clio1400 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Online γίνεται; Όχι μόνο σε κατάστημα. Αλλάζει η κάρτα sim και χάνεις τυχόν υπόλοιπο χρημάτων και bonus Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Όχι μόνο σε κατάστημα. Αλλάζει η κάρτα sim και χάνεις τυχόν υπόλοιπο χρημάτων και bonus Ε, να καταναλωσω το 5,69 που εχει και θα παω .... Ευχαριστω Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ναι και ναι !!! Σε καρτοκινητό Q τα παίρνω και εγώ τα 120' το μήνα, απλά ίσως θα πρέπει να το ξαναδηλώσεις, δεν το γνωρίζω αυτό. Το υπόλοιπο χάνεται γιατί η wind κάνει φορητότητα από wind σε Q... Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις αυτά τα 120' στο κινητό κάθε μήνα? Έχω q και σταθερό wind αλλά ποτέ δεν μου έβαλαν δωρεάν χρόνο στο κινητό μου λόγω του σταθερού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Τι πρέπει να κάνεις για να έχεις αυτά τα 120' στο κινητό κάθε μήνα? Έχω q και σταθερό wind αλλά ποτέ δεν μου έβαλαν δωρεάν χρόνο στο κινητό μου λόγω του σταθερού... Να πας σε ενα καταστημα wind με την ταυτότητα (του συνδρομητη σταθερης) και να το ζητησεις Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Kαλημερα Εκανα δυο αιτησεις δευτερα πρωι για μεταφορα του αριθμου μου απο cosmote σε q.Στειλανε μυνημα οτι λαβανε το αιτημα και ακομα περιμενω.ΠΟσο περνει η διαδικασια? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Kαλημερα Εκανα δυο αιτησεις δευτερα πρωι για μεταφορα του αριθμου μου απο cosmote σε q.Στειλανε μυνημα οτι λαβανε το αιτημα και ακομα περιμενω.ΠΟσο περνει η διαδικασια? Πιστεω οτι εισαι στην αρχη ακομη..... Εχεις μελλον .... Θα σου τηλεφωνησουν και απο την Cosmote για επιβεβαιωση .. Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Kαλημερα Εκανα δυο αιτησεις δευτερα πρωι για μεταφορα του αριθμου μου απο cosmote σε q.Στειλανε μυνημα οτι λαβανε το αιτημα και ακομα περιμενω.ΠΟσο περνει η διαδικασια? Παρε τους τηλ ή πηγαινε απο εκει να σου πουν τι γινεται και εχουν καθυστερησει. Κανονικα πρεπει να υλοποιειται σε 3 εργασιμες. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Την δοκιμασα και ειναι η πρωτη εφαρμογη που βλεπω να δουλευει σωστα. Thanks. ΥΓ. Τα Q οντως τα δειχνει wind Ναι τα q τα βγαζει wind!!! Δεν υπαρχει κανενα app οπως στο whats'up που σου βαζει ξεχωριστα ποια ειναι whats'up; Γιατι να πρεπει να ψαχνω πιος εχει Q?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ναι τα q τα βγαζει wind!!! Δεν υπαρχει κανενα app οπως στο whats'up που σου βαζει ξεχωριστα ποια ειναι whats'up; Γιατι να πρεπει να ψαχνω πιος εχει Q?!?! για ποια εφαρμογη λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Παρε τους τηλ ή πηγαινε απο εκει να σου πουν τι γινεται και εχουν καθυστερησει. Κανονικα πρεπει να υλοποιειται σε 3 εργασιμες. online την εκανα,φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει.Θα περασω το απογευμα, ευχαριστω. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 για ποια εφαρμογη λετε? Phone Carrier Detector Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 είναι σίγουρο ότι θα κρατήσουν περισσότερο... άλλωστε με 6€ έχεις 200 και για την Q (δυο πακέτα τον 3€) άρα η σύγκριση είναι: ή 200 λεπτά με χρέωση ανά 3 λεπτο με 5€ ή 200 λεπτά με χρέωση ανά δευτερόλεπτο με 6€ αν και εγώ προτιμώ με 5€ να έχω 1 πακέτο με 3€ με 100 λεπτά προς όλους 1 πακέτο με 2€ με 800 λεπτά προς wind/q όλα ανά δευτερόλεπτο και με 5€ σύνολο. Γεια στην παρέα Επειδή δεν το γνωρίζω το άθλημα και έχω σταθερό wind και καρτοσυμβολαιο για το παιδί μπορεί να γίνει αυτό που αναφέρεις παραπάνω με 5 ε όταν τελειώσουν οι μονάδες στο καρτοσυμβόλαιο? Πες μου αναλυτικά το πως γίνεται γιατί δεν το βρήκα στις οδηγίες ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Γεια στην παρέα Επειδή δεν το γνωρίζω το άθλημα και έχω σταθερό wind και καρτοσυμβολαιο για το παιδί μπορεί να γίνει αυτό που αναφέρεις παραπάνω με 5 ε όταν τελειώσουν οι μονάδες στο καρτοσυμβόλαιο? Πες μου αναλυτικά το πως γίνεται γιατί δεν το βρήκα στις οδηγίες ευχαριστώ απο οσο γνωρίζω χωρίς να είμαι σίγουρος στα καρτοσυμβόλαια δεν παίζουν και άλλα πακέτα.. αλλά για ποιο σίγουρα δες το ανάλογο τόπικ και ρώτα εκεί. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Γεια στην παρέα Επειδή δεν το γνωρίζω το άθλημα και έχω σταθερό wind και καρτοσυμβολαιο για το παιδί μπορεί να γίνει αυτό που αναφέρεις παραπάνω με 5 ε όταν τελειώσουν οι μονάδες στο καρτοσυμβόλαιο? Πες μου αναλυτικά το πως γίνεται γιατί δεν το βρήκα στις οδηγίες ευχαριστώ Πας σε ένα κατάστημα και αλλάζεις την σύνδεση σου σε Q καρτοκινητό. Μετά είναι εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Γεια στην παρέα Επειδή δεν το γνωρίζω το άθλημα και έχω σταθερό wind και καρτοσυμβολαιο για το παιδί μπορεί να γίνει αυτό που αναφέρεις παραπάνω με 5 ε όταν τελειώσουν οι μονάδες στο καρτοσυμβόλαιο? Πες μου αναλυτικά το πως γίνεται γιατί δεν το βρήκα στις οδηγίες ευχαριστώ Γεια φίλε, 5 ευρω 200' προς ολους 5 ευρω 600' προς wind/q 5 ευρω 100sms προς ολους 5 ευρω 1GB για όλες τις καρτοσυνδέσεις με κλήση στο 1268 και χρεώση τον επόμενο μήνα. Αυτή είναι η Telestet-Tim-Wind που αγαπήσαμε... Νέα Πακέτα για Ιδιώτες Συνδρομητές Συμβολαίου Κινητής των Προγραμμάτων Καρτοσύνδεσης Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Πήγε ένας φίλος μου σε κατάστημα Wind να μετατρέψει ένα F2G σε Q καρτοκινητό και του δώσανε μία κάρτα που εκτός από κανονική ήταν χαραγμένη και έτοιμη να κοπεί αν την πιέσεις σε micro ή ακόμα και σε nano. Καλή πατέντα. Όχι σαν την δικιά μου που καθόμουν και την έκοβα μόνος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Στο σημερινό Πρώτο Θέμα υπάρχει κουπόνι? γιατί δεν το βλέπω.. :ninja: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 μηπως ειναι στη δευτερη/τριτη σελιδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Αν κάποιος έχει πάρει το πρώτο θέμα και έχει το κουπόνι για την Q ας ενημερώσει γιατι και στο site που κοίταξα δεν το αναφέρει γι αυτή την εβδομάδα στις προσφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Εφοσον δε το αναφερει στο site, οπως κανει παντα με ολες του τις προσφορες, τοτε δεν υπαρχει κουπονι. Πρωτα τσεκαρουμε το site στο ΠΘ που περιγραφει αναλυτικα τι δινει με καθε εκδοση(ειτε των 2ευρω ειτε των 4,25). Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Ωπα να τα μας...η πρωτη Κυριακη που το εκοψαν; Και απο το site φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν υπαρχει. http://www.protothema.gr/article/418926/min-hasete-to-thema-me-6-monadikes-prosfores/ Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Έτυχε να έχει πάρει ο πατέρας μου το πρώτο θέμα των 4,25€ και επιβεβαιώνω ότι δεν έχει το κουπόνι που μας ενδιαφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Πού θα πάει; Δεν θα ξαναβγάλουν; Θα τις πάρω όλες από το περίπτερο! Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetica Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Mε 100 λεπτά που δίνουν τώρα και αν συνεχίσουν να τα δίνουν, δύσκολο το κόβω να συνεχιστεί η προσφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Υπάρχει τρόπος να μεταφερθεί κάποιο ποσό από ένα νούμερο σε άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts