tetartos Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Πότε έχουμε countdown? Αύριο πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Δεν χρειάζεται η sim για να δουλέψει η εφαρμογή της Q. Αν υπάρχει διαθέσιμο smartphone εγκατέστησε την εφαρμογή, για να κάνεις και ανανεώσεις. Με online ανανέωση από 10 ευρώ σου δίνει 1 GB και 1000 λεπτά προς Q για 30 μέρες και μέσα από κει υπάρχει και πακέτο που με 6 ευρώ παρέχει 150 προς όλους 150 προς wind και 300 mb Στάλθηκε από Tapatalk ολοκληρο θεμα εγινε στο καταστημα της wind για την εφαρμογη. πηραν την εξ. πελατων για να μου πει οτι δεν μπαινουν ταυτοχρονα δυο δικες σου γραμμες Q πχ στην ιδια εφαρμογη αν η σιμ δεν ειναι στο τηλεφωνο. μαλιστα τους ειπα οτι στην κοσμοτε βαζεις ακομα και αλλου αφμ αρκει να εχει την ιδια διευθυνση αλλα επεμεναν οτι δεν γινεται παρα μονο αν η σιμ βρισκεται στο σμαρτφον! θα δοκιμασω να βαλω σε δικαρτο δυο Q οπου ηδη υπαρχει το Q app και αφορα στη μια θεση βαζοντας στην αλλη θεση μια δευτερη Q να δω αν θα την δει η εφαρμογη μαζι με την αλλη σιμ η θα μπλοκαρουν τα παντα!!! οποιος εχει αναλογη εμπειρια ας μας διαφωτισει παιδια. ευχαριστω... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντα οι εφαρμογες εχουν καποια bonus. Τα rollover MB σημαινει ότι οσα δεν ξοδευτουν μεταφέρονται στον επομενο μηνα αρκει να ξανακανεις ανανεωση. Για εμενα η πιο συμφερουσα και ξεκουραστη είναι η αυτοματη ανανεωση μεσω καρτας κάθε μηνα και αυτοματη επιλογή πακετου. Το βλέπεις στην πορεια αναλογα τις ανάγκες σου.Εγω εστιαζω στα ΜΒ. Και φυσικα οι εκτακτες προσφορες που τρεχουν συχνα πυκνα.Ευχαριστω για την ενημερωση περι rollover τωρα οσο για την καρτα μαλλον λες για Prepaid γιατι με χρεωστικη πως εισαι σιγουρος μη γινει καμμια στραβη και ψαχνεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Αυτή τη στιγμη εχω δυο καρτες sim της Q στο κινητο. Η μια sim είναι απενεργοποιημενη.Στην εφαρμογή μπαινω κανονικα και με το προφιλ για τον έναν αριθμο και με το δευτερο προφιλ. Κάθε αριθμος θελει δικο του προφιλ (username+password) και μπαινεις μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Αν κατάλαβα καλά τι ρωτάς: Στην δική μου εφαρμογή q έχω περασει εκτός από το δικό μου αλλά 4 νούμερα που τα διαχειρίζομαι αλλά δεν είναι δικά μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Δεν χρειάζεται η sim για να δουλέψει η εφαρμογή της Q. Αν υπάρχει διαθέσιμο smartphone εγκατέστησε την εφαρμογή, για να κάνεις και ανανεώσεις. Με online ανανέωση από 10 ευρώ σου δίνει 1 GB και 1000 λεπτά προς Q για 30 μέρες και μέσα από κει υπάρχει και πακέτο που με 6 ευρώ παρέχει 150 προς όλους 150 προς wind και 300 mb Στάλθηκε από Tapatalk Και είναι ανά ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 (edited) THYREATES Ευχαριστω για την ενημερωση περι rollover τωρα οσο για την καρτα μαλλον λες για Prepaid γιατι με χρεωστικη πως εισαι σιγουρος μη γινει καμμια στραβη και ψαχνεσαι? Χρησιμοποιω χρεωστικη με πολύ χρηματα μεσα ή πιστωτικη με μικρο οριο και φυσικα ειδοποιηση συναλλαγων με sms και email.Αν κατι κινηθεί,την ιδια ωρα το ελενχω. Ακομα δεν ενεργοποιησα την αυτοματη επιλογή γιατι εχω μια 10αρα καρτα στα χερια μου από την φορητοτητα. Edited May 7, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Για καθε γραμμή χρειάζεται ξεχωριστό account (ξεχωριστό username/password). Στην ιδια εγκατεστημένη εφαρμογή (στην ιδια συσκευή δηλαδή) μπορεις να εχεις πανω απο 1 λογαριασμό. Εχω βαλει ως 3 προσωπικά και προφανώς εχει δυνατότητα και για παραπάνω. Οποιος απο το cc μίλησε περι αναγκαιότητας να είναι η sim μεσα μαλλον παλιοτερα δουλευε σε αλλη εταιρία και τωρα θυμάται τα παλιά. Ή απλά δεν έχει ιδέα περί της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 (edited) παιδια δηλαδη σε αντιθεση με κοσμοτε εδω το καθε νουμερο-σιμ θελει διαφορετικο προφιλ να τρελαθω. το ψαχνουμε κατα καιρους με φιλους κανεις μας δεν βρηκε ακρη και τα παρατησαμε γιατι απλα μπλοκαρε η εφαρμογη... πω πω αρα πρεπει να φτιαξω δευτερο προφιλ και τριτο αν χρειστει να βαλω κι αλλον Q αριθμο με διαφορετικα προφιλ το καθενα. μαλιστα. τωρα τα ζωντοβολα στην εξ. πελατων εχουμε παρει απειρες φορες και η απαντηση ειναι σε ολους τους γνωστους οτι δεν γινεται χωρις να εξηγουν οτι θελει η καθε καρτα σιμ το δικο της προφιλ. ουτε στα καταστηματα wind ξερουν η δεν θελουν να λενε?!!! να ειστε ολοι καλα σημαντικο εργο γινεται στο myphone.gr χρονια τωρα... Edited May 7, 2019 by thyreates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 παιδια δηλαδη σε αντιθεση με κοσμοτε εδω το καθε νουμερο-σιμ θελει διαφορετικο προφιλ να τρελαθω. το ψαχνουμε κατα καιρους με φιλους κανεις μας δεν βρηκε ακρη και τα παρατησαμε γιατι απλα μπλοκαρε η εφαρμογη... πω πω αρα πρεπει να φτιαξω δευτερο προφιλ και τριτο αν χρειστει να βαλω κι αλλον Q αριθμο με διαφορετικα προφιλ το καθενα. μαλιστα. τωρα τα ζωντοβολα στην εξ. πελατων εχουμε παρει απειρες φορες και η απαντηση ειναι σε ολους τους γνωστους οτι δεν γινεται χωρις να εξηγουν οτι θελει η καθε καρτα σιμ το δικο της προφιλ. ουτε στα καταστηματα wind ξερουν η δεν θελουν να λενε?!!! να ειστε ολοι καλα σημαντικο εργο γινεται στο myphone.gr χρονια τωρα... Επειδή ειχα απορια περι 2 αριθμων μεσα στην ιδια εφαρμογη κλπ,πηρα τηλ στο 13800 και μου το ειπαν από εκει αυτό με τα προφιλ. Γενικα σε οσα θεματα τους ενοχλησα μεχρι να ολοκληρωθεί η φορητοτητα και να εχω κανονικα 4G εμεινα ευχαριστημένος. Στο μελλον θα φανει αν απλα ημουν τυχερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Σημερα, μπήκε το 1G του μήνα από το 8G/8μ/8€ και παρατήρησα ότι μπήκε άμεσα (00.10), οπότε δεν υπήρχε περιθώριο να χρεωθώ 1,2€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Ανακοίνωση της Wind Ελλάς: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/1526313589789/ Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, θα στέλνουμε sms στην Ευρώπη με 7,5 λεπτα και για Ελλάδα θα θέλουμε 19;;;:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Επειδή ειχα απορια περι 2 αριθμων μεσα στην ιδια εφαρμογη κλπ,πηρα τηλ στο 13800 και μου το ειπαν από εκει αυτό με τα προφιλ. Γενικα σε οσα θεματα τους ενοχλησα μεχρι να ολοκληρωθεί η φορητοτητα και να εχω κανονικα 4G εμεινα ευχαριστημένος. Στο μελλον θα φανει αν απλα ημουν τυχερος. ναι τυχερος μαλλον. ισως οφειλεται στο οτι αλλαζουν τους ανθρωπους της εξ. πελατων καθε λιγο οποτε δεν προλαβαινουν να μαθουν τα κολπα και "φευγουν". και καθε φορα μιλας με νεους. παντως στην κοσμοτε εχεις ενα προφιλ και κωδικο και βαζεις οτι τηλ. εχεις με το αφμ σου ακομη και οποιων κατοικουν στην ιδια διευθυνση χε χε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, θα στέλνουμε sms στην Ευρώπη με 7,5 λεπτα και για Ελλάδα θα θέλουμε 19;;;:X Ακριβώς. Αλλά για SMS προς Ελλάδα υπάρχουν και πακέτα , όπως και για τα λεπτά ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, θα στέλνουμε sms στην Ευρώπη με 7,5 λεπτα και για Ελλάδα θα θέλουμε 19;;;:X Η κατάσταση με το καρτέλ είναι τραγική. Πιθανολογω ότι η μείωση στις τιμές προς Ε.Ε. έγινε επειδή τους υποχρέωσε κάποιος νόμος από την E.E. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 παιδια δηλαδη σε αντιθεση με κοσμοτε εδω το καθε νουμερο-σιμ θελει διαφορετικο προφιλ να τρελαθω. το ψαχνουμε κατα καιρους με φιλους κανεις μας δεν βρηκε ακρη και τα παρατησαμε γιατι απλα μπλοκαρε η εφαρμογη... πω πω αρα πρεπει να φτιαξω δευτερο προφιλ και τριτο αν χρειστει να βαλω κι αλλον Q αριθμο με διαφορετικα προφιλ το καθενα. μαλιστα. τωρα τα ζωντοβολα στην εξ. πελατων εχουμε παρει απειρες φορες και η απαντηση ειναι σε ολους τους γνωστους οτι δεν γινεται χωρις να εξηγουν οτι θελει η καθε καρτα σιμ το δικο της προφιλ. ουτε στα καταστηματα wind ξερουν η δεν θελουν να λενε?!!! να ειστε ολοι καλα σημαντικο εργο γινεται στο myphone.gr χρονια τωρα... Τοσο δυσκολο ειναι να βαλεις μια φορα username και password και να ξενοιασεις?Στην κοσμοτε για να δημιουργησεις προφιλ σου ζητανε αφμ και χιλιες 2 μ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Αύριο πρωί. τώρα είδα ένα με 3 GB € 3 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Σημερα, μπήκε το 1G του μήνα από το 8G/8μ/8€ και παρατήρησα ότι μπήκε άμεσα (00.10), οπότε δεν υπήρχε περιθώριο να χρεωθώ 1,2€. το υπόλοιπό μου το προηγούμενο μήνα ήταν 0 και δεν μπήκε τίποτα, αυτό το μήνα όμως είναι 5€ και μπήκε κανονικά το 1GB!!!! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Μπορεί να μου πεί κάποιος με σιγουριά εάν η προσφορα 1500 λεπτα κ 1500mb με 8,50 ευρω είναι 3λεπτα ή ανα δευτ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Στην αντίστοιχη F2G πάντως, είναι τρίλεπτη ελάχιστη και μετά πάει ανά δευτερόλεπτο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Τρίλεπτη είναι η ελάχιστη χρέωση. Τώρα το δοκίμασα σε Q. Δεν το είχα δώσει σημασία γιατί ο χρόνος ομιλίας με υπερκαλύπτει ακόμα κι έτσι. Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 το υπόλοιπό μου το προηγούμενο μήνα ήταν 0 και δεν μπήκε τίποτα, αυτό το μήνα όμως είναι 5€ και μπήκε κανονικά το 1GB!!!! Έτσι, ακριβώς λειτουργεί. Αν ΤΥΧΕΙ την συγκεκριμένη ημερομηνία να βρεθείς με 0 υπόλοιπο, ΔΕΝ μπαίνει το 1G ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Τρίλεπτη είναι η ελάχιστη χρέωση. Τώρα το δοκίμασα σε Q. Δεν το είχα δώσει σημασία γιατί ο χρόνος ομιλίας με υπερκαλύπτει ακόμα κι έτσι. Στάλθηκε από Tapatalk Χρέωση ανά δευτερόλεπτο εκτός από τις κλήσεις προς εξωτερικό, όπου η χρέωση γίνεται ανά λεπτό με ελάχιστη χρέωση τα 90 δευτερόλεπτα. Χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης εκτός από τις κλήσεις προς εξωτερικό, όπου ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι το ένα λεπτό με ελάχιστη χρέωση τα 90 δευτερόλεπτα. :what::what: το αλλάξανε? Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 :what::what: το αλλάξανε? Δεν αλλάξανε τίποτα. Οι ειδικές προσφορές έχουν ειδικούς κανόνες. Αυτά που παραθέτεις αφορούν τις βασικές χρεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 :what::what: το αλλάξανε?Η απάντηση μου αφορούσε στο πακέτο με τα 1500 λεπτά . Το Q μου είναι προνομιακό. Στάλθηκε από Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Η αλήθεια ειναι οτι 500 κλήσεις των 3 λεπτων max για 30 μέρες δεν είναι και λίγες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts