pexths Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Δηλαδη ομως με opera mini θα μπορω να μπαινω fb??? ασυγκριτα καλυτερο το wind plus non stop φιλε. ενεργοποιησε το και δεν θα το μετανιωσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufas Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Συγνωμη που σε πριζω ρε φιλε αλλα δεν ξερω απ'αυτα πολλα :( !!! Δηλαδη εαν εχω το μινι οπερα θα βαζω τις ρυθμισεις για το be q και θα μπαινω fb,google etc με χρεωση ??? Κανα ευρω το πενταλεπτο ή περισσοτερο λες ??? Βασικα το ιντερνετ δεν το θελω και παρα πολυ ...Απλα τυχαινει πηγαινω σε κανα χωριο ή καπου αλλου και δεν μπαινω απο πουθενα ... Οσο για το non stop δεν εχω κανεναν με f2g να μιλησω ... Ενω η q εχει μια χαρα sms προς ολους ! Παράθεση :!: ____________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Συγνωμη που σε πριζω ρε φιλε αλλα δεν ξερω απ'αυτα πολλα :( !!! Δηλαδη εαν εχω το μινι οπερα θα βαζω τις ρυθμισεις για το be q και θα μπαινω fb,google etc με χρεωση ??? Κανα ευρω το πενταλεπτο ή περισσοτερο λες ??? Μην ανησυχείς και δεν με πρήζεις :D:p.Όσον αφορά τη χρέωση που θα έχεις αυτό εξαρτάται από εσένα.Δηλαδή πόσες σελίδες θα φορτώσεις,πόσα kb είναι η κάθε σελίδα,αν θα φορτώσεις και εικόνες μαζί με κάθε σελίδα κλπ. Θα στείλεις μέσω internet τις ρυθμίσεις το "be Q",θα "κατεβάσεις" τον Opera Mini και αυτό ήταν. Βασικα το ιντερνετ δεν το θελω και παρα πολυ ...Απλα τυχαινει πηγαινω σε κανα χωριο ή καπου αλλου και δεν μπαινω απο πουθενα ... Οσο για το non stop δεν εχω κανεναν με f2g να μιλησω ... Ενω η q εχει μια χαρα sms προς ολους ! Μπορείς να κρατήσεις τον Q αριθμό σου ως κύριο για μηνύματα και κλήσεις και να αγοράσεις ένα F2G όπου θα το χρησιμοποιείς μόνο για σερφάρισμα.;) Για ότι απορία έχεις ρώτα μας και...καλό σέρφινγκ!:) Υ.Γ:Για να διορθώσεις ένα μήνυμά χρησιμοποίησε την "Τροποποίηση" και μην φτιάχνεις καινούργιο ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Συγνωμη που σε πριζω ρε φιλε αλλα δεν ξερω απ'αυτα πολλα :( !!! Δηλαδη εαν εχω το μινι οπερα θα βαζω τις ρυθμισεις για το be q και θα μπαινω fb,google etc με χρεωση ??? Κανα ευρω το πενταλεπτο ή περισσοτερο λες ??? με 4 ευρω το μηνα πλοηγηση με μεγιστο οριο τα 40 mb. φια την δουλεια που το θελεις ειναι υπεραρκετο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufas Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Thanks παιδια ολους για το ενδιαφερον !!!! Το εχει δοκιμασει κανεις στα σιγουρα αυτο με την Q και το internet σε fb . google etc...??? Παράθεση :!: ____________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. July 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2009 Thanks παιδια ολους για το ενδιαφερον !!!! Το εχει δοκιμασει κανεις στα σιγουρα αυτο με την Q και το internet σε fb . google etc...??? για να είμαστε ακριβείς σε όσα λέμε... με Q θα μπαίνεις μόνο στο BeQ ούτε στο fb ούτε στο Google!!! θα μπαίνεις ΜΟΝΟ στο menu του BeQ και εφόσον επιλέξεις μια υπηρεσία απο ΟΣΕΣ παρέχει θα χρεώνεσαι εφαπαξ. Ουτε γούγλης υπάρχει ούτε φωτοβιβλίο :) Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 φατσοβιβλιο θελεις να πεις :D Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incorporated Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Να απαντήσω σε κάποια θεματάκια που θίχτηκαν στις τελευταίες σελίδες της Κιού. Τον μισό χρόνο ζω στο εξωτερικό. Είμαι νέος στο φόρουμ. Δεν εργάζομαι στην Κιού ή για την Κιού, ωστόσο είμαι πελάτης της. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, και όλο και περισσότερο γίνομαι από πελάτης οπαδός της. Γιατί: α) Ανανέωση χρόνου ομιλίας από το διαδίκτυο με μόνιμη προσφορά +50% στην τιμή. Πληρώνεις 15 ευρώ, πιστώνονται 22,50. Πληρώνεις 30 ευρώ, πιστώνονται 45. Κάποιος φίλος το κατέγραψε ως ενδεχομένως ανεπιθύμητο. Τέθηκε δε η απορία γιατί να κοστίζει φθηνότερα η ανανέωση από το διαδίκτυο από ότι από το περίπτερο. Είναι απλή αριθμητική: το κόστος είναι χαμηλότερο. Η εταιρεία δεν χρειάζεται να εκδώσει κάρτες, να χρησιμοποιήσει αλγοριθμικό σύστημα που δίνει κωδικούς ανανέωσης, να τυπώσει τους κωδικούς χωριστά, να μεταφέρει με ασφάλεια τις κάρτες στα σημεία πώλησης, και να πληρώσει προμήθεια τους περιπτεράδες/πρατηριούχους. Μπράβο στην Κιού. Η φρογκ δεν το έχει. Παράπλευρο θετικό: όποιοι μένουν έξω μπορούν να ανανεώσουν (και να μην χάσουν χρόνο ομιλίας και αριθμό) χωρίς να πρήζονται με κάρτες ανανέωσης και τηλέφωνα στους συγγενείς τους κλπ. β) Διάρκεια χρόνου ομιλίας. Ένα έτος. Της φοργκ είναι εξάμηνο. Ένα λάθος, κάτι να συμβεί, πάει και ο χρόνος, και στο επτάμηνο πάει και ο αριθμός. γ) Μέγιστο ποσό ανανέωσης. Η φρογκ δίνει επτάευρες κάρτες. Η κιού εικοσάευρες. Κι αν αγοράζει κανείς από το διαδίκτυο, επαναλαμβάνω, αγοράζει 45 ευρώ ομιλίας πληρώνοντας μόνον 30 ευρώ. Είναι σημαντικό να μην χρειάζεται κανείς να ξύνει και να ξύνει για να καλύψει απλώς τον λογαριασμό ενός μηνός. δ) Μόνιμη τιμή (χωρίς τρέχουσες διαφημιστικές προσφορές). 10/λεπτό, προς Κιού, 21/λεπτό προς όλους, παρεμφερέστατες τιμές για χώρες του εξωτερικού (πχ σταθερά και κινητά Γερμανίας), 2/μήνυμα προς Κιού, 4/μήνυμα προς όλους (και διεθνείς). Κι αν ανανεώνει κανείς από το διαδίκτυο, η τιμή πέφτει κατά 33%. Δηλαδή 6,66/λεπτό προς Κιού, 14/λεπτό προς όλους, 1,33/μήνυμα προς Κιού, 2,66/μήνυμα προς όλους κλπ. Με άλλα λόγια, από Κιού σε Κιού αν έχει αγοράσει κανείς δικτυακά, κοστίζει εφάμιλα ή λιγότερο από υπεραστικό του ΟΤΕ. Σημαντικότατο. ε) Χρέωση ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη χρέωση. στ) Διαδικτυακή δυνατότητα πάγιας εντολής για συγκεκριμένο ποσό ανά μήνα. Εν μέρει μετατρέπει το καρτοκινητό σε συμβόλαιο, χωρίς να ανησυχεί κανείς για το αν έχει μονάδες ή όχι. Και τα λεφτά του προφανώς δεν χάνονται. Μεταφέρονται. ζ) Οι προσφορές της. Δεν είναι πάντα οι καλύτερες της αγοράς, ωστόσο είναι ευπρόσδεκτες. Πχ η προτελευταία της διπλασίαζε τον χρόνο ομιλίας προς Κιού και Γουίντ για έναν μήνα. Διόλου άσχημο. η) Παρότι το σήμα αναφέρθηκε ως πρόβλημα, ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα με το σήμα. Το καταγράφω στα θετικά. Το μόνο αδύναμο σημείο της Κιού είναι η περιαγωγή. Επί του παρόντος δίνει σήμα μόνο εντός Ένωσης κι όχι εκτός. Προσδοκώ σε κάτι καλύτερο στο μέλλον. Για να κλείσω. Την τελευταία φορά που ήρθα στην Ελλάδα έδειξα με απλή αριθμητική σε επτά άτομα με συμβόλαια ή καρτοκινητή που μιλούσαν έως δυόμιση ώρες ανά μήνα στο κινητό τους ότι η Κιού τους βγαίνει φθηνότερα. Έτσι απλά. Αλλάξανε όλοι. Και μιλάμε για άτομα με ένα κινητό και όχι δύο. Αν συγκρίνετε με τις μόνιμες τιμές (όχι τις περιοδικές προσφορές) καρτοκινητών ή συμβολαίων έως και 120 λεπτά ομιλίας (εννοείται το τελικό συνολικό κόστος, μαζί με τα τέλη κινητής, τον ΦΠΑ και όλες τις άλλες χρεώσεις, η Κιού βγαίνει φθηνότερη στην συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων και το ίδιο ή οριακά ακριβότερη σε ελάχιστες περιπτώσεις. Από συμβόλαια 150 λεπτών και πάνω η Κιού αρχίζει να έχει ακριβότερη τιμή. Για τους λόγους αυτούς, και για τις ανάγκες που περιέγραψα, Κιού. Κι αν πέσει στην αγορά μόνιμη προσφορά που μου προτείνει κάτι καλύτερο, θα είμαι ο πρώτος που θα αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Μα ο βατραχος εχει κανενα 5μηνο 0,10/λεπτο και αν και οποτε τελειωσει η προσφορα θα εχει την ιδια τιμη με τη κιου, οποτε γιατι να κατσει κανεις στη κιου; Οπως και να εχει για μενα η καλυτερη καρτοκινητη ειναι το f2g και συγκεκριμενα το f2g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incorporated Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Από το μήνυμά μου φίλε Νργ νομίζω ότι διάβασες μόνον τα περί τιμής (κι αυτά εν μέρει). Από Κιού σε Κιού με διαδικτυακή αγορά είναι 33% φθηνότερα από τον φρογκ. Ο φρογκ παρατείνει μια περιστασιακή προσφορά, δεν είναι αυτή η μόνιμη τιμή του. Μη συγκρίνεις μόνιμο κόστος με περιστασιακή προσφορά. Όλα τα υπόλοιπα δε (ανανέωση από το διαδίκτυο, φθηνότερη τιμή από το διαδίκτυο, ανανέωση από το περίπτερο με κάρτες μεγάλης αξίας, μόνιμη εντολή ανανέωσης, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής χρόνου ομιλίας) ο φρογκ έτσι απλά δεν τα έχει. Το να λέμε αφοριστικά 'νομίζω ότι αυτό το πρόγραμμα είναι το καλύτερο' είναι εύκολο. Το ζήτημα είναι το ποιες είναι οι ανάγκες και γιατί. Με αριθμητική. Να θέσουμε παραμέτρους εξαρχής και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Δεν ξέρω αν υπάρχει ήδη ένα τέτοιο θέμα στις γενικότερες συζητήσεις, θα ήταν ωστόσο πολύ χρήσιμο. Θα συμμετείχα ευχαρίστως σε ένα τέτοιο θέμα. Και προς Θεού, δεν λέω ότι το φ2γ2 δεν είναι καλύτερο για τις ανάγκες σου (αν μιλάς πάνω από 3 ώρες, αν μιλάς με περιορισμένο αριθμό ατόμων κλπ). Ωστόσο, για τις ανάγκες που κατέγραψα, για κάποιον που μιλάει δυόμιση ώρες τον μήνα, με πλήθος ατόμων, χωρίς να πολυσκέφτεται τον πάροχο του συνομιλητή του, και θέλει ένα κινητο (ή να το χρησιμοποιεί ως κύριο κινητό), θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι προσφορότερο από την Κιού. Και δε μιλάω για καρτοκινητή μόνο. Μιλάω για όλα. Η Κιού είναι καλύτερη σε αυτό και από τα συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Έχεις απόλυτα δίκιο . Για όσους μιλάνε μέχρι 150 λεπτά τον μήνα με διαδικτυακή αγορά είναι το φτηνώτερο Αλλά για άλλα άτομα Π.χ που μιλάνε πρός ένα ή δύο αριθμούς αρκετή ώρα, υπάρχουν άλλα πακέτα με καλύτερες τελικά τιμές. Τελευταία μάλιστα όλες οι εταιρείες προσθέτουν στα συμβόλαια και 500 λεπτά προς το ίδιο δίκτυο με 5 ευρώ . Οπότε το παιχνίδι των τιμών αποκτά και άλλες διαστάσεις . Τελικά δεν είμαστε όλοι ίδιοι και γιαυτό υπάρχουν πακέτα για τις ανάγκες του καθενός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 εγώ θα βάλω άλλο ένα στα Plus της Q δεν χρειάζεται να διαβαζω 2 ώρες για να βρω τις προυποθέσεις, περιορισμούς, να γραφω στο ημερολόγιο πότε και πόσο πρέπει να κάνω ανανέωση κλπ στις προσφορές που κάνει... Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 +1 στο ποστ του incorporated..ειναι ακριβως οπως τα λεει..εγω ειχα συνδεση κοσμοτε κ αλλαξα γιατι πολυ απλα μου εβγαινε φθηνοτερα...το θεμα με τη συνδεση ειναι ο εξαναγκασμος της εξαργυρωσης του χρονου ομιλιας ντε κ καλα!σε βαζει στη μπριζα οτι αφου τον εχω το χρονο να μην τον καταναλωσω?ενω με την καρτουλα,ξεαγχωνεσαι,χαλαρωνεις κ οσο παει...σταντε κερδισμενος.. μια σημειωση...το μηνυμα προς ολους δεν ειναι πλεον 2 λεπτα?εμενα ενα τετοιο σμσ μου ειχε ερθει κ το ενεργοποιησα...δεν εχω παρατηρησει αν αλλαξε κατι.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 ΔΙΠΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ Q - 21/7/2009 * 200 Πραγματικά Λεπτά Ομιλίας & Δώρο Απεριόριστα SMS, μόνο με 3,90€ * Φθηνές Χρεώσεις προς ΟΛΟΥΣ 21 Ιουλίου 2009. Διπλή οικονομία μπορούν να απολαμβάνουν από σήμερα και για όλο το καλοκαίρι όλοι οι συνδρομητές της οικονομικής καρτοκινητής Q card με φθηνές χρεώσεις προς όλους αλλά και 200 Πραγματικά Λεπτά Ομιλίας & Δώρο Απεριόριστα SMS προς Q, Mόνο με 3,90€. Από την προσφορά, που ισχύει από 21 Ιουλίου έως και 15 Σεπτεμβρίου 2009, επωφελούνται όλοι οι συνδρομητές της Q card (παλαιοί και νέοι), στέλνοντας απλά κενό SMS στο 12200. Τα 200 λεπτά καταναλώνονται ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο και οι συνδρομητές μπορούν να κάνουν έως και 4 ενεργοποιήσεις το μήνα, ενώ τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και SMS ισχύουν για ένα μήνα εντός Ελλάδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incorporated Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Πού το είδες αυτό φίλε Σιδερά; Καταπληκτική προσφορά. Για αυτά τα έξτρα είμαι όλο και περισσότερο οπαδός της Κιού. Η απόλυτα χαμηλότερη μόνιμη τιμή, και δυνατές προσφορές. Όσο οπαδός της Κιού κι αν γίνομαι όμως, αυτήν την φάση που ελληνικές εταιρείες δεν ανακοινώνουν τις προσφορές τους στις ίδιες τους τις ιστοσελίδες δεν την καταλαβαίνω διόλου. Σαν να μην επιζητούν τη διαφήμιση. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Τροποποίηση: Μόλις τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών τους. Η κοπελίτσα συμπαθής, αλλά μάλλον δεν πολυήξερε την προσφορά τους. Κι αυτό που είπε ήταν ότι τα 200 λεπτά είναι μόνον προς Κιού. Αυτό, χωρίς να είναι κακή η προσφορά (1,95 λεπτά/λεπτό προς Κιού κι απεριόριστα μηνύματα) αλλάζει πολλά. Γιατί άλλο προς Κιού, κι άλλο προς όλους. Εκτός βέβαια κι αν η κοπελιά δεν ήξερε τί μου έλεγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Πού το είδες αυτό φίλε Σιδερά; Καταπληκτική προσφορά. Για αυτά τα έξτρα είμαι όλο και περισσότερο οπαδός της Κιού. Η απόλυτα χαμηλότερη μόνιμη τιμή, και δυνατές προσφορές. Όσο οπαδός της Κιού κι αν γίνομαι όμως, αυτήν την φάση που ελληνικές εταιρείες δεν ανακοινώνουν τις προσφορές τους στις ίδιες τους τις ιστοσελίδες δεν την καταλαβαίνω διόλου. Σαν να μην επιζητούν τη διαφήμιση. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Τροποποίηση: Μόλις τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών τους. Η κοπελίτσα συμπαθής, αλλά μάλλον δεν πολυήξερε την προσφορά τους. Κι αυτό που είπε ήταν ότι τα 200 λεπτά είναι μόνον προς Κιού. Αυτό, χωρίς να είναι κακή η προσφορά (1,95 λεπτά/λεπτό προς Κιού κι απεριόριστα μηνύματα) αλλάζει πολλά. Γιατί άλλο προς Κιού, κι άλλο προς όλους. Εκτός βέβαια κι αν η κοπελιά δεν ήξερε τί μου έλεγε. τελικα τα λεπτα ειναι μονο προς q η προς ολους?μπορει να πει καποιος με σιγουρια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamari Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 mallon mono pros Q :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_hot Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 1)Αποκλείεται να βρεθεί εταρία να δώσει 200 λεπτά προς όλους με 4 ευρώ. Αυτό θα σήμαινε 0,02€/min ....προς όλους..... 2)Πραγματικά λεπτά = χρέωση ανα δευτερόλεπτο και όχι ανα Χ λεπτά... αυτό είναι καλό....επομένως χτυπάει το Whats up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 1)Αποκλείεται να βρεθεί εταρία να δώσει 200 λεπτά προς όλους με 4 ευρώ. Αυτό θα σήμαινε 0,02€/min ....προς όλους..... 2)Πραγματικά λεπτά = χρέωση ανα δευτερόλεπτο και όχι ανα Χ λεπτά... αυτό είναι καλό....επομένως χτυπάει το Whats up? σιγουρα θα ηταν σκανδαλο προς ολους αλλα η q μας εχει συνηθισει σε ευχαριστες εκπληξεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incorporated Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 σιγουρα θα ηταν σκανδαλο προς ολους αλλα η q μας εχει συνηθισει σε ευχαριστες εκπληξεις Η μόνη έκπληξη μέχρι στιγμής είναι γιατί η Κιού δεν το διαφημίζει στη σελίδα της, γιατί δεν έχει στείλει διαφημιστικό μήνυμα για την προσφορά της σε όλους τους συνδρομητές της, γιατί δεν έχει ενημερώσει τις πωλήτριές της για να ξέρουν τί να λένε, και φυσικά, η προσωπική μου απορία, πού το έμαθε ο φίλος Σιδεράς. Τρομερό. Είμαστε συνδρομητές μιας ικανοποιητικότατης εταιρείας, η οποία δεν ξέρει πώς να μας τα πάρει ενώ θέλουμε να της τα δώσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 εμενα μου εστειλαν μολις το εξης σμσ η q χαριζει το πιο οικονομικο πακετο με απεριοριστα σμσ &200 πραγματικα λεπτα ομιλιας προς Q μονο με 3.90... ο νοων νοειτω Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 Η μόνη έκπληξη μέχρι στιγμής είναι γιατί η Κιού δεν το διαφημίζει στη σελίδα της, γιατί δεν έχει στείλει διαφημιστικό μήνυμα για την προσφορά της σε όλους τους συνδρομητές της, γιατί δεν έχει ενημερώσει τις πωλήτριές της για να ξέρουν τί να λένε, και φυσικά, η προσωπική μου απορία, πού το έμαθε ο φίλος Σιδεράς. Τρομερό. Είμαστε συνδρομητές μιας ικανοποιητικότατης εταιρείας, η οποία δεν ξέρει πώς να μας τα πάρει ενώ θέλουμε να της τα δώσουμε. που να εκανε και μεγαλυτερη διαφημιση δηλαδη η q. θα τα ειχε σαρωσει ολα. ειμαι σιγουρος οτι εντος των ημερων θα διαφημιστει πολυ αυτη η προσφορα. ειδωμεν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 ανακοινώθηκε στο site πάντως η νέα προσφορά! αλλά κρίμα που είναι μόνο προς Q, δυστχώς αν αυτή ήταν η απάντηση της Q στη προσφατη προσφορά του βάτραχου, εμένα προσωπικά δε με συμφέρει, καθότι εκλαχιστοι γνωστοι μ έχουν Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 ανακοινώθηκε στο site πάντως η νέα προσφορά! αλλά κρίμα που είναι μόνο προς Q, δυστχώς αν αυτή ήταν η απάντηση της Q στη προσφατη προσφορά του βάτραχου, εμένα προσωπικά δε με συμφέρει, καθότι εκλαχιστοι γνωστοι μ έχουν Q. δεν αργησε καθολου τελικα να διαφημιζει την προσφορα της η q. αυτο ελειπε αλλωστε. τοσο καλη προσφορα και να περασει στα ψιλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
body125z Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Χαιρετώ το Φόρουμ ως νέος!:p Θα ήθελα να σας ρωτήσω η αποστολή μυνήματος στο 12260 για να ισχύσουν οι νέες χρεώσεις μου βγάζει σφάλμα.. Τι συμβαίνει? Στέλνουμε κενό sms ή κάτι άλλο? Με την Q ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και απολαμβάνεις χαμηλότερες χρεώσεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! * 0,10€/λεπτό προς Q * 0,21€/λεπτό προς όλους Για να επωφεληθείς αυτόματα από τις νέες χρεώσεις, στείλε χωρίς χρέωση SMS στο 12260. Μήπως η υπηρεσία αυτή δε λειτουργεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts