Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκανα φορητοτητα σε Q και μου λεει ενεργοποιηση19/4 πολυ δεν ειναι?
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Εκανα φορητοτητα σε Q και μου λεει ενεργοποιηση19/4 πολυ δεν ειναι?

Λογω οτι επεσες στις μερες του Πασχα μαλλον.

Κι εγώ έκανα σήμερα φορητότητα και σε μένα είπαν μέχρι τις 22/4 θα έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά, αλλά δεν μου έιπαν ακριβή ημερομηνία.Λογικά υπολογίζω νωρίτερα ότι θα γίνει.Όσο για το αν είναι πολύ που λες, υπολόγισε ότι μέχρι τότε που σου είπαν είναι 15 μέρες εργάσιμες,χωρίς τις γιορτές, οπότε καλά είναι.

Και εγω τοσο θυμομουνα, αλλα πριν καμια βδομαδα, που ρωτησα για φορητοτητα σε Wind Μου ειπε μια βδομαδα, και ειπα μην το βελτιωσανε...

ερωτηση για τα Q tones (πριν το σηκωσω) υπαρχει σαητ να ακουσω τα τραγουδια, και να δω τους κωδικους ή οταν παρω το νουμερο πρεπει να τα ακουω ενα-ενα?

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Έλαβα σήμερα μυνήματα διπλασιασμού σε όλες τις Q-card που έχω . Ο διπλασιασμός ισχύει μέχρι αύριο 31/03 για την πρώτη κάρτα .Τσεκάρετε και τις δικές σας σύντομα.

Έλαβα σήμερα μυνήματα διπλασιασμού σε όλες τις Q-card που έχω . Ο διπλασιασμός ισχύει μέχρι αύριο 31/03 για την πρώτη κάρτα .Τσεκάρετε και τις δικές σας σύντομα.

Ηλεκτρονική ανανέωση μπορούμε να κάνουμε?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Πως το τσεκαρουμε αυτο?

Βάζουμε την κάρτα σε ένα κινητό και περιμένουμε να έρθει το μήνυμα διπλασιασμού.

Βάζουμε την κάρτα σε ένα κινητό και περιμένουμε να έρθει το μήνυμα διπλασιασμού.

ηρθε και σε μενα σε μια q που εχω

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Μήπως ξέρει κανείς αν μπορούμε να μεταφέρουμε χρήματα από ένα αριθμό wind σε ένα αριθμό q ?
Life is a game

Φυσικα και οχι... Ειναι σαν να θες να ανενεωσεις Q, με καρτες f2g

για να έρθουν οι ρυθμίσεις internet,wap,mms τη μήνυμα στέλνω???

για το site είναι προς κατεδάφιση.

Πάλι δε λειτουργεί το q easy recharge... :down:

φαινεται οτι το πετανε για δολωμα ωστε να κερδιζουν πελατες!

αν δεν στεθεροποιηθει το q easy recharge με βλεπω να μην καθομαι στην κιου!

Πάλι δε λειτουργεί το q easy recharge... :down:

Για να πω την αμαρτία μου, διάφορες φορές που δοκίμασα τον τελευταίο καιρό ... δεν το πέτυχα ποτέ να δουλεύει! :X :!: Μάλλον είμαι "άτυχος"! :lol:

Όχι ότι τρέχει τίποτε: δεν έχω Q αυτόν τον καιρό, από περιέργεια δοκίμαζα να δω πώς γίνεται η ανανέωση. :)

Είπαμε.... Στέλνεις ALL στο 19234

ευχαριστώ.

η Q υποστηρίζει σύνδεση ιντερνετ μέσο κάποιο usb stick?

ρυθμισεις για ιντερνετ για htc hd2 που θα βρουμε

οεο

Γιατί τα θέλεις όλα στο πιάτο και δεν ψάχνεις 2-3 σελίδες πίσω; ΟΕΟ; :lol:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3131415#post3131415

Σημερα πηρα το 12200 και ενεργοποιησα την προσφορα με το 1 ευρω!Ομως δεν μου ηρθε καποιο μηνυμα για επιβεβαιωση...ετσι γινεται?Επισης,υπαρχει τροπος να βλεπουμε ποσα λεπτα και ποσα sms απομενουν οπως πχ στην cosmote που στελνουμε Υ στο 1313?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα πηρα το 12200 και ενεργοποιησα την προσφορα με το 1 ευρω!Ομως δεν μου ηρθε καποιο μηνυμα για επιβεβαιωση...ετσι γινεται?Επισης,υπαρχει τροπος να βλεπουμε ποσα λεπτα και ποσα sms απομενουν οπως πχ στην cosmote που στελνουμε Υ στο 1313?

Το υπόλοιπο σου το ακούς με κλήση στο 12200 . Για το Internet δεν υπάρχει τρόπος.

Υπάρχει τρόπος να βλέπω υπόλοιπο χρηματικό , με μήνυμα ?

• This topic was unpinned, featured and pinned