runner70 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Έβαλα 20€ μέσω πιστωτικής κάρτας, μου βγήκε το μήνυμα ότι κέρδισα δωρεάν ένα uno, αλλά όταν πήγα στο κατάστημα της wind μου ζήτησε να πληρώσω άλλα 10€ για να πάρω το uno επειδή έκανα την ανανέωση ηλεκτρονικά!!!!! (Φυσικά και δεν τους τα έδωσα) Ρε τι απατεώνες είναι αυτοί!!!!! Έστειλα μήνυμα στα κεντρικά της wind και τους είπα το συμβάν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι περίεργος να δω τι θα απαντήσουν!!! :X Στην κυριολεξια... Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Εχει χαθεί ο έλεγχος στα καταστήματα της wind! Μετά εμείς φταίμε που θέλουμε να κλείσουν όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Αφού αφήνουν τον κάθε άσχετο επιχειρηματία της κακιάς ώρας, που πριν είχε ψιλικατζίδικο, να ανοίγει υποκαταστήματα Wind τι περιμένετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Αφού αφήνουν τον κάθε άσχετο επιχειρηματία της κακιάς ώρας, που πριν είχε ψιλικατζίδικο, να ανοίγει υποκαταστήματα Wind τι περιμένετε... Και να ήταν μόνο στα υποκαταστήματα της wind αυτή η κατάσταση.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Εχω πάνω από μήνα που προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο myq αλλά δεν λαμβάνω τον προσωρινό κωδικό με sms για να συνεχίσω. Εχω κάνει 5 τηλεφωνήματα στην μη εξυπηρέτηση πελατών και 3 φορές εχω στείλει μειλ αλλά δεν βρέθηκε κανείς άξιος να λύσει ενα πρόβλημα που φαντάζει βουνο σε αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εχω πάνω από μήνα που προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο myq αλλά δεν λαμβάνω τον προσωρινό κωδικό με sms για να συνεχίσω. Εχω κάνει 5 τηλεφωνήματα στην μη εξυπηρέτηση πελατών και 3 φορές εχω στείλει μειλ αλλά δεν βρέθηκε κανείς άξιος να λύσει ενα πρόβλημα που φαντάζει βουνο σε αυτούς. δοκιμασε να καθαρισεις τον ιστορικο του browser σου αλλα και να κλεισεις να ξανα ανοιξεις το κινητο σου και ξανα προσπαθησε απο την αρχη , μπορει να εχει κολλησει κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εχω πάνω από μήνα που προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο myq αλλά δεν λαμβάνω τον προσωρινό κωδικό με sms για να συνεχίσω. Εχω κάνει 5 τηλεφωνήματα στην μη εξυπηρέτηση πελατών και 3 φορές εχω στείλει μειλ αλλά δεν βρέθηκε κανείς άξιος να λύσει ενα πρόβλημα που φαντάζει βουνο σε αυτούς. Από άλλα 4ψήφια ή 5ψήφια νούμερα δέχεσαι sms; Εάν δεν δέχεσαι τότε πιθανώς να φταίει η rom. Δοκίμασε να κάνεις freeze την stock sms εφαρμογή με Titanium Backup και εγκατάσταση μια από το market πχ Go sms κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εχω πάνω από μήνα που προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο myq αλλά δεν λαμβάνω τον προσωρινό κωδικό με sms για να συνεχίσω. Εχω κάνει 5 τηλεφωνήματα στην μη εξυπηρέτηση πελατών και 3 φορές εχω στείλει μειλ αλλά δεν βρέθηκε κανείς άξιος να λύσει ενα πρόβλημα που φαντάζει βουνο σε αυτούς. δοκίμασε οταν κανεις την εγγραφη καποια αλλη συσκευη, εστω να σου ερθει το sms. δεν νομιζω πως εχει αναφερει καποιος απο εδω μεσα κατι αντιστοιχο Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) δοκιμασε να καθαρισεις τον ιστορικο του browser σου αλλα και να κλεισεις να ξανα ανοιξεις το κινητο σου και ξανα προσπαθησε απο την αρχη , μπορει να εχει κολλησει κατι.. Το έχω προσπαθήσει και απο pc φίλου μου και απο το κινητό μου. Το έχω προσπαθήσει τουλάχιστον 50 φορες. Η συσκευή μου δέχεται μηνύματα. Μέσα σε αυτό τον μήνα έκανα άλλους δυο αριθμούς σύνδεση στο myq.Τίποτε. Edited December 29, 2014 by soleman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μήπως ο αριθμός ήταν γραμμένος παλιότερα στο f2g? Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irida25 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Έβαλα 20€ μέσω πιστωτικής κάρτας, μου βγήκε το μήνυμα ότι κέρδισα δωρεάν ένα uno, αλλά όταν πήγα στο κατάστημα της wind μου ζήτησε να πληρώσω άλλα 10€ για να πάρω το uno επειδή έκανα την ανανέωση ηλεκτρονικά!!!!! (Φυσικά και δεν τους τα έδωσα) Ρε τι απατεώνες είναι αυτοί!!!!! Έστειλα μήνυμα στα κεντρικά της wind και τους είπα το συμβάν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι περίεργος να δω τι θα απαντήσουν!!! Οταν κάνεις ανανεώση online απο 20€ και ανώ το Uno σου το στέλνουν σπίτι μέσω κούριερ δεν χρειάζεται να πας να το πάρεις απο το κατάστημα!! Τουλάχιστον με εμένα έτσι έγινε!!! Ολο δωράκια είναι η Wind!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Μήπως ο αριθμός ήταν γραμμένος παλιότερα στο f2g? Θα μου έβγαζε το ανάλογο μήνυμα ή τουλάχιστον μετά από 8 επικοινωνίες με την εξυπηρέτηση πελατών θα το είχαν βρει. Πάντως είναι μυστήριο να μην μπορούν οι τεχνικοί τους (αν ψάχνουν) να βρουν το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 απλά σε ρωτάω γιατί νομίζω οτι ειναι επιβεβαιωμένο πως έχουν πρόβλημα στο σύστημα τους όταν ο ίδιος αριθμός ήταν γραμμένος στο f2g και μετά πάει να κάνει εγγραφή στο myq. Κάπου εδώ το είχα διαβάσει νομίζω. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Κάπου πρέπει να υπαρχει η επιλογη "είχες f2g και ηρθες q? Κάνε εγγραφή με τα ίδια στοιχεία" σ'ένα νούμερο που ειχα κανει αλλαγη,παίζει με αυτον τον τρόπο στο myq με τα ιδια στοιχεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 απλά σε ρωτάω γιατί νομίζω οτι ειναι επιβεβαιωμένο πως έχουν πρόβλημα στο σύστημα τους όταν ο ίδιος αριθμός ήταν γραμμένος στο f2g και μετά πάει να κάνει εγγραφή στο myq. Κάπου εδώ το είχα διαβάσει νομίζω. Ο αριθμός είναι 699χχχχχχχ, προσπάθησα να κανω εγγραφή στη wind και μου είπε ότι αυτός είναι αριθμός Q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Φορητότητα από καρτοσυμβόλαιο σε Q card, έχει έρθει μήνυμα 18:00 29/12/2014 για επιτυχή καταχώρηση του αιτήματος. Σήμερα το πρωί 11:00 μιλήσαμε με cosmote για αντιπρόταση που δεν δεχτήκαμε. Θα προλάβουμε την αλλαγή του χρόνου; Πώς το βλεπετε οι πιό έμπειροι στο θέμα; Ευχαριστώ και καλή χρονιά να έχουμε. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σκέφτομαι να κάνω μεταφορά αριθμού απο συμβόλαιο Vodafone σε Q. Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος, η online αίτηση ή η επίσκεψη σε κατάστημα της Wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Κατάστημα wind πιστεύω, αλλά καλό είναι να πας με το συμβόλαιο της Vodafone. 2 φορές που είχα πάει για φορητότητα με καθυστερούσαν λέγοντας πως πρέπει να πάω στη Vodafone να μου τυπώσουν ένα χαρτί με τα στοιχεία μου. Επειδή και τις 2 φορές έτυχε λόγω προβλήματος στη Vodafone να μην μπορούν να μου το τυπώσουν, αρκεί και το συμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 OK, ευχαριστώ. Το πρόβλημα είναι να βρω το συμβόλαιο της Vodafone. Ένας θεός ξέρει που το έχω καταχωνιάσει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 δεν χρειαζεται το συμβολαιο. Αρκει ενς προσφατος λογαριασμος απο τη Βοντα. Να σας ευχηθω και "Καλη Χρονια" μιας και ειναι το πρωτο μνμ μου για το 2015 :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλή χρονιά. Στην ουσία τίποτα δεν είναι απαραίτητο. Απλά θέλουν κάτι για να είναι σίγουροι για τα στοιχεία. Οπότε και ο λογαριασμός λογικά μια χαρά είναι. Εγώ μιας και δεν έβγαζα άκρη λέω σε μια υπάλληλο δεν έχω κάτι και στη Vodafone δε μπορούν να μου τυπώσουν, οπότε καταχώρησε τα στοιχεία που θα στα πω και αν κάτι πάει στραβά και απορρίψουν τη φορητότητα δική μου η ευθύνη. Και μου το έκανε έτσι και όλα πήγαν καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Με το λογαριασμό θα πήγαινα, έτσι κι αλλιώς. Θα σας ενημερώσω αν μου κάνουν τη ζωή δύσκολη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Πρόβλημα, που χρειάζεται λύση: Ενώ νόμιζα ότι ήξερα το username + password στο myq.gr, δε μου το δέχεται. Το πραγματικό μου πρόβλημα δεν είναι αυτό, άλλα το οτι δε θυμάμαι ποιό e-mail είχα δώσει για reset... Τί κάνω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών απο το νούμερο που ξεχασες το username/password, κι αφου κανεις την απαραίτητη πιστοποίηση ζήτησε να σου διαγράψουν τον λογαριασμό για να δημιουργήσεις εκ νέου άλλον... φανταζομαι θα γίνεται Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών απο το νούμερο που ξεχασες το username/password, κι αφου κανεις την απαραίτητη πιστοποίηση ζήτησε να σου διαγράψουν τον λογαριασμό για να δημιουργήσεις εκ νέου άλλον... φανταζομαι θα γίνεται Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts