Vasileios Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 (edited) Συνεχίζουμε να μιλάμε για την Q Edited November 1, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Το 1GB δώρο με κάθε 10ευρη ανανέωση το έκοψαν ή μου φαίνεται; Στάλθηκε από το HTC U12+ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Το 1GB δώρο με κάθε 10ευρη ανανέωση το έκοψαν ή μου φαίνεται; Στάλθηκε από το HTC U12+ μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χθες ανανέωσα και το έδωσε κανονικά. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Θα χρεωσουν Κάτι γι αυτό; επιπλέον Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Οχι δεν χρεώνουν κάτι γι'αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Το Q προνομιακο (1500' +1500mb) εχει : Α) 28 μερες διαρκεια (4 βδομαδες λεει ) ? Β) ο χρονος ομιλιας και τα mb ισυουν σε ολες τις χωρες της Ε.Ε ; Γ) η ελαχιστη χρεωση ειναι 3' ; Δ) εκτος απο τα 8,57 για την ενεργοποιηση εχει επιπλεον κρατηση για την ενεργοποιηση του πακετου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 (edited) Το 1GB δώρο με κάθε 10ευρη ανανέωση το έκοψαν ή μου φαίνεται; Θα χρεώσουν Κάτι γι αυτό; επιπλέον Οχι δεν χρεώνουν κάτι γι'αυτό. Θα χρεώνεται κι αυτό εμμέσως Αντιγράφω από εδώ: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/1526313977813/ Από 1 Ιανουαρίου 2020 το bonus ανανέωσης της Q που αποδίδει 1000’ προς Q με διάρκεια 30 ημέρες στην πρώτη ανανέωση του μήνα από 10€ κ άνω, ενισχύεται και αποδίδει 1500’ προς Q με κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο και διάρκεια 4 εβδομάδες. Επιπλέον, από 1 Ιανουαρίου 2020 εφαρμόζεται εξαμηνιαίο τέλος ανανέωσης της προσφοράς αξίας 1,75€ και θα εφαρμόζεται κατά την πρώτη ανανέωση του εξαμήνου (Ιανουάριος – Ιούνιος και Ιούλιος – Δεκέμβριος). Δηλαδή μειώνεται η διάρκεια από 30 στις 28 ημέρες (4 εβδομάδες) κι επιβάλλεται χρέωση. Πιστεύω ότι το 99% των συνδρομητών δεν καταναλώνει ούτε τα 1000', οπότε η αύξηση στα 1500΄είναι άνευ ουσίας. Το ποσό δεν είναι κάτι το φοβερό 0,29€ ο μήνας βγαίνει. Και για να πω την αλήθεια, αν μού έδινε την δυνατότητα επιλογής, μεταξύ μπόνους & χρέωσης ή όχι μπόνους-χρέωση, θα επέλεγα το 1ο. Κάθε λεπτό που χρησιμοποιείς, εξοικονομείς λεπτά προς όλους. Ειδικά με τις προσφορές του 12410 όπου εφαρμόζεται ελάχιστη χρέωση 3'. Όμως ο τρόπος που εφαρμόζεται, είναι περίεργος. Θα πρέπει να θυμόμαστε στην 1η ανανέωση του εξαμήνου, να βάζουμε 2€ επιπλέον απ' ότι θα χρειαστούμε. Φαντάσου να βάλεις 10€ με σκοπό να ενεργοποιήσεις το προνομιακό ή το απλό Q σταρ των 8.5€, και να διαπιστώσεις ότι επειδή πέρασε το εξάμηνο, μπήκαν: 10/1,12-0,30(Τέλος ανανέωσης, τρομάρα τους) - 1.75€(Τέλους 'δώρου') = 6,88€ Και τώρα; Αν είσαι τυχερός κι έχει countdown, θα βάλεις 6€, αλλιώς ΑΛΛΟ ένα δεκάευρο.. Edited November 3, 2019 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Το Q προνομιακο (1500' +1500mb) εχει : Α) 28 μερες διαρκεια (4 βδομαδες λεει ) ? Β) ο χρονος ομιλιας και τα mb ισυουν σε ολες τις χωρες της Ε.Ε ; Γ) η ελαχιστη χρεωση ειναι 3' ; Δ) εκτος απο τα 8,57 για την ενεργοποιηση εχει επιπλεον κρατηση για την ενεργοποιηση του πακετου ; Α) Ναι Β) Δεν ξέρω, αν κάποιος γνωρίζει ας πει. Γ) Ναι Δ) Όχι Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Θα χρεώνεται κι αυτό εμμέσως Αντιγράφω από εδώ: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/1526313977813/ Από 1 Ιανουαρίου 2020 το bonus ανανέωσης της Q που αποδίδει 1000’ προς Q με διάρκεια 30 ημέρες στην πρώτη ανανέωση του μήνα από 10€ κ άνω, ενισχύεται και αποδίδει 1500’ προς Q με κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο και διάρκεια 4 εβδομάδες. Επιπλέον, από 1 Ιανουαρίου 2020 εφαρμόζεται εξαμηνιαίο τέλος ανανέωσης της προσφοράς αξίας 1,75€ και θα εφαρμόζεται κατά την πρώτη ανανέωση του εξαμήνου (Ιανουάριος – Ιούνιος και Ιούλιος – Δεκέμβριος). Δηλαδή μειώνεται η διάρκεια από 30 στις 28 ημέρες (4 εβδομάδες) κι επιβάλλεται χρέωση. Πιστεύω ότι το 99% των συνδρομητών δεν καταναλώνει ούτε τα 1000', οπότε η αύξηση στα 1500΄είναι άνευ ουσίας. Το ποσό δεν είναι κάτι το φοβερό 0,29€ ο μήνας βγαίνει. Και για να πω την αλήθεια, αν μού έδινε την δυνατότητα επιλογής, μεταξύ μπόνους & χρέωσης ή όχι μπόνους-χρέωση, θα επέλεγα το 1ο. Κάθε λεπτό που χρησιμοποιείς, εξοικονομείς λεπτά προς όλους. Ειδικά με τις προσφορές του 12410 όπου εφαρμόζεται ελάχιστη χρέωση 3'. Όμως ο τρόπος που εφαρμόζεται, είναι περίεργος. Θα πρέπει να θυμόμαστε στην 1η ανανέωση του εξαμήνου, να βάζουμε 2€ επιπλέον απ' ότι θα χρειαστούμε. Φαντάσου να βάλεις 10€ με σκοπό να ενεργοποιήσεις το προνομιακό ή το απλό Q σταρ των 8.5€, και να διαπιστώσεις ότι επειδή πέρασε το εξάμηνο, μπήκαν: 10/1,12-0,30(Τέλος ανανέωσης, τρομάρα τους) - 1.75€(Τέλους 'δώρου') = 6,88€ Και τώρα; Αν είσαι τυχερός κι έχει countdown, θα βάλεις 6€, αλλιώς ΑΛΛΟ ένα δεκάευρο.. Έχω πρακτικά καταργήσει το Q από το καλοκαίρι λόγω της χρέωσης 0,30€ στις ονλαιν ανανεώσεις αλλά και στην αλλαγή στο προνομιακό πακέτο 1500 από 30 σε 28 μέρες και τώρα μάλλον θα ενημερώσω και την πεθερά μου να διακόψει κι αυτή τον αριθμό της που ο μόνος λόγος που τον χρησιμοποιεί είναι γιατί έβαζε 10€, έπαιρνε το Q star για κλήσεις σε Ελλάδα και Αμερική και ήταν οκ. Δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο με αυτήν την εταιρεία που ξεκίνησε η πιο φθηνή και έχει γίνει η πιο ακριβή και με το χειρότερο δίκτυο τουλάχιστον στην περιοχή μου. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Έχω πρακτικά καταργήσει το Q από το καλοκαίρι λόγω της χρέωσης 0,30€ στις ονλαιν ανανεώσεις αλλά και στην αλλαγή στο προνομιακό πακέτο 1500 από 30 σε 28 μέρες και τώρα μάλλον θα ενημερώσω και την πεθερά μου να διακόψει κι αυτή τον αριθμό της που ο μόνος λόγος που τον χρησιμοποιεί είναι γιατί έβαζε 10€, έπαιρνε το Q star για κλήσεις σε Ελλάδα και Αμερική και ήταν οκ. Δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο με αυτήν την εταιρεία που ξεκίνησε η πιο φθηνή και έχει γίνει η πιο ακριβή και με το χειρότερο δίκτυο τουλάχιστον στην περιοχή μου. H Vodafone (οποιοδηποτε απο τα καρτοκινητά της) δίνει 200 λεπτα προς Ελλάδα και εξωτερικό (μεταξυ αυτών και Αμερική) με 7,06ε για 30 ημέρες. Νομίζω είναι καλη λύση για την πεθερά. Σημείωση: δεν ξερω τι παίζει με rollover. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 είχε κάποια προσφορά 3€ 3GB,ήρθε ειδοποίηση κοιταξα μετά από λίγο αλλά τίποτα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Από 01-01-2020, μπαίνει το χαράτσι 1,75€. Αν κάποιος ανανεώνει ΜΟΝΟ όταν έχει countdown 6€, θα χρεωθεί !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 είχε κάποια προσφορά 3€ 3GB,ήρθε ειδοποίηση κοιταξα μετά από λίγο αλλά τίποτα Ήταν το προηγούμενο countdown για λίγες ώρες. Νομίζω την Παρασκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Η ειδοποίηση ηρθε καθυστερημένα,οταν ειχε ληξει το countdown. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Από 01-01-2020, μπαίνει το χαράτσι 1,75€. Αν κάποιος ανανεώνει ΜΟΝΟ όταν έχει countdown 6€, θα χρεωθεί !!!!!! Η ανακοίνωση λέει "θα εφαρμόζεται κατά την πρώτη ανανέωση του εξαμήνου". Δεν λέει αυτό που λες εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 (edited) Το Q προνομιακο (1500' +1500mb) εχει : Α) 28 μερες διαρκεια (4 βδομαδες λεει ) ? Β) ο χρονος ομιλιας και τα mb ισυουν σε ολες τις χωρες της Ε.Ε ; Γ) η ελαχιστη χρεωση ειναι 3' ; Δ) εκτος απο τα 8,57 για την ενεργοποιηση εχει επιπλεον κρατηση για την ενεργοποιηση του πακετου ; Κανεις αν ξερει αν ισχυει το Β) και αν ισχυουν επισης ο χρονος ομιλιας και τα mb σε ολες τις χωρες της Ε.Ε. απο τις countown offers Edited November 3, 2019 by pow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 150 λεπτά με 3 ευρω δεν ειναι και κακό Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Το Q προνομιακο (1500' +1500mb) εχει : Α) 28 μερες διαρκεια (4 βδομαδες λεει ) ? Β) ο χρονος ομιλιας και τα mb ισυουν σε ολες τις χωρες της Ε.Ε ; Γ) η ελαχιστη χρεωση ειναι 3' ; Δ) εκτος απο τα 8,57 για την ενεργοποιηση εχει επιπλεον κρατηση για την ενεργοποιηση του πακετου ; Α) Ναι Β) Δεν ξέρω, αν κάποιος γνωρίζει ας πει. Γ) Ναι Δ) Όχι Κανεις αν ξερει αν ισχυει το Β) και αν ισχυουν επισης ο χρονος ομιλιας και τα mb σε ολες τις χωρες της Ε.Ε. απο τις countown offers Το προηγούμενο καλοκαίρι ρωτησα στο τσατ της Q αν ισχυει αυτο το πακετο για περιαγωγή ΕΕ και μπου είπαν "ΟΧΙ" Επίσης ξεκινήσαμε με μερικά GB απο καουντνταουν τα οποία δεν δούλευαν (στην Αγγλία) και αναγκαστήκαμε να βαλουμε το 1 GB με 4,7€. Ευτυχώς μας επέστρεψαν τα € που ξοδέψαμε μέχρι να καταλάβουμε τι γίνεται. Τον προηγούμενο μηνα πηγε η κόρη μου ξανα στην Αγγλία, "έτρεχε" ενα καλό καουντ νταουν με δεδομένα, ρωτησαμε παλι στο τσατ, μας ειπαν οτι ισχύουν και για περιαγωγή και οντως δούλευαν :wacko: Ακρη δε βγαζουμε με την Q, οπότε μια ερώτηση στο τσατ πιο μπροστα για να είσαστε σίγουροι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Το προηγούμενο καλοκαίρι ρωτησα στο τσατ της Q αν ισχυει αυτο το πακετο για περιαγωγή ΕΕ και μπου είπαν "ΟΧΙ" Επίσης ξεκινήσαμε με μερικά GB απο καουντνταουν τα οποία δεν δούλευαν (στην Αγγλία) και αναγκαστήκαμε να βαλουμε το 1 GB με 4,7€. Ευτυχώς μας επέστρεψαν τα € που ξοδέψαμε μέχρι να καταλάβουμε τι γίνεται. Τον προηγούμενο μηνα πηγε η κόρη μου ξανα στην Αγγλία, "έτρεχε" ενα καλό καουντ νταουν με δεδομένα, ρωτησαμε παλι στο τσατ, μας ειπαν οτι ισχύουν και για περιαγωγή και οντως δούλευαν :wacko: Ακρη δε βγαζουμε με την Q, οπότε μια ερώτηση στο τσατ πιο μπροστα για να είσαστε σίγουροι Καθε φορά που τρεχει countdown, στο σαιτ (οχι στην εφαρμογη) γραφει καποιες σημειωσεις... ισως εκει να κρύβεται μερικές φορες η απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 Επειδή δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βρω μία σελίδα με σύγκριση καρτοκινητών μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Χρειάζομαι 150 λεπτά ομιλίας το μήνα και 500 με 1.000 MB, αυτή τη στιγμή έχω q ειδική προσφορά με 8.5 ευρώ που δεν το ενεργοποιώ ποτέ. Συνήθως βολεύομαι με τα countdown. Υπάρχει στις άλλες εταιρείες κάτι που να είναι μόνιμο με λιγότερα λεφτά; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2019 μπορείς να ρωτήσεις στπον χώρο των άλλων ετιαρειών μήπως υπάρχει κατι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Επειδή δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βρω μία σελίδα με σύγκριση καρτοκινητών μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Χρειάζομαι 150 λεπτά ομιλίας το μήνα και 500 με 1.000 MB, αυτή τη στιγμή έχω q ειδική προσφορά με 8.5 ευρώ που δεν το ενεργοποιώ ποτέ. Συνήθως βολεύομαι με τα countdown. Υπάρχει στις άλλες εταιρείες κάτι που να είναι μόνιμο με λιγότερα λεφτά; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γενικά το σχήμα "λίγα λεπτα με αρκετά mb" ειναι ακριβότερο απο το "πολλά λεπτα πολλα mb". Προφανώς κανεις πολλες μικρες κλησεις οποτε χρειάζεσαι τη χρέωση ανα δευτερόλεπτο. Σε αυτή την περίπτωση, οι μόνες επιλογες σου ειναι Q και Frog, οι οποίες δε δινουν μονιμα ικανοποιητικές παροχες για σενα. Συνεπώς θα αναγκαστείς να χρησιμοποιείς πακετα με ελαχιστη διάρκεια 3 λεπτα. Ακομη και με μονο 5 κλησεις τη μερα, χρειάζεσαι min: 5 κλησεις/ημερα*3 λεπτά*30 ημερες= 450 λεπτα το μήνα. Κανενα καρτοκινητο δε στο προσφέρει αυτο με λιγοτερο απο 10ε το μηνα. Τούτων δοθέντων, η προσωπικη μου γνωμη ειναι να παραμείνεις στην Q και να χρησιμοποιείς το προνομιακο πακετο ως στάνταρ. Και που και που μπορεις να ενεργοποιεις και κανενα countdown οταν βολευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Με τις προσφορες του countdown καθώς και τις προσωπικες που βγαίνουν στην εφαρμογή βγαίνεις και με το παραπάνω με πακετα συνολικης αξιας 5 ως 7 ευρω το μηνα. Δεν νομίζω να βρεις καλυτερο. Αν έχεις σταθερό συνδυάζεις και τα 120' στο κινητό (με 3' ελαχιστη ομως) και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Με τις προσφορες του countdown καθώς και τις προσωπικες που βγαίνουν στην εφαρμογή βγαίνεις και με το παραπάνω με πακετα συνολικης αξιας 5 ως 7 ευρω το μηνα. Δεν νομίζω να βρεις καλυτερο. Αν έχεις σταθερό συνδυάζεις και τα 120' στο κινητό (με 3' ελαχιστη ομως) και είσαι οκ. Έτσι ακριβώς είναι. Εγώ βέβαια προτιμώ το προνομιακό, κυριως γιατί βαριέμαι να περιμένω και να ψάχνω το καουντ νταουν για να γλυτώσω 1-2 ευρώ, αλλά εδώ ισχύει ότι βολεύει τον καθένα ξεχωριστά. Και φυσικά με σούμα 1500 προς όλους (τρίλεπτα) συν 1000 προς Q συν 2,5 γίγα (10€ ανανέωση), δεν κοιτάω ποτέ τι καταναλώνω καθώς δεν πλησιάζω ποτέ σε αυτά τα νούμερα (τα περισσότερα απλά λήγουν), αλλά έχω το κεφάλι μου ήσυχο με ένα δεκαρικο το μήνα. Και έχω και τα 120 από το σταθερό καβα για να.καλυφθούν οι 2 μέρες επειδή κάνανε 28 το προνομιακό ! ;) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Με τις προσφορες του countdown καθώς και τις προσωπικες που βγαίνουν στην εφαρμογή βγαίνεις και με το παραπάνω με πακετα συνολικης αξιας 5 ως 7 ευρω το μηνα. Δεν νομίζω να βρεις καλυτερο. Αν έχεις σταθερό συνδυάζεις και τα 120' στο κινητό (με 3' ελαχιστη ομως) και είσαι οκ. Το θέμα είναι ότι δε μπορείς να είσαι συνέχεια απίκο για το πότε εχει coundown (και αν σε βολεύει αυτο που θα βαλουν), ουτε να βασιζεσαι στις προσωπικες προσφορές που σημερα ειναι κ αυριο δεν ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts