bill27 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 οσοι βαλατε την προσφορα 7/6,αυτη την στιγμη εχετε mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Δεν μπήκαν τα mb. Άλλαξε η ημέρα και μηδενηστικε και το υπόλοιπο σε δεδομένα που υπήρχαν μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Αρχίσαμε πάλι τα ίδιαααα... Το gb δν έχει μπει ακόμα (αν και το ενεργοποίησα στις 7/6), πλέον μου δείχνει στο app ότι δν έχω καθόλου δεδομένα, το 1mb άφαντο (για προστασία από τυχαίες χρεώσεις και καλά) και φυσικά -0,53€ από το λογαριασμό μου :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 το 1 mb εμένα μου δείχνει οτι λήγει 21/7.Εσένα τι ημερομηνία λήξης έλεγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 το 1 mb εμένα μου δείχνει οτι λήγει 21/7.Εσένα τι ημερομηνία λήξης έλεγε? 21/7 και εμένα, αλλά πλέον δν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Μέχρι πριν δύο ώρες είχα υπόλοιπο περίπου 600 mb. Τώρα μηδέν αφού έληγαν μέχρι 7 του μηνός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Αρα σωστα μου ειπε η κοπελα στο τσατ πως το γβ επρεπε να εχει ηδη μπει απο τις 1/7 αφου δεν μπηκε και σημερα? Το 1mb δεν νομιζω πως παιζει καποιο ρολο για την προσφορα με τα 8 ευρω που συζηταμε τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Εγώ για αυτό είχα πληρώσει. 8 ευρώ για 1024 mb το μήνα για 8 μήνες όπως και τη προηγούμενη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 στο messenger απαντανε ολες τις ωρες? οποιος μπορει ας κανει μια κρουση κι εκει να δουμε τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Αρχίσαμε πάλι τα ίδιαααα... Το gb δν έχει μπει ακόμα (αν και το ενεργοποίησα στις 7/6), πλέον μου δείχνει στο app ότι δν έχω καθόλου δεδομένα, το 1mb άφαντο (για προστασία από τυχαίες χρεώσεις και καλά) και φυσικά -0,53€ από το λογαριασμό μου :mad::mad: δηλαδη τωρα δεν εχεις καθολου υπολοιπο?Αν δεν εχεις εστω 0,01 δεν θα μπει καθολου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskes Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Γεια σας παιδιά, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω Q φοιτητικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 δηλαδη τωρα δεν εχεις καθολου υπολοιπο?Αν δεν εχεις εστω 0,01 δεν θα μπει καθολου... Όχι, έχω υπόλοιπο,μου αφαίρεσε όμως 0,53€. Νόμιζα ότι το gb θα έμπαινε αυτόματα και έκανα την βλακεια να είμαι στο ίντερνετ. Δν μου έδωσε τίποτα όμως, οπότε μου έφαγε και από τα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Ισως γι'αυτό εξαφανίστηκε το 1 mb. Απορώ πότε θα το φορτώσουν το καινούργιο. Θα'χουμε ιστορίες και οι υπόλοιποι τις επόμενες μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Να δειτε πως το γβ επρεπε ηδη να εχει μπει απο την 1/7.... Τι μπορουμε να κανουμε τωρα? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι, έχω υπόλοιπο,μου αφαίρεσε όμως 0,53€. Νόμιζα ότι το gb θα έμπαινε αυτόματα και έκανα την βλακεια να είμαι στο ίντερνετ. Δν μου έδωσε τίποτα όμως, οπότε μου έφαγε και από τα χρήματα. Κανοονικα 1 ευρω δεν χρεωνει για το ιντερνετ,πως σου εφαγε μονο ο,53ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Η χρέωση είναι ανα kb οταν έχεις εξαντλήσει το αγορασμένο πακέτο ή το μπόνους. Εδώ το ρόλο αυτό μάλλον τον έπαιξε το 1 mb και μετά η χρέωση πήγε ανα kb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Θα έπρεπε να μπουν τα mb σε όσους έληξε ο πρώτος μήνας χθες. Υπάρχει πρόβλημα. Θα επικοινωνήσω μαζί τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Καλημέρα, μια από τα ίδια και εδώ. Το gb δεν μπήκε ποτέ. Τα 8 ευρώ όμως καλά τα πήραν κατευθείαν. Για μπείτε στη σελίδα τους στο fb και κράξτε τους δημόσια.https://www.facebook.com/Qkiniti/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Καλημέρα, μια από τα ίδια και εδώ. Το gb δεν μπήκε ποτέ. Τα 8 ευρώ όμως καλά τα πήραν κατευθείαν. Για μπείτε στη σελίδα τους στο fb και κράξτε τους δημόσια.https://www.facebook.com/Qkiniti/ Σιγα που θα ιδρωσουν, μεχρι να διορθωσουν το "λαθος" ξερεις ποσα Ε θα εχουν μαζεψει απο εξτρα χρεωσεις σε οσους δε το πηραν χαμπαρι αλλα και σε οσους το πηραν και ενεργοποιησαν πακετο για να μη χρεωθουν και αλλο ; Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 το τσατ στην σελιδα της Q δουλευει σημερα που ειναι σαββατο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Τρελή απατεωνιά καθώς οι περισσότεροι νομίζουν ότι έχουν mb για 8μήνες αλλά το 1 ευρώ θα το χρεωθούν κανονικά και άντε βγάλε άκρη να στο γυρίσουν πίσω.Το chat δεν λειτουργεί Σάββατο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Και να λειτουργει Σαββατο, τα λεφτα ειναι πολλα Αρη για να απαντησουν. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Στο fb λειτουργούν ΣΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Στο fb λειτουργούν ΣΚ. Τους έστειλα μήνυμα στο fb αλλά δεν έχουν απαντήσει. Τους έγραψα και στον τοίχο τους κάτω απο την πρώτη δημοσίευση αλλά δεν βλέπω να ασχολούνται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsip Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Το online chat δε δουλευει. Εχει παρει κανεις τηλεφωνο; Παράθεση LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 (edited) όταν σας είπα καλύτερα να βάζουν 1 του μήνα το 1GB για 8 πραγματικούς μήνες να με ακούτε.. Γιατί η πλατφόρμα είναι έτοιμοι για άλλες υπηρεσίες που βάζουν λεπτά ομιλία MB κάθε πρώτη του μήνα. από ότι είδα τα έχουν κάνει μπάχαλο άτομα που ήταν να πάρουν ΤΑ MB ακόμα τα ψάχνουν.... Αθάνατη wind..Καλή χρυσή αλλά στην ανοργανωσιά δεν σε φτάνει κανένας... Το παραπάνω δεν είναι κράξιμο για να κράξω με το παραπάνω θέλω να ξέρετε ότι στην wind πρέπει να τα περιμένετε όλα γιατί δεν έχει οργάνωση.. kmpatra για το fb που ρωτάς. εάν δεν κάνω λάθος Σάββατο ναι δεν είναι σίγουρο όμως... Edited July 8, 2017 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts