Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Online γίνεται;

Όχι μόνο σε κατάστημα. Αλλάζει η κάρτα sim και χάνεις τυχόν υπόλοιπο χρημάτων και bonus

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

Όχι μόνο σε κατάστημα. Αλλάζει η κάρτα sim και χάνεις τυχόν υπόλοιπο χρημάτων και bonus

Ε, να καταναλωσω το 5,69 που εχει και θα παω .... Ευχαριστω

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Ναι και ναι !!!

Σε καρτοκινητό Q τα παίρνω και εγώ τα 120' το μήνα, απλά ίσως θα πρέπει να το ξαναδηλώσεις, δεν το γνωρίζω αυτό.

Το υπόλοιπο χάνεται γιατί η wind κάνει φορητότητα από wind σε Q...

Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις αυτά τα 120' στο κινητό κάθε μήνα? Έχω q και σταθερό wind αλλά ποτέ δεν μου έβαλαν δωρεάν χρόνο στο κινητό μου λόγω του σταθερού...

Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις αυτά τα 120' στο κινητό κάθε μήνα? Έχω q και σταθερό wind αλλά ποτέ δεν μου έβαλαν δωρεάν χρόνο στο κινητό μου λόγω του σταθερού...

Να πας σε ενα καταστημα wind με την ταυτότητα (του συνδρομητη σταθερης) και να το ζητησεις

Kαλημερα

Εκανα δυο αιτησεις δευτερα πρωι για μεταφορα του αριθμου μου απο cosmote σε q.Στειλανε μυνημα οτι λαβανε το αιτημα και ακομα περιμενω.ΠΟσο περνει η διαδικασια?

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Kαλημερα

Εκανα δυο αιτησεις δευτερα πρωι για μεταφορα του αριθμου μου απο cosmote σε q.Στειλανε μυνημα οτι λαβανε το αιτημα και ακομα περιμενω.ΠΟσο περνει η διαδικασια?

Πιστεω οτι εισαι στην αρχη ακομη.....

Εχεις μελλον ....

Θα σου τηλεφωνησουν και απο την Cosmote για επιβεβαιωση ..

Kαλημερα

Παρε τους τηλ ή πηγαινε απο εκει να σου πουν τι γινεται και εχουν καθυστερησει. Κανονικα πρεπει να υλοποιειται σε 3 εργασιμες.

Την δοκιμασα και ειναι η πρωτη εφαρμογη που βλεπω να δουλευει σωστα. Thanks.

ΥΓ. Τα Q οντως τα δειχνει wind

Ναι τα q τα βγαζει wind!!! Δεν υπαρχει κανενα app οπως στο whats'up που σου βαζει ξεχωριστα ποια ειναι whats'up;

Γιατι να πρεπει να ψαχνω πιος εχει Q?!?!

Ναι τα q τα βγαζει wind!!! Δεν υπαρχει κανενα app οπως στο whats'up που σου βαζει ξεχωριστα ποια ειναι whats'up;

Γιατι να πρεπει να ψαχνω πιος εχει Q?!?!

για ποια εφαρμογη λετε?

Παρε τους τηλ ή πηγαινε απο εκει να σου πουν τι γινεται και εχουν καθυστερησει. Κανονικα πρεπει να υλοποιειται σε 3 εργασιμες.

online την εκανα,φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει.Θα περασω το απογευμα,

ευχαριστω.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

είναι σίγουρο ότι θα κρατήσουν περισσότερο... άλλωστε με 6€ έχεις 200 και για την Q (δυο πακέτα τον 3€)

άρα η σύγκριση είναι:

ή 200 λεπτά με χρέωση ανά 3 λεπτο με 5€

ή 200 λεπτά με χρέωση ανά δευτερόλεπτο με 6€

αν και εγώ προτιμώ με 5€ να έχω

• 1 πακέτο με 3€ με 100 λεπτά προς όλους
  • 1 πακέτο με 2€ με 800 λεπτά προς wind/q

όλα ανά δευτερόλεπτο και με 5€ σύνολο.

Γεια στην παρέα

Επειδή δεν το γνωρίζω το άθλημα και έχω σταθερό wind και καρτοσυμβολαιο για το παιδί μπορεί να γίνει αυτό που αναφέρεις παραπάνω με 5 ε όταν τελειώσουν οι μονάδες στο καρτοσυμβόλαιο?

Πες μου αναλυτικά το πως γίνεται γιατί δεν το βρήκα στις οδηγίες

ευχαριστώ

Γεια στην παρέα

Επειδή δεν το γνωρίζω το άθλημα και έχω σταθερό wind και καρτοσυμβολαιο για το παιδί μπορεί να γίνει αυτό που αναφέρεις παραπάνω με 5 ε όταν τελειώσουν οι μονάδες στο καρτοσυμβόλαιο?

ευχαριστώ

απο οσο γνωρίζω χωρίς να είμαι σίγουρος στα καρτοσυμβόλαια δεν παίζουν και άλλα πακέτα..

αλλά για ποιο σίγουρα δες το ανάλογο τόπικ και ρώτα εκεί.

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

Γεια στην παρέα

ευχαριστώ

Πας σε ένα κατάστημα και αλλάζεις την σύνδεση σου σε Q καρτοκινητό.

Μετά είναι εύκολο.

Γεια στην παρέα

ευχαριστώ

Γεια φίλε,

5 ευρω 200' προς ολους

5 ευρω 600' προς wind/q

5 ευρω 100sms προς ολους

5 ευρω 1GB

για όλες τις καρτοσυνδέσεις με κλήση στο 1268 και χρεώση τον επόμενο μήνα. Αυτή είναι η Telestet-Tim-Wind που αγαπήσαμε...

Νέα Πακέτα για Ιδιώτες Συνδρομητές Συμβολαίου Κινητής των Προγραμμάτων Καρτοσύνδεσης

Πήγε ένας φίλος μου σε κατάστημα Wind να μετατρέψει ένα F2G σε Q καρτοκινητό και του δώσανε μία κάρτα που εκτός από κανονική ήταν χαραγμένη και έτοιμη να κοπεί αν την πιέσεις σε micro ή ακόμα και σε nano. Καλή πατέντα. Όχι σαν την δικιά μου που καθόμουν και την έκοβα μόνος μου.

Στο σημερινό Πρώτο Θέμα υπάρχει κουπόνι? γιατί δεν το βλέπω.. :ninja:
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Αν κάποιος έχει πάρει το πρώτο θέμα και έχει το κουπόνι για την Q ας ενημερώσει γιατι και στο site που κοίταξα δεν το αναφέρει γι αυτή την εβδομάδα στις προσφορές.

Εφοσον δε το αναφερει στο site, οπως κανει παντα με ολες του τις προσφορες, τοτε δεν υπαρχει κουπονι.

Πρωτα τσεκαρουμε το site στο ΠΘ που περιγραφει αναλυτικα τι δινει με καθε εκδοση(ειτε των 2ευρω ειτε των 4,25).

Ωπα να τα μας...η πρωτη Κυριακη που το εκοψαν; Και απο το site φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν υπαρχει.

http://www.protothema.gr/article/418926/min-hasete-to-thema-me-6-monadikes-prosfores/

Έτυχε να έχει πάρει ο πατέρας μου το πρώτο θέμα των 4,25€ και επιβεβαιώνω ότι δεν έχει το κουπόνι που μας ενδιαφέρει.

Πού θα πάει; Δεν θα ξαναβγάλουν; Θα τις πάρω όλες από το περίπτερο!

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog