mary19 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Ευτυχώς δεν χρεωθηκα. Πάντως αν δεν βγάλει άλλη προσφορά για ίντερνετ για μένα η q έχει πεθάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Ευτυχώς δεν χρεωθηκα. Πάντως αν δεν βγάλει άλλη προσφορά για ίντερνετ για μένα η q έχει πεθάνει. Και πού θα πας; Εγώ κατά Viber out μεριά τη "βρήκα". Να ρωτήσω, όλους εσάς που χρεωθήκατε χτες 2/9 το daily internet και σας ήρθε σήμερα το sms : Είχατε το πακέτο προσφορά 1GB/μήνα για 8 μήνες με 8€; Ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 ναι εγω το ειχα. εληγε 1/9 23:59. το ιδιο σμσ ηρθε με το μπόνους. θα τους κραξω στο φβ(προσωπικο μήνυμα). δε θα αλλαξει κατι αλλα να χαμε να λεγαμε. στην εφαρμογη myq δε βλέπω το 1€ μπονους. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Και πού θα πας; Εγώ κατά Viber out μεριά τη "βρήκα". ; Κοίτα, την χρησιμοποιουσα σαν 2η σιμ μόνο και μόνο για το ίντερνετ. Το δίκτυο της WIND, στις περιοχές που κινουμαι, είναι πραγματικά άθλιο. Πρώτη σιμ έχω cosmote, Frog και με 3€ παίρνω 120 λεπτά για ένα μήνα με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, ενώ για ίντερνετ τρέχει που και που προσφορά 2,2gb με 4,4€. Στη χειρότερη να πληρώνω 5€ για 500mb αλλά θα σερφαρω άνετα και δεν θα σκυλοβριζω για τη ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Τελειωσε και η προσφορα που ειχε 1gb με 10€ ανανεωση τον μηνα? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Τελειωσε και η προσφορα που ειχε 1gb με 10€ ανανεωση τον μηνα? Α) έβαλες 10 ευρώ από κατάστημα Wind; Β) ήταν η πρώτη ανανέωση χρόνου του μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 https://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou/bonus-ananeosis/ μεχρι 30/9 ισχυει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 στην εφαρμογη myq δε βλέπω το 1€ μπονους. το sms λέει "χρόνο bonus αξίας 1,01€" το οποίο δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει. Μάλλον σημαίνει χρόνο ομιλίας εκτός πακέτων (με βασική χρέωση περίπου 0,42€/λεπτό) οπότε στο υπόλοιπο χρόνου σου μήπως πήρες 2' και 10'' :lol: χρόνο;; Δεν ξέρω και ελπίζω όχι γιατί θα ήταν κοροϊδία.. Πέρα από την πλάκα εδώ το "εξηγεί" ότι αφορά μάλλον "χρήματα" που το λέει βέβαια "χρόνο" που όμως δεν μπορείς να αγοράσεις πακέτο άρα καλά λέω εγώ 2 λεπτά ομιλίας ή μερικά sms (20 το ένα έχει δπδ 5 σμσ). Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας 1,01€ αποδίδεται αυτόματα στις 2 πρώτες χρήσεις της υπηρεσίας μέσα στο μήνα. Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας έχει διάρκεια 30 ημέρες και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά πακέτων, κατά την περιαγωγή και για κλήσεις προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 https://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou/bonus-ananeosis/ μεχρι 30/9 ισχυει. To link αναφέρεται στην online ανανέωση. Από κατάστημα δεν ισχύει πιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) To link αναφέρεται στην online ανανέωση. Από κατάστημα δεν ισχύει πιά; Χθές που έβαλα 10 ευρω σε κατάστημα πήρα κανονικά το 1Gb για 30 μέρες!Εκ παραδρομής για ανανέωση σε νούμερο f2go όχι σε q! Edited September 3, 2016 by NTAKOTA2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια κίνηση καταγγελίας, φορουμική :) Έχω βγάλει την SIM από το απόγευμα της Τετάρτης και θα την ξαναβάλω την άλλη εβδομάδα. Είμαι έτοιμος να δω κι εγώ το μήνυμα χρέωσης όταν επιστρέψω, αλλά δεν θα ανεχτώ να μην μπορώ να κάνω ότι θέλω με τα χρήματά μου. Να το βάλουν εκεί από όπου το πήραν. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια κίνηση καταγγελίας, φορουμική :) Έχω βγάλει την SIM από το απόγευμα της Τετάρτης και θα την ξαναβάλω την άλλη εβδομάδα. Είμαι έτοιμος να δω κι εγώ το μήνυμα χρέωσης όταν επιστρέψω, αλλά δεν θα ανεχτώ να μην μπορώ να κάνω ότι θέλω με τα χρήματά μου. Να το βάλουν εκεί από όπου το πήραν. Οι sim "στέλνουν" και χωρίς να είναι σε ανοικτό κινητό, δεν το ξέρεις; Χα χα :lol: Δες πως κατεβάζουν τις κεραίες οι κάτοικοι του Βόλου. Δε πα να λέει η "Επιστήμη"; http://www.iatropedia.gr/ygeia/karkinos-3-pragmata-pou-nomizete-pos-ton-prokaloun-alla-kanete-lathos/41375/ Πέρα από την πλάκα: Δε θα σου'ρθει καμιά χρέωση από τότε που έβγαλες τη sim Wind από το κινητό. Μόνο τη στιγμή που θα τη βάζεις (ανοίγεις το κινητό με τη sim μέσα) , όποτε το κάνεις τη βδομάδα που έρχεται, πρόσεχε!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 το ευρω δε βλέπω πάντως στην εφαρμογη. πως ξερω οτι το "επέστρεψαν"? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 το ευρω δε βλέπω πάντως στην εφαρμογη. πως ξερω οτι το "επέστρεψαν"? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Κάλεσε το 1225 και θα το ακούσεις να υπάρχει Sent from my HM 1S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 περιμενα να το δειχνει η εφαρμογη.....θα επρεπε βασικα Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Μου ήρθε κι εμένα το συγκεκριμένο μήνυμα. Η πλάκα είναι πως είχα μόλις 16 λεπτά του ευρώ τα οποία πήρε.... Sent from my XT1524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 δεν εχεις αρνητικο υπολοιπο? πολυ πιθανο όταν βάλεις καρτα να στα τραβηξει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Α) έβαλες 10 ευρώ από κατάστημα Wind; Β) ήταν η πρώτη ανανέωση χρόνου του μήνα; Α)ανανεωσα μεσα αυγουστου οποτε εχω απορια απο 1/9 και επειτα.δεν ξερω αν το κοψαν η Όχι. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 * Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2016. Tα extra 524MB bonus αποδίδονται μόνο για ανανεώσεις online (με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα κ PayPal) και για ανανεώσεις μέσω των καταστημάτων WIND (1GB = 1024MB). https://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou/bonus-ananeosis/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 δεν εχεις αρνητικο υπολοιπο? πολυ πιθανο όταν βάλεις καρτα να στα τραβηξει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk 0 γράφει στην εφαρμογή και το ίδιο λέει στο 1225. Και υπόλοιπο από bonus 1,01. Δηλαδή προς το παρόν είναι σαν να "κέρδισα" 0,85€... :p Το συγκεκριμένο νούμερο δεν το χρησιμοποιώ πολύ, παρά μόνο περιστασιακά καθώς έχω βάλει να παίρνει τα 120' λόγω σταθερού. Είχα πακέτο internet που έληγε και 1,16€ μέσα πριν λίγες μέρες και ήρθε μήνυμα πως αν αγοράσω με 1€ 300 λεπτά προς wind/q παίρνω μέρος σε διαγωνισμό. Το αγόρασα χωρίς να το χρειάζομαι επίτηδες, για να μην έχει πάνω από 1€ υπόλοιπο όταν λήξει το προηγούμενο πακέτο για να δω πως θα συμπεριφερθεί. Πάντως για να είμαι ειλικρινής, το τηλέφωνο μου πρέπει να συνδέθηκε εχθές (αφού είχε λήξει το πακέτο) για 1" με δεδομένα. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος μιας και είχα βγάλει την κάρτα sim(που όταν συμβεί αυτό δεν βγάζει το apn της q στη λίστα αλλά έχει της κάρτας που δούλευα τότε στη συσκευή). Μόλις έβαλα την Q, το άνοιξα και επίτηδες καθυστέρησα να βάλω τον κωδικό pin της sim, για να βεβαιωθώ πως θα συνδεθεί πρώτα με wi-fi. Είχα κλειστά τα δεδομένα, και σκόπευα να αλλάξω το apn. Ωστόσο πριν προλάβω να μπω στο σχετικό μενού είδα πως έβγαλε ένδειξη roaming για 1" και έσβησε. Aπό ότι είδα μετά όταν δεν έχει δεδομένα δεν βγάζει τη συγκεκριμένη ένδειξη, άρα πρέπει να συνδέθηκε. Δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά το είδα με τα μάτια μου... Το υποπτεύομαι πως αν βάλω κάρτα θα μου πάρει τα υπόλοιπα από το 1,01. Ωστόσο σκέφτομαι να δοκιμάσω πριν γίνει αυτό να το γυρίσω σε f2g. Για να δω μετά αν θα τραβήξει...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Το υποπτεύομαι πως αν βάλω κάρτα θα μου πάρει τα υπόλοιπα από το 1,01. Ωστόσο σκέφτομαι να δοκιμάσω πριν γίνει αυτό να το γυρίσω σε f2g. Για να δω μετά αν θα τραβήξει...:lol: Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 [...] Το υποπτεύομαι πως αν βάλω κάρτα θα μου πάρει τα υπόλοιπα από το 1,01. Ωστόσο σκέφτομαι να δοκιμάσω πριν γίνει αυτό να το γυρίσω σε f2g. Για να δω μετά αν θα τραβήξει...:lol: Στη Wind το υπόλοιπο δε πάει κάτω από 0€, και δε θα σου πάρει τίποτα άλλο στην επόμενη ανανέωση πλέον. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Το υποπτεύομαι πως αν βάλω κάρτα θα μου πάρει τα υπόλοιπα από το 1,01. Ωστόσο σκέφτομαι να δοκιμάσω πριν γίνει αυτό να το γυρίσω σε f2g. Για να δω μετά αν θα τραβήξει...:lol: Και σε voda/cote να πας, πάλι θα βρει τρόπο να στο πάρει !!! :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Βασικά δεν θα το αλλάξω για να γλυτώσω από το να μου φάει 1€ στην επόμενη ανανέωση... Απλά επειδή δεν χρησιμοποιώ τα πακέτα της Q, και όταν χρειαστεί το f2g μου φαίνεται προτιμότερο. Έχω ένα άλλο f2g, αλλά επειδή το Q είναι πολύ πιο εύκολο νούμερο και σκοπεύω να το δώσω σε κάποιους που μπορούν να με καλούν, λέω να κάνω την αλλαγή. Επιπρόσθετα θα δω αν θα αφαιρέσει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Βασικά δεν θα το αλλάξω για να γλυτώσω από το να μου φάει 1€ στην επόμενη ανανέωση... Απλά επειδή δεν χρησιμοποιώ τα πακέτα της Q, και όταν χρειαστεί το f2g μου φαίνεται προτιμότερο. Έχω ένα άλλο f2g, αλλά επειδή το Q είναι πολύ πιο εύκολο νούμερο και σκοπεύω να το δώσω σε κάποιους που μπορούν να με καλούν, λέω να κάνω την αλλαγή. Επιπρόσθετα θα δω αν θα αφαιρέσει κάτι. Βασικά, βλέπω (από το avatar) έχεις Android smartphone. Επειδή και στο f2g το κάνει αυτό η wind, υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να γλυτώσεις τη χρέωση. Πας Settings -> Data Usage -> 3 τελείες πάνω δεξιά ή όπου αλλού έχει βάλει τα πρόσθετα μενού ο κατασκευαστής -> Restrict background data. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts