Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά , εγώ πήρα πριν λίγο εξυπηρέτηση και δεν το ήξερε το παλικάρι εκεί , μαζί κοιτάγαμε απο το site για να μου πεί ποιό bonus ανανέωσης θα ισχύσει τελικά και μου είπε οτι δέν το γνωρίζει ούτε αυτός και κράτησαν τον αριθμό μου να με ειδοποιήσουν !

( Σε ενα αριθμο F2G που ανανέωσα το Σαββατο απο κατάστημα μου έδωσαν 130 λεπτά προς όλα τα δύκτια ως bonus ανανέωσης απο κατάστημα wind)

Edited by giannis78

δεν ξερω τι να πω για το τηλεφωνικο τους κεντρο. Ειχα ενα νουμερο q το οποιο μου εληξε σημερα (επρεπε να βαλω μια καρτα ανανεωσης μεχρι εχτες). Τηλεφωνω σημερα στα κεντρικα και ζηταω επανενεργοποιηση του νουμερου, μου ζητανε το σειριακο αριθμο της καρτας και μου λενε οτι δεν ειναι σωστος! Εχεις λαθος καρτα sim μου λεει η τηλεφωνητρια της q, και εδω περα γελαμε, δεν ξερω τι αλλο να κανω. Η καρτα ειναι σωστη με το σωστο σειριακο, εχω κρατησει και τον φακελο της οπου μου δειχνει τα barcode και το σειριακο της sim, μαζι με τον αριθμο του κινητου. Τους καλεσα 2 φορες, το ιδιο αποτελεσμα. μα καλα πως γινεται το συστημα τους να δειχνει διαφορετικο σειρακο?
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

δεν ξερω τι να πω για το τηλεφωνικο τους κεντρο. Ειχα ενα νουμερο q το οποιο μου εληξε σημερα (επρεπε να βαλω μια καρτα ανανεωσης μεχρι εχτες). Τηλεφωνω σημερα στα κεντρικα και ζηταω επανενεργοποιηση του νουμερου, μου ζητανε το σειριακο αριθμο της καρτας και μου λενε οτι δεν ειναι σωστος! Εχεις λαθος καρτα sim μου λεει η τηλεφωνητρια της q, και εδω περα γελαμε, δεν ξερω τι αλλο να κανω. Η καρτα ειναι σωστη με το σωστο σειριακο, εχω κρατησει και τον φακελο της οπου μου δειχνει τα barcode και το σειριακο της sim, μαζι με τον αριθμο του κινητου. Τους καλεσα 2 φορες, το ιδιο αποτελεσμα. μα καλα πως γινεται το συστημα τους να δειχνει διαφορετικο σειρακο?

πήγαινε σε ένα κατάστημα καλύτερα μπας και βγάλεις άκρη! Πάντως πολύ κουλό αυτο!. Μηνπωσ κοιμόταν ο υπάλληλος που μίλησες ; ή δέν ήξερε καλά την δουλειά του ; εγώ λέω να ξανά δοκιμάσεις .

πήγαινε σε ένα κατάστημα καλύτερα μπας και βγάλεις άκρη! Πάντως πολύ κουλό αυτο!. Μηνπωσ κοιμόταν ο υπάλληλος που μίλησες ; ή δέν ήξερε καλά την δουλειά του ; εγώ λέω να ξανά δοκιμάσεις .

δοκιμασα 2 φορες με διαφορετικους υπαλληλους, μα καλα ολου τους κοιμουνται :lol::lol: Ειναι εντελως κουλο, να εχεις και τον φακελο με τα barcode και το αριθμο της sim να σου εμφανιζει το ιδιο σειριακο και να σε βγαζουν τρελο, τι να πω :D Μηπως ειναι λαθος του ιδιου του συστηματος και οχι των υπαλληλων. Ηθελα να αποφυγω το καταστημα αλλα δεν βλεπω αλλη λυση.

Edited by DoctorM
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

Έκανα πριν λίγη ώρα ανανέωση από κατάστημα για 10€ και μου έκανε δώρο 180 λεπτά προς wind και q. Οπότε αυτό http://www.wind.com.gr/gr/q/ananeosi-hronou-q/tropoi-ananeosis/ ισχύει.

πραγματικά πολύ καλές προσφορές. δε βρίσκω λόγο να έχει κάποιος συμβόλαιο.

μη μου πείτε για την επιδότηση συσκευής όπως μου λέει ένας φίλος, γιατί αυτή την επιδότηση την πληρώνεις.

το μόνο που με χαλάει είναι πως σε κάποια σημεία υπερέχει η Q και σε κάποια άλλα το f2g. δε μπορείς να αποφασίσεις πιο από τα 2 να χρησιμοποιείς. και τα 2 πολύ καλά πάντως

μ αρέσει το 1€/ 300 προς wind της Q αλλά μ αρέσει και το 50 λεπτά προς όλους με ανανέωση 5€ στο f2g.

άντε τώρα να υπολογίσεις τι σε συμφέρει. έχω f2g και μου φαίνεται θα πάρω και μια Q.

Έκανα πριν λίγη ώρα ανανέωση από κατάστημα για 10€ και μου έκανε δώρο 180 λεπτά προς wind και q. Οπότε αυτό http://www.wind.com.gr/gr/q/ananeosi-hronou-q/tropoi-ananeosis/ ισχύει.

δηλαδή δεν σου δωσε τα 100' και 100sms προς wind? δηλαδή μειώσανε το μπόνους που χαμε?

Mπορει να μας πει καποιος τι κερδιζουμε με ανανεωση 5ε,10ε και 20ε μεσα απο καταστημα wind?

Mπορει να μας πει καποιος τι κερδιζουμε με ανανεωση 5ε,10ε και 20ε μεσα απο καταστημα wind?

Αυτά είναι τα νέα Bonus απο καταστήματα Wind!

απο χθες προσπαθω να κανω login στο http://www.myq.gr με νεους κωδικους και δε δουλευει!!!

Για προσπαθησε και με αλλο browser αν δεν κανεις λαθος στους κωδικους. Μολις χαιρετησα την Δουκισσα.

Σημερα μου ηρθε και μπόνους 60 λεπτα προς ολους για 7 ημερες. Το νουμερο εχει ενεργοποιηθεί με φορητότητα,δεν εχω κανει ουτε ανανέωση ακόμα

Και εγω πήρα διπλασιασμό στην Q μόνο που δεν πήγα ποτέ σε κατάστημα WIND :lol:

τα 350 ειναι τζαμπε ?? η οχι

:ninja:

Παιδιά έκανα όλες τις ρυθμίσεις για το internet σε μια δεύτερη συσκευή(android) που έχω αλλα δεν μπαίνει στο internet.Πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Παιδιά έκανα όλες τις ρυθμίσεις για το internet σε μια δεύτερη συσκευή(android) που έχω αλλα δεν μπαίνει στο internet.Πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

ενεργοποιηση πακετων και περιαγωγης εκανες;

ενεργοποιηση πακετων και περιαγωγης εκανες;

Έκανα.Μήπως θέλει κάποιο χρόνο την πρώτη φορα?

εβαλες απλά το apn: myq ? στείλε κενό στο 19234 να σου ρθουν αυτόματα οι ρυθμίσεις

Το ίδιο πρόβλημα κι εγώ!

Εκανα αλλαγή κάρτας σιμ κι εκτοτε δεν συνδέεται από καμία συσκευή!

Οι ρυθμίσεις είναι σωστές και έχω τόσο μονάδες όσο και ενεργοποιημένο πακέτο Ίντερνετ!

Chown the world!!! :cool:

iMessage: epaminos@me.com

Έκανα βλακεία με το site.. πήγα να γράψω δεύτερο αριθμό q,κι έβαλα ίδιο username ki email με τον άλλο αριθμό μου, και τώρα όποτε συνδέομαι βλέπω μόνο τον έναν αριθμό, και τον άλλο δεν μπορώ να τον ελέγξω μέσω του site πλέον, γιατί δεν μπορώ ούτε να τον ξαναγράψω. στο τηλέφωνο η εξυπηρέτηση ούτε που κατάλαβε τι της είπα, τι θα κανω τωρα??

Έκανα βλακεία με το site.. πήγα να γράψω δεύτερο αριθμό q,κι έβαλα ίδιο username ki email με τον άλλο αριθμό μου, και τώρα όποτε συνδέομαι βλέπω μόνο τον έναν αριθμό, και τον άλλο δεν μπορώ να τον ελέγξω μέσω του site πλέον, γιατί δεν μπορώ ούτε να τον ξαναγράψω. στο τηλέφωνο η εξυπηρέτηση ούτε που κατάλαβε τι της είπα, τι θα κανω τωρα??

Κωδικο εβαλες τον ιδιο; Αν ναι τοτε δεν δοκιμαζεις να κανεις reset στο password του πρωτου τηλεφωνου που δεν βλεπεις και να μπεις μετα με τον νεο κωδικο στο πρωτο;

ή να αλλαξεις το password του 2ου τηλεφωνου που βλεπεις και μετα να προσπαθησεις να μπεις με το username και το παλιο password να δεις αν θα σε βαλει στο πρωτο.

Κωδικο εβαλες τον ιδιο; Αν ναι τοτε δεν δοκιμαζεις να κανεις reset στο password του πρωτου τηλεφωνου που δεν βλεπεις και να μπεις μετα με τον νεο κωδικο στο πρωτο;

ή να αλλαξεις το password του 2ου τηλεφωνου που βλεπεις και μετα να προσπαθησεις να μπεις με το username και το παλιο password να δεις αν θα σε βαλει στο πρωτο.

τα κανα..ότι κι αν κανω, μονο στον πρώτο αριθμό μπορώ να μπω. εστειλα email και ζήτησα να μου σβήσουν τον λογαριασμο, για να τα ξαναφτιαξω

Το ίδιο πρόβλημα κι εγώ!

Εκανα αλλαγή κάρτας σιμ κι εκτοτε δεν συνδέεται από καμία συσκευή!

Οι ρυθμίσεις είναι σωστές και έχω τόσο μονάδες όσο και ενεργοποιημένο πακέτο Ίντερνετ!

Στις ρυθμίσεις για το δίκτυο κινητής, εκεί που είναι η επιλογή 3g, έχετε βάλει σε Ενεργοποίηση την επιλογή Roaming; Γιατί η Q είναι σε roaming στη Wind. :)

Huawei Nova 5T

• This topic was unpinned, featured and pinned