Tasos30 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Από f2g σε q θέλει 30€? Ετσι μου είπαν σε κατάστημα wind.ισχύει; Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κοίταξε εγώ είχα μιλήσει στο chat, σχεδόν 1 μήνα πριν, στο myq και μου απάντησαν πως δεν έχει κόστος, διότι ουσιαστικά δεν είναι φορητότητα αριθμού αλλά αλλαγή προγράμματος από q σε f2g. Αυτό μου είπε αυτολεξεί η κοπέλα στο chat. Ωστόσο δεν πήγα σε κατάστημα για να το προχωρήσω (q->f2g) μιας και επανέφερα στη ''ζωη'' το φοιτητικό f2g που είχα καιρό χωρίς ανανέωση υπολοίπου. Αλλά μου κάνει εντύπωση να σου είπαν 30€ σε κατάστημα, θα πρότεινα να μιλήσεις στο chat του f2g για να το διασταυρώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogos7 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 ^^ Έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες στο thread, για δωρεάν χρόνο ομιλίας, με 6 ευρώ ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 ^^ Έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες στο thread, για δωρεάν χρόνο ομιλίας, με 6 ευρώ ανανέωση. Μπορείς να βάλεις link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 απο 5 και πανω αν βαλεις σε καταστημα,μπορεις να ζητησεις ή 120' προς σταθερά ή 120 mb. Με 6 ευρώ δεν νομίζω να δίνει κάτι εκτός από αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 https://www.wind.gr/gr/q/doro-1gb/ ΔΩΡΟ 1GB Σέρφαρε ασταμάτητα αυτό το ΣΚ στέλνοντας δωρεάν SMS ‘’1’’ στο 12200 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Το 1GB θα είναι διαθέσιμο από το Σάββατο 25/3, 00:01 έως τη Κυριακή 26/3, 23:59. Για να λάβεις την προσφορά στείλε δωρεάν SMS «1» στο 12200 και ΜΟΝΟ κατά το διάστημα που είναι διαθέσιμη η προσφορά (δηλαδή 25/3 με 26/3). Η προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους τους Q συνδρομητές. Τα δωρεάν MB καταναλώνονται ανά KB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Τζιμη πες μου, σε παρακαλω, αυτο που εγραψες οτι εαν ληξει το 3μηνο δεν ισχυουν τα ενεργοποιημένα μπόνους ανανέωσης, σωστά κατάλαβα; Δηλαδή εγω που εχω Κιού με 6-7 μηνες χωρις ανανεωση, εαν τωρα βαλω 5 ευρω απο καταστημα δε θα παρω τα 120' μπονους προς σταθερά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 οχι δεν εννοει αυτο. Ο,τι πακετο υπαρχει διαθεσιμο σε καταστημα,ιντερνετ,12200 μπορεις να το ενεργοποιησεις. Οταν ομως μηδενιστει το υπολοιπο σου λογω μη ανανεωσης σβηνονται τα υπολοιπα απο τα πακετα που εχεις ηδη ενεργοποιημενα.Και ισως ακυρωνονται καποιες ειδικες προσφορες που εχεις ενεργες,με επιφυλαξη το λεω αυτο. Για το μπονους που λες δεν υπαρχει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 οχι δεν εννοει αυτο. Ο,τι πακετο υπαρχει διαθεσιμο σε καταστημα,ιντερνετ,12200 μπορεις να το ενεργοποιησεις. Οταν ομως μηδενιστει το υπολοιπο σου λογω μη ανανεωσης σβηνονται τα υπολοιπα απο τα πακετα που εχεις ηδη ενεργοποιημενα.Και ισως ακυρωνονται καποιες ειδικες προσφορες που εχεις ενεργες,με επιφυλαξη το λεω αυτο. Για το μπονους που λες δεν υπαρχει προβλημα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 οχι δεν εννοει αυτο. Ο,τι πακετο υπαρχει διαθεσιμο σε καταστημα,ιντερνετ,12200 μπορεις να το ενεργοποιησεις. Οταν ομως μηδενιστει το υπολοιπο σου λογω μη ανανεωσης σβηνονται τα υπολοιπα απο τα πακετα που εχεις ηδη ενεργοποιημενα.Και ισως ακυρωνονται καποιες ειδικες προσφορες που εχεις ενεργες,με επιφυλαξη το λεω αυτο. Για το μπονους που λες δεν υπαρχει προβλημα. Μήπως, όμως, χρειάζεται επικοινωνία (chat, fb, 1260 κλπ) για να τα ξαναεμφανίσει αν έχει αφήσει να λήξει το 3μηνο.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirtimid Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Countdown MB surf (250MB μόνο με 1€) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Countdown MB surf (250MB μόνο με 1€) Το πήρα 2 φορές να τη βγάλω για ένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Καλημέρα ενεργοποίησα το πακέτο 250ΜΒ με 1€. Εφόσον με την q το ίντερνετ είναι σε περιαγωγή θα πρέπει να ενεργοποιούμε κάθε φορά μαζί με τα δεδομένα και την περιαγωγή; Ή μπορούμε να αφήνουμε την περιαγωγή συνέχεια ενεργοποιημένη για να μην παιδευόμαστε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Εγω το 2ο εχω κανει,ισως έχει να κάνει και με το κινητό. Στο δικό μου ανοιξα την πρωτη φορά το διακόπτη της περιαγωγης δεδομένων. Εκτοτε καθε φορά που ανοιγω τα δεδομένα ανοιγει και η περιαγωγή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Κι εγώ αν επιλέξω την περιαγωγή ανοίγει το ίντερνετ αυτόματα, αφού ενεργοποιήσω τα δεδομένα. Το θέμα είναι μήπως αφήνοντας την περιαγωγή ανοικτή υπάρξουν διάφορες χρεώσεις σε κλήσεις κλπ. ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Κι εγώ αν επιλέξω την περιαγωγή ανοίγει το ίντερνετ αυτόματα, αφού ενεργοποιήσω τα δεδομένα. Το θέμα είναι μήπως αφήνοντας την περιαγωγή ανοικτή υπάρξουν διάφορες χρεώσεις σε κλήσεις κλπ. ; Από όσο γνωρίζω το on/off στην περιαγωγή είναι μόνο για τα δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Να κανω μια ερωτηση παιδια;Αν βαλω 10 ευρω σε καταστημα θα μου δωσει 1gb και 1000 λεπτα η 500mb και 1000 λεπτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Το πρώτο. Και θα πάρεις και μπόνους με -0.30 ή 120 mb ή 120' προς σταθερά.Αρκεί να διευκρινήσεις εγκαίρως τι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ευχαριστω ρωτησα γιατι κατι ακουσα οτι πλεον δινουν μονο 500 mb σε καταστημα αλλα μαλλον λαθος θα εκαναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 στο f2g εχει αλλαξει και εχει γινει 500. Στην q ειναι 1 γιγα ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ααα οκ ευχαριστω! :) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατι τελευταιο το μπονους -0,30 τι εννοεις και επισης τα 120 λεπτα ειναι μονο προς σταθερα η και προς κινητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) akyro delete Edited March 29, 2017 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ανανέωση σε κατάστημα επιβαρύνεται με 0,30 (αφαιρούνται από το υπόλοιπο) και σε αντάλλαγμα δίνουν ή 120 mb ή 120' προς σταθερά (μόνο,όχι κινητά) για 1 μήνα. Συνήθως αν δεν ζητήσεις κάτι,σου δίνουν τα mb. Αν θέλεις το 2ο,πρέπει να το διευκρινήσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προς ολους, με ελαχιστη χρεωση 3 λεπτα Για το μπόνους συναλλαγής καταστήματος ρωτάει,προς σταθερά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 εχεις δικιο το εσβησα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ααα οκ ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Τι μπορω να κανω το υπολοιπο της καρτας??? Δε με απασχολει να αγορασω πακετα. Να το μεταφερω δε μπορω, ετσι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts