Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω ξαναπεράσει την διαδικασία πριν 2 περίπου χρόνια όταν γύρισα το Wind συμβόλαιό μου σε συμβόλαιο Q. Σε ένα κατάστημα Wind μου είχαν πει τότε ότι πρέπει να γυρίσει σε καρτοκινητό άλλης εταιρείας και μετά να πάω συμβόλαιο Q. Σε άλλο κατάστημα μου έκαναν την αλλαγή με την μεσολάβηση καρτοκινητού Q σε 3 μέρες. Σίγουρα θα με πάρουν τηλέφωνο για να με ψήσουν να πάρω συβόλαιο Wind αλλά δεν σφάξανε...

δν μπορω να καταλαβω τι γινεται με το σημα μου,πχ τωρα δν μπορω να στειλω σμσ ουτε να παρω ουτε να με παρουν...τι μπορει να φταει το κινητο δν νομιζω γιατι εχω αλλαξει 2 3 συσκευες και συνεχιζει αυτο το θεμα

καμια ιδεα???

Αν φυσικά δεν εχει λήξει η διάρκεια ισχύος της σύνδεσης σου,λογω μη ανανεωσης, μπορει να εχει προβλημα η sim. Με την ενημέρωση υπολοίπου ή με την εξυπηρέτηση συνδέεται κανονικα?

δεν συνδεδεται πουθενα δν κανει τιποτα σαν νεκρο ειναι...μου το εκανε sto lgg3 που ειχα...και τωρα πριν λιγες πηρα iphone και με εβαλε νεα καρτα sim και τωρα παλι νεκρωσε τι σκ@τ@ μπορει να φταιει αλλο...αηδιασε καταντησε αυτο με το σημα μου...

καμια ιδεα??????

ανοιξα το κινητο και το εκλεισα και επανηλθε το σημα..αλλα αυτο δεν ειναι λογικο,και σε αλλες 2 συσκευες τλχν το ιδιο θεμα ειχα,δεν φταινε τα κινητα σιγουρα!

Edited by HBK_R21

Η επισημη απάντηση της wind στη διαμαρτυρια για την χρεωση του 1ευρω στις 26/10 ήρθε σήμερα... Η απάντηση ειναι οτι τα πακέτα διαρκουν 30 μερες και η ληξη ειναι στις 23.59. Κατοπιν αυτου προωθήθηκε αιτημα για πιστωση του 1 ευρω,και περιμενω εκ νεου την απάντηση.

Νέα προσφορά Q: 160 λεπτά προς όλα τα δίκτυα για 30 ημέρες, με κατανάλωση ανά δευτερόλεπτο, μόνο 4,4 ευρώ! Απόκτησέ το στα καταστήματα wind!

Chown the world!!! :cool:

iMessage: epaminos@me.com

Πώς δεν έχει διαφορά!

Τα 100' στοιχίζουν 3€.

Άρα τα 60' στοιχίζουν 1,8€.

Συνεπώς τα 160' θα έπρεπε να στοιχίζουν 4,8€ ενώ έχουν 4,4€!

Chown the world!!! :cool:

iMessage: epaminos@me.com

Πώς δεν έχει διαφορά!

Τα 100' στοιχίζουν 3€.

Άρα τα 60' στοιχίζουν 1,8€.

Συνεπώς τα 160' θα έπρεπε να στοιχίζουν 4,8€ ενώ έχουν 4,4€!

Εντάξει δεν είναι και η τρελή προσφορά και ούτε θα τρέξω την βάλω αλλά συμφέρει από την άποψη του ότι με τον περιορισμό των 4 ανανεώσεων τον μήνα και αν σε κάποιον δεν του έφταναν τα 4χ3€ =400 λεπτά ομιλίας τώρα μπορεί να έχει πολύ παραπάνω χρόνο ομιλίας.

Τα 120 λεπτα που προερχονται απο δωρο λόγω σταθερου Wind δεν καταναλώνονται απο το καρτοκινητό Q ανα δευτερόλεπτο όπως τα πακετα της Q αλλά με ελάχιστη χρεωση 3 λεπτων
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Είναι γνωστό ότι όλα τα Bonus ( Εκτός από τα 1000 λεπτά ανανέωσης) χρεώνονται με ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά.

Όλα τα Bonus

Είναι γνωστό ότι όλα τα Bonus ( Εκτός από τα 1000 λεπτά ανανέωσης) χρεώνονται με ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά.

Όλα τα Bonus

Δεν ειπα το αντιθετο. Επειδη ειμαι νέος στην Q ανεφερε μερικα bonus για να ξερω ....

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Δεν ειπα το αντιθετο. Επειδη ειμαι νέος στην Q ανεφερε μερικα bonus για να ξερω ....

Από καιρό σε καιρό , στέλνει 60 λεπτά πρός όλους . Παλιώτερα υπήρχε το Bonus ανανέωσης από καταστήματα + Online σε λεπτά ομιλίας, τώρα δίνει Internet. Επίσης με Αγορά πακέτων εξωτερικού σου δίνει bonus λεπτά ομιλίας για όλη την WIND + Q π.χ τα πακέτα προς Σκανδιναβία , Αίγυπτο κ.τ.λ.

Επίσης στο πακέτο , Q Mega Bundle , η σημείωση γράφει :Τα δωρεάν λεπτά προς WIND/Q, προς κινητά/σταθερά στην Ελλάδα και εξωτερικό καταναλώνονται ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια τα 3 λεπτά.

Q weekly Combo: Τα δωρεάν λεπτά καταναλώνονται ανά λεπτό

Γενικώς : Μόνο στα "Νέα Πακέτα" ισχύει η προσφορά της χρέωσης ανά δευτερόλεπτο.

Edited by Vasileios

Πάντως, γενικά η Q είναι αρκετά οικονομική στα πακέτα ανα δευτερόλεπτο δεν έχει ανταγωνισμό...

Φυσικά και έχει . Όλες οι εταιρείες έχουν αντίστοιχα πακέτα.

Για πες μας λοιπον, ποιος ειναι ο αμεσος ανταγωνισμος της q ?

Κοιτάξτε στα site των άλλων εταιρειών και θα διαπιστώσετε ότι και αυτές έχουν πακέτο ανά δευτερόλεπτο.

Ας πούμε το FROG το οποίο πάντα ήταν ανταγωνιστικό της Q όσο αφορά τις βασικές χρεώσεις , και τα πακέτα προς εσωτερικό και εξωτερικό.

Επίσης παρόμοια πολιτική δωρεάν λεπτών προς το ίδιο πακέτο και δωρεάν Ιντερνετ με την πρώτη κάρτα ανανέωσης κάθε μήνα Δηλαδή τα ίδια ΜΒ 500 , Περισσότερα λεπτά στην κάρτα 10 ευρώ (1500) , δώρο και με 5 ευρώ ( 600), αλλά τρίλεπτη χρέωση σε αυτό το δώρο ) .

Edited by Vasileios

Εχετε παρατηρησει μειωση στη διαρκεια ισχυος στην q,αναλογη με αυτη που αναφέρεται στο νημα των καρτοκινητών wind? Εχω μια q που ληγει τον Μαρτιο,δεν εχω βαλει λεφτα απο την αρχή (3/14) και δεν εχει μειωθεί η διάρκεια όπως στα f2g.

Εχετε παρατηρησει μειωση στη διαρκεια ισχυος στην q,αναλογη με αυτη που αναφέρεται στο νημα των καρτοκινητών wind? Εχω μια q που ληγει τον Μαρτιο,δεν εχω βαλει λεφτα απο την αρχή (3/14) και δεν εχει μειωθεί η διάρκεια όπως στα f2g.

Ναι.Εμενα λήγει αρχές Δεκέμβρη αντί Φλεβάρη που ήταν κανονικά.

Με την επόμενη ανανέωσή σου, η διάρκεια ισχύς είναι οι 6 μήνες

Καλημερα και καλη εβδομαδα,

στο Q card μπορεις να το συνδειασεις μαζι με σταθερο WIND και να περνεις τα 120 λεπτα bonus καθε μηνα...???

Τα 120 λεπτα που προερχονται απο δωρο λόγω σταθερου Wind δεν καταναλώνονται απο το καρτοκινητό Q ανα δευτερόλεπτο όπως τα πακετα της Q αλλά με ελάχιστη χρεωση 3 λεπτων

Στα 120 λεπτά λόγω συνδιασμού με σταθερή wind, ελάχιστη χρέωση είναι το 1 λεπτό, το βλέπω καθημερινά

Καλημερα και καλη εβδομαδα,

στο Q card μπορεις να το συνδειασεις μαζι με σταθερο WIND και να περνεις τα 120 λεπτα bonus καθε μηνα...???

Ναι

• This topic was unpinned, featured and pinned