GREGORYMO Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Τα 15€ είναι το ελάχιστο στα καταστήματα ? Υπάρχει άλλη λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Ένας φίλος μου είναι στο εξωτερικό και θέλω να του βάλω το Q Star. Γίνεται ??? Σκέφτομαι να βάλω χρημάτα από το app εκεί που λέει σε ΑΛΛΟ συνδρομητή: είναι τόσο απλό ? Το έχει κάνει κανείς ? Βάζεις το αριθμό του φίλου και το δικό σου email και αυτό αρκεί ?? Μπορεις να βάλεις 10€ και να μείνουν 8.63€ η αυτό έχει ΑΛΛΑΞΕΙ ? Χαράτσι 1.7€ κτλ. ΥΓ. Αφού γίνουν όλα αυτά, το πρόβλημα δεν λύνεται: ΠΩΣ θα βάλω το Q σταρ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 11 minutes ago, GREGORYMO said: Τα 15€ είναι το ελάχιστο στα καταστήματα ? Υπάρχει άλλη λύση ? Μόνο ηλεκτρονικά. Just now, GREGORYMO said: Ένας φίλος μου είναι στο εξωτερικό και θέλω να του βάλω το Q Star. Γίνεται ??? Σκέφτομαι να βάλω χρημάτα από το app εκεί που λέει σε ΑΛΛΟ συνδρομητή: είναι τόσο απλό ? Το έχει κάνει κανείς ? Βάζεις το αριθμό του φίλου και το δικό σου email και αυτό αρκεί ?? Μπορεις να βάλεις 10€ και να μείνουν 8.63€ η αυτό έχει ΑΛΛΑΞΕΙ ? Χαράτσι 1.7€ κτλ. ΥΓ. Αφού γίνουν όλα αυτά, το πρόβλημα δεν λύνεται: ΠΩΣ θα βάλω το Q σταρ !!!! Το Q Star ενεργοποιείται και με αυτόματη ανανεωση. Αν το έχει ενεργό, μόλις ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας του και έχει τουλάχιστον 8,5€, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Μπορεις να ανανεώσεις με 12€ για να είσαι σίγουρος ότι τα 1,7€ δεν θα σε αποτρέψουν από το να αγοράσεις το σταρ. Απο εκεί και πέρα, αν δεν είναι ενεργή η αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου, μπορείς να ζητήσεις από τον άλλο συνδρομητή να σου δώσει τον κωδικό που θα ερθει με μήνυμα για να συνδεθείς στο myQ και να το ενεργοποιήσεις εσύ, ή να καλέσει αυτός το 12200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 (edited) 15 minutes ago, paanos said: Μόνο ηλεκτρονικά. Το Q Star ενεργοποιείται και με αυτόματη ανανεωση. Αν το έχει ενεργό, μόλις ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας του και έχει τουλάχιστον 8,5€, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Μπορεις να ανανεώσεις με 12€ για να είσαι σίγουρος ότι τα 1,7€ δεν θα σε αποτρέψουν από το να αγοράσεις το σταρ. Απο εκεί και πέρα, αν δεν είναι ενεργή η αυτόματη ενεργοποίηση του πακέτου, μπορείς να ζητήσεις από τον άλλο συνδρομητή να σου δώσει τον κωδικό που θα ερθει με μήνυμα για να συνδεθείς στο myQ και να το ενεργοποιήσεις εσύ, ή να καλέσει αυτός το 12200 Δεν έχει ενεργοποιημένο το auto γιατί ανανεώνε στο κατάστημα και του έβαζαν το Q star. Το θέμα είναι ότι επειδή βρίσκεται στο εξωτερικό πιθανότατα δεν θα μπορεί να το ενεργοποίησει. Edited August 23, 2021 by GREGORYMO Συμπληρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 (edited) Νομιζω ότι να καλεσει κανονικά το 12200, βάζοντας από μπροστά το 0030. Βάλε του τα χρήματα γιατί έτσι κ αλλιώς δεν έχετε άλλη επιλογή και στη συνέχεια ας δοκιμάσει. Ή και τώρα μπορεί να δοκιμάσει αν μπορεί να καλεσει το 003012200. Επίσης κανονικά λαμβάνει και τα μηνύματα της Wind, άρα μπορεί να λάβει τον κωδικό επιβεβαίωσης για να συνδεθείς εσύ στο myQ. Edited August 23, 2021 by paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 (edited) 4 minutes ago, paanos said: Νομιζω ότι να καλεσει κανονικά το 12200, βάζοντας από μπροστά το 0030. Βάλε του τα χρήματα γιατί έτσι κ αλλιώς δεν έχετε άλλη επιλογή και στη συνέχεια ας δοκιμάσει. Ή και τώρα μπορεί να δοκιμάσει αν μπορεί να καλεσει το 003012200. Επίσης κανονικά λαμβάνει και τα μηνύματα της Wind, άρα μπορεί να λάβει τον κωδικό επιβεβαίωσης για να συνδεθείς εσύ στο myQ. Αυτό σκέφτομαι: να του κάνω προσθήκη στο δικό μου myq (αυτός δεν έχει). Πήγα να ξεκινήσω και ζητά κατά αρχήν κωδικό στο κινητό ΤΟΥ. Θα ζητήσει μετά και το email ΤΟΥ ? ΥΓ. Αν του φτιάξω myq λυνω το πρόβλημα ! Edited August 23, 2021 by GREGORYMO Συμπληρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Όχι. Μπορείς να συνδεθείς χωρίς να κανεις λογαριασμό, απλά βάζοντας τον προσωρινό κωδικό που έρχεται στο κινητό του. Καθε φορα που θα θέλεις να μπεις, θα πρέπει να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία. Λειτουργεί όπως πχ επαληθεύεται το Viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 (edited) 2 minutes ago, paanos said: Όχι. Μπορείς να συνδεθείς χωρίς να κανεις λογαριασμό, απλά βάζοντας τον προσωρινό κωδικό που έρχεται στο κινητό του. Καθε φορα που θα θέλεις να μπεις, θα πρέπει να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία. Λειτουργεί όπως πχ επαληθεύεται το Viber. Για πόσα λεφτά ισχύει ο προσωρινός κωδικός ? Μήπως να του φτιάξω ένα myq δίνοντας ένα δικό μου 2' email ? Edited August 23, 2021 by GREGORYMO Συμπληρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Για 5’ αν θυμάμαι καλά. Μπορείς να του κάνεις και λογαριασμό αλλά και πάλι θα χρειαστεί να σου πει τον προσωρινό κωδικό, ο οποίος έχει διάρκεια 5’. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 (edited) 26 minutes ago, paanos said: Για 5’ αν θυμάμαι καλά. Μπορείς να του κάνεις και λογαριασμό αλλά και πάλι θα χρειαστεί να σου πει τον προσωρινό κωδικό, ο οποίος έχει διάρκεια 5’. Μίλησα με το chat. Δεν μπορεις να καλέσεις το 12200 από εξωτερικό ! Οπότε, και ο προσωρινός κωδικός είναι πολύ πιθανό να μην έρχεται. Edited August 23, 2021 by GREGORYMO Συμπληρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Δεν νομίζω να μην έρχεται. Δεν χάνεις να δοκιμάσεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 Αν βάλω 10€, κρατάει το 1.7€ !!! Έχει ξεκαθαρίσει αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 On 23/8/2021 at 9:42 ΜΜ, paanos said: Δεν νομίζω να μην έρχεται. Δεν χάνεις να δοκιμάσεις κάτι. Φίλε, είχες δίκιο !!!! Το δοκίμασα και το sms πήγε μια χαρά !!! Θέλω μλνα βάλω το Q star και η απορία μου είναι αν βάλω 10€ θα μείνουν 8.63€ η θα μου πάρει χαράτσι 1.7€ και θα μπορώ να το ενεργοποίησω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 @GREGORYMO, Χρεώνεται μόνο στις ανανεώσεις 12€ και άνω, όπως λέει στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 9 minutes ago, paanos said: @GREGORYMO, Χρεώνεται μόνο στις ανανεώσεις 12€ και άνω, όπως λέει στο site Το διάβασα και εγώ αυτό, αλλά στην ανακοίνωση 01-07-21 το αφήνει φλου. Γράφει ότι όποιος πάρει τα 3000' προς Q πληρώνει το χαράτσι 1.7€. Για αυτό ρωτάω αν κάποιος έχει βάλει 10€ να μας πει τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 ποιο ειναι το ποσο εκτος απο τα 6 ευρω οταν εχει Countdown offer το οποιο αξιζει να βαλει καποιος για να εχει τη μικροτερη δυνατη απωλει Ευρω σε κρατησει κλπ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 8 minutes ago, Pedro_G said: ποιο ειναι το ποσο εκτος απο τα 6 ευρω οταν εχει Countdown offer το οποιο αξιζει να βαλει καποιος για να εχει τη μικροτερη δυνατη απωλει Ευρω σε κρατησει κλπ???? Αναγκαστικά 10€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 55 minutes ago, Pedro_G said: ποιο ειναι το ποσο εκτος απο τα 6 ευρω οταν εχει Countdown offer το οποιο αξιζει να βαλει καποιος για να εχει τη μικροτερη δυνατη απωλει Ευρω σε κρατησει κλπ???? Όταν δεν έχει countdown το μικρότερο ποσό είναι 10€ και δεν έχει επιπλέον κρατήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 2 minutes ago, tetartos said: Όταν δεν έχει countdown το μικρότερο ποσό είναι 10€ και δεν έχει επιπλέον κρατήσεις. Ούτε το 1.7€ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 (edited) 35 minutes ago, tetartos said: Όταν δεν έχει countdown το μικρότερο ποσό είναι 10€ και δεν έχει επιπλέον κρατήσεις. Αν έχω καταλάβει καλά, με ανανέωση 10 ευρώ δεν έχεις την κράτηση των 1,7 ευρώ, αλλά παίρνεις τα 3000 προς Q+ 1 gb;;; Edited August 25, 2021 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 39 minutes ago, Green_Dragon said: Αν έχω καταλάβει καλά, με ανανέωση 10 ευρώ δεν έχεις την κράτηση των 1,7 ευρώ, αλλά παίρνεις τα 3000 προς Q+ 1 gb;;; Online, ΝΑΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 40 minutes ago, Green_Dragon said: Αν έχω καταλάβει καλά, με ανανέωση 10 ευρώ δεν έχεις την κράτηση των 1,7 ευρώ, αλλά παίρνεις τα 3000 προς Q+ 1 gb;;; Σωστά έχεις καταλάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 ναι το έκανα εγω την προηγούμενη εβδομάδα και δε κράτησε εβαλα 10 και έμειναν κοντα8.60 μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα που γράψαμε Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 4 minutes ago, CoyoteD said: ναι το έκανα εγω την προηγούμενη εβδομάδα και δε κράτησε εβαλα 10 και έμειναν κοντα8.60 μάλλον χάθηκαν τα μηνύματα που γράψαμε Τι εννοείς χάθηκαν τα μηνύματα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2021 Τα μηνύματα των τελευταίων 2-3 ημερών πριν την αναβάθμιση έχουν χαθεί. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts