elteo Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Εβγαλα άκρη μόνος μου. Μου βγαλε την παναγία αλλά το βρήκα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Εβαλες Onoma qtelecom k access point: myq αυτα τιποτα αλλο σωστα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Εβαλες Onoma qtelecom k access point: myq αυτα τιποτα αλλο σωστα? Q Internet και myq ναι. το τηλέφωνο με δυσκόλεψε με το μενού του. (τα έχει εντελώς ανάποδα και ανακατωμένα) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Eγω μπαινω και με ονομα qtelecom Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Επειδή δε βλέπω να έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο τελευταία, ( εκτός αν έχει γραφεί και μου ξέφυγε ) ενημερωτικά : Μετά από ανανέωση 20 ευρώ απόψε το απόγευμα σε κατάστημα wind μου ήρθε sms από Q ότι εκτός το γνωστό δωράκι για τα τέλη τηλεφωνίας κλπ κλπ άρα 20 ευρώ καθαρά, μου μπήκε επιπλέον bonus 10 ευρώ... :D Επίσης από ότι είδα το bonus δεν έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια αφού ο χρόνος λήξης ( Απρίλης 2012 ) αφορά το σύνολο του υπολοίπου που έχω, συμπεριλαμβανομένου του bonus των 10 ευρώ :p αγαπάμε Q :up: :thanks: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Επειδή δε βλέπω να έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο τελευταία, ( εκτός αν έχει γραφεί και μου ξέφυγε ) ενημερωτικά : Μετά από ανανέωση 20 ευρώ απόψε το απόγευμα σε κατάστημα wind μου ήρθε sms από Q ότι εκτός το γνωστό δωράκι για τα τέλη τηλεφωνίας κλπ κλπ άρα 20 ευρώ καθαρά, μου μπήκε επιπλέον bonus 10 ευρώ... :D Επίσης από ότι είδα το bonus δεν έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια αφού ο χρόνος λήξης ( Απρίλης 2012 ) αφορά το σύνολο του υπολοίπου που έχω, συμπεριλαμβανομένου του bonus των 10 ευρώ :p αγαπάμε Q :up: :thanks: :up: LoL αυτό ισχύει και για μικρότερες ανανεώσεις? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narco_7 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Επειδή δε βλέπω να έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο τελευταία, ( εκτός αν έχει γραφεί και μου ξέφυγε ) ενημερωτικά : Μετά από ανανέωση 20 ευρώ απόψε το απόγευμα σε κατάστημα wind μου ήρθε sms από Q ότι εκτός το γνωστό δωράκι για τα τέλη τηλεφωνίας κλπ κλπ άρα 20 ευρώ καθαρά, μου μπήκε επιπλέον bonus 10 ευρώ... :D Επίσης από ότι είδα το bonus δεν έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια αφού ο χρόνος λήξης ( Απρίλης 2012 ) αφορά το σύνολο του υπολοίπου που έχω, συμπεριλαμβανομένου του bonus των 10 ευρώ :p αγαπάμε Q :up: :thanks: :up: αυτο ρε φιλαρακι στο ειπαν απο πριν με σμσ γιατι δεν εχω παρει κατι τετοιο,μαλλον θα ειναι επιλεκτικη προσφορα η μηπως οχι? Παράθεση http://stream1.gifsoup.com/view/127847/i-need-money-o.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektron Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Καλοοοό! Ισχύει για όλους ή είναι επιλεκτική προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 αυτο ρε φιλαρακι στο ειπαν απο πριν με σμσ γιατι δεν εχω παρει κατι τετοιο,μαλλον θα ειναι επιλεκτικη προσφορα η μηπως οχι? μετά του ρθε λέει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 μετά του ρθε λέει Και σε εμένα έγινε αυτό χωρίς να μου προηγηθεί κάποιο μήνυμα. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narco_7 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) εχω την εντυπωση εδω και 2-3 μερες οτι φευγει καρτα χωρις να παρω καποιο τηλεφωνο που χρεωνει συγκεκριμενα εχθες τηλεφωνησα μονο σε wind αριθμους και ενω εχω παρει την προσφορα απο 4,36 που θυμαμαι να ειχα εχω πεσει στα 3,86 δεν ειμαι σιγουρος η αληθεια ειναι αλλα δεν ξερω πως να το εξηγησω..τι να κανω αν παρω cc θα βγαλω ακρη? edit:ενας φιλος μου εκανε κρυφη φορητοτητα στην κοσμοτε! Edited April 19, 2011 by narco_7 Παράθεση http://stream1.gifsoup.com/view/127847/i-need-money-o.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 παιδιά ενημερωτικό sms ΔΕΝ μου είχε έρθει για τέτοιο πράγμα. τώρα αν είναι επιλεκτική προσφορά δε ξέρω, πάντα ένα 20ρικο σε κατάστημα wind ρίχνω για να γλυτώνω τους φόρους κλπ, δεν βάζω κάρτες, αλλά και αυτό μη νομίζετε ότι το κάνω συχνά, τελευταίο 20ρικο πρέπει να το είχα βάλει πριν κανένα δίμηνο και βάλε...:D για αυτό βασικά το έγραψα, αν το έχει δοκιμάσει άλλος από σήμερα, για να δούμε αν είναι επιλεκτική προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 αντί να το διαφημίσουν να κερδίσουν πελάτες, δν ενημέρωνουν ούτε τους υπάρχοντες πελάτες ΕΛΕΟΣ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 αντί να το διαφημίσουν να κερδίσουν πελάτες, δν ενημέρωνουν ούτε τους υπάρχοντες πελάτες ΕΛΕΟΣ μάλλον δεν τους συμφέρει ? ! :confused::lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 αν βαλω 5 ευρω θα με δωσουν μπονους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 μάλλον δεν τους συμφέρει ? ! :confused::lol: 0ax0xa0xa0xa0xa:lol: αν βαλω 5 ευρω θα με δωσουν μπονους? θα βάλω κι εγώ αύριο και θα σας πω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Noμίζω ΟΧΙ. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι μόνο με 20ευρη ανανέωση στο κάνει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) αφού έχει συμβεί και σε άλλους γιατί δεν το λέτε ρε παιδιά? μονοφαγάδες!:lol: αν επιβεβαιωθεί ότι ισχύει για όλους και για οποιοδήποτε ποσό, τότε έβγαλα λαβράκι! μου χρωστάτε όλοι από 2 ευρώ....:yahoo: @elteo : o ikaros69 λέει παραπάνω ότι έγινε και με 10 ευρω, μια δοκιμή κάποιων από αύριο θα μας δείξει τι γίνεται Edited April 19, 2011 by CaptainMorgan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 είχα μια κάρτα Q την οποία δε χρησιμοποιούσα και έτσι την άφησα να λήξει. πρέπει να κάνω καμιά κίνηση να το δηλώσω ότι δε μου ανήκει πλέον ή από τη στιγμή που λήγει ακυρώνεται και η ταυτοποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Όταν ρώτησα σε κατάστημα για ακριβώς την ίδια περίπτωση μου είπαν ότι δε χρειάζεται να κάνω κάτι. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορείς με την καρτοκινητή της Q να έχεις τα 120 λεπτά προς σταθερά με 5 ευρώ; Έψαξα στο site της Wind αλλά δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 (edited) Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορείς με την καρτοκινητή της Q να έχεις τα 120 λεπτά προς σταθερά με 5 ευρώ; Έψαξα στο site της Wind αλλά δεν βρήκα κάτι. οχι δεν υπάρχει τέτοιο πακετο για q Edited April 21, 2011 by Petros the Great Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Πόσο κοστίζει θεωρητικά το mb αν ξεπεράσεις το όριο των 500 mb ? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 Πόσο κοστίζει θεωρητικά το mb αν ξεπεράσεις το όριο των 500 mb ? θεωρητικά πάντα 6,8€/ΜΒ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 πόσα ;;;;;;;;; πολλά δεν λες ; στην Κοσμοτέ είναι €1.3/ΜΒ ... έχεις λινκ ; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts