Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που την έχει αυτή την προσφορά?

Εγω βλέπω ότι λέει για τα 10gb και τα 1500 προς q

Ηταν με sms και παρολο που ελεγε για ανανεωση με 12 ευρω και ανω εντος 2 ημερων, μου την δωσανε και με 10 ευρω.

Χθες εκανα ανανεωση 10 ευρω το f2g του πατερα μου και εκει επισης πηρε δωρο 500' προς ολους για ενα μηνα.

με ενεργο το δωρεάν μένουμε σπίτι αν ενεργοποιήσω προσωπική προσφορά από πιο θα καταναλώσει πρώτα?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Edited by akalos

Πάντως, πολύ επιλεκτικοί στην Q, ούτε δίμηνη παράταση υπολοίπου, ούτε για τα 50 gb μου βγάζει στην εφαρμογη.
Σέβονται τους καλούς πελάτες και έχουν στη μαύρη λίστα αυτούς που γκρινιάζουν συνέχεια.:lol:

Πάντως, πολύ επιλεκτικοί στην Q, ούτε δίμηνη παράταση υπολοίπου, ούτε για τα 50 gb μου βγάζει στην εφαρμογη.
δεν είναι επιλεκτικοι ότι να ναι.... είναι

Edited by akalos

Καλησπέρα

Έχω έναν αριθμό που δεν τον έχω χρησιμοποιήσει από το καλοκαίρι. Μου λέει φυσικά ότι είναι απενεργοποιημένος και ότι πρέπει να κάνω ανανέωση. Με δεδομένα ότι είναι δύσκολο τώρα να βρω κάρτα και ότι δε θυμάμαι τα username και password για να μπω στο MyQ ή στη εφαρμογή, υπάρχει άλλος τρόπος για ανανέωση online;

δεν χρειαζεται αναγκαστικα το username/pass,σου στελνει και κωδικο μιας χρησης για να μπεις πλεον. Το πιο πιθανο επισης να μην εχεις φραγη εισερχομενων οποτε θα λαβεις κανονικα το μηνυμα.

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.myq.gr/gr/online-ananeosi/horis-login-me-pistotiki-i-paypal/

και εδω χωρις login αλλα παλι στελνει sms για επιβεβαιωση

δεν χρειαζεται αναγκαστικα το username/pass,σου στελνει και κωδικο μιας χρησης για να μπεις πλεον. Το πιο πιθανο επισης να μην εχεις φραγη εισερχομενων οποτε θα λαβεις κανονικα το μηνυμα.

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.myq.gr/gr/online-ananeosi/horis-login-me-pistotiki-i-paypal/

και εδω χωρις login αλλα παλι στελνει sms για επιβεβαιωση

Πω ρε φίλε, πόσο δίκιο έχεις!!!

Έφαγα κόλλημα και νόμιζα ότι στον 1 μήνα τρως φραγή εισερχόμενων. Τσάμπα παιδεύομαι τόση ώρα. Μια χαρά δούλεψε και η επαναφορά κωδικών με SMS. Τόσο κόλλημα που ούτε καν δοκίμασα να του κάνω κλήση να δω αν τη δέχεται.

Ευχαριστώ και Καλή Ανάσταση!!!

Screenshot-20200419-201022-01.jpg

Πραγματικά από την καλύτερη προσφορά που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Μακάρι να υπήρχε ένα τέτοιο μόνιμο πακέτο έστω και με 20-30gb όπως γίνεται σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Πολύ καλύτερη από τα 20gb για 14 μέρες με 5€ που έδωσαν οι άλλες δύο και φυσικά χωρίς περιορισμό στην ταχύτητα. Αυτήν την προσφορά θα την τιμήσω.

Μου έλυσε τα χέρια αυτή η προσφορά στο F2g

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Για να πάρω την προσφορά με τα 50gb/10.40€ την Πέμπτη θέλω να βάλω σήμερα κάρτα για να πάρω και τα 10gb/14 μέρες. Το υπόλοιπο που έχω είναι 0. Αν βάλω 13€ θα μείνουν 10.40€? Γιατί έχουν και πολλές περίεργες χρεώσεις και δεν ξέρω πόσο υπόλοιπο θα μείνει. Ευχαριστώ.

Για να πάρω την προσφορά με τα 50gb/10.40€ την Πέμπτη θέλω να βάλω σήμερα κάρτα για να πάρω και τα 10gb/14 μέρες. Το υπόλοιπο που έχω είναι 0. Αν βάλω 13€ θα μείνουν 10.40€? Γιατί έχουν και πολλές περίεργες χρεώσεις και δεν ξέρω πόσο υπόλοιπο θα μείνει. Ευχαριστώ.
Βάλε10 και 6 να κερδίσεις ένα € αποφεύγοντας το χαράτσι.

Γρήγορα γιατί σε μία ώρα λήγει το 6ευρο.

Βάλε10 και 6 να κερδίσεις ένα € αποφεύγοντας το χαράτσι.

Γρήγορα γιατί σε μία ώρα λήγει το 6ευρο.

Ή που θα βάλω 2 6αρες και θα βγει ίσα ίσα και δεν θα πάρω τα 10gb. Ή που θα βάλω 10+6 να μείνει και το 3ευρω υπόλοιπο μέσα.

δεν νομίζω ότι φτάνουν αν σου αφαιρέσουν και το 1.70 για το μπόνους συν 0,30 συν ΦΠΑ ...άστα να πάνε

14€ θα πρέπει να βάλεις.

Αφαιρώντας το φόρο συνδρομητή κινητής: 14/1,12=12,5€

Q Φι: 1,7€ + Ανανέωση: 0,30€ = 2€

Οπότε αφαιρώντας τα, μένουν 12,5-2=10,5€

Αν θέλεις να γλιστώσεις το Q Φι, βάλε σήμερα 10€ να πάρεις τα 10GB για 14 ημέρες και στο countdown που θα βγει μέχρι την Πέμπτη, βάζεις άλλα 6€.

Με αυτόν τον τρόπο, θα έχεις 13,69€ υπόλοιπο.

Σας ευχαριστώ πολύ. Οπότε για 2€ διαφορά δεν αξίζει. Καλύτερα να βάλω 10+6 για να μην τους χαρίσω και τα 2€ κρατήσεις που έχουν με ανανέωση >12€ και να μου μείνουν και 3.κατι μέσα στην κάρτα για κανένα countdown αργότερα.

12€, πρέπει να βάλεις για να μείνει 10,41. ΟΧΙ, 13€ !

ανανέωσα με 10€ και πήρα δωρεάν:

1.MOΛIΣ KEPΔIΣEΣ 300ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA KINHTA K ΣTAΘEPA ΣTHN EΛΛAΔA & 1GB ΓIA 15 HMEPEΣ!

2.MOΛIΣ ΠHPEΣ ΔΩPO 10GB MOBILE INTERNET ΓIA 14 HMEPEΣ K EΠIΠΛEON 1GB MOBILE INTERNET & 1500 ΛEΠTA ΠPOΣ Q ANA 1'' ΓIA 30 HMEPEΣ ΓIA NA MEINEIΣ ΣE EΠAΦH ME TOYΣ AΓAΠHMENOYΣ ΣOY. MEINE ΣYNTONIΣMENOΣ ΣTO MYQ APP/MYQ.GR ΓIA ΠPOΣΦOPEΣ KAI ΔΩPA!

12€, πρέπει να βάλεις για να μείνει 10,41. ΟΧΙ, 13€ !

Αν βάλεις 12€ σε χρεώνει το 1.70 + 0.30 χαράτσι =2€. Βγάλε και 12% φόρο θα μείνουν 8.56€

Αν βάλεις 12€ σε χρεώνει το 1.70 + 0.30 χαράτσι =2€. Βγάλε και 12% φόρο θα μείνουν 8.56€

Σωστά. Θα πρέπει βάλεις 6€ και 7€ και θα το γλιτώσεις.

Edited by GREGORYMO
Λαθος

ΝΑΙ, αν δεν το έχεις ΠΛΗΡΩΣΕΙ μέχρι τώρα.

Ναι δεν το έχω πληρώσει και ούτε προκειτε να τους κάνω την χάρη :rolleyes:

Σωστά. Θα πρέπει βάλεις 6€ και 7€ και θα το γλιτώσεις.
θα πάρει τις προσφορές όμως έτσι?

δεν νομίζω

ανανέωσα με 10€ και πήρα δωρεάν:

1.MOΛIΣ KEPΔIΣEΣ 300ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA KINHTA K ΣTAΘEPA ΣTHN EΛΛAΔA & 1GB ΓIA 15 HMEPEΣ!

2.MOΛIΣ ΠHPEΣ ΔΩPO 10GB MOBILE INTERNET ΓIA 14 HMEPEΣ K EΠIΠΛEON 1GB MOBILE INTERNET & 1500 ΛEΠTA ΠPOΣ Q ANA 1'' ΓIA 30 HMEPEΣ ΓIA NA MEINEIΣ ΣE EΠAΦH ME TOYΣ AΓAΠHMENOYΣ ΣOY. MEINE ΣYNTONIΣMENOΣ ΣTO MYQ APP/MYQ.GR ΓIA ΠPOΣΦOPEΣ KAI ΔΩPA!

Εγώ χθες, επίσης με δεκαευρη ανανέωση, μόνο το δευτερο

ναι το πρώτο είναι προσωπική προσφορά που επιτέλους άρχισε να δουλεύει από τον Νοέμβριο,για δωρεάν μιλαω πάντα