Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλήμερα. Απογοητευμένος απο την κατάργηση των 5€ στην cosmote (έχω frog) ψάχνομαι για κάτι άλλο οικονομικό και με ελάχιστο χρόνο ομιλίας. Με μια πρόχειρη ερεύνα βλέπω στην Q το πακέτο "Q Economy talk" με 4.60 μέσω εφαρμογής.

Εχω κάποιες ερωτήσεις-απορίες και θα ήθελα την βοήθειά σας...

1. Πόσο κοστίζει η φορητοτητα απο κοσμοτε και πόσο χρόνο παίρνει?

2. Στην Q μπορώ να μεταφέρω σε άλλον αριθμό υπόλοιπο κάρτας ή δωρεάν χρόνο ομιλίας; Κάτι αντίστοιχο της κοσμοτε με το Easy Transfer.

3. Εσείς που έχετε Q πιστεύετε οτι αξίζει; Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το σήμα ή κάτι άλλο;

Προς το παρόν αυτά, αργότερα ίσως μου προκύψουν κι αλλες απορίες. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.:)

Το 1 δεν το γνωρίζω με βεβαιότητα οπότε ας απαντήσει κάποιος σίγουρα.Στο 2ο ερώτημα όχι δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στο 3ο ερώτημα σχετικά με το σήμα είναι για ποια περιοχή ενδιαφέρεσαι.Στην επαρχία είχε θέματα η Wind,το χει φτιάξει το θέμα εκτός από κάποια λίγα μέρη οπότε πρέπει να ξέρεις τι σήμα θα έχεις πριν κάνεις τη φορητοτητα.Για 4G παίζει κυρίως με 800αρες μπάντες κάτι που σημαίνει ότι αν έχεις μια συσκευή (Xiaomi,Meizu κλπ) χωρίς να είναι Global Version θα έχεις θέματα για το 4G μόνο.

https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/

Κάνε την αίτηση on line

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέλος φορητότητας πλέον

Υπολόγιζε τουλάχιστον σε 7 εργάσιμες θα είσαι Q

εξαρτάται από την cosmote....

Το αν αξίζει λίγο παραπάνω το έχουμε αναλύσει με τα countdown κτλ

Από σήμα καμπάνα,αλλά αυτό εξαρτάται που είσαι

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Για το πρώτο νομίζω ότι έγινε δωρεάν, αλλά παίζει καποια καταστήματα να σου ζητήσουν 5 ευρω για τη σιμ. Στειλε ενα μηνυμα στην κιου στο facebook για να πάρεις σίγουρη απάντηση και με την απάντηση "ανα χειρας" πας σε κατάστημα.

Για μένα το αρνητικό της wind/q είναι τα καταστήματα τα οποία προσωπικά εμενα με εκνευρίζει η ολη πονηριά τους.

Ήμουνα παλιότερα στη wind και απ ότι θυμάμαι είχα φύγει με πάρα πολλά παράπονα. Τώρα αναγκάζομαι να το ξανασκεφτω μόνο για τις τιμές τους.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...

Καλήμερα. Απογοητευμένος απο την κατάργηση των 5€ στην cosmote (έχω frog) ψάχνομαι για κάτι άλλο οικονομικό και με ελάχιστο χρόνο ομιλίας.
Πιστεύεις ότι η Wind δε θα κάνει το ίδιο πολύ σύντομα ;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακριβως αυτο. Ηδη σε κάποια καταστήματα wind αρνούνται να βάλουν 5€.. Έτσι ξεκίνησε και στην πράσινη και πλεον τέρμα και απο online.. Απο εδώ (wind) ξεκίνησε το 2μηνο για το υπόλοιπο και το εφήρμοσαν και άλλοι..... Κάποιος κάνει την αρχή απο τους 3 πάντα..

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προς το παρον ομως στην Q μπορεις να κανεις ανανεωση με 5 ευρω on line και απο 6 ευρω στα καταστηματα.Γνωμη μου πως δεν θα το κανει,τουλαχιστον στην Q.

Πιστεύεις ότι η Wind δε θα κάνει το ίδιο πολύ σύντομα ;

Πιστεύω οτι αργά η γρήγορα θα το κάνουν όλοι, γι'αυτο αυτή τη στιγμή τα βάζω κάτω και τα μετράω όλα.

Κατά εμέ η Q αξίζει αν δε μιλάς πολύ στις κλήσεις σου, αν δηλαδή κανείς κλήσεις διάρκειας κάτω των 2-3 λεπτών. Διαφορετικά χρειάζεται και το γνωστό ειδικό πακέτο 1500'/1500ΜΒ που πολλοί το έχουν απλά από τύχη. Το καλό είναι ότι ισχύει για 30 μέρες ενώ στο F2G ισχύει για 25 μέρες...

Το μόνο κακό της Q είναι ότι δεν έχει καθόλου πακέτα συνδυαστικά για SMS. Εδώ το F2G με το log n win υπερέχει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αποδοση του 2ου γιγα της προσφοράς των 8€ έγινε κανονικά? Ρωταω γιατι εχω παρει κι εχω ξοδεψει διαφορα και δεν προσεξα αν μπηκε.

Μην ψάχνετε... Στα πρώτα λεπτά ήταν 200 + 400, μετά υποβιβάστηκε. Συμβαίνει συχνά. Όχι ότι ισχύει όποιος προλάβει τα 200. Πάλι 120 θα του έδινε το πιο πιθανό .

Στις 6 του Νοέμβρη έβαλα 200'+400 mb με 3 ευρώ, νομίζω μετά από μισή ώρα που άνοιξε, δεν θυμάμαι ακριβώς.

Edited by MPOMP
Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Η αποδοση του 2ου γιγα της προσφοράς των 8€ έγινε κανονικά? Ρωταω γιατι εχω παρει κι εχω ξοδεψει διαφορα και δεν προσεξα αν μπηκε.

Ναι, κανονικά. Στην εφαρμογή εμφανίζονται ως mb από bonus.

Δεν έχω καταλάβει ακόμη ποιό πακέτο της Q μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιαγωγή στην ΕΕ.

Με ενδιαφέρει κυρίως πακέτο με data.

Αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει.

Gesendet von meinem SM-N9500 mit Tapatalk

Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το iphone ως hotspot αλλά είτε γυρνάει η ροδέλα χωρίς να κάνει τιποτα είτε μου βγαζει μήνυμα να επικοινωνήσω με τον φορέα, ετσι λειτουργεί το σύστημα; Θα πρεπει να παρω την Q για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία;

για το hotspot οχι,η wind δεν περιοριζει κατι. Θέμα ρυθμίσεων είναι στο κινητό.Χωρις hotspot εχεις κανονικα ιντερνετ φανταζομαι ε?

εχω κανονικά ιντερνετ, το θεμα ειναι οτι παλιά οταν ειχα vodafone δεν ειχα καποιο προβλημα

Στο apn τι ρύθμιση έχεις στον τύπο apn?

Edit ακυρο στο iPhone δεν πρέπει να εχει τετοια ρύθμιση. Στη διαμόρφωση hotspot μάλλον σου βγαζει το πρόβλημα?

Edited by kmpatra

Στις ρυθμίσεις για το apn μολις είδα ότι έχει και ένα τμήμα που είναι για προσωπικό hotspot το οποίο είναι κενό, θα δοκιμάσω να βάλω κάτι και θα ενημερώσω

Edit: έβαλα το myq κι εκεί και δούλεψε

Edited by ksessalonikios

Στο apn τι ρύθμιση έχεις στον τύπο apn?

Edit ακυρο στο iPhone δεν πρέπει να εχει τετοια ρύθμιση. Στη διαμόρφωση hotspot μάλλον σου βγαζει το πρόβλημα?

υπάρχει και τρόπος να συνδεθείς πέρα από ασύρματα και με καλώδιο usb και φαίνεται στον υπολογιστή σου ως τοπική σύνδεση.

Πήρα πρώτη φορά το 8G/8μ/8Ε στις 01 Νοεμβρίου, δεν θα έπρεπε ΣΗΜΕΡΑ 01 Δεκεμβρίου να είχα μπει?

ΥΓ. Γράφει κάθε 30 ημέρες.

Πήρα πρώτη φορά το 8G/8μ/8Ε στις 01 Νοεμβρίου, δεν θα έπρεπε ΣΗΜΕΡΑ 01 Δεκεμβρίου να είχα μπει?

Μπαίνει αμέσως μόλις λήξει το προηγούμενο 30ήμερο. Εγώ που δεν το εξαντλώ μέχρι τελευταίο MB, δεν μένω ποτέ χωρίς MB. Από την εφαρμογή (ή online) λέει κάθε φορά πότε λήγει το τρέχον πακετάκι. Μπορείς να καταγράφεις τις ημερομηνίες για να το παρακολουθείς.

φυσικά και έπρεπε,30αρης είναι ο μήνας

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Όχι, στις 2 θα τα πάρεις. Σου δίνει 30 μέρες καθαρές+ τις ώρες απ' την ημέρα της ενεργοποίησης. Και αυτό είναι το σωστό γιατί ο άλλος μπορεί να το ενεργοποίησε στις 23:00. Δεν θα εβγαινε έτσι 30 μέρες αν έμπαιναν 1/12.

Τώρα οι επόμενες δόσεις κρατάνε 31 μέρες και αυτό είναι υπέρ μας.

Edited by runner70