tolisfar Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Αν ενεργοποίησω κανονικό πακέτο όχι countdown μια μέρα νωρίτερα μεταφέρονται τα λεπτά του cowtdown? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Αν ενεργοποίησω κανονικό πακέτο όχι countdown μια μέρα νωρίτερα μεταφέρονται τα λεπτά του cowtdown? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εξαρτάται, από το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Αν ενεργοποίησω κανονικό πακέτο όχι countdown μια μέρα νωρίτερα μεταφέρονται τα λεπτά του cowtdown? Δε μεταφέρεται τίποτα, εκτός μεταξύ των πακέτων που το προβλέπουν ξεκάθαρα (είναι λίγα και σημειώνουν rollover). ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξαρτάται, από το πακέτο. Τι θα πει εξαρτάται; Δεν υπάρχουν countdown με rollover. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Οπότε όχι. Έκανα βλακεια είχα ενεργοποίησει δύο cowtdown για την μάνα μου και μάλλον η μία πάει χαμένη... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Οπότε όχι. Έκανα βλακεια είχα ενεργοποίησει δύο cowtdown για την μάνα μου και μάλλον η μία πάει χαμένη... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠροστίθενται τα καουντ νταουν, τι εννοείς πάει χαμένο? Αν δεν το ήθελε γιατί το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Τα έβαλα δύο των 200 λεπτών πιστεύοντας θα τα μιλήσει αλλά έχει άλλα 280' και λήγουν σε 10 μέρες. Δικό μου σφάλμα... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Τα έβαλα δύο των 200 λεπτών πιστεύοντας θα τα μιλήσει αλλά έχει άλλα 280' και λήγουν σε 10 μέρες. Δικό μου σφάλμα... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒγάζει 2 φορές την εβδομάδα προσφορές. Δεν χρειάζεται να φορτώνεις αν δεν είσαι σίγουρος ότι τα θέλεις, αφού σύντομα θα βγάλει πάλι κάτι ανάλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Βγάζει 2 φορές την εβδομάδα προσφορές. Δεν χρειάζεται να φορτώνεις αν δεν είσαι σίγουρος ότι τα θέλεις, αφού σύντομα θα βγάλει πάλι κάτι ανάλογο.Ε είπα θα της βάλω να βγάλει όλο τον μήνα αλλά ήταν αρκετό το ένα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Βγάζει 2 φορές την εβδομάδα προσφορές. Δεν χρειάζεται να φορτώνεις αν δεν είσαι σίγουρος ότι τα θέλεις, αφού σύντομα θα βγάλει πάλι κάτι ανάλογο. Αυτήν την εβδομάδα ποιες 2 ημέρες θα βγάλει προσφορές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Ε είπα θα της βάλω να βγάλει όλο τον μήνα αλλά ήταν αρκετό το ένα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ηταν αρκετά γιατί το βήμα χρέωσης είναι ανά δευτερόλεπτο και όχι 3λεπτο που είναι στους άλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Αυτήν την εβδομάδα ποιες 2 ημέρες θα βγάλει προσφορές; Πρέπει να το ξέρουν λίγοι μόνο μέσα στην εταιρεία με σιγουριά. Κάποιοι θα πουν ότι δεν το ξέρουν με σιγουριά ούτε αυτοί. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 έχει και πρόγραμμα αυτή η εταιρία ....έλα ρε συ ...μη με πεις ...και γω νόμιζα ότι την λέγανε wind Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Εννοείται ότι υπάρχει προγραμματισμός. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Παρακαλούνται οι χειτερς να μην γράφουν, γιατί παίρνουμε ειδοποιήσεις χωρίς λόγο. Να φτιάξουν ένα νήμα "Οι πικραμένοι της Q" και εκεί να βγάζουν τον πόνο τους.:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Σε όλες τις εταιρείες υπάρχει προγραμματισμός, δεν βγαίνουν τυχαία οι προσφορές Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 (edited) Δοκιμάζω εδώ και ένα τέταρτο να στείλω sms στο 13033 από 2 διαφορετικούς αριθμούς q και δεν μου έρχεται απάντηση... Δεν είχα πρόβλημα τις προηγούμενες ημέρες... Edited April 20, 2020 by Frpix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα παρόχου. Δείξε το κινητό σου στον έλεγχο και θα καταλάβουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 (edited) Μολις ήρθαν μαζί 5-6 μηνύματα, όσες οι αποστολές. Edited April 20, 2020 by Frpix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Αυτήν την εβδομάδα ποιες 2 ημέρες θα βγάλει προσφορές;Δευτέρα (πάει πέρασε) και Πέμπτη όπως ανακοίνωσε ήδη. Οι προσφορές βγαίνουν Δευτεροτρίτη και Πέμπτοπαρασκευή.:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Δευτέρα (πάει πέρασε) και Πέμπτη όπως ανακοίνωσε ήδη. Οι προσφορές βγαίνουν Δευτεροτρίτη και Πέμπτοπαρασκευή.:lol: :lol: Δεν έβγαλε προσφορά την Δευτέρα, ήταν της προηγούμενης Πέμπτης. Εκτός εάν εννοείς ότι την προηγούμενη εβδομάδα έβγαλε μόνο 1 φορά προσφορά. Δεν μπορείς να μετράς 1 προσφορά σαν να είναι 2 προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Δεν έβγαλε προσφορά την Δευτέρα, ήταν της προηγούμενης Πέμπτης. Εκτός εάν εννοείς ότι την προηγούμενη εβδομάδα έβγαλε μόνο 1 φορά προσφορά. Δεν μπορείς να μετράς 1 προσφορά σαν να είναι 2 προσφορές. Τώρα γινεσαι χειτερ και γκρινιαρης και κακο παιδι. Ετσι όπως το πας ουτε δωρο απ τον Αη Βασιλη δε θα παρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Τώρα γινεσαι χειτερ και γκρινιαρης και κακο παιδι. Ετσι όπως το πας ουτε δωρο απ τον Αη Βασιλη δε θα παρεις. Χαχαχαχα άστα να πάνε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Δεν έβγαλε προσφορά την Δευτέρα, ήταν της προηγούμενης Πέμπτης. Εκτός εάν εννοείς ότι την προηγούμενη εβδομάδα έβγαλε μόνο 1 φορά προσφορά. Δεν μπορείς να μετράς 1 προσφορά σαν να είναι 2 προσφορές. ΧΘΕΣ, Δευτέρα είχε προσφορά. 250' κ 500MB με 4€. Την περασμένη εβδομάδα είχε προσφορά ΤΡΙΤΗ κ ΠΈΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Αυτην, την εβδομάδα, ΔΕΥΤΈΡΑ κ ΠΈΜΠΤΗ. Edited April 21, 2020 by GREGORYMO Συμπληρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Laz5 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Η προσφορά της Μ. Πέμπτης ήταν μέχρι χθες Δευτέρα, άρα δεν μετράει ως νεα προσφορά. Άρα μέσα σε 2 εβδομάδες 3 προσφορές αντί για 4. Αυτό ξανάγινε πρι λίγο καιρό και παλαιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Η προσφορά της Μ. Πέμπτης ήταν μέχρι χθες Δευτέρα, άρα δεν μετράει ως νεα προσφορά. Άρα μέσα σε 2 εβδομάδες 3 προσφορές αντί για 4. Αυτό ξανάγινε πρι λίγο καιρό και παλαιότερα. Σκέφτεσαι ΛΑΘΟΣ. Η προσφορά ισχύε ΠΕΜΠΤΗ Παρασκευή Σάββατο Κυριακή Δευτέρα. Αν ΔΙΑΚΟΠΤΟΤΑΝ το ΣΚ, θα την μετρούσες ΔΙΠΛΗ, αλλά αφού δεν διακόπηκε, την μετράς μονη ? Ωραιος συλλογισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts