Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χμ...

Γράφω όνομα, κωδικό, αριθμό, mail, εισάγω τον προσωρινό κωδικό και το mail επιβεβαίωσης δεν έρχεται ποτέ.... Όλα αυτά στο myq app...

Δε λειτουργεί το app Σάββατο;.... :rolleyes:

Huawei Nova 5T

Απο οσο γνωριζω, διωρθωστε με αν κανω λαθος η κληση του 1158 απο ΚΙΝΗΤΟ COSMOTE ειναι ΔΩΡΕΑΝ.

Υ.Γ.

Ειναι συμαντικο για καποιον που εχει πχ οδικη interamerican να το γνωριζει αυτο.

Απο οσο γνωριζω, διωρθωστε με αν κανω λαθος η κληση του 1158 απο ΚΙΝΗΤΟ COSMOTE ειναι ΔΩΡΕΑΝ.

Υ.Γ.

Ειναι συμαντικο για καποιον που εχει πχ οδικη interamerican να το γνωριζει αυτο.

Άλλα (από το παραπάνω που έβαλα)..

Εδώ :

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTE_BUSINESS_FTT432f29bd-6359-4ff7-9f94-c523d36c6d06

Η χρέωση και η ελάχιστη διάρκεια κλήσης προς τους σύντομους κωδικούς των σειρών 10xx, 11xx (πλην των σειρών 116xx & 118xx), 181xx, 182xx, 183xx, 70xxxxxxxx και 801xxxxxxx είναι ίδιες με αυτές των κλήσεων προς εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας του εκάστοτε προγράμματος. Επιπλέον, κλήσεις προς τους σύντομους κωδικούς 100, 112, 108, 109, 166, 199, 1056, 1014, 10400, 1154, 1170, 1057, 1010, 11555, 1077 , 1158, 11556, 11591, 116xx, 116000, 116111 και 800xxxxxxx είναι δωρεάν.

Να πω "Ανάλογα με το πρόγραμμα";

Ή ΝΑ δοκιμάσεις να καλέσεις (και να μας πεις κ το πρόγραμμα που έχεις) κ να μας πεις;

Ότι ούτε αυτοί Δ€ν ξ΄€ρουν , Θα ήταν άστοχο να το πω;

Στο φίλο παραπάνω με Wind τον χρέωσε το 1158 Interamerican ως κλήση (από κινητό) σε σταθερό, πάντως:

Δεν αμφισβητείται.

ΚΑΙ μη σου τύχει.

Edited by XP130TD

Καρτοκινητο cosmokarta εχω. Το 2016 που χρειαστηκε πραγματι ηταν δωρεαν. Αυτα βεβαια αλλαζουν ξαφνικα και συνεχεια.

Υ.Γ.

Το κειμενο που παραθετεις νομιζω ειναι ξεκαθαρο.

Καρτοκινητο cosmokarta εχω. Το 2016 που χρειαστηκε πραγματι ηταν δωρεαν. Αυτα βεβαια αλλαζουν ξαφνικα και συνεχεια.

Υ.Γ.

Το κειμενο που παραθετεις νομιζω ειναι ξεκαθαρο.

Όπως και το πιο παραπάνω, βεβαίως....Ό,πως νομίζεις....:lol:

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=COSMOTE_BUSINESS_FTT432f29bd-6359-4ff7-9f94-c523d36c6d06

Η χρέωση και η ελάχιστη διάρκεια κλήσης προς τους σύντομους κωδικούς των σειρών 10xx, 11xx (πλην των σειρών 116xx & 118xx), 181xx, 182xx, 183xx, 70xxxxxxxx και 801xxxxxxx είναι ίδιες με αυτές των κλήσεων προς εθνικά δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας του εκάστοτε προγράμματος. Επιπλέον, κλήσεις προς τους σύντομους κωδικούς 100, 112, 108, 109, 166, 199, 1056, 1014, 10400, 1154, 1170, 1057, 1010, 11555, 1077 , 1158, 11556, 11591, 116xx, 116000, 116111 και 800xxxxxxx είναι δωρεάν.

Χαθήκαμε.....

Edited by XP130TD

Παιδιά ναι, πήρε τα στοιχεία μου και έβγαλε φωτογραφία την ταυτότητά μου. Μου είπε ότι μπορεί να μου την ενεργοποιήσει κι εκείνη την στιγμή, αλλά της είπα θα το κάνω (αν το κάνω) κάποια άλλη στιγμή.

Δεν την έχω μπροστά μου τώρα την κάρτα για να δω τι γράφει πάνω σχετικά με την προσφορά, μου έγραψε με στυλό τι μήνυμα πρέπει να στείλω και πού για τα 4GB με τα 4 ευρώ.

Απλά σκεφτόμουν, είναι δηλαδή η συγκεκριμένη SIM "συνδεδεμένη" με την συγκεκριμένη προσφορά; Και ισχύει όποτε κι αν την ενεργοποιήσω (που θα γίνει μόλις πάρω την εφεδρική μου συσκευή) μέσα σε αυτό το -γενικό- χρονικό πλαίσιο των 2 ετών; Ή ισχύει γενικά αυτον τον καιρό για όποιον πάρει από οπουδήποτε μια καινούρια κάρτα Q και την ενεργοποιήσει;

Βασικά με ενδιαφέρει αν εγώ αργήσω να την ενεργοποιήσω και χαθεί αυτή η ειδική (;;; ) προσφορά.

Γενικά οχι. Σε κάποια πακέτα που εδιναν στο δρόμο νομίζω οτι με ανανέωση 5€ εδινε χρόνο προς wind/q αλλά ήταν ειδική προσφορά σε αυτά τα πακέτα μόνο.

Γενικά οχι. Σε κάποια πακέτα που εδιναν στο δρόμο νομίζω οτι με ανανέωση 5€ εδινε χρόνο προς wind/q αλλά ήταν ειδική προσφορά σε αυτά τα πακέτα μόνο.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με άλλο καρτοκινητό που δίνει 600 λεπτά δωρεάν προς την "ίδια" παρέα...

Ερώτηση: στις φορητότητες που κάνουν τώρα τηλεφωνικά ή online,δεν ζητάνε πλέον τον 16ψηφιο αριθμό της υπάρχουσας κάρτας sim; Edited by kmpatra

Ερώτηση: στις φορητότητες που κάνουν τώρα τηλεφωνικά ή online,δεν ζητάνε πλέον τον 16ψηφιο αριθμό της υπάρχουσας κάρτας sim;

εγω που εκανα 2 φορητοτητες μεσω του σαιτ της κιου προσφατα δεν μου ζητησαν κανεναν τετοιον αριθμο.

αληθεια ποιος αριθμος ειναι αυτος?

Ειναι τυπωμενος πανω στη σιμ 8930... παλια τον ζηταγαν,τωρα μπορεί να έχει αλλάξει το πραγμα.

Μια υπογραφή στην αιτηση ζητησαν μονο ε?

Ειναι τυπωμενος πανω στη σιμ 8930... παλια τον ζηταγαν,τωρα μπορεί να έχει αλλάξει το πραγμα.

Μια υπογραφή στην αιτηση ζητησαν μονο ε?

Ναι δεν ζητάνε σειριακό αριθμό της sim, εάν δεις την αίτηση φορητότητας online σου ζητάει μόνο το νούμερο που θέλεις να μεταφέρεις και τον πάροχο. Μετά όταν σε καλέσουν πίσω για εξακρίβωση στοιχείων και για να κανονίσετε ραντεβού για την παράδοση της sim επίσης δεν ζητάει κάτι τέτοιο (ζητάει αφμ ωστόσο). Αυτή η διαδικασία ισχύει γενικά, όχι μόνο για wind.

Ναι οκ μόλις παρέλαβα τη SIM Απλά όντως θυμήθηκα ότι στην επιβεβαίωση δεν μου ζήτησαν τον αριθμό και για αυτό ρώτησα. Ουτε στην αιτηση τον εγραφε οποτε οκ.

1GB KAI 1000Λ ΠPOΣ Q ΣTHN ΠPΩTH ANANEΩΣH TOY MHNA AΠO 10€ MEΣA AΠO TO http://www.myQ.gr/MYQ APP. ANANEΩΣE TΩPA TO XPONO OMIΛIAΣ ΣOY ONLINE K MHN ΞEXNAΣ, H EΛAXIΣTH ANANEΩΣH EINAI AΠO 5€

Φοβερή προσφορά!!!

Δεν ειναι κατι καινούργιο,προς τι ο ενθουσιασμός? Ειναι το κλασσικό μπονους ανανέωσης χρόνια τώρα.

Πρώτη φορά μου ήρθε με το να γραφει ελαχ. online 5 ευρω, γιαυτο το εγραψα.

Ισχύει (το 5€) εδώ και χρόνια. ONLINE πια ΜΟΝΟ.

Για τα λεπτά και ΜΒ μόνο με 10€.

Εμένα μου ήρθε επιτέλους το μύνημα για το 1GB το μήνα για 8 μήνες με 8€. Το ενεργοποίησα φυσικά γιατί έληγε στις 25/10 η προσφορά αλλά το κακό είναι ότι είχα 350 MB από προηγούμενο πακέτο που θα πάνε άκλαφτα μιάς και λήγουν 3/11 και όταν είμαι με δεδομένα κινητής καταναλώνει απο το 1 γίγα. Ακόμα κι έτσι όμως είναι φοβερή προσφορά για όσους έρθει το αντίστοιχο μύνημα βέβαια...

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

ΜΑΛΛΟΝ:

ΤΟ 8G θα το "βγάζει" η Q κάθε 4 μήνες (Ιούνη 2017, Οκτώβρη 2017, Φλεβάρη 2018 κλπ).

Και θα μπορεί να ενεργοποιηθεί όχι όλο το μήνα (πχ όλο τον Οκτώβρη τώρα), αλλά κατά διαστήματα του μήνα.

Και δε θα μπορεί να το ενεργοποιήσει όποιος το έχει ήδη ενεργοποιημένο (πχ από πριν 4 μήνες):

Screenshot_2017_10_24_22_29_47.png

Screenshot_2017_10_24_22_28_38.png.

Πριν καμποση ωρα κοιταξα το υπολοιπο μου και χωρις να εχω κανει καποια αγορα ,εντελως ξαφνικα μου αφαιρεθηκαν ολα τα λεφτα!! Θυμιζω οτι ειχα 3,+€ στον λογαριασμο και ειμαι αυτος που μου ειχαν υφαρπαξει ανευ λογου και αιτιας, 0,83€.

Λετε να μου βαλουν το υπολοιπο που μου χρωστανε; Θα γινει χαμος αν κλεψαν παλι!

http://imageupload.co.uk/images/2017/10/25/image3A33170.png

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Νέο countdown από την q. Δίνει 2 γίγα με 2 ευρώ, για 15 μέρες. Αν το βάλω αυτό και μεθαύριο βάλω κάρτα, και ενεργοποιήσω και τα 1500+1500 με 8 ευρώ, ποια δεδομένα θα τρώει πρώτα? Του countdown, του δώρου της ανανέωσης, η του πακέτου των 8 ευρώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Νομιζω πρωτα του μπονους ανανέωσης μετα του countdown και τελευταία του πακέτου.

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στους αριθμούς που έρχονται τελευταία μεσω φορητότητας στην q,έρχονται προσφορές από το 12410 ή δεν...?

• This topic was unpinned, featured and pinned