Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Bonus 300' προς Wind & Q που λέει οτι σου δίνει με την εγγραφή στο my Q account σου τα έδωσε;

και εγώ μόλις γράφτηκα στο MY Q αλλά δεν έδωσε τα 300'.

edit: όλα οκ, προστέθηκαν στο υπόλοιπο.

Edited by GTherion

http://www.wind.com.gr/gr/q/

ονλινε πακετα, bonus, ενημερωση υπολοιπου κτλ. οπως το f2g

Με 8 ευρω 1600 λεπτα + 1600 sms προς wind/q. Ασε τους what's up να πληρωνουν χαχαχαχαχαχα

τρέλανέ μας wind!

και εγώ μόλις γράφτηκα στο MY Q αλλά δεν έδωσε τα 300'.

Προφανώς δεν το έχουν ολοκληρώσει ακόμα , είναι και η πρώτη μέρα, θα μας τα δώσουν απο την στιγμή που το γράφει έστω και με μικρή καθυστέρηση.

Μου ήρθε sms για 50' αν ανανεώσω με κάρτα των 5€. Τα βάζω και μου έρχεται το μήνυμα της επιβεβαίωσης ότι μπήκαν.

Μετά από λίγο μου ήρθε μήνυμα ότι κέρδισα και άλλα 6,7€! (λιγο περίεργο νούμερο..)

Και υπάρχουν κάτι άνθρωποι που ακόμα τους αρμέέέγουν...

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

4,46* 1,5 = 6,70

Περίεργο μου φένεται να σου δώσαν διπλασιασμό + 50 %

Ενώ γράφτηκα στο my q account χτες βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί τα 300 λεπτά προς wind λόγω εγγραφής, δεν είχαν μπει ακόμα.

Ετσι πήρα το τμήμα εξυπηρέτησης και αφού μίλησα με μια υπάλληλο, προώθησε το αίτημα μου και θα μου απαντήσουν -είπε.

Aμέσως μετά ήρθε μήνυμα με τον αριθμό της αίτησης (μου) στο τηλέφωνο και ..περιμένω.

Αντε να δουμε.

Συμπέρασμα; μη βιαστείτε να κάνετε εγγραφή. Προφανώς, ακόμα είναι στην προετοιμασία..

Scotty, beam us up.

οταν γραφτηκα εγω δεν ελεγε τιποτα για bonus μετα το προσθεσαν οποτε απο στιγμη σε στιγμη και ο μ@λακς ενεργοποιησα πακετο τεσπα 1 ευρω κανει.

Να ρωτησω απο θελω να μεταφερω κατι νουμερα απο f2g σε q αλλα εχω υψηλο υπολοιπο. Επειση ειναι ιδια εταιρια θα το χασω κατα την αλλαγη?

Ναι θα τα χάσεις, φορητότητα γίνεται.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Ενώ γράφτηκα στο my q account χτες βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί τα 300 λεπτά προς wind λόγω εγγραφής, δεν είχαν μπει ακόμα.

Ετσι πήρα το τμήμα εξυπηρέτησης και αφού μίλησα με μια υπάλληλο, προώθησε το αίτημα μου και θα μου απαντήσουν -είπε.

Aμέσως μετά ήρθε μήνυμα με τον αριθμό της αίτησης (μου) στο τηλέφωνο και ..περιμένω.

Αντε να δουμε.

Συμπέρασμα; μη βιαστείτε να κάνετε εγγραφή. Προφανώς, ακόμα είναι στην προετοιμασία..

φιλε εφτιαξε αυτο. Μπες ξανα στο σιτε και πατα εκει που λεει να παρεις το δωρο σου.

Φίλοι συμφουρίτες ειναι η πρωτη φορά που θέλω να κάνω παραπονα για την q και μάλλον θα είναι και η τελευταία.

Πιο συγκεκριμένα εδω και αρκετο καιρό μου έστελναν ένα μυνημα σχεδόν κάθε εβδομάδα οτι αν ανανεώσω με 5 ευρώ θα μου δώσουν 90λέπτα δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα.Πράγματι μια φορά χρησιμοποίησα την προσφορά τους και επειδή ειναι το δεύτερο νουμερο(το πρώτο ειναι frog)μετά απο καιρο αποφάσισα να χρησιμοποιήσω ακόμα μια φορά την προσφορά τους που ήρθε με μύνημα την δευτέρα μετα τις εκλογές αλλά τζίφος δεν μου έδωσαν τίποτα.Μόνο 5 ευρω για παρηγοριά το οποίο στο τέλος θα το ξοδεψω καλώντας την εξυπηρετηση πελατων.Ενοείται ότι αν δεν μου λυσουν το προβλημσ θα φυγω για κοσμοτε.

τι να πουν και άλλοι που την έχουν βασικό τους νούμερο από το 2002 και δεν έχουν δει τα 90 λεπτά ούτε με το κυάλι.

:mad:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Η εξυπηρέτηση πελατών ακούει και στο 2119993000 για να μην ξοδεύεις τον χρόνο σου. Θα στον δώσουν τον διπλασιασμό .

οταν γραφτηκα εγω δεν ελεγε τιποτα για bonus μετα το προσθεσαν οποτε απο στιγμη σε στιγμη και ο μ@λακς ενεργοποιησα πακετο τεσπα 1 ευρω κανει.

Για να πάρεις το μπόνους εγγραφης κανεις κλικ σε ενα εικονιδιο που εμφανιζεται μετα το πρωτο login. Δεν ξερω για πόσο καιρο παραμένει εκει,πιθανόν να μπορεις να το ενεργοποιήσεις και τον επόμενο μήνα.

Ρε παιδιά τους αγαπώ! Μου έκαναν δώρο 50 λεπτά σε όλα τα δίκτυα και σταθερά! :p

Φίλοι συμφουρίτες ειναι η πρωτη φορά που θέλω να κάνω παραπονα για την q και μάλλον θα είναι και η τελευταία.

Πιο συγκεκριμένα εδω και αρκετο καιρό μου έστελναν ένα μυνημα σχεδόν κάθε εβδομάδα οτι αν ανανεώσω με 5 ευρώ θα μου δώσουν 90λέπτα δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα.Πράγματι μια φορά χρησιμοποίησα την προσφορά τους και επειδή ειναι το δεύτερο νουμερο(το πρώτο ειναι frog)μετά απο καιρο αποφάσισα να χρησιμοποιήσω ακόμα μια φορά την προσφορά τους που ήρθε με μύνημα την δευτέρα μετα τις εκλογές αλλά τζίφος δεν μου έδωσαν τίποτα.Μόνο 5 ευρω για παρηγοριά το οποίο στο τέλος θα το ξοδεψω καλώντας την εξυπηρετηση πελατων.Ενοείται ότι αν δεν μου λυσουν το προβλημσ θα φυγω για κοσμοτε.

Φιλε μου αυτο επαθα και εγω με τα 90'.Τα 5 της παρηγοριας πηρα αλλα τι να κανουμε,ετσι ειναι αυτα,τυχερα...

Παντως εμενα μου εκαναν δωρο 60 λεπτα προς ολους για μια εβδομαδα,πολυ επιθετικη η wind οσο και η vodafone τελευταια,ισως στοχος τους ειναι η διασπαση της συνδρομητικης βασης του whats up που ηταν φτωχο σε επιλογες τωρα εγινε φτωχοτερο....

Δεν φαντάζεστε τι μου είπε η εξυπηρέτηση πελατών.Ότι και καλά είχε μια δυσλειτουργία το σύστημα για αυτό δεν μου πιστώσανε τα 90 λεπτά και έτσι μου βάλανε 5ευρω στον λογαριασμό για να πατσίσουμε και μου είπαν να βαλώ ξανα 5ευρω για να πάρω τα 90λεπτά.

Αμ δε, τους ενημέρωσα οτι δεν χρειάζεται να μου ξαναστείλουν μύνημα γιατι όταν τελείωσουν τα χρήματα στην κάρτα θα φύγω για κοσμοτέ.

Ας βρουν άλλους τα κοροιδεύουν!!!

ι

Μια χαρά, Έβαλα 5 ευρώ , και μου δώσανε 90 λεπτά .

Όλα καλά.

Χτές στο ΑΘΗΝΑΙΟΝ δίνανε πακετάκια Q . Τσίμπησα δύο ακόμα.!!

η εξυπ.πελατων της wind πρεπει να ειναι η χειροτερη στην ιστορια! Τοσο πολυ βυσμα πεφτει εκει; Κανουν καθολου εκπαιδευση, ή εμπειρικά παιρνουν τη θεση; Πολυ κριμα, γιατι τωρα που ανεβαινει σε πελατεια, θα χανει τη μισή λογω cc...

WIND ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠ.ΠΕΛΑΤΩΝ!

Παιδια εγω απο χτες προσπαθω να γραφτω και δεν τα καταφερνω...

Ειμαι στο βημα που πρεπει να μου στειλουν sms στο κινητο για να βαλω τον κωδικο και sms δεν ερχεται ποτε.

Εσεις πως τα καταφερατε?!

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Παιδια εγω απο χτες προσπαθω να γραφτω και δεν τα καταφερνω...

Ειμαι στο βημα που πρεπει να μου στειλουν sms στο κινητο για να βαλω τον κωδικο και sms δεν ερχεται ποτε.

Εσεις πως τα καταφερατε?!

ξαναπροσπάθησε μέχρι να σου στειλουν τον κωδικο

ξαναπροσπάθησε μέχρι να σου στειλουν τον κωδικο

εχω βαλει τον αριθμο μου και εχω πατησει εγγραφη πανω απο 30 φορες!!

Θα μου κανουν απο μονοι τους φορητοτητα για αλλο δικτυο!! :p

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

τι να πω ρε παιδιά, εγώ πάντως χθες λίγο μετά τις 12 το βράδυ πέτυχα να κάνω με την πρώτη register...λέτε να ήμουν από τους τυχερούς....?

τι να πω ρε παιδιά, εγώ πάντως χθες λίγο μετά τις 12 το βράδυ πέτυχα να κάνω με την πρώτη register...λέτε να ήμουν από τους τυχερούς....?

οχι..απλά ο άλλος ειναι ατυχος:p ή έπεσε χτες το σύστημα και δεν στελνει τον κωδικό

Προσπαθώ να γραφτώ τόση ώρα, κωδικό έχω μου ληρθε αμέσως αλλά δεν αλλάζει οθόνη μετά το register step 2. Ξέρει κανείς τι παίζει?
Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

• This topic was unpinned, featured and pinned