one_tree_hill Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Να σας πω αν δεν έρθει SMS τριπλασιασμού και πάρεις και πεις ότι σου ήρθε αλλά δεν έγινε ο τριπλασιασμός στο κάνουν; Και κάτι άσχετο, ο τριπλασιασμός ισχύει με ανανέωση μόνο από κατάστημα; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Να σας πω αν δεν έρθει SMS τριπλασιασμού και πάρεις και πεις ότι σου ήρθε αλλά δεν έγινε ο τριπλασιασμός στο κάνουν; Και κάτι άσχετο, ο τριπλασιασμός ισχύει με ανανέωση μόνο από κατάστημα;αν κοιτάξεις πιο πάνω έχω αναφέρει ότι το χω κάνει αυτό 2 φορές κι έγινε. κι όχι,ισχύει και με κάρτα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 αν κοιτάξεις πιο πάνω έχω αναφέρει ότι το χω κάνει αυτό 2 φορές κι έγινε. κι όχι,ισχύει και με κάρτα. Τέλεια, οπότε περιμένω να ολοκληρωθεί η φορητότητα και να μου φέρουν την κάρτα. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 χμμμ λυπαμαι να δωσω 10-20 ευρω τωρα που δε χρειαζομαι αν ειναι να μη μου μεινουν.. :( Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 υπάρχει κάποιο πακέτο ομιλίας/sms προς τις άλλες εταιρίες(cote/voda); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 υπάρχει κάποιο πακέτο ομιλίας/sms προς τις άλλες εταιρίες(cote/voda); Καλησπέρα! :) Απ' όσο ξέρω, όχι.. Τουλάχιστον ακόμα. Ας ελπίσουμε ότι κάποιες προσφορές του F2G θα έρθουν και σε 'μας. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 παιδεια καλήσπερα και εμενα μου στειλανε 3πλασιασμο αν η επομενη καρτα ειναι 10ε και γινει εντος 6 ημερων με διαρκεια 30 ημερες.τελικα ειναι για 30 μερες η για παντα ο 3πλασιασμος και μενει στην καρτα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 και χθες και σημερα με στείλαν το sms του τριπλασιασμού :lol: θενξ mr_47 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Τι γίνεται ρε παιδιά σε σας που πέφτουν οι 3πλασιασμοί βροχή; Έχετε κάνει κάτι ιδιαίτερο ;Μήπως βάζετε σπάνια κάρτα και εμάς που βάζουμε κάθε μήνα μας έχει γραμμένους η Wind.. Sent from my LG-P990 using Tapatalk χαχα:p τυχαία τα στελνουν,αν δεν σου χει έρθει και θες τόσο πολύ (:p) κανε ανανέωση και παρτους και πες ψεμματα ότι σου ρθε μήνυμα και δεν στο τριπλασίασαν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Στειλτε e-mail.Εγω τους εστειλα ως παραπονο(ειμαι ο μονος σε ολη την παρεα-και καλα-που δεν ελαβα το μηνυμα)και μετα απο 1 εβδομαδα μου ηρθε.(thanks wind). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Στειλτε e-mail.Εγω τους εστειλα ως παραπονο(ειμαι ο μονος σε ολη την παρεα-και καλα-που δεν ελαβα το μηνυμα)και μετα απο 1 εβδομαδα μου ηρθε.(thanks wind). γιατί παιδεύεσαι? εχω γράψει εδώ τόσες φορές ότι μ ένα απλό τηλεφώνημα την άλλη μερα στα έχουν πιστώσει:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Λοιπόν σήμερα ενεργοποιήθηκε η Q μου από φορητότητα! Πώς μπορώ να τους κάνω να μου στείλουν το sms τριπλασιασμού; :P Πρέπει να βάλω πρώτα κάρτα; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 δε μπορεις να τους αναγκασεις.. απλα περιμενεις. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 δε μπορεις να τους αναγκασεις.. απλα περιμενεις. μπορεις να τους πεις ψέμματα ότι σου χε έρθει μήνυμα αλλά δεν έγινε ο τριπλασιασμός Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 παιδεια καλήσπερα και εμενα μου στειλανε 3πλασιασμο αν η επομενη καρτα ειναι 10ε και γινει εντος 6 ημερων με διαρκεια 30 ημερες.τελικα ειναι για 30 μερες η για παντα ο 3πλασιασμος και μενει στην καρτα????? O τριπλασιασμος ειναι μονιμο υπολοιπο και οχι για 30 ημερες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 O τριπλασιασμος ειναι μονιμο υπολοιπο και οχι για 30 ημερες!!!έχεις σίγουρα στοιχεία?:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 O τριπλασιασμος ειναι μονιμο υπολοιπο και οχι για 30 ημερες!!!το σμς αλλα λεει...ισχυς 30 ημερες. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 δε μπορεις να τους αναγκασεις.. απλα περιμενεις. Που σημαίνει ότι σιγά μην έρθει :p Πολύ καλή φάση η ανανέωση από 1 ευρώ και πάνω, λύνει χέρια Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 το σμς αλλα λεει...ισχυς 30 ημερες. O τριπλασιαμος δεν εχει διαρκεια, μπαινει στο κανονικο υπολοιπο. 3 φορες εχω βαλει καρτες (τελευταια φορα σημερα), εχω παρει στην εξυπηρετηση και το εχουν επιβεβαιωσει, εχω ρωτησει και στην σελιδα του f2g στο fb και το εχουν επιβεβαιωσει.Εφοσον μπανει στο κανονικο υπολοιπο κανεις δεν μπορει να στα παρει και αν τα επαιρνε ειναι υποχρεωμενη να τα πιστωσει εφοσον αναφερεται οτι λήγει σε ενα χρονο στην ενημερωση υπολοιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 O τριπλασιαμος δεν εχει διαρκεια, μπαινει στο κανονικο υπολοιπο. 3 φορες εχω βαλει καρτες (τελευταια φορα σημερα), εχω παρει στην εξυπηρετηση και το εχουν επιβεβαιωσει, εχω ρωτησει και στην σελιδα του f2g στο fb και το εχουν επιβεβαιωσει.Εφοσον μπανει στο κανονικο υπολοιπο κανεις δεν μπορει να στα παρει και αν τα επαιρνε ειναι υποχρεωμενη να τα πιστωσει εφοσον αναφερεται οτι λήγει σε ενα χρονο στην ενημερωση υπολοιπου.κι εγώ έτσι πιστεύω καθώς και σε μενα έτσι είπαν στην εξυπηρέτηση..αλλά ας ήμαστε επιφυλακτικοί Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 κι εγώ έτσι πιστεύω καθώς και σε μενα έτσι είπαν στην εξυπηρέτηση..αλλά ας ήμαστε επιφυλακτικοί Εγω 90 ευρω υπολοιπο εχω δεν βρισκω να μην ισχυει κατι τετοιο και εφοσον εχουν ενημερωθει φαινεται και οι υπαλληλοι καλο ειναι να εισαι επιφυλακτικος αλλα μην το παρακανουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 μπορεις να τους πεις ψέμματα ότι σου χε έρθει μήνυμα αλλά δεν έγινε ο τριπλασιασμός Μπα δε πιάνει τελικά άνθρακες ο θησαυρός... το δοκίμασα στη κοπελιά μου,πήρα μάλιστα εγώ χθες που βάλαμε 20άρα κάρτα και μου είπαν ότι θα καταγράψουν το αίτημα μου προς το αρμόδιο τμήμα γιατί αυτοί δε βλέπουν κάτι.και πριν λίγο της έστειλαν ότι μετά από έλεγχο της γραμμής δε βρέθηκε να έχει γίνει κάποια λανθασμένη χρέωση Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Μπα δε πιάνει τελικά άνθρακες ο θησαυρός... το δοκίμασα στη κοπελιά μου,πήρα μάλιστα εγώ χθες που βάλαμε 20άρα κάρτα και μου είπαν ότι θα καταγράψουν το αίτημα μου προς το αρμόδιο τμήμα γιατί αυτοί δε βλέπουν κάτι.και πριν λίγο της έστειλαν ότι μετά από έλεγχο της γραμμής δε βρέθηκε να έχει γίνει κάποια λανθασμένη χρέωση σε μένα έπιασε 3 φορές Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Νομίζετε ότι δεν διαβάζουν το φόρουμ;:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Μπα δε πιάνει τελικά άνθρακες ο θησαυρός... το δοκίμασα στη κοπελιά μου,πήρα μάλιστα εγώ χθες που βάλαμε 20άρα κάρτα και μου είπαν ότι θα καταγράψουν το αίτημα μου προς το αρμόδιο τμήμα γιατί αυτοί δε βλέπουν κάτι.και πριν λίγο της έστειλαν ότι μετά από έλεγχο της γραμμής δε βρέθηκε να έχει γίνει κάποια λανθασμένη χρέωση και σε μενα το ιδιο..... ετσι μου ειπε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts