mr_47 Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 They’re not loot boxes, they’re "surprise mechanics" :lol: looooooool :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 μα η προσφορα data ξεκλειδωνει αν εχεις ενεργοποιησει 3 countdown. Οι αλλοι προφανως δεν θα μπορουν να την παρουν. Αυτους τους ορους εβαλαν,τι να κανουμε...Άσε που φαντάζομαι,οτι δεν θα είναι δωρεάν data,απλα κάποια προσφορά σε καλή τιμή θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 μα η προσφορα data ξεκλειδωνει αν εχεις ενεργοποιησει 3 countdown. Οι αλλοι προφανως δεν θα μπορουν να την παρουν. Αυτους τους ορους εβαλαν,τι να κανουμε...Άσε που φαντάζομαι,οτι δεν θα είναι δωρεάν data,απλα κάποια προσφορά σε καλή τιμή θα είναι. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, και θα είναι για ΑΥΤΟΥΣ και λογικό ΕΙΝΑΙ !!!!! Απλά, λέω, για τους υπόλοιπους ΔΕΝ θα υπάρχει κάποια ΑΛΛΗ καλοκαιρινή προσφορά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Αυτό είναι άλλο,θα δείξει...θα δούμε πότε θα ανοίξει ο χορός των καλοκαιρινών προσφορών. Όταν κάποιος κάνει την αρχή ακολουθούν και οι υπόλοιποι 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Τους έστειλα e mail μέσα από την φόρμα επικοινωνίας της wind Για το κονέ που δεν έχω πάρει Γιατί το sc μου λέει ότι το δικαιούμαι αλλά δεν μου λέει γιατι δεν το έχω πάρει,ότι να ναι δηλαδή Αν κάποιος ξέρεις κάποιο άλλο email να τους στείλω ας μου πει Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Από messenger δεν γίνεται; Αν έχεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Από messenger δεν γίνεται; Αν έχεις. Σύντομα η ανθρώπινη ομάδα μου θα είναι εδώ για σένα. Απλά θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο, η σειρά σου πλησιάζει. Να ξέρεις ότι η ομάδα μου είναι ξύπνια Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 - 01:00 & Σαββατοκύριακο 10:00 – 18:00 Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Update:τελικά πρέπει να ξανά ανοίξει το λινκ που έστειλες στο κονέ να βάλει τον αριθμό του στο παρε το δώρο σου και έρχεται και στους δύο....όλα καλά λοιπόν Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. June 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2019 γνωρίζει κανείς αν το κονέ με τα 12 GB ισχύει και για φορητότηtες από F2G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Έχει έρθει σε κανένα, αυτές τις ημέρες το 1G/1€/8μηνες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Χθες δοκίμασα μήπως μου το δώσουν αλλά η προσφορά δεν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Χθες δοκίμασα μήπως μου το δώσουν αλλά η προσφορά δεν ισχύει. Άρα, ΔΕΝ την έχεις τώρα σε ισχύ! Την είχες πάρει παλαιότερα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Την παίρνω συνέχεια τελευταία. Δεν έχει λήξει αλλά έχω φάει τα 1G από τον τελευταίο μήνα και προσπαθώ μήπως και την ξαναπάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Την παίρνω συνέχεια τελευταία. Δεν έχει λήξει αλλά έχω φάει τα 1G από τον τελευταίο μήνα και προσπαθώ μήπως και την ξαναπάρω ΠΟΤΕ, σου λήγει το 1G ? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εφόσον έχεις ΕΝΕΡΓΟ 1G/8€, ΔΕΝ μπορείς να πάρεις δεύτερο και ας λήγει σε λίγες ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Δεν θυμάμαι ακριβώς για αυτό προσπαθώ συνέχεια. Είμαι από τους πρώτους που το ενεργοποίησα την τελευταία φορά που δόθηκε πριν 8 μήνες. Όχι τελευταία που το ξανά έδωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Δεν θυμάμαι ακριβώς για αυτό προσπαθώ συνέχεια. Είμαι από τους πρώτους που το ενεργοποίησα την τελευταία φορά που δόθηκε πριν 8 μήνες. Όχι τελευταία που το ξανά έδωσε Δεν μπορείς να δεις αυτό το 1G πότε ΛΗΓΕΙ ??? Η το έχεις ξοδέψει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Μπήκα στην εφαρμογή βλέπω μια λήξη στις 9/7 και μια άλλη λήξη στις 4/7 Οπότε κάποια από αυτές τις δύο ημερομηνίες λήγει το πακέτο αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Μπήκα στην εφαρμογή βλέπω μια λήξη στις 9/7 και μια άλλη λήξη στις 4/7 Οπότε κάποια από αυτές τις δύο ημερομηνίες λήγει το πακέτο αυτό. Οπότε, 2-3 ημέρες ΜΕΤΑ την λήξη της σωστής ημερομηνίας θα σου έρθει sms που θα σου δίνει περιθώριο 2-3 ημέρες να πάρεις πάλι την προσφορά! ΥΓ. Εμένα λήγει 07-07, έχω φροντίσει να μην ξεμείνω από ΜΒ και περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Δεν μου έχει έρθει ποτέ μήνυμα για την συγκεκριμένη προσφορά. Διαβάζω από εδώ και από εκεί και μαθαίνω πότε είναι ενεργή. Η βλακεία είναι ότι δεν σημειώνω την ημερομηνία ενεργοποίησης για να θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 σε νουμερο που ειχα κανει τελευταια ανανεωση 31/1 και ειχα να το ανοιξω απο αρχες του μηνα,παρατηρησα αποψε οτι εχει 0,01 με λήξη 26/8 και 120' που ληγουν 27/7. Επειδη ειχα τοσες μερες να το ανοιξω,δεν ηρθε μηνυμα,υποθετω οτι γυρω στις 26 του μηνα πρεπει να εδωσαν καποια προσφορα και φαναταζομαι οτι θα συνεχισω να παιρνω 120' για καποιους μηνες μπας και με πεισουν να ανανεωσω. Εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο για να μας πει τους ακριβεις ορους της προσφορας? (π.χ. για ποσους μηνες δινονται τα 120' ? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Γεια σε όλους! Έχω Q International. Σε ανταγωνίστρια καρτοκινητή άλλης εταιρείας που επίσης έχω, βρήκα τα εξής πακέτα: (1) 500' προς Βουλγαρία ή Ρουμανία+2GB για 30 ημέρες με 5€ και (2) λεπτά προς Ινδία, Πακιστάν ή Μπαγκλαντές+300' προς το ίδιο πακέτο+60' προς όλους+2GB με 5,30€. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν αντίστοιχα πακέτα στο Q International και αν ναι πώς ενεργοποιούνται? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Λογικά είναι για όλους HPΘE TO ΣAMEP NTATA OΦEP! 8GB ΓIA 30 MEPEΣ MONO ME 10€! ΣTEIΛE 8GIGA ΣTO 12000 KAI ENEPΓOΠOIHΣE TO! ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-de Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 (edited) Τελικά το 8G με 8 ευρώ για 8 μήνες που ενεργοποιήσαμε μερικοί δεν ισχύει πλέον ; Διαβάζω εδώ για 12G με 12 ευρώ ; Έχω προ πολλού απενεργοποιήσει τα ενημερωτικά μηνύματα και δεν ξέρω τι παίζει με τις προσφορές! Πως τα ενεργοποιώ και πάλι; Από την εφαρμογή ; Edited July 1, 2019 by tripolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Γεια σε όλους! Έχω Q International. Σε ανταγωνίστρια καρτοκινητή άλλης εταιρείας που επίσης έχω, βρήκα τα εξής πακέτα: (1) 500' προς Βουλγαρία ή Ρουμανία+2GB για 30 ημέρες με 5€ και (2) λεπτά προς Ινδία, Πακιστάν ή Μπαγκλαντές+300' προς το ίδιο πακέτο+60' προς όλους+2GB με 5,30€. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν αντίστοιχα πακέτα στο Q International και αν ναι πώς ενεργοποιούνται? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! κοιτα στο νημα με τις κρυφες προσφορες του 12410,υπαρχουν εκει καποιοι κωδικοι για αποστολη στο 12000,το 1 σιγουρα παιζει και σε q με περιπου ιδιο κοστος. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά το 8G με 8 ευρώ για 8 μήνες που ενεργοποιήσαμε μερικοί δεν ισχύει πλέον ; Διαβάζω εδώ για 12G με 12 ευρώ ; Έχω προ πολλού απενεργοποιήσει τα ενημερωτικά μηνύματα και δεν ξέρω τι παίζει με τις προσφορές! Πως τα ενεργοποιώ και πάλι; Από την εφαρμογή ; που αναφερθηκε το 12 γιγα με 12 ευρω? το μονο που δινει 12 γιγα (για ενα χρονο) ειναι το προγραμμα κονε αν φερεις καποιον φιλο στην q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Ααα τότε κατάλαβα λάθος. Επομένως γνωρίζει κανείς αν ισχύει ακόμα τα 8g με 8 ευρώ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts