dimispapas Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 αυτο προφανως ειναι το newsletter, δεν εχει σχεση με το πακετο που προσπαθεις να ενεργοποιησεις. Γιατι λες οτι "παλευεις?". Αν δεν στο δινει,μαλλον εληξε η προσφορα,χτες γραφανε καποιοι οτι θα ηταν ως τις 4 σημερα. Προσπαθω απο πριν της 04:00 οπως ειπε κ ενας φιλος πιο πανω προσπαθουσε χθες κ του το δωσαν μετα της 12:00 Οταν λες newsletter ? Ειμαι νεος κατοχος q και δεν την εχω γνωρισει ακομη καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Ειναι email που στέλνεται κατα περιόδους με προσφορές ή διαγωνισμούς που ισχύουν για όλους. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω εγραψα οτι το πήρα μετά τα μεσάνυχτα. Δεν προσπάθησα πολύ,με την πρωτη μου το εδωσε. Εσενα τι σου απαντάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Ειναι email που στέλνεται κατα περιόδους με προσφορές ή διαγωνισμούς που ισχύουν για όλους. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγω εγραψα οτι το πήρα μετά τα μεσάνυχτα. Δεν προσπάθησα πολύ,με την πρωτη μου το εδωσε. Εσενα τι σου απαντάει? Δωσατε λαθος εντολη παρακαλω προσπαθηστε ξανα η καλεστε στο 12200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 8G στο 12000 πρέπει να στείλεις. Οχι στο 12200. ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αμαν εγω την εκανα. Ειπες 12200 χτες και ειπα ακριβώς. Καλά πως δεν το διορθωσε κανεις...Χίλια συγγνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 8G στο 12000 πρέπει να στείλεις. Οχι στο 12200. ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αμαν εγω την εκανα. Ειπες 12200 χτες και ειπα ακριβώς. Καλά πως δεν το διορθωσε κανεις...Χίλια συγγνώμη. Χαχαχαχαχα παλι καλα ενταξει τα πηραμε ......τα giga χαχαχαχα ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Στα εδωσε? Ουφ μου εφυγε ενα βάρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Ενταξει τελος καλο ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) Όταν η εφαρμογή λέει ότι ο χρόνος ή τα δεδομένα πχ λήγουν στις 23/2 πώς μπορώ να γνωρίζω τι ώρα λήγουν ακριβώς ώστε να ανανεώσω πρίν και να μη χάσω τα υπόλοιπα MB; Το βράδυ 23:59 λήγουν. Το υπόλοιπο θα το χάσεις έτσι κι αλλιώς, αφού δεν μεταφέρεται για χρήση σε νέα περίοδο, ακόμα κι αν ενεργοποιήσεις νέο πακέτο (αν κατάλαβα καλά τι εννοείς). Καλό είναι βέβαια να ενεργοποιείς νέο πακέτο εγκαίρως, εφόσον χρησιμοποιείς το νούμερο, για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις από χρεώσεις τιμοκαταλόγου. Edited February 22, 2018 by tetartos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Εχει σταλει σε κανενα sms για την προσφορα των 8G για 8 μηνες με ημερομηνια ληξης περαν της 23-02 ωρα 16.00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 συνηθως πρεπει να παρελθει η συγκεκριμενη ημερομηνια για να ξαναερθει μετα το μηνυμα με μεταγενεστερη ημερομηνια. Μετα τις 4 αυριο θα δειξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Την ενεργοποιησα και εγω σημερα, Παντως αν εχεις Q σαν κυριο νουμερο και ανανεωνεις με 6 ευρω καθε μηνα για να βαζεις το q economy talk για να εχεις και ομιλια συνφερει η προσφορα , για τους 8 μηνες αυτους σου βγαινει στα 7 ευρω το μηνα δηλαδη 8 (που κοστισε η προσφορα) +6 (ανανεωση καθε μηνα για να εχεις και ομιλια (q economy talk)) *8=56 ευρω 56/8= 7 ευρω το μηνα Στην φρογκ για να εχεις και ιντερνετ και ομιλια πρεπει να πληρωσεις 4,44 για 2 γιγα και 3 ευρω για 120' προς ολους καθε μηνα δηλαδη 7,46 ευρω. Βεβαια ο καθενας κανει οτι τον συνφερει,προσωπικη αποψη εκφερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Ας μην ερεθίζουμε τους λάθος ανθρώπους με συγκρίσεις, γιατί στο κάτω-κάτω δεν είναι μόνο οι τιμές κριτήριο επιλογής δικτύου. Χαιρόμαστε την Q όσοι τη χαιρόμαστε. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Σιγουρα για καποιους κρητιριο επιλογης ειναι και το δικτυο στο οποιο υπερτερει η cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Στο οποίο πάλι άλλος θα απαντήσει ότι στα σημεία που κινείται μπορεί και να καλύπτεται καλύτερα από τη WIND. Μην τσιμπάτε σε κάθε ευκαιρία οπαδοποίησης! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 γενικα πλεον 4g εχει παντου σχεδον η wind,βεβαια το θεμα δεν ειναι μονο η καλυψη αλλα και η ταχυτητα η οποια σου παρεχεται. Στην wind το 4g ειναι σε επιπεδα 3g και οχι 4g οσον αφορα την ταχυτητα. Ας πουνε και αλλοι που εχουν 4g και απο αλλη εταιρια ταυτοχρονα.(υπαλληλοι της wind να μη μας πουν!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Το economy πακέτο έχει ανακοινωθεί ότι θα κοστίζει 4,60. Όσο αφορά τη σύγκριση, προτιμώ να δίνω κάποια σεντς παραπάνω και να έχω παντού 4G. Εντωμεταξυ τον τελευταίο καιρό η Κιού με έχει πεθάνει στα 2 μηνύματα/ημερα με προσφορές, αφού αρχές Μαρτη φτανω στο 3μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 [/color]Καλησπέρα μια ερώτηση ρε παιδιά είμαι στην κολοvodafone καρτοκινητό με πακέτο (Talk 2 Vodafone 300 που προσφέρει 200’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, και 100’ λεπτά ομιλίας προς Vodafone για 30 μέρες με χρέωση 6€) επειδή το καταργούν τα λαμόγια στην vodafone πείτε μου τι παρόμοιο υπάρχει στήν Q;με ενδιαφέρει να μιλάω με όλους περισσότερο και να μεταφέροντε τα λεπτα ομιλίας που δεν εχω μιλήσει στόν επόμενο μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Στη wind λεπτά γενικώς δεν μεταφέρονται. Το πακέτο απο την εφαρμογη δίνει 150' προς όλους,150' προς wind και 150 mb,με χρέωση ανα δευτερόλεπτο και κοστος 4€ (απο Μάιο με 4.6€). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 [/color]Καλησπέρα μια ερώτηση ρε παιδιά είμαι στην κολοvodafone καρτοκινητό με πακέτο (Talk 2 Vodafone 300 που προσφέρει 200’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, και 100’ λεπτά ομιλίας προς Vodafone για 30 μέρες με χρέωση 6€) επειδή το καταργούν τα λαμόγια στην vodafone πείτε μου τι παρόμοιο υπάρχει στήν Q;με ενδιαφέρει να μιλάω με όλους περισσότερο και να μεταφέροντε τα λεπτα ομιλίας που δεν εχω μιλήσει στόν επόμενο μήνα... οπως σου ειπε και το παιδια απο πανω το q economy πιστευω θα σε καλυψη ,και η φορητοτητα ειναι 10 ευρω απο το σαιτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cagliostro Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Προσωπικά τα έχω καταργήσει εδώ και καιρό, αντί καθιστώντας τα με fb messenger ή viber. Μα πως γινεται να εχεις Viber πχ με wifi χωρις αριθμο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Μα πως γινεται να εχεις Viber πχ με wifi χωρις αριθμο ; Ποιος είπε δεν έχει αριθμό; Μίλησε για αντικατάσταση των SMS με εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Παιδιά τι τσατ της q δουλεύει η το σταμάτησαν εντελώς; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 εχει σταματησει εδω και καιρο. To messager δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Μα πως γινεται να εχεις Viber πχ με wifi χωρις αριθμο ; Εννοείται ότι έχω αριθμό, αυτό που είπα είναι ότι δεν στέλνω πια sms. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allare Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Countdown 150' προς όλους με 3 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts