Jump to content

Τα πάντα για το Cosmote my view

hexagon
 Κοινοποίηση

Θα κάνετε χρήση του My View;  

226 members have voted

1. 1. Θα κάνετε χρήση του My View;

• NAI θα κάνω. Είναι πολύ καλη υπηρεσία όπως είναι τώρα.
    • Θα κάνω χρήση μόνο εάν καταργηθεί το όριο των 40Mb το μήνα εκτός view.
    • Δεν θα κάνω χρήση.Με καλύπτει άλλη εταιρία στον τομέα αυτό.
    • ΟΧΙ.Περίμενα κατι καλύτερο απο την Cosmote.

Recommended Posts

Υπάρχει και με το 3g παρόμοιο πρόβλημα. Μερικές φορές η κάλυψη 3g είναι φουλ και δεν συνδέεται. Το έχω δοκιμάσει από άλλο κινητό:) . Πάντως έχω παρατηρήσει ότι τις πρώτες πρωινές ώρες πάει κανονικά (από τις 07:00-9:30) μετά όμως αρχίζει και πηγαίνει πολύ σιγά.:(

Πάντως, μην το ματιάσω, έχει τώρα τρείς μέρες που πάει σφαίρα. Μάλλον πάνε διακοπές οι τεχνικοί και σταματήσανε τις αναβαθμίσεις-δοκιμές.

• Απαντήσεις 684
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω e.mail και από αύριο θα περιμένω απάντηση...

Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω e.mail και από αύριο θα περιμένω απάντηση...

κι εγώ έχω πρόβλημα (σε 2ης γενιάς συσκευή) ειδικά από χθες. Επικοινώνησα κι εγώ και περιμένω απάντηση. :cool:

Εχω καρτα What's up. Ζω μόνιμα στο εξωτερικό και έρχομαι ελλάδα 2-3 φορές τον χρόνο.

Στην ελλάδα χρησιμοποιώ την cosmote για τους γνωστούς λόγους του πάντα καλού σήματος. Στο σπίτι που μένω για κακή μου τύχη η Wind δεν έχει σήμα εκτός κι αν βγείς στην ταράτσα.

Χρειάζομαι ιντερνετ για να λαμβάνω τα mail μου μέσω του κινητού μου (από τον τοπικό pop3 στο gmail και από κει στο cosmote mail για να έχω αυτόματη ειδοποίηση.

Σήμερα έβαλα την κάρτα της cosmote στο κινητό μου από την χώρα που βρίσκομαι και έστειλα το sms της ενεργοποίησης του my View στην cosmote.

Έλαβα κανονικά τις ρυθμίσεις και τις αποθήκευσα στην συσκευή μου (ΝΟΚΙΑ Ε51).

Φυσικά δεν μπόρεσα να συνδεθώ μέσω cosmote γιατί μάλλον δεν έχω ενεργοποιήσει το roaming.

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

Όταν έλθω ελλάδα χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να χρησιμοποιώ το my View χωρίς να πληρώνω κάθε φορά είσοδο?

Εννοώ ότι με το μήνυμα που έστειλα, εγγράφηκα αυτομάτως και αφαίρεσαν από την κάρτα μου το μηνιαίο ποσό της συνδρομής 4 ευρώ, ή θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να ενεργοποήσω την πρόσβαση μέσω συνδρομής? Γιατί κάπου διάβασα ότι η ενεργοποίηση γίνεται μέσω του κινητού όταν μπεις για πρώτη φορά στο my View.

Διάβασα κάμποσες σελίδες αλλά οι απαντήσεις είναι σκόρπιες και θα ήθελα να είμαι σίγουρος.

Σχετικά με τα 40ΜΒ το μήνα, από προσωπική εμπειρία και με προσεκτικούς υπολογισμούς μέσω του μετρητή του κινητού μου, είναι ακριβώς το όριο για χρήση λείψης των mail, καθημερινό chating msn μέσω fring το οποίο το έχω συνεχώς ενεργοποιημένο όταν δεν είμαι on line από το laptop μου και παρακολούθηση των τίτλων των ειδήσεων με άνοιγμα κάποιας είδησης πολύ σπάνια.

Ευχαριστώ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εχω καρτα What's up. Ζω μόνιμα στο εξωτερικό και έρχομαι ελλάδα 2-3 φορές τον χρόνο.

Στην ελλάδα χρησιμοποιώ την cosmote για τους γνωστούς λόγους του πάντα καλού σήματος. Στο σπίτι που μένω για κακή μου τύχη η Wind δεν έχει σήμα εκτός κι αν βγείς στην ταράτσα.

Χρειάζομαι ιντερνετ για να λαμβάνω τα mail μου μέσω του κινητού μου (από τον τοπικό pop3 στο gmail και από κει στο cosmote mail για να έχω αυτόματη ειδοποίηση.

Σήμερα έβαλα την κάρτα της cosmote στο κινητό μου από την χώρα που βρίσκομαι και έστειλα το sms της ενεργοποίησης του my View στην cosmote.

Έλαβα κανονικά τις ρυθμίσεις και τις αποθήκευσα στην συσκευή μου (ΝΟΚΙΑ Ε51).

Φυσικά δεν μπόρεσα να συνδεθώ μέσω cosmote γιατί μάλλον δεν έχω ενεργοποιήσει το roaming.

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:

Όταν έλθω ελλάδα χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο για να χρησιμοποιώ το my View χωρίς να πληρώνω κάθε φορά είσοδο?

Εννοώ ότι με το μήνυμα που έστειλα, εγγράφηκα αυτομάτως και αφαίρεσαν από την κάρτα μου το μηνιαίο ποσό της συνδρομής 4 ευρώ, ή θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να ενεργοποήσω την πρόσβαση μέσω συνδρομής? Γιατί κάπου διάβασα ότι η ενεργοποίηση γίνεται μέσω του κινητού όταν μπεις για πρώτη φορά στο my View.

Διάβασα κάμποσες σελίδες αλλά οι απαντήσεις είναι σκόρπιες και θα ήθελα να είμαι σίγουρος.

Σχετικά με τα 40ΜΒ το μήνα, από προσωπική εμπειρία και με προσεκτικούς υπολογισμούς μέσω του μετρητή του κινητού μου, είναι ακριβώς το όριο για χρήση λείψης των mail, καθημερινό chating msn μέσω fring το οποίο το έχω συνεχώς ενεργοποιημένο όταν δεν είμαι on line από το laptop μου και παρακολούθηση των τίτλων των ειδήσεων με άνοιγμα κάποιας είδησης πολύ σπάνια.

Ευχαριστώ.

Για ενεργοποίηση του view n web πρέπει να μπεις στο my view για να το ενεργοποιήσεις.

Λοιπον, τα 40mb νομίζω είναι αρκετά καλά για χρήση μέσω smartphone... να πάρεις κανα Mail (χωρις μεγάλα attachments), να κανεις update καιρο-ισοτιμιες, να μπεις λίγο MSN, να δεις καποιο site... και εν ανάγκη να μπεις και απο τον φορητο για κάτι ελαφρύ πάντα!

Το Wind Plus... δεν βολευει γιατι τα σκατώνει με την κωδικοποιηση ακόμα και μέσα απο τον Opera του κινητου, και αρκετά προγράμματα δεν μπορούν να βγουν στο ιντερνετ!

4 ευρώ, δεν ειναι δα και καποια τραγική χρεωση.... αλλα σίγουρα και τα 40mb επίσης δεν είναι και αυτο που θα χαρακτήριζα "ανετα" Ευελπιστω στο μέλλον σε κάποια αυξηση στα 100mb.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Για ενεργοποίηση του view n web πρέπει να μπεις στο my view για να το ενεργοποιήσεις.

Εννοείς να μπω μέσω του κινητού μου στην σελίδα του my View και από εκεί να κάνω την ενεργοποίηση?

Ευχαριστώ

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Te_salat,να ξέρεις ότι όταν ενεργοποιείς το my view η Comsote σου παρέχει δωρεάν πλοήγηση στο my view και δωρεάν 40mb πλοήγησης σε άλλα site για 15 μέρες (νομίζω).

Η κωδικοποίηση δεν γίνεται από τον browser;

Πάντως τα 40mb είναι όντως πολύ λίγα.Αλλά το θέμα δεν είναι αν είναι λίγα ή πολλά τα mb περιορισμού,σημασία έχει να μην έχει περιορισμό.Έχει και τραγική χρέωση σε περίπτωση που ξεφύγεις από το όριο.Ελπίζω να αλλάξει κάτι λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει.

Παδιά μπορείτε να μου απαντήσετε σε κάτι;Το σημείο πρόσβασης Cosmote GPRS/WAP GPRS με το Cosmote internet τι διαφορά έχουν;Είχα προσπαθήσει να μπω μια φορά με το Cosmote internet αλλά δεν έμπαινε.

ρε παίδες, έχει κανείς προβλήματα να συνδεθεί στο CosmoteMyView ή γενικότερα στο διαδίκτυο μέσω του wap-proxy της Cosmote? Εμένα από το Σαββατο ειδικά με έχει τσακίσει: Συνδέεται 1 στις τόσες!!! :mad:

Te_salat,να ξέρεις ότι όταν ενεργοποιείς το my view η Comsote σου παρέχει δωρεάν πλοήγηση στο my view και δωρεάν 40mb πλοήγησης σε άλλα site για 15 μέρες (νομίζω).

Η κωδικοποίηση δεν γίνεται από τον browser;

Πάντως τα 40mb είναι όντως πολύ λίγα.Αλλά το θέμα δεν είναι αν είναι λίγα ή πολλά τα mb περιορισμού,σημασία έχει να μην έχει περιορισμό.Έχει και τραγική χρέωση σε περίπτωση που ξεφύγεις από το όριο.Ελπίζω να αλλάξει κάτι λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει.

για 30 μέρες είναι, και όχι για 15 ;)

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

για 15 ειναι.. 30 ηταν στο i-mode...

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Δεν ξερω πως παει το my view, αλλα το οριο ειναι πολυ ΠΟΛΥ σηματνικος συντελεστης....

Ειμαι φανταρος τωρα, και ειμαστε 2-3 ατομα στο ταγμα ψαγμενα (υπηρχαν ατομα με Ppc και wind plus και το λιωνανε) που εχουν βρει την λυση, και εχουν ιντερνετ στο κινητο στο στρατοπεδο, hi5 facebook κτλ...ειναι μεγαλη αναγκη οταν εισαι στρατιωτης. Σε καθε περιπτωση, το εχουμε διαδοσει, και πλεον εχει γινει μοδα, και εχουν ολοι και ενα f2g για ιντερνετ. και αυτο γιατι δεν υπαρχει αντιστοιση λυση αλλου...40 ΜΒ = λιγα. Εγω ειχα ξεπερασει τα 200 την πρωτη βδομαδα μου στο στρατοπεδο...

Καλη αρχη για την κοσμοτε, αλλα καλο θα ηταν να ακολουθησει την wind και οχι την vodafone στον τροπο χρεωσης (με οριο).

Και αυτο γιατι οταν συζητουσαμε για χρεωσεις, και λεγαμε στην κοσμοτε/vodafone θα μπορεις να το εχεις, αλλα με προσοχη μην ξεπερασεις τα 40 ΜΒ τσιναγανε, γιατι δεν ειχαν την αναλογη "τεχνολογικη παιδεια" για να κανουν χρηση. Το οτι ενας τριτος τους εβαζε τις ρυθμισεις στο κινητο, τους κατεβαζε το οπερα μινι, και τους ελεγε οριστε, να , και δεν θα χρεωθεις τιποτα αλλο , οτι και να κανεις ηταν αυτο που μετραγε. Ο ιδιος στρατιωτης ποτε δεν θα ηξερε να βαλει μονος του ολα αυτα που λεμε. Ειναι μεγαλο κριμα για την κοσμοτε να χανει πελατες με τετοιο τροπο επειδη ο στρατιωτης ξερει οτι υπαρχει περιπτωση να χρεωθει παρα πολυ εαν ξεπερασει ενα οριο το οποιο δεν πολυ καταλαβαινει και δεν ξερει πως να ελεξει σωστα, και να προτιμα να παρει αλλη καρτα συνδεσης, για να εχει το κεφαλι του ησυχο...Πλεον με βρισκουν ασχετα ατομα στο στρατοπεδο, και μου ζητουν να φτιαξω το κινητο τους για το τζαμπα ιντερνετ. Και πιστεψε με, δεν το κανω για να σμπρωξω την Wind, αλλα γιατι εγω (και αλλοι φανταζομαι) πολυ απλα δεν θα την παλευανε τοσο καλα χωρις ιντερνετ στην τσεπη....Μπορει να μην γραφω συχνα, αλλα μπαινω και διαβαζω καθημερινα σχεδον το myphone...Φανταζομαι μπορει και ο MSK να δει στατιστικα απο το ποσες επισκεψεις κανει ο προξυ της οπερα στο φορουμ του...

Πιστεύω ότι η vodafone και η cosmote δεν ακολουθούν την wind στο κομμμάτι αυτό διότι πιστεύουν ότι κάποια στιγμή θα το αποσύρει (που δεν το βλέπω) λόγω της ανάλυσης που κάνουν στον ισολογισμό της εταιρείας και στα χρέη που έχει. Για μένα είναι λάθος διότι πέρα από τα όποια προβλήματα θα προκύψουν από τις χρεώσεις όπως αναφέρω παραπάνω και η T-Mobile ακολουθεί το μοντέλο του απεριόριστου με το πακέτο "web n walk". Εξάλου με τα παράπονα που θα γινονται στο cc τις εταιρείας για τις χρεώσεις θα χαθούν πολλέ εργατοώρες. Τέλος για αρχή ας φτιάξουν το portal να δουλεύει σωστά και να μην βγάζει πολλά "internal server error" και μάλιστα στα ΔΩΡΕΑΝ site όπως athinorama.gr , pathfinder shopping , i-ticket.gr και μετά βλέπουμε για τα όρια. Πάντως μακριά από το PLANET EROTICA χρεώνει ανα kb, αν και σε περιβάλλον myview, και χάνεις τα 40 Mb στο άψε σβήσε.

Παδιά μπορείτε να μου απαντήσετε σε κάτι;Το σημείο πρόσβασης Cosmote GPRS/WAP GPRS με το Cosmote internet τι διαφορά έχουν;Είχα προσπαθήσει να μπω μια φορά με το Cosmote internet αλλά δεν έμπαινε.

Κανείς δεν γνωρίζει ρε παιδιά;

Κανείς δεν γνωρίζει ρε παιδιά;
To wap με το cosmote internet, ενώ έχουν παρόμοια χρήση, είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Αν χρησιμοποιείς το cosmote internet τότε χρεώνεσαι με βάση τα δεδομένα που κατεβάζεις και δεν ισχύει το όριο με τα 40mb. Για αυτό το λόγο να το χρησιμοποιήσεις μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης, εκτός αν θέλεις να κοιτάξεις τα πακέτα που έχει η Cosmote για το Internet. To My view σου δίνει την δυνατότητα να μπαίνεις στο internet me τον περιορισμό των 40mb free, ενώ μετά έχεις τις κανονικές χρεώσεις του cosmote internet. Στην περίπτωση σου είναι περίεργο που δεν έμπαινε στο internet όταν ρύθμισες σαν default profile το cosmote internet. Πιστεύω ότι χρειάζεται να πας στις ρυθμίσεις του browser σου και να βάλεις σαν profile το cosmote internet, διαφορετικά νομίζω ότι έχεις κάνει κάποια λάθος ρύθμιση κάπου αλλού.Πάντως, στο σύνολο δεν λέει να χρησιμοποιήσεις σαν default profil to cosmote internet, εκτός αν θέλεις να κάνεις χρήση με υπολογιστή.

Πιστεύω ότι η vodafone και η cosmote δεν ακολουθούν την wind στο κομμμάτι αυτό διότι πιστεύουν ότι κάποια στιγμή θα το αποσύρει (που δεν το βλέπω) λόγω της ανάλυσης που κάνουν στον ισολογισμό της εταιρείας και στα χρέη που έχει. Για μένα είναι λάθος διότι πέρα από τα όποια προβλήματα θα προκύψουν από τις χρεώσεις όπως αναφέρω παραπάνω και η T-Mobile ακολουθεί το μοντέλο του απεριόριστου με το πακέτο "web n walk". Εξάλου με τα παράπονα που θα γινονται στο cc τις εταιρείας για τις χρεώσεις θα χαθούν πολλέ εργατοώρες. Τέλος για αρχή ας φτιάξουν το portal να δουλεύει σωστά και να μην βγάζει πολλά "internal server error" και μάλιστα στα ΔΩΡΕΑΝ site όπως athinorama.gr , pathfinder shopping , i-ticket.gr και μετά βλέπουμε για τα όρια. Πάντως μακριά από το PLANET EROTICA χρεώνει ανα kb, αν και σε περιβάλλον myview, και χάνεις τα 40 Mb στο άψε σβήσε.

Εγω παντως βλεπω μερα την ημερα το κυμα προς το wind plus να μεγαλωνει. Λογω του απεριοριστου ιντερνετ εστω και με τα προβληματα στην κωδικοποιηση.

Εγω φετος, με τις σπαστες διακοπες μου θα ειμαι κανα 20μερο εκτος σπιτιου.

Ε, με wind plus, θα εχω παντου internet, και στο laptop μου παρακαλω.

Οκ, attachement σε email πανω απο 1mb δεν θα μπορω να κατεβαζω, αλλα δεν θα κανω και παραπονα στην wind...

Να τους εχει καλα ο θεος που μας εδωσαν το απεριοριστο με 3,5 ευρω.

Αλλος ειναι φανταρος, αλλος γυρνα την ελλαδα, και δεν εχει να σκασει λεφτα 30-40 ευρω το μηνα σε παγια εξειδικευμενα πακετα internet.

Με 3,5ε διχως αγχος, οπου κι αν εισαι, οσο θες, internet. Αν και 10 χρονια κοσμοτακιας, δεν εχω παρα να υποκλιθω στη wind.

Ας κανει το ιδιο η cosmote, και ευχαριστως να αφησω την wind.

Οπως ειπε κι ο H2SO4 "Σε καθε περιπτωση, το εχουμε διαδοσει, και πλεον εχει γινει μοδα, και εχουν ολοι και ενα f2g για ιντερνετ."

Ασε την cosmote να ζει με την ελπιδα οτι η wind θα καταργησει το χρυσοφορο πακετακι, ή οτι θα τσιμπησει αδαεις πελατες...

Εγω παντως βλεπω μερα την ημερα το κυμα προς το wind plus να μεγαλωνει. Λογω του απεριοριστου ιντερνετ εστω και με τα προβληματα στην κωδικοποιηση.

Εγω φετος, με τις σπαστες διακοπες μου θα ειμαι κανα 20μερο εκτος σπιτιου.

Ε, με wind plus, θα εχω παντου internet, και στο laptop μου παρακαλω.

Οκ, attachement σε email πανω απο 1mb δεν θα μπορω να κατεβαζω, αλλα δεν θα κανω και παραπονα στην wind...

Να τους εχει καλα ο θεος που μας εδωσαν το απεριοριστο με 3,5 ευρω.

Αλλος ειναι φανταρος, αλλος γυρνα την ελλαδα, και δεν εχει να σκασει λεφτα 30-40 ευρω το μηνα σε παγια εξειδικευμενα πακετα internet.

Με 3,5ε διχως αγχος, οπου κι αν εισαι, οσο θες, internet. Αν και 10 χρονια κοσμοτακιας, δεν εχω παρα να υποκλιθω στη wind.

Ας κανει το ιδιο η cosmote, και ευχαριστως να αφησω την wind.

Οπως ειπε κι ο H2SO4 "Σε καθε περιπτωση, το εχουμε διαδοσει, και πλεον εχει γινει μοδα, και εχουν ολοι και ενα f2g για ιντερνετ."

Ασε την cosmote να ζει με την ελπιδα οτι η wind θα καταργησει το χρυσοφορο πακετακι, ή οτι θα τσιμπησει αδαεις πελατες...

Λοιπόν μιας και αναφέρεις γαι το πακέτο της wind και το wind plus non stop θα σου πω ότι δεν τίθεται θέμα. Το απεριόριστο είναι απεριόριστο άσχετα αν έχει άλλου είδους περιορισμούς στο κατέβασμα και στην κωδικοποίηση και σαν τέτοιο και μόνο σεν το συγκρίνεις με το όριο 30 ή 40 Mb που έχουν η cosmote και η vodafone. Από εκεί και μετά στο μέσο χρήστη φθάνουν και τα 30 και τα 40 Mb διότι αν δεν του φθάνουν τότε δεν είναι απλός χρήστης και θα ξέρει και για opera mini και για κωδικοποίηση και για άλλα πράγματα. Οι εταιρείες πιάνουν τον μέσο όρο. Από την άλλη όμως θα σου πω ότι το non stop plus είναι το μακροβιότερο πακέτο που έχει η wind μιας και συνιθίζει να αλλάζει πακέτα της ανα 2 με 3 μήνες. Βλέπε τι έγινε με τα flexy.

Τέλος η wind σε κάθε ενότητα του μενού της έχει ένα το πολύ δύο επιλογές για να χρησιμοποιήσει κανείς ενώ αντίθετα και το live και το myview σου δίνουν πολλές επιλογές. Παράδειγμα στα sport έχει μόνο το sport24 κομματιασμένο και με παραπάνω χρέωση τόσο ειδικά όσο και στο σύνολο από το myview. Άρα βλέπεις ότι εγώ ως μέσος χρήστης για να δω ολοκληρο το sport24 στο κινητό μου θα πληρώσω στην wind 3,49+3,57+8= 15,06 ευρώ το μήνα σε σχέση με το 4+2,5=6,5 ευρώ στο myview και χωρίς να έχω την δυνατότητα να επιλέξω κάτι άλλο αν δεν μου αρέσει αυτό το site λόγω της αργής ενημέρωσης κτλ. Αντίθετα στο live και στο myview έχω και άλλες επιλογές όπως contra.gr, sport.gr κ.α.

Αξιότιμε κύριε *********,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το

αναφερόμενο πρόβλημα είναι υπό τεχνική διερεύνηση, και θα ενημερωθείτε

σχετικά με την ολοκλήρωση των ενεργειών.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή

διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

>

Για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών,

Μ****** Παρασκευή.

Από την επικοινωνία με το σοβαρό πρόβλημα [που σέρνετε το GPRS/3G] που υποθέτω θα έχουν κ άλλοι συνδρομητές τους τελευταίους μήνες.

To wap με το cosmote internet, ενώ έχουν παρόμοια χρήση, είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Αν χρησιμοποιείς το cosmote internet τότε χρεώνεσαι με βάση τα δεδομένα που κατεβάζεις και δεν ισχύει το όριο με τα 40mb. Για αυτό το λόγο να το χρησιμοποιήσεις μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης, εκτός αν θέλεις να κοιτάξεις τα πακέτα που έχει η Cosmote για το Internet. To My view σου δίνει την δυνατότητα να μπαίνεις στο internet me τον περιορισμό των 40mb free, ενώ μετά έχεις τις κανονικές χρεώσεις του cosmote internet. Στην περίπτωση σου είναι περίεργο που δεν έμπαινε στο internet όταν ρύθμισες σαν default profile το cosmote internet. Πιστεύω ότι χρειάζεται να πας στις ρυθμίσεις του browser σου και να βάλεις σαν profile το cosmote internet, διαφορετικά νομίζω ότι έχεις κάνει κάποια λάθος ρύθμιση κάπου αλλού.Πάντως, στο σύνολο δεν λέει να χρησιμοποιήσεις σαν default profil to cosmote internet, εκτός αν θέλεις να κάνεις χρήση με υπολογιστή.

Εκτός από τη διαφορά αυτή με το όριο των 40mb,δεν υπάρχει άλλη διαφορά;Δεν υπάρχει κάποια διαφορά στην ταχύτητα ή διαφορά στις δυνατότητες που έχεις (πχ streaming);

Όλα αυτα που λες τα έκανα και δεν μπόρεσα να συνδεθώ.Ποια ρύθμιση πιστεύεις πως είναι λάθος;Βασικά τις ρυθμίσεις δεν τις έβαλα εγώ αλλά τις πήρα με ένα πρόγραμμα που έχει το N73.

.Ποια ρύθμιση πιστεύεις πως είναι λάθος;Βασικά τις ρυθμίσεις δεν τις έβαλα εγώ αλλά τις πήρα με ένα πρόγραμμα που έχει το N73.

Δυστυχώς, σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Επειδή όπως λες τις έχεις πάρει τις ρυθμίσεις από πρόγραμμα του N73, καλήτερα διέγραψε όλα τα profil και κάνε ένα τηλ στην cosmote να σου στείλουν με μηνύματα τα settings για wap-my view και cosmote internet. Ίσως μπορεί να φταίει αυτό...

Μπηκα σημερα σε αυτο το Myview menu τελος παντων, και προσπαθησα να ενεργοποιησω το Πασο με σκοπο να παρω τα 40ΜΒ traffic που θελω για το Smartphone.

Τον πουλο μου... οταν παταω "χρεωσεις" --> "Πασο" με βγάζει σε "το αιτημα σας δεν μπορει να ολοκληρωθει λογω προσωρινου τεχνικου προβληματος"

Αυτο συμβαίνει εδώ και ώρες. Καμια ιδεα? Συμβαινει και σε εσάς κατι ανάλογο? Μήπως κανω κατι λάθος εγω? Υπόψην πως δεν χρησιμοποιησα κάποια συγκεκριμενη ρύθμιση. Μπήκα κατευθιαν στο myview μεσω Cosmote Internet profile που είχε μέσα το Diamond.

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Εκτός από τη διαφορά αυτή με το όριο των 40mb,δεν υπάρχει άλλη διαφορά;Δεν υπάρχει κάποια διαφορά στην ταχύτητα ή διαφορά στις δυνατότητες που έχεις (πχ streaming);

bekiari,για αυτό δεν γνωρίζεις;

bekiari,για αυτό δεν γνωρίζεις;
Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω εγώ, το ξέρουν μόνο οι τεχνικοί της Cosmote...φαντάζομαι ότι το cosmote internet έχει διαθέσιμο περισσότερο bandwidth σε κάθε κυψέλη, και δίνουν προτεραιτότητα σε αυτό, χωρίς όμως να είναι τίποτα σίγουρο! Εξαρτάται από την κίνηση που έχει κάθε κυψέλη κάθε συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Επίσης, είναι θέμα πως το έχουν ρυθμίσει οι τεχνικοί της Cosmote...στην τελική, δόκίμασε και σύγκρινε! Μόνο έτσι θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα!

Τώρα για τις λοιπές δυνατότητες, εννοείτε ότι το internet σου προσφέρει πολύ περισσότερες επιλογές, είναι σαν να είσαι περίπου στον υπολογιστή του σπιτιού σου...μπορείς να έχεις email, streaming, κτλ. Αντίθετα, στο my view, όλα γίνονται μέσα από το μενού της συγκεκριμένης υπηρεσίας, οπότε υπάρχουν περιορισμοί.