gerstavros2 Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Αν τα πήραν από περίπτερο είναι στο όνομα του περιπτερά γίνεται κι αυτό??:lol::p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Μέχρι ποτε ισχύει παιδια η προσφορά Ίντερνετ 100 με 5 ευρω που σου δίνει 500ΜΒ; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 ισχύει για ενεργοποιήσεις μέχρι 31/3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ/ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ. είχα βάλει 10€,είχα πάει στα 26€ (με αφαίρεση του φόρου),είχα καταναλώσει αυτό το μήνα 10€,χτες είχα δηλαδή 16€ περίπου,και σήμερα έχω 9.18€ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Εβαλα 500ΜΒ στις 16 του μήνα. Λήγουν δηλ στις 16 του επομένου. Αν βάλω στις 31/3 που υποτίθεται ότι λήγει η προσφορά άλλα 500ΜΒ πότε λήγουν; 31/4; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Εβαλα 500ΜΒ στις 16 του μήνα. Λήγουν δηλ στις 16 του επομένου. Αν βάλω στις 31/3 που υποτίθεται ότι λήγει η προσφορά άλλα 500ΜΒ πότε λήγουν; 31/4; προφανώς ναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberhugger Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Το βρισκω σκοπιμο να δημοσιευσω τις ρυθμισεις που τελικα δουλεψαν για το smartphone μου Alcatel One Touch 908 για συνδεση Q και Ιντερνετ με το πακετο MB 100 της WIND, αφου εμενα μου πηρε 5-6 ωριτσες ψαχνοντας το ιντερνετ και συνδυαζοντας πολλες γνωμες μεχρι να βγαλω ακρη, απο τη στιγμη που αποφασισα να επωφεληθω απο τα 500ΜΒ αυτης της προσφορας http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-id...-internet-100/ (100ΜΒ της WIND/Q). Η υποστηριξη της WIND ειναι απο αργοπορημενη εως λανθασμενη, καθως οι ρυθμισεις που μου εστειλε με e-mail περιπου 12 ωρες απο την επικοινωνια μου με το τμημα υποστηριξης πελατων ηταν για συνδεση WIND , παροτι στο τηλεφωνο δηλωσα στην κοπελα οτι η συνδεση μου δεν ειναι WIND, αλλα Q. Επισης, Οι οδηγιες αναφερονταν σε αλλο τυπο Alcatel κινητου και επιπλεον εφεραν λογοτυπο της... TIM και ηταν στα αγγλικα.. Λοιπον οι ρυθμισεις ειναι: Δημιουργηστε ενα νεο APN με ονομα Q-Internet (πιθανοτατα οποιοδηποτε ονομα κανει) και μετα συμπηρωστε ως εξης τις παραμετρους: APN: myq MMC: 202 MNC: 09 (MMC & MNC συμπληρωθηκαν αυτοματα στην περιπτωση μου) Τυπος ελεγχου ταυτοτητας: PAP ή CHAP Τυπος APN: default. Ολα τα υπολοιπα πεδια κενα. Παταμε αποθηκευση, κανουμε επανεκκινηση του τηλεφωνου και voila!. Σημειωση: Για να δουλεψει η συνδεση πρεπει να ενεργοποιησουμε Περιαγωγη Δεδομενων απο το αντιστοιχο μενου. Ελπιζω καποιος να βρει χρησιμες τις πληροφοριες αυτες. Και μια απορια. Αν βαλω αλλα 100ΜΒ (500 με την προσφορα) πριν ληξουν τα πρωτα που αγορασα, θα αθροιστει το υπολοιπο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Και μια απορια. Αν βαλω αλλα 100ΜΒ (500 με την προσφορα) πριν ληξουν τα πρωτα που αγορασα, θα αθροιστει το υπολοιπο ? Ναι θα αθροιστεί κανονικά . Αν βάλω στις 31/3 που υποτίθεται ότι λήγει η προσφορά άλλα 500ΜΒ πότε λήγουν; 31/4; Ναι 31/4 ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ/ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ. είχα βάλει 10€,είχα πάει στα 26€ (με αφαίρεση του φόρου),είχα καταναλώσει αυτό το μήνα 10€,χτες είχα δηλαδή 16€ περίπου,και σήμερα έχω 9.18€ Είσαι 100% σίγουρος? Εχει τριπλασιάσει κάνεις από 17 φεβρουαρίου και πίσω? Με καίει το θέμα γιατί έχω 20€ και λογικά αύριο θα αφαιρεθούν τα 10 (αν όντως αφαιρούνται). Edited March 19, 2012 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Εβαλα 500ΜΒ στις 16 του μήνα. Λήγουν δηλ στις 16 του επομένου. Αν βάλω στις 31/3 που υποτίθεται ότι λήγει η προσφορά άλλα 500ΜΒ πότε λήγουν; 31/4; 30/04 ή 01/05 θα λήξουν . Φέτος ο Απρίλιος έχει μόνο 30 ημέρες ..., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Nαι το νόημα το πιασες εν πάσει περιπτώσει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Είσαι 100% σίγουρος? Εχει τριπλασιάσει κάνεις από 17 φεβρουαρίου και πίσω? Με καίει το θέμα γιατί έχω 20€ και λογικά αύριο θα αφαιρεθούν τα 10 (αν όντως αφαιρούνται). ναι,εγώ ανανέωσα στις 19 φλεβάρη και σήμερα αφαιρέθηκαν όπως είπα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 ναι,εγώ ανανέωσα στις 19 φλεβάρη και σήμερα αφαιρέθηκαν όπως είπα Εγώ στις 18 και έχω ακόμα τα χρήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Εγώ στις 18 και έχω ακόμα τα χρήματα.. δεν ξέρω,εγώ πάντως το έλεγξα για να σας πω,κι έγινε ότι έγραψα.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Εγώ πάντως έβαλα αλλά 500mb καλού κακού και μου μείνανε 15€. Ε τώρα το τάλιρο αν το πάρει, χαλάλι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 ενημερωτικό : μόλις ήρθε sms ότι από 23/4 το internet θα είναι 1 ευρώ/20 ΜΒ τη ημέρα φαντάζομαι εννοούν το mobile internet daily Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 (edited) ενημερωτικό : μόλις ήρθε sms ότι από 23/4 το internet θα είναι 1 ευρώ/20 ΜΒ τη ημέρα φαντάζομαι εννοούν το mobile internet daily όχι.απο 23/4 μόλις μπεις ίντερνετ θα χρεώνεσαι αντι για 1€/ΜΒ που είναι τώρα,1€ για 20ΜΒ όλη τη μέρα (όπως στις άλλες εταιρίες) Ελπίζω η μία μέρα να είναι στην ουσία 2 μέρες όπως είναι μέχρι τώρα το πακέτο μίας μερας με 10ΜΒ που πρακτικά διαρκεί μέχρι 2 μέρες Edited March 20, 2012 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Και μετά τα 20MB τί γίνεται; Υποθέτω ότι θα αρχίζει το γδύσιμο. Συγγνώμη, αλλά αν είναι έτσι τότε τέτοιες προσφορές τις θεωρώ αστείες! Αν θέλουν να προσφέρουν κάτι σοβαρό, ας το κάνουν όπως άλλες εταιρίες στο εξωτερικό: 1 ευρώ για κάθε ημερολογιακή ημέρα (από 0:00:00 έως 23:59:59) που χρησιμοποιείται η υπηρεσία και αν στον ημερολογιακό μήνα η κατανάλωση ξεπεράσει πχ. τα 200ΜΒ τότε "πνίξιμο" της ταχύτητας μέχρι το τέλος του μήνα σε επίπεδο GPRS. Ούτε έξτρα κόστη ούτε τίποτα. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Και μετά τα 20MB τί γίνεται; Υποθέτω ότι θα αρχίζει το γδύσιμο. Συγγνώμη, αλλά αν είναι έτσι τότε τέτοιες προσφορές τις θεωρώ αστείες! Αν θέλουν να προσφέρουν κάτι σοβαρό, ας το κάνουν όπως άλλες εταιρίες στο εξωτερικό: 1 ευρώ για κάθε ημερολογιακή ημέρα (από 0:00:00 έως 23:59:59) που χρησιμοποιείται η υπηρεσία και αν στον ημερολογιακό μήνα η κατανάλωση ξεπεράσει πχ. τα 200ΜΒ τότε "πνίξιμο" της ταχύτητας μέχρι το τέλος του μήνα σε επίπεδο GPRS. Ούτε έξτρα κόστη ούτε τίποτα.μετά τα 20ΜΒ η wind θα χρεώνει 0.10€/ΜΒ. μια χαρά το βρίσκω για χρήση σε κινητό. η κοσμοτέ κι η vodafone μετα τα 20ΜΒ κατεβάζουν τόσο την ταχύτητα που η υπηρεσία καταντά άχρηστη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 ωχ..αν παιρνουν τα λεφτα ειναι ΜΕΓΑΛΗ απατη...κανεις αλλος που τα πηραν?προτεινω να παρετε στην εξυπηρετηση πελατων αμεσα... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Εγώ πάντως έχω 3-4 μέρες που έκλεισα μήνα και δεν μου πήραν τίποτα.. Τσάπα έβαλα νωρίτερα τα mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 μα αφου υπηρχαν τοσες διαβεβαιωσεις...ειναι δυνατον??? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 μα αφου υπηρχαν τοσες διαβεβαιωσεις...ειναι δυνατον??? Αν αναφέρεσαι στη διαβεβαίωση μου,είναι άκυρο.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Αν αναφέρεσαι στη διαβεβαίωση μου,είναι άκυρο.. Το καταλάβαμε :p Δεν πειράζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 τι θελει να πει ο ποιητης?στα πηραν η οχι? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) τι θελει να πει ο ποιητης?στα πηραν η οχι? Αν δείτε τα προηγούμενα θα καταλάβετε τι έπαιξε. το θέμα είναι ότι ο τριπλασιασμος δε χάνεται ποτέ και με τίποτα, άσχετα με το τι έλεγαν τα μήνυματα. Ευχαριστούμε wind!! Edited March 23, 2012 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts