Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μα η προσφορα data ξεκλειδωνει αν εχεις ενεργοποιησει 3 countdown. Οι αλλοι προφανως δεν θα μπορουν να την παρουν. Αυτους τους ορους εβαλαν,τι να κανουμε...Άσε που φαντάζομαι,οτι δεν θα είναι δωρεάν data,απλα κάποια προσφορά σε καλή τιμή θα είναι.

μα η προσφορα data ξεκλειδωνει αν εχεις ενεργοποιησει 3 countdown. Οι αλλοι προφανως δεν θα μπορουν να την παρουν. Αυτους τους ορους εβαλαν,τι να κανουμε...Άσε που φαντάζομαι,οτι δεν θα είναι δωρεάν data,απλα κάποια προσφορά σε καλή τιμή θα είναι.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ, και θα είναι για ΑΥΤΟΥΣ και λογικό ΕΙΝΑΙ !!!!! Απλά, λέω, για τους υπόλοιπους ΔΕΝ θα υπάρχει κάποια ΑΛΛΗ καλοκαιρινή προσφορά ?

Αυτό είναι άλλο,θα δείξει...θα δούμε πότε θα ανοίξει ο χορός των καλοκαιρινών προσφορών. Όταν κάποιος κάνει την αρχή ακολουθούν και οι υπόλοιποι 2.

Τους έστειλα e mail μέσα από την φόρμα επικοινωνίας της wind

Για το κονέ που δεν έχω πάρει

Γιατί το sc μου λέει ότι το δικαιούμαι αλλά δεν μου λέει γιατι δεν το έχω πάρει,ότι να ναι δηλαδή

Αν κάποιος ξέρεις κάποιο άλλο email να τους στείλω ας μου πει

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Από messenger δεν γίνεται;

Αν έχεις.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Από messenger δεν γίνεται;

Αν έχεις.

Σύντομα η ανθρώπινη ομάδα μου θα είναι εδώ για σένα. Απλά θα χρειαστεί να περιμένεις λίγο, η σειρά σου πλησιάζει.

Να ξέρεις ότι η ομάδα μου είναι ξύπνια Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 - 01:00 & Σαββατοκύριακο

10:00 – 18:00

Update:τελικά πρέπει να ξανά ανοίξει το λινκ που έστειλες στο κονέ να βάλει τον αριθμό του στο παρε το δώρο σου και έρχεται και στους δύο....όλα καλά λοιπόν

Χθες δοκίμασα μήπως μου το δώσουν αλλά η προσφορά δεν ισχύει.

Άρα, ΔΕΝ την έχεις τώρα σε ισχύ! Την είχες πάρει παλαιότερα ?

Την παίρνω συνέχεια τελευταία. Δεν έχει λήξει αλλά έχω φάει τα 1G από τον τελευταίο μήνα και προσπαθώ μήπως και την ξαναπάρω

Την παίρνω συνέχεια τελευταία. Δεν έχει λήξει αλλά έχω φάει τα 1G από τον τελευταίο μήνα και προσπαθώ μήπως και την ξαναπάρω

ΠΟΤΕ, σου λήγει το 1G ?

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εφόσον έχεις ΕΝΕΡΓΟ 1G/8€, ΔΕΝ μπορείς να πάρεις δεύτερο και ας λήγει σε λίγες ημέρες.

Δεν θυμάμαι ακριβώς για αυτό προσπαθώ συνέχεια. Είμαι από τους πρώτους που το ενεργοποίησα την τελευταία φορά που δόθηκε πριν 8 μήνες. Όχι τελευταία που το ξανά έδωσε

Δεν θυμάμαι ακριβώς για αυτό προσπαθώ συνέχεια. Είμαι από τους πρώτους που το ενεργοποίησα την τελευταία φορά που δόθηκε πριν 8 μήνες. Όχι τελευταία που το ξανά έδωσε

Δεν μπορείς να δεις αυτό το 1G πότε ΛΗΓΕΙ ??? Η το έχεις ξοδέψει ??

Μπήκα στην εφαρμογή βλέπω μια λήξη στις 9/7 και μια άλλη λήξη στις 4/7 Οπότε κάποια από αυτές τις δύο ημερομηνίες λήγει το πακέτο αυτό.

Μπήκα στην εφαρμογή βλέπω μια λήξη στις 9/7 και μια άλλη λήξη στις 4/7 Οπότε κάποια από αυτές τις δύο ημερομηνίες λήγει το πακέτο αυτό.

Οπότε, 2-3 ημέρες ΜΕΤΑ την λήξη της σωστής ημερομηνίας θα σου έρθει sms που θα σου δίνει περιθώριο 2-3 ημέρες να πάρεις πάλι την προσφορά!

ΥΓ. Εμένα λήγει 07-07, έχω φροντίσει να μην ξεμείνω από ΜΒ και περιμένω.

Δεν μου έχει έρθει ποτέ μήνυμα για την συγκεκριμένη προσφορά. Διαβάζω από εδώ και από εκεί και μαθαίνω πότε είναι ενεργή. Η βλακεία είναι ότι δεν σημειώνω την ημερομηνία ενεργοποίησης για να θυμάμαι.

σε νουμερο που ειχα κανει τελευταια ανανεωση 31/1 και ειχα να το ανοιξω απο αρχες του μηνα,παρατηρησα αποψε οτι εχει 0,01 με λήξη 26/8 και 120' που ληγουν 27/7. Επειδη ειχα τοσες μερες να το ανοιξω,δεν ηρθε μηνυμα,υποθετω οτι γυρω στις 26 του μηνα πρεπει να εδωσαν καποια προσφορα και φαναταζομαι οτι θα συνεχισω να παιρνω 120' για καποιους μηνες μπας και με πεισουν να ανανεωσω. Εχει τυχει σε καποιον κατι αντιστοιχο για να μας πει τους ακριβεις ορους της προσφορας? (π.χ. για ποσους μηνες δινονται τα 120' ? )

Γεια σε όλους! Έχω Q International. Σε ανταγωνίστρια καρτοκινητή άλλης εταιρείας που επίσης έχω, βρήκα τα εξής πακέτα: (1) 500' προς Βουλγαρία ή Ρουμανία+2GB για 30 ημέρες με 5€ και (2) λεπτά προς Ινδία, Πακιστάν ή Μπαγκλαντές+300' προς το ίδιο πακέτο+60' προς όλους+2GB με 5,30€. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν αντίστοιχα πακέτα στο Q International και αν ναι πώς ενεργοποιούνται? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Λογικά είναι για όλους

HPΘE TO ΣAMEP NTATA OΦEP! 8GB ΓIA 30 MEPEΣ MONO ME 10€! ΣTEIΛE 8GIGA ΣTO 12000 KAI ENEPΓOΠOIHΣE TO! ΓIA

NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-de

Τελικά το 8G με 8 ευρώ για 8 μήνες που ενεργοποιήσαμε μερικοί δεν ισχύει πλέον ; Διαβάζω εδώ για 12G με 12 ευρώ ;

Έχω προ πολλού απενεργοποιήσει τα ενημερωτικά μηνύματα και δεν ξέρω τι παίζει με τις προσφορές! Πως τα ενεργοποιώ και πάλι; Από την εφαρμογή ;

Edited by tripolis

Γεια σε όλους! Έχω Q International. Σε ανταγωνίστρια καρτοκινητή άλλης εταιρείας που επίσης έχω, βρήκα τα εξής πακέτα: (1) 500' προς Βουλγαρία ή Ρουμανία+2GB για 30 ημέρες με 5€ και (2) λεπτά προς Ινδία, Πακιστάν ή Μπαγκλαντές+300' προς το ίδιο πακέτο+60' προς όλους+2GB με 5,30€. Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν αντίστοιχα πακέτα στο Q International και αν ναι πώς ενεργοποιούνται? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

κοιτα στο νημα με τις κρυφες προσφορες του 12410,υπαρχουν εκει καποιοι κωδικοι για αποστολη στο 12000,το 1 σιγουρα παιζει και σε q με περιπου ιδιο κοστος.

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά το 8G με 8 ευρώ για 8 μήνες που ενεργοποιήσαμε μερικοί δεν ισχύει πλέον ; Διαβάζω εδώ για 12G με 12 ευρώ ;

Έχω προ πολλού απενεργοποιήσει τα ενημερωτικά μηνύματα και δεν ξέρω τι παίζει με τις προσφορές! Πως τα ενεργοποιώ και πάλι; Από την εφαρμογή ;

που αναφερθηκε το 12 γιγα με 12 ευρω? το μονο που δινει 12 γιγα (για ενα χρονο) ειναι το προγραμμα κονε αν φερεις καποιον φιλο στην q.

• This topic was unpinned, featured and pinned