexnis_g said: Ναι αλλά το υπόλοιπο λήγει σε 2 μήνες.. Στην q βάζεις και 8€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 (edited) 7 ώρες πριν, GREGORYMO said: Στην q βάζεις και 8€ Στο cu βάζεις και 0,05€.. δεν είναι αυτό το θέμα όμως. Edited November 25, 2022 by kalitexnis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 1 hour ago, kalitexnis_g said: Στο cu βάζεις και 0,05€.. δεν είναι αυτό το θέμα όμως. Σταθερό τηλέφωνο έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinoslk Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 14 ώρες πριν, GREGORYMO said: Στα σταθερά, δεν συμβαίνει το ίδιο? Ναι, αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σωστο και οτι πρεπει να γινετε και στα κινητα; ειπαμε το κινητο ειναι κατα κυριο λογο για μια ωρα αναγκης, το κινητο πρεπει να λειτουργει διαφορετικα, να αγοραζεις χρονο ομιλιας και μολις το καταναλωσεις, ξανααγοραζεις, αυτην ειναι η εννοια του κινητου κατα την γνωμη μου, αλλα θελει ομαδικη αντιδραση για να φτασουμε σε τετοιες καταστασεις Τωρα θα μου πεις (σκεφτονται οι εταιρειες) με 5 πχ ευρω θα την βγαζουν ενα χρονο; Εε, αμα δεν θελετε η δεν μπορειτε κλειστε τες. (προφανως και δεν θελουν) Τελος ως αναφορα τα σταθερα, σου λεει απεριοριστα με τοσα ευρω, δηλ. ενας που μιλαει μια ωρα και ενας που μιλαει εκατο ωρες, πληρωνουν τα ιδια, το βλεπετε σωστο - λογικο αυτο; γιατι δεν βαζουν χρονοχρεωση; προφανως γιατι δεν τους συμφερει, σου λεει τι θα κανουν, παλι σε εμας θα ερθουν sorry αμα μακρυγορησα, αλλα εγω ετσι τα βλεπω τα πραγματα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 13 minutes ago, dinoslk said: Ναι, αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σωστο και οτι πρεπει να γινετε και στα κινητα; ειπαμε το κινητο ειναι κατα κυριο λογο για μια ωρα αναγκης, το κινητο πρεπει να λειτουργει διαφορετικα, να αγοραζεις χρονο ομιλιας και μολις το καταναλωσεις, ξανααγοραζεις, αυτην ειναι η εννοια του κινητου κατα την γνωμη μου, αλλα θελει ομαδικη αντιδραση για να φτασουμε σε τετοιες καταστασεις Τωρα θα μου πεις (σκεφτονται οι εταιρειες) με 5 πχ ευρω θα την βγαζουν ενα χρονο; Εε, αμα δεν θελετε η δεν μπορειτε κλειστε τες. (προφανως και δεν θελουν) Τελος ως αναφορα τα σταθερα, σου λεει απεριοριστα με τοσα ευρω, δηλ. ενας που μιλαει μια ωρα και ενας που μιλαει εκατο ωρες, πληρωνουν τα ιδια, το βλεπετε σωστο - λογικο αυτο; γιατι δεν βαζουν χρονοχρεωση; προφανως γιατι δεν τους συμφερει, σου λεει τι θα κανουν, παλι σε εμας θα ερθουν sorry αμα μακρυγορησα, αλλα εγω ετσι τα βλεπω τα πραγματα Δεν λέω ότι αυτά που γράφεις ΔΕΝ είναι σωστά. Και εγώ είμαι από τους που στο κινητό μιλούν πολύ λίγο.(σχετικο είναι αυτό). Υπάρχει, έχω γράψει, η δυνατότητα ΧΩΡΙΣ προγράμμα να πληρώνεις 0.80€ το λεπτό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinoslk Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 55 minutes ago, GREGORYMO said: Και εγώ είμαι από τους που στο κινητό μιλούν πολύ λίγο.(σχετικο είναι αυτό). Υπάρχει, έχω γράψει, η δυνατότητα ΧΩΡΙΣ προγράμμα να πληρώνεις 0.80€ το λεπτό. Miα απο τα ιδια ως αναφορα το πρωτο σκελος γι αυτο τα αναφερω ολα αυτα και για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα η κινηση της Q (μεχρι στιγμης τουλαχιστον) να αφηνει τις εισερχομενες για ενα χρονο ειναι πολυ σωστη Ως αναφορα το 2ο ενταξει αυτο ειναι κοροιδια για να σε αναγκασουν να μπεις σε προγραμμα, οταν μπορεις να εχεις πχ Inter Telecom και να χρεωνεσε 10 λεπτα το λεπτο με χρεωση ανα δευτερολεπτο με εξερχομενες για ενα χρονο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 9 minutes ago, dinoslk said: Miα απο τα ιδια ως αναφορα το πρωτο σκελος γι αυτο τα αναφερω ολα αυτα και για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα η κινηση της Q (μεχρι στιγμης τουλαχιστον) να αφηνει τις εισερχομενες για ενα χρονο ειναι πολυ σωστη Ως αναφορα το 2ο ενταξει αυτο ειναι κοροιδια για να σε αναγκασουν να μπεις σε προγραμμα, οταν μπορεις να εχεις πχ Inter Telecom και να χρεωνεσε 10 λεπτα το λεπτο με χρεωση ανα δευτερολεπτο με εξερχομενες για ενα χρονο 0.10€ το ΜΒ δεν είναι λίγο ακριβο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 1 ώρα πριν, GREGORYMO said: Δεν λέω ότι αυτά που γράφεις ΔΕΝ είναι σωστά. Και εγώ είμαι από τους που στο κινητό μιλούν πολύ λίγο.(σχετικο είναι αυτό). Υπάρχει, έχω γράψει, η δυνατότητα ΧΩΡΙΣ προγράμμα να πληρώνεις 0.80€ το λεπτό. Όπως και όταν άλλη εταιρία αντιλήφθηκε ότι αρκετοί κάνουν χρήση του 0,80Ε για μια κλήση πχ μέσα σε 1 μήνα, το "άλλαξε" σε: "Παίρνεις κλήση και απαντιέται χωρίς πακέτο; 2Ε και unlimited ομιλία ως 4 ξημερώματα"!!!! τσουπ τα 2Ε ανά κλήση ασχέτως διάρκειας και "Ας κάνεις όσες θες ως τις 04:00" Πάντα διαχειριστικά κόλπα βρίσκονται εφόσων: 1) Και εμείς τα ανεχόμαστε χωρίς να τους τα "τρίψουμε στα μούτρα" και 2) Θα βρεθούν καλοθελητές (που προφανώς "Λεφτά έχουν") να υπερασπιστούν το αφήγημα: "Ουουουαααου: unlimited και τρελή χαρά": Ας τα πληρώμουμε και υπόλοιποι που ανεχόμαστε όλα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinoslk Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 37 minutes ago, GREGORYMO said: 0.10€ το ΜΒ δεν είναι λίγο ακριβο ? Εννοειτε, αν και εγω αναφερομαι μονο σε ομιλια 21 minutes ago, Pppe said: Όπως και όταν άλλη εταιρία αντιλήφθηκε ότι αρκετοί κάνουν χρήση του 0,80Ε για μια κλήση πχ μέσα σε 1 μήνα, το "άλλαξε" σε: "Παίρνεις κλήση και απαντιέται χωρίς πακέτο; 2Ε και unlimited ομιλία ως 4 ξημερώματα"!!!! τσουπ τα 2Ε ανά κλήση ασχέτως διάρκειας και "Ας κάνεις όσες θες ως τις 04:00" Πάντα διαχειριστικά κόλπα βρίσκονται εφόσων: 1) Και εμείς τα ανεχόμαστε χωρίς να τους τα "τρίψουμε στα μούτρα" και 2) Θα βρεθούν καλοθελητές (που προφανώς "Λεφτά έχουν") να υπερασπιστούν το αφήγημα: "Ουουουαααου: unlimited και τρελή χαρά": Ας τα πληρώμουμε και υπόλοιποι που ανεχόμαστε όλα αυτά. Δεν μπορεις να κανεις κατι παρα μονο το κοβεις και πας πχ σε καποια ξενη εταιρεια για καποιο διαστημα, αλλα αυτο πρεπει να γινει μαζικα, μονο ετσι καταλαβαινουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Αυτά ανήκουν στη σφαίρα του ανέφικτου, καλώς ή κακώς. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Όσοι ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ (δε μπορούν , δηλαδή), το >95% των καταναλωτών αυτής της χώρας ας μη κάνουν τίποτα. Εγω μπορώ. Κρίμα που δε διδάσκεται η τεχνική. Ή μπορείς ή δε μπορείς. Θέμα παιδείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Μέση οδός δεν υπάρχει. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 Τα ΜΑΓΚΙΚΑ deals ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! Γίνε μάγκας και το ΣΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2022 7 minutes ago, Pppe said: Τα ΜΑΓΚΙΚΑ deals ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! Γίνε μάγκας και το ΣΚ! Τι έδωσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 6 ώρες πριν, dinoslk said: Εννοειτε, αν και εγω αναφερομαι μονο σε ομιλια Δεν μπορεις να κανεις κατι παρα μονο το κοβεις και πας πχ σε καποια ξενη εταιρεια για καποιο διαστημα, αλλα αυτο πρεπει να γινει μαζικα, μονο ετσι καταλαβαινουν Με το internet τι κάνεις? 4 ώρες πριν, Pppe said: Όσοι ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ (δε μπορούν , δηλαδή), το >95% των καταναλωτών αυτής της χώρας ας μη κάνουν τίποτα. Εγω μπορώ. Κρίμα που δε διδάσκεται η τεχνική. Ή μπορείς ή δε μπορείς. Θέμα παιδείας. Τι κάνεις δηλαδή? 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Λυπάμαι. Δε μπορώ σε όσους δε ΔΥΝΑΝΤΑΙ και 1000 φορές τα ίδια. Αν δε μπορούμε να αντιληφθούμε, κρίμα για όσα θα ακολουθήσουν: Δυο μέρες έμειναν! Σέσωσε ο Ζουπερμαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Η γνώση θα πρέπει να διαδίδεται. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Εγώ πιστευω οτιδήποτε και να κάνουν οι συνδρομητές, εάν δεν κάνει κάτι η ΕΕΤΤ δεν θα αλλάξει τίποτα προς το καλυτερο για εμάς. 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinoslk Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 18 ώρες πριν, GREGORYMO said: Με το internet τι κάνεις? Εμ αμα θες και internet, δεν χρησιμοποιω internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 10 ώρες πριν, dinoslk said: Εμ αμα θες και internet, δεν χρησιμοποιω internet Οι κλήσεις inter telecom δεν προϋποθέτουν να έχεις δεδομένα? Δεν είναι VoIP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 7 ώρες πριν, GREGORYMO said: Οι κλήσεις inter telecom δεν προϋποθέτουν να έχεις δεδομένα? Δεν είναι VoIP? Όχι. Οι κλήσεις γίνονται μέσω κεραιών τηλεφωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinoslk Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 12 ώρες πριν, GREGORYMO said: Οι κλήσεις inter telecom δεν προϋποθέτουν να έχεις δεδομένα? Δεν είναι VoIP? Oχι, αγοραζεις χρονο ομιλιας και τον καταναλωνεις με χρεωση ανα δευτερολεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2022 προφανώς μιλάτε για την κάρτα σιμ της ιντερτέλεκομ και όχι για την σταθερή (voip) τηλέφωνία της. Συμφέρει η εντός Ελλάδος χρήση της; συνήθως χρησιμοποείται εκτός Ελλάδος ή σε συναγερμούς/trackers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. November 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2022 Μόλις έβαλα στη μάνα μου το πακέτο με τα 500' και τα 5gb. Ενώ στο πακέτο (περιγραφή) λέει ότι είναι για 30 μέρες, στην εφαρμογή στα λεπτά ομιλίας μου λέει ότι λήγουν 17/12 (στα data δεν μπορώ να δω, γιατί είχε κι άλλα από πριν και γράφει την λήξη αυτών που είχε και λήγουν νωρίτερα). Πώς λύνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts