Jump to content

Υπηρεσία my account από την Cosmote

alany
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε αυτή τη περίπτωση δεν ασχολείται κάποιο τμήμα, πόσο μάλλον το τεχνικό τμήμα. Το αφήνεις λίγες ώρες να ξεμπλοκάρει και ξαναδοκιμάζεις. Στη χειρότερη περίπτωση θα χρειαστεί να ζητήσεις απο το 1212 ( αν έχεις σύνδεση συμβολαίου ) να σου απενεργοποιήσουν το υπάρχον account και να δημιουργήσεις ένα νέο με τα ίδια στοιχεία.

Επίσης, έλεγξε μήπως στο μήνυμα αναφέρεται κάποιο μηδενικό και το δίνεις σαν Ομικρον ( και το αντίστροφο ).

• Απαντήσεις 466
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με την υπενθύμιση κωδικού πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημα.

Το κακό όμως με την υπενθύμιση κωδικού είναι ότι αντί να στέλνουν τον κωδικό αμέσως και σε κάποια ηλεκτρονική διεύθυνση το στέλνουν μετά από ώρες ως μήνυμα στο κινητό.:mad:

Το κακό όμως με την υπενθύμιση κωδικού είναι ότι αντί να στέλνουν τον κωδικό αμέσως και σε κάποια ηλεκτρονική διεύθυνση το στέλνουν μετά από ώρες ως μήνυμα στο κινητό.:mad:

Εσύ ορίζεις πως θα επικοινωνούν μαζί σου, στο κινητό ή σε email. Για κοίτα καλύτερα τα settings του λογαριασμού...

Εσύ ορίζεις πως θα επικοινωνούν μαζί σου, στο κινητό ή σε email. Για κοίτα καλύτερα τα settings του λογαριασμού...

Αν μπορούσα και να τις δω θα ήταν καλά.Όπου και να πατήσω μου βγάζει το εξής σφάλμα:

Επιλέξτε από το μενού στα αριστερά της οθόνης σας την υπηρεσία που επιθυμείτε να διαχειριστείτε. Για να μεταβείτε σε κάποια άλλη από τις κεντρικές κατηγορίες (Ο Λογαριασμός μου, Οι Υπηρεσίες μου, Επικοινωνία, Βιβλιοθήκη) ανατρέξτε στο μενού στο επάνω μέρος της οθόνης σας.:mad::mad:

Μία ερώτηση θα κάνω:Το Cosmote My Account είναι ολοκληρωμένο ή είναι σε beta μορφή;;;:confused:Γιατί με τόσα προβλήματα δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο το My Account.:mad::mad:

Με την υπενθύμιση κωδικού πιστεύω ότι θα λυθεί το πρόβλημα.

Παιδια τα ιδια ακριβως....και με την υπενθημηση κωδικου.....ο ιδιος κωδικος τα ιδια ..κλειδωμα και παλι κλειδωμα...στο 1212 μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα ξαναπροσπαθησε αλλα ΤΙΠΟΤΑ

Παιδια τα ιδια ακριβως....και με την υπενθημηση κωδικου.....ο ιδιος κωδικος τα ιδια ..κλειδωμα και παλι κλειδωμα...στο 1212 μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα ξαναπροσπαθησε αλλα ΤΙΠΟΤΑ

Πάρε τηλέφωνο λοιπόν και ζήτα τους να διαγραφεί ο λογαριασμός για να φτιάξεις ένα νέο, να τελειώνει το θέμα.

Πάρε τηλέφωνο λοιπόν και ζήτα τους να διαγραφεί ο λογαριασμός για να φτιάξεις ένα νέο, να τελειώνει το θέμα.

O.k παιδια ευχαριστω.....θα τους παρω...

Εγώ πάντως όταν ζήτησα απενεργοποίηση,προώθησαν το αίτημά μου στο τεχνικό τμήμα όπως είπαν και έπειτα από 2 μέρες με πήραν και μου είπαν ότι όλα ήταν εντάξει!

Edit για να το θέσω πιο σωστα. Όταν λες ότι σε πήραν και σου είπαν ότι όλα ήταν εντάξει, εννοείς ότι σου απενεργοποίησαν την υπηρεσία ή στο έφτιαξαν και λειτουργούσε;

Εννοώ ότι το απενεργοποίησαν!Έκανα εγγραφή εκ νέου!Βέβαια,επειδή η εφαρμογή κράτησε και τα προηγούμενα στοιχεία μου,εμφανίζει προβλήματα,όπως ότι άλλοι αριθμοί δεν εμφανίζονται,άλλοι δεν έχουν ανάλυση λογαριασμού κλπ!Μπάχαλο κανονικό!Απορία:γιατι έβγαλαν την υπηρεσία ενώ δεν την είχαν πλήρως έτοιμη;Κι ακόμη χειρότερα,10 μήνες τώρα δε βλέπουν τα προβλήματα ώστε να τα διορθώσουν;Όποιοι ανέλαβαν το project έκαναν τρομερα ερασιτεχνική δουλειά!Ακόμη και 2ετή φοιτητή πληροφορικής να βάλεις να στο υλοποιήσει,καλύτερη δουλειά θα κάνει...

Επειδη εχω χασει τον ατομικο κωδικο χρηστη,αν γραφτω στο στο my account δινοντας τα στοιχεια που μου ζηταει θα γινει επωνυμο το καρτοκινητο μου?

Δεν με νοιαζει αν γινει η οχι απλα για να το ξερω σε μελλοντικες ενεργειες (οχι τρομοκρατικες :p) οπως φορητοτητα κτλ...

Επειδη εχω χασει τον ατομικο κωδικο χρηστη,αν γραφτω στο στο my account δινοντας τα στοιχεια που μου ζηταει θα γινει επωνυμο το καρτοκινητο μου?

Δεν με νοιαζει αν γινει η οχι απλα για να το ξερω σε μελλοντικες ενεργειες (οχι τρομοκρατικες :p) οπως φορητοτητα κτλ...

Κανενας δεν γνωριζει???:worry::worry:

Πριν εγγραφείς στο myaccount θα πρέπει να γίνει επώνυμο το καρτοκινητό,αλλιώς η αίτηση εγγραφής θα απορριφθεί!Υποχρεωτικά δηλαδή πας σε κατάστημα Γερμανός ή Κοσμοτέ για δήλωση στοιχείων κατόχου καρτοκιντηού!

Για την επωνυμία του καρτοκινητου θα σου ζητηθεί και ο ατομικός κωδικός χρήστη,όμως αν τον έχεις χάσει θα σου ζητηθεί να τους πεις πότε έκανες τελευταία φορά ανανέωση και πότε έγινε η αρχική ενεργοποίηση του καρτοκινητού σου,ως επιβεβαίωση.

Πριν εγγραφείς στο myaccount θα πρέπει να γίνει επώνυμο το καρτοκινητό,αλλιώς η αίτηση εγγραφής θα απορριφθεί!Υποχρεωτικά δηλαδή πας σε κατάστημα Γερμανός ή Κοσμοτέ για δήλωση στοιχείων κατόχου καρτοκιντηού!

Για την επωνυμία του καρτοκινητου θα σου ζητηθεί και ο ατομικός κωδικός χρήστη,όμως αν τον έχεις χάσει θα σου ζητηθεί να τους πεις πότε έκανες τελευταία φορά ανανέωση και πότε έγινε η αρχική ενεργοποίηση του καρτοκινητού σου,ως επιβεβαίωση.

Αρα μαλλον απορριφθηκε γιατι την εκανα χθες και δεν εχω λαβει απαντηση εως τωρα.

Πολυ διαδικασια για να γινει επωνυμο ενα καρτοκινητο.

Και αυτον τον κωδικο χρηστη πανε και τον βαζουν στη ζελατινα της σιμ και τον πετας απευθειας!Αισιχτιρ!

Και εγώ που το έχω ανώνυμο το καρτοκινητό μου έκανα με απόλυτη επιτυχία εγγραφή στο My Account μέσω του 5ψήφιου κωδικού χρήστη.:)

:!:Ανακοίνωση:!: (σύμφωνα με το cc της Cosmote).Μέχρι τις 27/4 τα καρτοκινητά δεν θα μπορούν να δουν μέσω του My Account την ανάλυση του λογαριασμού τους διότι γίνεται αναβάθμιση στο σύστημα της Cosmote.Μετά τις 27/4 θα μπορούν οι συνδρομητές καρτοκινητής να δούν την ανάλυση του λογαριασμού τους.:)

Και εγώ που το έχω ανώνυμο το καρτοκινητό μου έκανα με απόλυτη επιτυχία εγγραφή στο My Account μέσω του 5ψήφιου κωδικού χρήστη.:)

Ναι το ξερω αυτο,εμεις εδω λεμε για αυτους που δεν εχουν κωδικο χρηστη.

Ναι το ξερω αυτο,εμεις εδω λεμε για αυτους που δεν εχουν κωδικο χρηστη.

Κοίταξε μήπως βρείς τον κωδικό χρήστη στο πρώτο sms που σου έστειλε η Cosmote ή στο πακέτο σύνδεσης.Αν ήρθες από φορητότητα στην Cosmote τότε το καρτοκινητό σου είναι ήδη επώνυμο αν στο κατάστημα που έκανες την φορητότητα έδωσες τα στοιχεία σου.:)

Κοίταξε μήπως βρείς τον κωδικό χρήστη στο πρώτο sms που σου έστειλε η Cosmote ή στο πακέτο σύνδεσης.Αν ήρθες από φορητότητα στην Cosmote τότε το καρτοκινητό σου είναι ήδη επώνυμο αν στο κατάστημα που έκανες την φορητότητα έδωσες τα στοιχεία σου.:)

Xα! Εχω τον αριθμο αυτον απο το 2001 και ο αριθμος χρηστη απο οτι θυμαμαι ηταν στη ζελατινα της σιμ.Και πεταχτηκε κατευθειαν.Αντιθετα ολα ατα αλλα τα εχω φυλαγμενα,ακομη και το κουτι σχηματος αναψυκτικου του whats up:p.Δεν ηξερα τοτε οτι ηταν τοσο σημαντικος κωδικος.

Ερώτηση. Μετέτρεψα την κοσμοκάρτα που είχα σε σύνδεση χτες και από ότι είδα στο Myaccount δεν υπάρχει πλέον ο αριθμός μου. Έμεινε μόνο μια άλλη cosmocarta που είχα. Πήγα να ξαναπεράσω τον αριθμό, αλλά εκεί που λέει αριθμός χρήστη τι βάζουμε? Φαντάζομαι δεν ισχύει ο αριθμός της cosmocartas. Έβαλα 5 μηδενικά, αλλά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη από χτες στην αίτησή μου. Να περιμένω ή να καλέσω το cc?

Xα! Εχω τον αριθμο αυτον απο το 2001 και ο αριθμος χρηστη απο οτι θυμαμαι ηταν στη ζελατινα της σιμ.Και πεταχτηκε κατευθειαν.Αντιθετα ολα ατα αλλα τα εχω φυλαγμενα,ακομη και το κουτι σχηματος αναψυκτικου του whats up:p.Δεν ηξερα τοτε οτι ηταν τοσο σημαντικος κωδικος.

Η εταιρία πρέπει να είναι εξασφαλισμένη!Και αυτό το επιτυγχάνει-τυπικά-με τον αριθμό χρήστη.Πρακτικά,δεν έχει καμία χρησιμότητα,καθ'ότι τον αριθμό αυτόν μπορεί να τον πάρει ο οποιοσδήποτε!Αλλά παρ'όλα αυτά,είναι ο μόνος τρόπος τυπικά για να είναι καλυμμένη!

Πήγαινε στο κατάστημα να κάνεις αίτηση επωνυμίας και αντί για τον κωδικό χρήστη,σημείωσε πότε ενεργοποιήθηκε η σύνδεση και πότε έγινε η τελευταια ανανέωση και θα γίνει καταχώρηση των στοιχείων σου!

εγω παιρνοντας το 1313 μου τον ειπαν! να'ναι καλα ο υπαλληλος!!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

• 2 weeks later...
Κανονικά απαγορεύεται!!Ο υπάλληλος λειτούργησε εντελώς ανεύθυνα που τον ανέφερε!

Μήπως τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να αναφέροντε κάπου μπας και βάλουν λιγάκι μυαλό οι ανεύθυνοι??