gre Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Κι εμένα δυστυχώς!!!!!!! Επίσης το δικό μου είναι πάρα πολύ αργό!!!(για να βγεί ή να μπεί σε εφαρμογές) Και το γνωστό πρόβλημα με την Μπαταρία παρόλο που κλείνω πάντα τα περιττά με Task manager. όσον αφορά στις φωτό , 8MP αλλά σαφώς χειρότερες σε ποιότητα από το Ν95 που είχα προηγουμένως. Γενικά αν δεν βγει αναβάθμιση γρήγορα που να διορθώνει τα παραπάνω , θα αποφανθώ ότι τελικά η αγορά το παραπάνω μοντέλου για να αντικαταστήσει το Ν95 , ήταν λάθος αφού δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω επι της ουσίας! Μιας και το έφερε η κουβέντα , πως βλέπουμε τι αναβάθμιση έχει η κάθε συσκευή??? και ποιοά είναι η τεευταία που κυκλοφορεί στο Innov??? Μήπως έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις της κάμερας; Γιατί το innov8 είναι το καλύτερο φωτοκινητό και έτη φωτός μπροστά από το Ν95 σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Δεν το έχω πειράξει καθόλου!!! Σε επόμενο post θα ανεβάσω 2 φωτο για να δείτε κι εσείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Δεν το έχω πειράξει καθόλου!!! Σε επόμενο post θα ανεβάσω 2 φωτο για να δείτε κι εσείς! Ανέβασε να δούμε γιατί προφανώς κάτι πάει στραβά. Ειδικά στις φωτογραφίες το κινητό είναι άπαιχτο. Είχα πριν το Ν82 και το Innov8 έιναι πολύ καλύτερο επομένως σίγουρα βγάζει καλύτερες photo απ'το Ν95 Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Ναι σε ανοιχτό χώρο με έντονο φωτισμό μια χαρά φωτογραφιες βγάζει, καλύτερες απο Ν82. αλλά σε εσωτερικό χώρο και σε νυχτερινές λύψεις είναι άθλιο... Σωστά?? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Βράδυ με φλας σίγουρα το ν82 είναι καλύτερο αλλά βραδυνη φωτογραφία χωρίς φλας το samsung κερδίζει κατά κράτος γιατί έχει πολύ λίγο ψηφιακό θόρυβο. Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Δείτε τις φωτογραφίες στο post 2. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241562 Εάν έχετε να πείτε κάτι και να κάνετε παράπονα για αυτές τις 2 φωτό που έβγαλε το innov8, τότε πάτε σε ψηφιακή μηχανή... Τί άλλο θέλετε δηλαδή... Έλεος... :confused: Εγώ πάντως δεν έχω δεί φωτογραφία απο κινητό πιό ΠΟΙΟΤΙΚΗ απο αυτές τις 2! Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Kαλά όλα αυτά περί καλύτερης φωτό. Έτσι κι αλλιώς μικρές οι διαφορές. Αλλά το άλλο με την αναβάθμιση!?!?!?!?!?! Τί νέα έχουμε σε αυτό το μέτωπο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Παιδια μπωρει καποιος να μου πει πια εκδοση της garmin δουλευει για αυτο το τηλεφωνο? Εχω δοκιμασει πολλες εκδοσεις αλλα δεν βρηκα καποια να δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Η 5.00.30 δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Επίσης αν γνωρίζει κάποιος, υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί κάποιος να δέχεται e-mail σαν Blackberry ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 στο δικτυο δεν βρισκεισ μπαταριες καιμνουριες 'ή μεγαλυτερες για να λυθει το προβλημα αυτονομιας? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Παιδια μπωρει καποιος να μου πει πια εκδοση της garmin δουλευει για αυτο το τηλεφωνο? Εχω δοκιμασει πολλες εκδοσεις αλλα δεν βρηκα καποια να δουλευει. εχω ειχα την 5.00.20 πανω και ηταν σφαιρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 παιδιά έχω τρεις ερωτησούλες, το ξυπνητήρι του χτυπάει αν το τηλέφωνο είναι κλειστό; δεύτερον η μπαταρία του τι λέει ; και τέλος τρέχει το Garming; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 παιδιά έχω τρεις ερωτησούλες, το ξυπνητήρι του χτυπάει αν το τηλέφωνο είναι κλειστό; δεύτερον η μπαταρία του τι λέει ; και τέλος τρέχει το Garming; Ναι , χτυπάει. Η μπαταρία δε λέει κ πολλά.Ναι το garmin τρέχει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platijet Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 H εκδοση GARMIN 5.00.20 του μειωνει δραματικα την αυτονομια της μπαταριας ακομα και οταν δεν εκτελειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Στην 30 υπάρχει ρύθμιση που περιορίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianworld Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Πωλείται το ι8510 8g , ενός μηνός , 350 ευρώ ή ανταλλάσετε με νοκια n95 8g στην ίδια κατάσταση ( σχεδόν καινούριο) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Εχει τυχει σε κανενας στην οθονη του software update εκει που γινεται η ερευνα για την εκδοση του λογισμικου, να μην τελειωνει ποτε η ερευνα και να μην προχωραει αλλο η αναβαθμιση? Απλα να μενει σε αυτη την οθονη για πάντα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Στην 30 υπάρχει ρύθμιση που περιορίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτό είναι σίγουρο?? το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Εχει τυχει σε κανενας στην οθονη του software update εκει που γινεται η ερευνα για την εκδοση του λογισμικου, να μην τελειωνει ποτε η ερευνα και να μην προχωραει αλλο η αναβαθμιση? Απλα να μενει σε αυτη την οθονη για πάντα? Το δοκίμασα και εγώ σε τρεις διαφορετικούς υπολογιστές . Μία από τα ίδια. Μάλλον δεν υπάρχει update να κατεβάσει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BATCO Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Επίσης αν γνωρίζει κάποιος, υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί κάποιος να δέχεται e-mail σαν Blackberry ??? Ναι όντως,το συγκεκριμένο μ'ενδιαφέρει κ εμένα..'Η γενικά, μπορεί να δεχτεί e-mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Geia xara, paidia. Psaxvw edw kai kava-duo mhves gia veo kivhto. Exw (mallov) katalh3ei sta SAMSUNG, mias kai apogohteuthka ap' ta NOKIA. Me kaluptei plhrws to OMNIA (kai auto, to i8510), alla m' evdiaferei OPWSDHPOTE me metria xrhsh (mpolika SMS, 4-5 klhseis, 40' kava tabli), va mou krata h mpataria (lion 1500ara, etsi?) toulaxistov 3-3 1/2 meres. SYMBAINEI auto me to OMNIA 'H to i8510? Ki av oxi, POIO allo SAMSUNG exei tetoia diarkeia mpatarias? Euxaristw ek to protairwv gia apavthseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Κανένα από τα δύο δεν θα σε βγάζει τόσο πολύ. Αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες, θα διαπιστώσεις ότι η αυτονομία του i8510 είναι ένα από τα μειονεκτήματα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiverpoolFC_GR Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Χμμμ... Κατάλαβα! Και ποιο λες, φίλε "mirrorofsorrow"; Έχω ανοίξει αυτό το thread (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2780982&posted=1#post2780982), μπορείς να με βοηθήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2781054&posted=1#post2781054 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts