Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και στα συμβολαια δηλαδη?

Εννοείται!! Και τα συμβόλαια έχουνε ψυχή!!

Γιατί δεν ρίχνεις και μια ματιά εδώ για παραπάνω πληροφορίες?

lalista.gr

Εννοείται!! Και τα συμβόλαια έχουνε ψυχή!!

Γιατί δεν ρίχνεις και μια ματιά εδώ για παραπάνω πληροφορίες?

Η Vodafone εχει τα 1500λεπτα με 10 ευρω μεχρι τον ιουνη του 2011 οποτε η κιου μαλλον θα βγαλει 1500 λεπτα αλλα μπορει με ανανεωση 10 ευρω να τα δινει δωρο η να ξαναβγαλει αυτο με το 1 ευρω.Ειδωμεν.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Προσωπική εκτίμηση : Ούτε στον ύπνο μας!!

Η Wind ξεγυμνώθηκε και ουσιαστικά δεν είχε κάποιον ανταγωνισμό - δηλαδή άλλη εταιρεία να τα δίνει όλα με ένα ευρώ. Το 2011 γενικά θα πέσουν πολλές "περικοπές"

Ειδικά η wind που πάει από το κακό στο χειρότερο.

:respect:

Επιβεβαιώνω ότι η προσφορά λειτουργεί προσθετικά, σήμερα έστειλα 2 sms 1500 στο 12200 και ήρθε sms ότι έχω 50 ώρες για Q και wind και 3000 sms. Επίσης κατανάλωσα σχεδόν 200 Mb χωρίς να χρεωθώ καθόλου παραπάνω.

Τη sim την έκοψα και την έβαλα στο ipad, οπότε με 4 ευρώ το μήνα θα έχω 400 Mb το μήνα, μέχρι τέλος του χρόνου που ισχύει η προσφορά. Κατά τη γνώμη μου είναι καλό value.

πλεον ειμαι νεος χρηστης στη q. ωρα για διαβασμα. πρεπει να μαθω προσφορες, πακετα και οτι αλλο χρειαζεται.

ερωτηση: για να ενεργοποιησω το πακετο πρεπει να βαλω καρτα ή φτανει οσο υπολοιπο εχει μεσα? επισης πως μπορω να μαθω το υπολοιπο των λεπτων?

πλεον ειμαι νεος χρηστης στη q. ωρα για διαβασμα. πρεπει να μαθω προσφορες, πακετα και οτι αλλο χρειαζεται.

ερωτηση: για να ενεργοποιησω το πακετο πρεπει να βαλω καρτα ή φτανει οσο υπολοιπο εχει μεσα? επισης πως μπορω να μαθω το υπολοιπο των λεπτων?

Δεν υπάρχει προυπόθεση ανανέωσης κάρτας,μπορείς να το ενεργοποιήσεις αρκεί να έχεις μέσα υπόλοιπο.

Για να μάθεις τα υπολειπόμενα λεπτά και sms στέλνεις υπ1500 στο 12200 (για τα mb δεν υπάρχει ενημέρωση δυστυχώς).

Only a nation that dare not speak its name

Nor can ever shed its pain

Just give me one thing to live or die for..

ενεργοποιησα την προσφορα. μπηκα ισα ισα στο νετ για λιγο.

θελω να ξαναμπω και μου βγαζει μυνημα οτι δεν διατιθενται υπηρεσιες gprs. μηπως φταιει το μηδενικο υπολοιπο?

επισης η ελαχιστη ανανεωση που μπορω να κανω ειναι 5€? ή μπορω αν παω στη wind να βαλω πχ 3€?

Αφού κατάφερες και μπήκες νετ,δεν τίθεται θέμα ρυθμίσεων.

Ίσως να είναι και αυτό,αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Μπορείς να βάλεις ακόμα και 1e.

Για περισσότερες πληροφορίες,ρίξε μια ματια εδώ.

Only a nation that dare not speak its name

Nor can ever shed its pain

Just give me one thing to live or die for..

Μπορώ οταν καποιος με περνει και το εχω κλειστο να ακουγεται μονο ότι το έχω κλειστο και να μην λεει ".....και θα ειδοποιηθει και για την κλήση..." ?

H wind σου εδινε την δυνατοτητα να εχεις "κρυφη" ειδοποιηση

ενεργοποιησα την προσφορα. μπηκα ισα ισα στο νετ για λιγο.

θελω να ξαναμπω και μου βγαζει μυνημα οτι δεν διατιθενται υπηρεσιες gprs. μηπως φταιει το μηδενικο υπολοιπο?

επισης η ελαχιστη ανανεωση που μπορω να κανω ειναι 5€? ή μπορω αν παω στη wind να βαλω πχ 3€?

αν έχεις μηδενικό υπόλοιπο ούτε τις κλήσεις από τα 1500 δεν σε αφήνει να κάνεις . Βάλε μια κάρτα ανανέωσης.

αν έχεις μηδενικό υπόλοιπο ούτε τις κλήσεις από τα 1500 δεν σε αφήνει να κάνεις . Βάλε μια κάρτα ανανέωσης.

εξακριβωμενο και απο παθοντα :p

Vamos Aris

Μπορώ οταν καποιος με περνει και το εχω κλειστο να ακουγεται μονο ότι το έχω κλειστο και να μην λεει ".....και θα ειδοποιηθει και για την κλήση..." ?

H wind σου εδινε την δυνατοτητα να εχεις "κρυφη" ειδοποιηση

Στέλνεις ''ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ'' στο 1265.

Κανείς που να έχει το DESIRE και να έχει ενεργοποιήσει την ειδοποίηση κλήσεων;

Κανείς που να έχει το DESIRE και να έχει ενεργοποιήσει την ειδοποίηση κλήσεων;

Εγω ομως με 0 ευρω 0 λεπτα στην καρτα μου πριν λιγους μηνες σε 2 νουμερα κιου και μπορουσα και επαιρνα απο τα 1500.Καρατσεκαρισμενο.

Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Στέλνεις ''ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ'' στο 1265.

Δεν το στέλνει το μήνυμα.

Μήπως αυτο ειναι μονο για την wind ?

Η προνομιακή χρέωση 0,21 το λεπτό ισχύει και μπορεί να την ενεργοποιησει κάποιος?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Αφού κατάφερες και μπήκες νετ,δεν τίθεται θέμα ρυθμίσεων.

Ίσως να είναι και αυτό,αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Μπορείς να βάλεις ακόμα και 1e.

Για περισσότερες πληροφορίες,ρίξε μια ματια εδώ.

εβαλα καρτα αλλα παλι αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα. οχι παντα, αλλα πολυ συχνα.:(

Δεν το στέλνει το μήνυμα.

Μήπως αυτο ειναι μονο για την wind ?

Ναι , το SMS μονο για την WIND ειναι . Απο οσο γνωριζω η ειδοποιηση κλησεων για την Q ειναι με την εντολη με τα αστερακια και μονο για φανερη ειδοποιηση (να ενημερωνονται αυτοι που σε καλουν οτι θα ειδοποιηθεις ) .

Η πλατφόρμα της Q με αυτή της Wind διαφέρουν στην ειδοποίηση κλήσης, είναι διαφορετικές οπότε έχουν και διαφορετικές εντολές/χαρακτηριστικά.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

τελικα εχω μπερδεφτει με τις χρεωσεις ομιλιας. Εδω στο φορουμ μιλατε για 25 λεπτα αλλα στο site λεει αλλα. Τι ισχυει τελικα?
ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ :stupid:

τελικα εχω μπερδεφτει με τις χρεωσεις ομιλιας. Εδω στο φορουμ μιλατε για 25 λεπτα αλλα στο site λεει αλλα. Τι ισχυει τελικα?

http://www.wind.com.gr/Βασικό-μενού/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/Q-Card/Q-Card/Νέος-προνομιακός-τιμοκατάλογος.aspx