Vox Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 2GB για κάθε ένα από τα επόμενα 4 ΣΚ με 4€. 67 στο 12410 Δεν ξέρω πόσοι έλαβαν το μήνυμα και αν είναι (ως συνήθως) κλειδωμένο μόνο για αυτούς, πάντως δείχνει καλή και επίκαιρη προσφορά. Κάποτε το έδιναν δωρεάν έστω και 1GB το Σαββατοκυριακο. Τώρα πρέπει να πληρώνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 (edited) Κάποτε το έδιναν δωρεάν έστω και 1GB το Σαββατοκυριακο. Τώρα πρέπει να πληρώνουμε. το πήρα και εγώ και χωρίς διαφημιστικό μήνυμα! μόνο που έκανα λάθος στη σιμ και το πήρα στην F2G και όχι στη Q που ήθελα!!!!!!!!!!!!!! Edited June 14, 2018 by leasedline Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Κάποτε το έδιναν δωρεάν έστω και 1GB το Σαββατοκυριακο. Τώρα πρέπει να πληρώνουμε. Δωρεαν εδιναν σε καποια αργια κτλ.Τωρα για ποιο λογο να δωσουν αυτο το πακετο δωρεαν?? Αν δεν σου ειναι χρησιμο η πολυ απλα δεν εχεις χρηματα δεν το ενεργοποιεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 (edited) Καλύτερα λοιπόν θα ήταν να το ακριβίνουν ακόμα περισσότερο και όποιος θέλει να το ενεργοποιεί. .................... Edited June 14, 2018 by Vasileios προσωπικοί χαρακτηρισμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Ξέρουμε το countdown τι θα δώσει σήμερα? δινει μεχρι αυριο 3 γιγα για 7 μερες με 1 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Μόλις πηρα την προσφορά αλλά για τρεις ημέρες τι γίνεται εδω ρε μάγκες; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 (edited) Ωχ μη με λες τέτοια και είπα να το πάρω αυριο Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 14, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Μόλις πηρα την προσφορά αλλά για τρεις ημέρες τι γίνεται εδω ρε μάγκες; Για ποια προσφορά μιλάς; Το countdown μιλάει ξεκάθαρα για διάρκεια 7 ημερών. Τσέκαρέ το ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Πηρα τα 3 γιγα μου στελνουν ςμς και μου δινουν συγχαρητήρια και λέει οτι είναι για τρεις μέρες το τσέκαρα στο αππ τα ίδια Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Πηρα τα 3 γιγα μου στελνουν ςμς και μου δινουν συγχαρητήρια και λέει οτι είναι για τρεις μέρες το τσέκαρα στο αππ τα ίδια Τόσο στο app όσο και στο site αναφέρονται παντού οι 7 μέρες, οπότε η λογική λέει ότι θα διορθωθεί (υπέρ του 7). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Διαμαρτυρησου στο φεις Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk8005000200 ακόμα δεν έχει αλλάξει ο αριθμός Για παράπονα και βλάβες (χωρίς χρέωση) Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Τόσο στο app όσο και στο site αναφέρονται παντού οι 7 μέρες, οπότε η λογική λέει ότι θα διορθωθεί (υπέρ του 7). Καλά, ξέχνα τη λογική, διορθώθηκε στο site/app σε 3 μέρες. Πάντως όποιος το ενεργοποίησε νωρίτερα προφανώς μπορεί να διαμαρτυρηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 και στην σελίδα το τώρα το ίδιο λέει.... Όσα άτομα το έβαλαν και έλεγε 7 καλό είναι να ρίξουν κράξιμο για παραπλάνηση Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Απατο θα πάει... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Πιο γελοιος πεθαινεις. Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Πιο γελοιος πεθαινεις. Sent from my LEX820 using TapatalkΕάν ήταν όντως για μια εβδομάδα όπως στην αρχή καλά θα ήταν τώρα έτσι για 3 μέρες μόνο κάποιος που έχει υπόλοιπο και θέλει να το χαλάσει θα το πάρει... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Εάν ήταν όντως για μια εβδομάδα όπως στην αρχή καλά θα ήταν τώρα έτσι για 3 μέρες μόνο κάποιος που έχει υπόλοιπο και θέλει να το χαλάσει θα το πάρει...Δεν ειναι εκει το θεμα. Ακομα κι αν εκανε λαθος εκτιμηση αρχικα, δεν επρεπε να το παρει πισω. Αυτη η συμπεριφορα δεν ταιριαζει ουτε σε μπακαλη του '50. Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Πιο πολυ μοιαζει να εκανε λάθος αυτος που ανεβασε την προσφορα στο site και στο app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 (edited) Δεν ειναι εκει το θεμα. Ακομα κι αν εκανε λαθος εκτιμηση αρχικα, δεν επρεπε να το παρει πισω. Αυτη η συμπεριφορα δεν ταιριαζει ουτε σε μπακαλη του '50. Sent from my LEX820 using TapatalkΜάλλον δεν ξέρεις καλά την Wind με όλο το σεβασμό βέβαια προς το άτομο σου. Είμαι πάνω από 12 χρόνια σε αυτούς . Εδώ έχει κάνει πολλά τραγικα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτο που έκανε τώρα είναι πούπουλο στο άνεμο (Wind) Πιο πολυ μοιαζει να εκανε λάθος αυτος που ανεβασε την προσφορα στο site και στο app.1000% αυτό είναι βέβαιο Μπορεί να είπαν στην αρχή 7 μέρες να τους φάνηκαν πολλές και το τράβηξαν. Εγώ προσωπικά ικανούς για όλα τους έχω. Edited June 14, 2018 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 (edited) Και η εταιρία τον κάλυψε και άφησε τους πελάτες της ερμαιους ... Η ίδια Χονολουλού είναι τόσα χρόνια Ώρες ώρες αναρωτιέμαι πώς επιβιώνει αυτή η εταιρία ... Δεν μπορεί κάποιοι πρέπει να δουλεύουν εκεί μέσα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 14, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Μάλλον δεν ξέρεις καλά την Wind με όλο το σεβασμό βέβαια προς το άτομο σου. Είμαι πάνω από 12 χρόνια σε αυτούς . Εδώ έχει κάνει πολλά τραγικα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτο που έκανε τώρα είναι πούπουλο στο άνεμο (Wind) 1000% αυτό είναι βέβαιοΒρε τους ξερω. Κι εγω ειμαι συνδρομητης τους μαλλον πολυ περισσοτερα χρονια, απο τις πρωτες μερες της telestet, τοτε που ειχε σημα μονο στα κεντρα 5-6 πολεων. Γι αυτο λεω παντα οτι ειναι γελοιοι. Γιατι δεν κανουν λαθη, αυτος ειναι ο τροπος ζωης τους. Sent from my LEX820 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 (edited) Βασικά σκεφτομαι οτι παιζει να υπηρχε ασυνεννοησία και πιο ψηλά (αυτος που το ανεβασε να εκανε οτι του είπαν τελικα) αλλά όλα αυτά είναι υποθέσεις. Όπως και το οτι καλυψαν τον οποιον φταιχτη εν τελει. Το θέμα είναι οτι οποιος το ενεργοποίησε πριν αλλάξει τελικά θα μπορούσε να αποζημιωθεί. Αν κάποιος έκανε παράπονα και πήρε κάποια απάντηση ας μας πει... Edited June 14, 2018 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Άσχετο,σήμερα χρειαστηκα επέκταση υπολοίπου ....εεεεεε... Ακόμα γελάω,δεν υπάρχει αυτή η εταιρία ώρες ώρες Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts