Jump to content

Samsung GT-i8510 INNOV8

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εμένα δυστυχώς!!!!!!!

Επίσης το δικό μου είναι πάρα πολύ αργό!!!(για να βγεί ή να μπεί σε εφαρμογές)

Και το γνωστό πρόβλημα με την Μπαταρία παρόλο που κλείνω πάντα τα περιττά με Task manager.

όσον αφορά στις φωτό , 8MP αλλά σαφώς χειρότερες σε ποιότητα από το Ν95 που είχα προηγουμένως.

Γενικά αν δεν βγει αναβάθμιση γρήγορα που να διορθώνει τα παραπάνω , θα αποφανθώ ότι τελικά η αγορά το παραπάνω μοντέλου για να αντικαταστήσει το Ν95 , ήταν λάθος αφού δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω επι της ουσίας!

Μιας και το έφερε η κουβέντα , πως βλέπουμε τι αναβάθμιση έχει η κάθε συσκευή??? και ποιοά είναι η τεευταία που κυκλοφορεί στο Innov???

Μήπως έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις της κάμερας; Γιατί το innov8 είναι το καλύτερο φωτοκινητό και έτη φωτός μπροστά από το Ν95 σε όλα.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν το έχω πειράξει καθόλου!!!

Σε επόμενο post θα ανεβάσω 2 φωτο για να δείτε κι εσείς!

Ανέβασε να δούμε γιατί προφανώς κάτι πάει στραβά. Ειδικά στις φωτογραφίες το κινητό είναι άπαιχτο. Είχα πριν το Ν82 και το Innov8 έιναι πολύ καλύτερο επομένως σίγουρα βγάζει καλύτερες photo απ'το Ν95

Gilles smiles!

Ναι σε ανοιχτό χώρο με έντονο φωτισμό μια χαρά φωτογραφιες βγάζει, καλύτερες απο Ν82. αλλά σε εσωτερικό χώρο και σε νυχτερινές λύψεις είναι άθλιο... Σωστά??

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Βράδυ με φλας σίγουρα το ν82 είναι καλύτερο αλλά βραδυνη φωτογραφία χωρίς φλας το samsung κερδίζει κατά κράτος γιατί έχει πολύ λίγο ψηφιακό θόρυβο.
Gilles smiles!

Δείτε τις φωτογραφίες στο post 2. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241562

Εάν έχετε να πείτε κάτι και να κάνετε παράπονα για αυτές τις 2 φωτό που έβγαλε το innov8, τότε πάτε σε ψηφιακή μηχανή...

Τί άλλο θέλετε δηλαδή... Έλεος... :confused:

Εγώ πάντως δεν έχω δεί φωτογραφία απο κινητό πιό ΠΟΙΟΤΙΚΗ απο αυτές τις 2!

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Kαλά όλα αυτά περί καλύτερης φωτό. Έτσι κι αλλιώς μικρές οι διαφορές.

Αλλά το άλλο με την αναβάθμιση!?!?!?!?!?!

Τί νέα έχουμε σε αυτό το μέτωπο???

Παιδια μπωρει καποιος να μου πει πια εκδοση της garmin δουλευει για αυτο το τηλεφωνο?

Εχω δοκιμασει πολλες εκδοσεις αλλα δεν βρηκα καποια να δουλευει.

στο δικτυο δεν βρισκεισ μπαταριες καιμνουριες 'ή μεγαλυτερες για να λυθει το προβλημα αυτονομιας?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Παιδια μπωρει καποιος να μου πει πια εκδοση της garmin δουλευει για αυτο το τηλεφωνο?

Εχω δοκιμασει πολλες εκδοσεις αλλα δεν βρηκα καποια να δουλευει.

εχω ειχα την 5.00.20 πανω και ηταν σφαιρα.

παιδιά έχω τρεις ερωτησούλες, το ξυπνητήρι του χτυπάει αν το τηλέφωνο είναι κλειστό; δεύτερον η μπαταρία του τι λέει ; και τέλος τρέχει το Garming;

παιδιά έχω τρεις ερωτησούλες, το ξυπνητήρι του χτυπάει αν το τηλέφωνο είναι κλειστό; δεύτερον η μπαταρία του τι λέει ; και τέλος τρέχει το Garming;

Ναι , χτυπάει. Η μπαταρία δε λέει κ πολλά.Ναι το garmin τρέχει κανονικά

Πωλείται το ι8510 8g , ενός μηνός , 350 ευρώ ή ανταλλάσετε με νοκια n95 8g στην ίδια κατάσταση ( σχεδόν καινούριο) .

Εχει τυχει σε κανενας στην οθονη του software update εκει που γινεται η ερευνα για την εκδοση του λογισμικου, να μην τελειωνει ποτε η ερευνα και να μην προχωραει αλλο η αναβαθμιση? Απλα να μενει σε αυτη την οθονη για πάντα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει τυχει σε κανενας στην οθονη του software update εκει που γινεται η ερευνα για την εκδοση του λογισμικου, να μην τελειωνει ποτε η ερευνα και να μην προχωραει αλλο η αναβαθμιση? Απλα να μενει σε αυτη την οθονη για πάντα?

Το δοκίμασα και εγώ σε τρεις διαφορετικούς υπολογιστές . Μία από τα ίδια. Μάλλον δεν υπάρχει update να κατεβάσει :(

Επίσης αν γνωρίζει κάποιος, υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί κάποιος να δέχεται e-mail σαν Blackberry ???

Ναι όντως,το συγκεκριμένο μ'ενδιαφέρει κ εμένα..'Η γενικά, μπορεί να δεχτεί e-mail?

Geia xara, paidia.

Psaxvw edw kai kava-duo mhves gia veo kivhto. Exw (mallov) katalh3ei sta SAMSUNG, mias kai apogohteuthka ap' ta NOKIA.

Me kaluptei plhrws to OMNIA (kai auto, to i8510), alla m' evdiaferei OPWSDHPOTE me metria xrhsh (mpolika SMS, 4-5 klhseis, 40' kava tabli), va mou krata h mpataria (lion 1500ara, etsi?) toulaxistov 3-3 1/2 meres.

SYMBAINEI auto me to OMNIA 'H to i8510? Ki av oxi, POIO allo SAMSUNG exei tetoia diarkeia mpatarias?

Euxaristw ek to protairwv gia apavthseis.

Κανένα από τα δύο δεν θα σε βγάζει τόσο πολύ. Αν διαβάσεις τις τελευταίες σελίδες, θα διαπιστώσεις ότι η αυτονομία του i8510 είναι ένα από τα μειονεκτήματα του.

Χμμμ... Κατάλαβα! Και ποιο λες, φίλε "mirrorofsorrow";

Έχω ανοίξει αυτό το thread (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2780982&posted=1#post2780982), μπορείς να με βοηθήσεις;

• The title was changed to Samsung GT-i8510 INNOV8