Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δικιο εχετε ρε παιδια..με τρια ευρω θα μασταν κομπλε.και 300 λεπτα και 300 μηνυματα και 100 mb.

Το καλο παντως ειναι οτι σε περιπτωση που φας τα 300 δεν χρειαζεται να ξαναβαλεις καρτα για αλλα 300 με 1 ευρω.

να ρωτησω ρε παιδια.απο σημα πως παει η Q?εχει καλη καλυψη;

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ίντερνετ είναι απεριόριστο έστω και με μικρή ταχύτητα ακόμα και μετά τις 30 μέρες?

ή κάθε μήνα πρέπει να ενεργοποιούμε την προσφορά?

το ίντερνετ είναι απεριόριστο έστω και με μικρή ταχύτητα ακόμα και μετά τις 30 μέρες?

ή κάθε μήνα πρέπει να ενεργοποιούμε την προσφορά?

καλη ερωτηση αφου δεν ελεγχουν δινουμε το ταληρο μια φορα..ενεργοποιουμε και ξεμπερδευουμε σωστα?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

πως γινεται φορητοτητα απο f2go σε qcard και ποιο το κοστος της sim;

Πας σε κατάστημα wind. Σου παίρνει 3 μέρες και είναι δωρεάν.

Δικιο εχετε ρε παιδια..με τρια ευρω θα μασταν κομπλε.και 300 λεπτα και 300 μηνυματα και 100 mb.

Το καλο παντως ειναι οτι σε περιπτωση που φας τα 300 δεν χρειαζεται να ξαναβαλεις καρτα για αλλα 300 με 1 ευρω.

να ρωτησω ρε παιδια.απο σημα πως παει η Q?εχει καλη καλυψη;

εχει το σημα τις wind

εχει το σημα τις wind

thanks φιλε μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για μένα εκεί που πάσχει είναι στο ότι δεν σου δίνει επιλογές.

Δεν θέλω να έχω 500ΜΒ , θέλω 100 αλλά με "υποχρεώνει" να ξοδέψω 5 ευρώ για κάτι που δεν θα καταναλώσω.

Δώσε τα 500 με 5 αλλά δώσε κ επιλογή για 100 με 1 άντε 2 €.

Ακριβώς... ¨Εχω iphone αλλά τα 100 mb έφταναν και περίσσευαν. Στο σπίτι και στη δουλειά έχω wi-fi οπότε είναι λίγες οι στιγμές που θα χρειαστώ 3g. Κυρίως όταν πηγαίνω στη δουλειά με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

5 ευρώ το μήνα μόνο για ίντερνετ και άλλα 5 τουλάχιστον για ομιλία είναι 10 ευρώ το μήνα. Δεν είναι απαγορευτικό αλλά καλύτερα 100 mb με 1 ευρώ. Τώρα θέλεις 2 κάρτες των 5 ευρώ από 1.

Μιλησα με το τεχνικο τμημα για καποιες πληροφοριες, εμεις που εχουμε το πακετο 1500-1500-100ΜΒ ισχυει Εως 2/3 απο κει και περα ή περνουμε το πακετο 500ΜΒ 5ευρω που ισχυει εως 30/3 ή περιμενουμε για κατι νεοτερο που θα μας ανακοινωσουν!!. ............................σασ λεο ειναι τζαμπα εν αγνια τησ WIND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΑΛΑΚΕΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΟΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα μη μας..στολιζεις!

δηλαδη θα μπορουμε να κανουμε αυτο...

(καλη ερωτηση αφου δεν ελεγχουν δινουμε το ταληρο μια φορα..ενεργοποιουμε και ξεμπερδευουμε σωστα?)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

ερωτηση: για να εκμεταλευτω την προσφορα 1500+1500+100 πρεπει να εχω καποιο υπολοιπο στην καρτα?

επισης αν κανω φορητοτητα απο q σε f2go και εχω υπολοιπο στην q, θα χαθει? ή θα εταφερθει στο f2go?

καποιος:O

Το μήνυμά σας είναι υπερβολικά μικρό. Θα πρέπει να εισάγετε τουλάχιστον 10 χαρακτήρες για να επιτραπεί η δημοσίευσή του

Τα υπολοιπα χανονται... Αν θυμαμαι καλα με την φορητοτητα παιρνεις καινουργια καρτα που εχει και κανα ευρω μεσα.
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Μιλησα με το τεχνικο τμημα για καποιες πληροφοριες, εμεις που εχουμε το πακετο 1500-1500-100ΜΒ ισχυει Εως 2/3 απο κει και περα ή περνουμε το πακετο 500ΜΒ 5ευρω που ισχυει εως 30/3 ή περιμενουμε για κατι νεοτερο που θα μας ανακοινωσουν!!. ............................σασ λεο ειναι τζαμπα εν αγνια τησ WIND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΛΑΛΑΚΕΣ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΟΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασικά εμείς αγοράζουμε ένα ακόμα πακέτο στις 17 Φεβρουαρίου με 1 ευρώ , άσχετα αν έχουμε υπόλοιπο από την προσφορά ή όχι , και την βγάζουμε μέχρι 20 Μαρτίου 2011.

Προσωπικά επειδή λείπω εξωτερικό, το αγόρασα το πακετάκι στις 14 Φεβρουαρίου , και θα το έχω μέχρι 17 Μαρτίου.

Αυτο το πακετο τον 500MB σε ποιον αριθμο καλουμε κ τον ενεργοποιουμε? Στο 12200 μηπως?? γιατι μεσω του site της Wind δεν το βρηκα, Θεωρητικα πιστεω οτι αν ακομα και αν βγει καποια ανακοινωση καλο ειναι να το εχουμε κ αυτο το πακετακι... Edited by Cannibal

Τα υπολοιπα χανονται... Αν θυμαμαι καλα με την φορητοτητα παιρνεις καινουργια καρτα που εχει και κανα ευρω μεσα.

Νομιζω πρεπει ναχει 3 ευρω η καινουρια καρτα..

την περιμενω αυτη τη βδομαδα.θα ενημερωσω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• This topic was unpinned, featured and pinned