Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Phonecarrierdetector στο playstore. Νομιζω ομως την q την βγαζει σαν wind

Τα βγάζει wind και δυστυχώς εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα η εφαρμογή έχει πρόβλημα με τα κινητά wind.

Παιδιά έχει κι άλλος θέμα με τις αναπάντητες απόκρυψης;

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Καλησπέρα.

Είμαι νέος συνδρομητής Q. Χρησιμοποιώ στο κινητό (535) tethering για να δίνω στο λάπτοπ ίντερνετ.

Το θέμα είναι ότι πάει ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΑΡΓΑ και κολλάει σε σημείο να μην είναι χρησιμοποιήσιμο. Δεν είναι δυνατόν να περιμένω να ανοίξει το google.gr κανά λεπτό ας πούμε. Ενώ αν χρησιμοποιήσω την cosmote για την ίδια δουλειά, πάει σφαίρα.

Αντιλαμβάνομαι ότι δε χρησιμοποιεί σήμα 3G, αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι σχετικά πιο αργό, αλλά οχι σε σημείο να μη μπορώ να σερφάρω. Και όλα αυτά ενώ έχω φουλ σήμα 5/5 γραμμές.

Όταν σερφάρω από κινητό τα πράγματα είναι αισθητά καλύτερα, δηλαδή σερφάρω κανονικά κτλ κτλ.

Μπορώ να κάνω κάτι; Κάποια ρύθμιση or something; Κάποια συμβουλή;

Ευχαριστώ.

αν δε πιανεις 3g, δε φταιει η εταιρια.

γυρισε το σε 3g, να εισαι σιγουρος οτι πιανει και ξαναδοκιμασε!

προσωπικα, οσες φορες το χω κανει (tethering) μια χαρα ανοιγουν οι σελιδες στο pc

επισης εννοειται οτι αλλο ογκο δεδομενων κατεβαζει στο κινητο, για αυτο και ανοιγουν οι σελιδες σχετικα γρηγορα, ακομη και σε 2g δικτυο

Πιάνει 3G κανονικά το δίκτυο της wind/q ? Εγώ στην Κόρινθο και αυτή τη στιγμή που ειμαι στην Αχαΐα (κοντά στην βιομηχανική περιοχή) λέει G. 3G δεν έχω δει ποτέ.

Παιδιά έχει κι άλλος θέμα με τις αναπάντητες απόκρυψης;

βαλε την υπηρεσια απορριψης κλησεων με αποκρυψη και θα εισαι μια χαρα!!

βαλε την υπηρεσια απορριψης κλησεων με αποκρυψη και θα εισαι μια χαρα!!

ενδιαφερον αυτο

πως μπαινει; ;)

ενδιαφερον αυτο

πως μπαινει; ;)

Εδώ είσαι !!! :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Λοιπόν να σας πω την απογοήτευσή μου στην Q με την προσφορά των 4,4€ που παίρνεις 160 λεπτά δωρεάν για έναν μήνα.

Πάω σε κατάστημα της Wind 30/01, όπως έλεγε η προσφορά, μου λέει ο υπάλληλος ότι πρέπει να βάλω τουλάχιστον 5€ για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία αυτή, πράγμα που και έκανα ( έβαλα 5€ + 5€) τα οποία, όπως με διαβεβαίωσε ότι υπάλληλος θα επιστραφούν στον λογαριασμό μου. Έχοντας ήδη στο λογαριασμό μου περίπου 4,87€ έβαλα και τα 5€+5€ και ενεργοποιώ την προσφορά. Μου ήρθε το εξής μήνυμα :

TO ΠOΣO THΣ AΞIAΣ ENEPΓOΠOIHΣHΣ THΣ EIΔIKHΣ ΠPOΣΦOPAΣ EΠEΣTPAΦHKE ΣTON ΛOΓAPIAΣMO ΣAΣ! AΠO ΣHMEPA MΠOPEITE NA ENEPΓOΠOIEITE MEΣA AΠO TA KATAΣTHMATA WIND TO MONAΔIKO ΠAKETO ΠOY ΣAΣ ΠPOΣΦEPEI ME 4,4E/160' ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA KAI KATANAΛΩΣH ANA ΔEYTEPOΛEΠTO ME ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ!

Νέο υπόλοιπο στον λογαριασμό από 4,87€ έγινε 4,94€! Εντάξει λέω θα επιστραφούν κάποια στιγμή.

Λαμβάνοντας τελικά τα 160' και περιμένοντας μέχρι σήμερα την επιστροφή των 5€ της ενεργοποίησης πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και η απάντηση της υπαλλήλου ήταν ότι τα 5€ δεν επιστρέφονται σαν ποσό για αγορές αλλά σαν αξία κλήσεων και μηνυμάτων!!! Η κλήση διακόπηκε για άγνωστο λόγο και δεν πρόλαβα να ξαναπάρω τηλέφωνο.

1ον ποτέ δεν μου επιστράφηκαν τα χρήματα της ενεργοποίησης ούτε σαν ποσό αγοράς πακέτων ούτε σαν αξία κλήσεων. Στο υπόλοιπο λογαριασμού δεν φάνηκε τίποτα τέτοιο.

2ον είναι απάτη η προσφορά δηλαδή να δίνω 5€ για ενεργοποίηση να μου τα δίνουν πίσω, σε εμένα όμως όχι ακόμα, και να ισχύουν μόνο για κλήσεις και μηνύματα αλλά αυτό να μην αναφέρεται ή να στο λέει ο υπάλληλος εκ των προτέρων.

3ον κατά βάθος δεν συμφέρει κιόλας γιατί χάνεις και τα 5€ και πρέπει να πηγαίνω κάθε φορά σε κατάστημα της wind να ενεργοποιήσω την προσφορά.

Αύριο θα ξαναπάρω τηλέφωνο να δω ποια άλλη δικαιολογία θα μου πούνε

Λοιπόν να σας πω την απογοήτευσή μου στην Q με την προσφορά των 4,4€ που παίρνεις 160 λεπτά δωρεάν για έναν μήνα.

Πάω σε κατάστημα της Wind 30/01, όπως έλεγε η προσφορά, μου λέει ο υπάλληλος ότι πρέπει να βάλω τουλάχιστον 5€ για να ενεργοποιήσω την υπηρεσία αυτή, πράγμα που και έκανα ( έβαλα 5€ + 5€) τα οποία, όπως με διαβεβαίωσε ότι υπάλληλος θα επιστραφούν στον λογαριασμό μου. Έχοντας ήδη στο λογαριασμό μου περίπου 4,87€ έβαλα και τα 5€+5€ και ενεργοποιώ την προσφορά. Μου ήρθε το εξής μήνυμα :

TO ΠOΣO THΣ AΞIAΣ ENEPΓOΠOIHΣHΣ THΣ EIΔIKHΣ ΠPOΣΦOPAΣ EΠEΣTPAΦHKE ΣTON ΛOΓAPIAΣMO ΣAΣ! AΠO ΣHMEPA MΠOPEITE NA ENEPΓOΠOIEITE MEΣA AΠO TA KATAΣTHMATA WIND TO MONAΔIKO ΠAKETO ΠOY ΣAΣ ΠPOΣΦEPEI ME 4,4E/160' ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA KAI KATANAΛΩΣH ANA ΔEYTEPOΛEΠTO ME ΔIAPKEIA 30 HMEPEΣ!

Νέο υπόλοιπο στον λογαριασμό από 4,87€ έγινε 4,94€! Εντάξει λέω θα επιστραφούν κάποια στιγμή.

Λαμβάνοντας τελικά τα 160' και περιμένοντας μέχρι σήμερα την επιστροφή των 5€ της ενεργοποίησης πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και η απάντηση της υπαλλήλου ήταν ότι τα 5€ δεν επιστρέφονται σαν ποσό για αγορές αλλά σαν αξία κλήσεων και μηνυμάτων!!! Η κλήση διακόπηκε για άγνωστο λόγο και δεν πρόλαβα να ξαναπάρω τηλέφωνο.

1ον ποτέ δεν μου επιστράφηκαν τα χρήματα της ενεργοποίησης ούτε σαν ποσό αγοράς πακέτων ούτε σαν αξία κλήσεων. Στο υπόλοιπο λογαριασμού δεν φάνηκε τίποτα τέτοιο.

2ον είναι απάτη η προσφορά δηλαδή να δίνω 5€ για ενεργοποίηση να μου τα δίνουν πίσω, σε εμένα όμως όχι ακόμα, και να ισχύουν μόνο για κλήσεις και μηνύματα αλλά αυτό να μην αναφέρεται ή να στο λέει ο υπάλληλος εκ των προτέρων.

3ον κατά βάθος δεν συμφέρει κιόλας γιατί χάνεις και τα 5€ και πρέπει να πηγαίνω κάθε φορά σε κατάστημα της wind να ενεργοποιήσω την προσφορά.

Αύριο θα ξαναπάρω τηλέφωνο να δω ποια άλλη δικαιολογία θα μου πούνε

Πολύ μ' αρέσουν αυτές οι "πρακτικές" των παρόχων... Ενημερώσου πάλι για το υπόλοιπό σου αύριο κι αν δεν έχουν προστεθεί, ξεκινάς τα "διαδικαστικά" τηλέφωνα..

Huawei Nova 5T

Πώς μπορεί κάποιος να δει τι χρήση έκανε σε 1 μήνα ; Υπάρχει τρόπος ;

Πας σε ένα κατάστημα και ζητάς αναλυτικό λογαριασμό για το συγκεκριμένο μήνα. Αργεί λίγο (2+ μήνες), αλλά έρχεται...

Νομίζω υπάρχει και χρέωση 3-4 ευρώ η οποία αφαιρείται από την κάρτα, αλλά δεν είμαι σίγουρος για αυτό.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Πριν λίγο έστειλα στην Q μεσω facebook το παρακατω μηνυμα :

"Στις 11/01015 στις 14.02 έκανα online αναναίωση χρόνου ομιλιας στο καρτοκινητό μου αξίας 10,00 € μέσω Paypal. Αμέσως ελαβα το sms οτι πήρα δωρο 1000 λεπτα προς Q και 500 mb + 500 mb που ισχυουν για 30 ημερες. Επιπλέον στο myQ εγραφε οτι τόσο τα 1000 λεπτα πρός Q, όσο και τα 1000 mb ισχυουν μεχρι 10/02. Στις 10/2 εκανα κληση προς Q και χρήση δεδομενων. Για την κληση αφαιρέθηκαν λεπτα απο τα 1000 δωρεαν, ενω για την χρηση δεδομενων ήρθε sms την επομενη μερα, οτι χρεωθηκα με 1 €. Επειδη στις 10/02 ειχα αρκετα mb απο το δωρο που ισχυε ακομη σας παρακαλω να μου επιστρεψετε στο κινητό μου το 1 €. Ευχαριστω."

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

θα σε πουν οτι δεν εγινε ετσι. και λογω καλης συνεργασιας σου πιστωνουν το 1 ευρω.

Ακόμη και αυτο να πουν εγω επρεπε να στειλω το μηνυμα. Οχι για το 1 € αλλα γιατι δεν ειναι λογικη η χρεωαη

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Αν το υπολοιπο ειναι 0,05 μπορω να κανω κληση;

Πριν λίγο έστειλα στην Q μεσω facebook το παρακατω μηνυμα :

"Στις 11/01015 στις 14.02 έκανα online αναναίωση χρόνου ομιλιας στο καρτοκινητό μου αξίας 10,00 € μέσω Paypal. Αμέσως ελαβα το sms οτι πήρα δωρο 1000 λεπτα προς Q και 500 mb + 500 mb που ισχυουν για 30 ημερες. Επιπλέον στο myQ εγραφε οτι τόσο τα 1000 λεπτα πρός Q, όσο και τα 1000 mb ισχυουν μεχρι 10/02. Στις 10/2 εκανα κληση προς Q και χρήση δεδομενων. Για την κληση αφαιρέθηκαν λεπτα απο τα 1000 δωρεαν, ενω για την χρηση δεδομενων ήρθε sms την επομενη μερα, οτι χρεωθηκα με 1 €. Επειδη στις 10/02 ειχα αρκετα mb απο το δωρο που ισχυε ακομη σας παρακαλω να μου επιστρεψετε στο κινητό μου το 1 €. Ευχαριστω."

Τα ιδια Παντελακη μου, τα ιδια Παντελη μου. Να δω για ποσο ακομα θα βλεπουμε τετοιες καταστασεις. Ηθελα να 'ξερα δεν σκεφτονται οτι πεφτει το κυρος της εταιριας με το να εχουν ενα "προβλημα" τοσους μηνες; Πρoσωπικα εχω παψει εδω και καιρο να "διαφημιζω" την Q σε γνωστους μου. Ισα ισα που τους ενημερωνω για αυτες τις καταστασεις.

Αν το υπολοιπο ειναι 0,05 μπορω να κανω κληση;

Μπορείς να κάνεις κλήση.

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι συνδρομητής Q περίπου ένα μήνα και έχω ένα θεματάκι:

Έχω ενεργοποιήσει κάποια πακέτα Online, 600' προς Wind/Q και 400 mb internet. Το υπόλοιπο που έχω στον λογαριασμό είναι λιγοστό, περίπου 0,40 €.

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν καλώ κάποιο νούμερο wind/q μου λέει ότι το υπόλοιπό μου δεν επαρκεί για να πραγματοποιήσω την κλήση. Αν όμως τερματίσω την κλήση και ξαναπάρω τηλ. τότε καλεί κανονικά και "τραβάει" από το πακέτο. Στην συνέχεια λειτουργεί κανονικά για κάποιο διάστημα. Αν όμως περάσουν λίγες ώρες από την τελευταία κλήση, π.χ. 3-4 ώρες, τότε στην πρώτη κλήση πάλι μου βγάζει μήνυμα ότι ο χρόνος δεν επαρκεί κτλ.

Με λίγα λόγια, κάποιες φορές πρέπει να καλώ 2 φορές για να μιλήσω.

Έχει κανείς υπόψιν τι μπορεί να συμβαίνει και γιατί;

Ευχαριστώ.

Edited by WPerty

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι συνδρομητής Q περίπου ένα μήνα και έχω ένα θεματάκι:

Έχω ενεργοποιήσει κάποια πακέτα Online, 600' προς Wind/Q και 400 mb internet. Το υπόλοιπο που έχω στον λογαριασμό είναι λιγοστό, περίπου 0,40 €.

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν καλώ κάποιο νούμερο wind/q μου λέει ότι το υπόλοιπό μου δεν επαρκεί για να πραγματοποιήσω την κλήση. Αν όμως τερματίσω την κλήση και ξαναπάρω τηλ. τότε καλεί κανονικά και "τραβάει" από το πακέτο. Στην συνέχεια λειτουργεί κανονικά για κάποιο διάστημα. Αν όμως περάσουν λίγες ώρες από την τελευταία κλήση, π.χ. 3-4 ώρες, τότε στην πρώτη κλήση πάλι μου βγάζει μήνυμα ότι ο χρόνος δεν επαρκεί κτλ.

Με λίγα λόγια, κάποιες φορές πρέπει να καλώ 2 φορές για να μιλήσω.

Έχει κανείς υπόψιν τι μπορεί να συμβαίνει και γιατί;

Ευχαριστώ.

Βασικά δεν σου λέει ότι το υπόλοιπο σου δεν επαρκεί. Άκου προσεκτικά τι σου λέει . Λέει : Το υπόλοιπο σας είναι πολύ χαμηλό. Αν περιμένεις θα ολοκληρωθεί κανονικά η κλήση .

Επιπλέον δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο διάστημα , Απλά το λέει στην πρώτη κλήση της ημέρας.

Μετά τις 00:00 θα στο ξαναπεί μία και μόνο φορά κάθε 24ώρο

TIP : Καλώντας το 1226 πατάς 1 και πέρνεις επέκταση 0,50 ευρώ. Δεν θα στο ξαναπεί.

Η επέκταση δεν έχει κόστος, απλά στην επόμενη ανανέωση θα κρατήσει αυτά τα 0,50

Edited by Vasileios

• This topic was unpinned, featured and pinned