Mixahlid3 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Βγαζει 1 φωτογραφια που μπροστα της το Ε66(και ολα τα Ε) τρεχει ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ!!:D Περα απ τη πλακα και εγω ειχα και τα 2 μαλιστα ειχα το 905 μετα το Ε66 και ξαναπηρα το 905! Αν θες το κινητο πιο πολυ σαν εργαλειο και GPS το Ε66 σε καλυπτει πιο πολυ αλλα σχεδον σε ολα τα αλλα το 905 ειναι αλλου! Δηλαδή αυτό μόνο είναι το πλεονέκτημα?Κάθεσαι στο μπαλκόνι και θέλεις να ακούσεις radio ιντερνετικό.Τι κάνεις?Πέρασα στο Ε66 το yahoo go και έβλεπα τον καιρό για την περιοχή μου.Δεν ξέρω αν και τα μη VL κινητά έχουν τα ίδια μειονεκτήματα. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 εγώ προσωπικά,αν κάθομαι στο μπαλκόνι μου μπορώ να ακούσω το internet radio με τον φορητό..αλλά είναι τι σε καλύπτει..υπάρχουν τόσα διαφορετικά κινητά ανάλογα με τις αναγκες του καθενός ;-) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Τι να τσεκάρεις?Είχα το Ε66 και είχε τα πάντα.Εφαρμογές πολλές.Gps να κλειδώνει δορυφόρους σε λίγα λεπτά.Να βλέπεις τα e-mail σου μέσω wi-fi από το εικονίδιο του μενού.Να ακούς ιντερνετ σταθμούς.Αυτό το ευλογημένο τι έχει?Πας να ρυθμίσεις συνδέσεις και σε βγάζει σε Vf επιλογές.Το σκυλομετάνοιωσα που το πήρα. Απλά δεν έπρεπε να πάρεις vf live συσκευή!Εφόσον η Voda θέλει τροποποιημενο το τηλέφωνο για να προσαρμόζεται στο δίκτυό της,η SE δεν έχει άλλη επιλογή απ'το να το κάνει! Εάν έχεις επιδότηση,προτιμότερο να την πάρεις από κατάστημα Πλαίσιο,παρά από vf κατάστημα,ώστε να μην πάρεις vf συσκευή! Όσον αφορά το gps,εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το κλείδωμα δορυφόρων!Τα e-mail μου μαζί με τα συνημμένα ελέγχονται απ'τον ενσωματωμένο mail client κανονικά μέσω wi-fi με wpa κρυπτογράφηση!Όσο για internet σταθμούς,εντάξει,αυτό δεν το παρέχει!Αλλά προσωπικά δεν ακούω ποτέ ραδιόφωνο,μόνο "κονσέρβα" μουσική(mp3)! :p Νομίζω,τέλος,ότι η εφαρμογή yahoo go υπάρχει στην ενότητα fun & downloads της SE! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 εγώ προσωπικά,αν κάθομαι στο μπαλκόνι μου μπορώ να ακούσω το internet radio με τον φορητό..αλλά είναι τι σε καλύπτει..υπάρχουν τόσα διαφορετικά κινητά ανάλογα με τις αναγκες του καθενός ;-) Επειδή έχουμε και οι 2 και τα 2 κινητά εάν εξαιρέσουμε τον τομέα της φωτογραφίας και την καλύτερη εμφάνιση της οθόνης σε συνθήκες ηλιακού φωτός το Ε66 υπερέχει σχεδόν σε όλα.Από εφαρμογές δε πάρα πολλές ενώ το άλλο ελάχιστες. Αλλά να κουβαλώ και το laptop στο μπαλκόνι τη στιγμή που δεν σερφάρω στον υπολογιστή ε αυτό είναι λιγάκι τραβηγμένο αν και τώρα το καλοκαίρι το laptop ενδείκνυται για μπαλκόνι.:))))) Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Απλά δεν έπρεπε να πάρεις vf live συσκευή!Εφόσον η Voda θέλει τροποποιημενο το τηλέφωνο για να προσαρμόζεται στο δίκτυό της,η SE δεν έχει άλλη επιλογή απ'το να το κάνει! Εάν έχεις επιδότηση,προτιμότερο να την πάρεις από κατάστημα Πλαίσιο,παρά από vf κατάστημα,ώστε να μην πάρεις vf συσκευή! Όσον αφορά το gps,εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το κλείδωμα δορυφόρων!Τα e-mail μου μαζί με τα συνημμένα ελέγχονται απ'τον ενσωματωμένο mail client κανονικά μέσω wi-fi με wpa κρυπτογράφηση!Όσο για internet σταθμούς,εντάξει,αυτό δεν το παρέχει!Αλλά προσωπικά δεν ακούω ποτέ ραδιόφωνο,μόνο "κονσέρβα" μουσική(mp3)! :p Νομίζω,τέλος,ότι η εφαρμογή yahoo go υπάρχει στην ενότητα fun & downloads της SE! Ναι υπάρχει η εφαργμογή Yahoo Go. Σήμερα την εγκατέστησα και την έτρεξα και δουλεύει άψογα..... Βλέπεις μέιλ, τον καιρό.... κτλ.... πολλά πράγματα και πολύ χάρηκα που είναι έτσι φτιαγμένο. Παιδιά είναι πολύ εύχρηστο και το βασικότερο, δουλεύει με το WiFi. Νομίζω οτι την βρήκα και την κατέβασα μέσα από το Site tis SonyEricsson. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 ΄Οσον αφορά το gps πες μας λεπτομέρειες για τις ρυθμίσεις σύνδεσης αλλά και για το χρόνο κλειδώματος δορυφόρων.΄Οσον αφορά την κρυπτογράφηση αυτό είναι θέμα επιλογής μέσω router και οι ρυθμίσεις wi-fi του κινητού πρέπει να συμβαδίσουν με αυτό.Τώρα για τα e-mail έχω κατεβάσει το gmail στις εφαρμογές και μπορώ να τα ελέγχω αλλά το εικονίδιο @ του μενού είναι στην ουσία άχρηστο γιατί εκεί σε περιορίζει στις ρυθμίσεις μέσω voda οπότε χρεώνεσαι. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Ναι υπάρχει η εφαργμογή Yahoo Go. Σήμερα την εγκατέστησα και την έτρεξα και δουλεύει άψογα..... Βλέπεις μέιλ, τον καιρό.... κτλ.... πολλά πράγματα και πολύ χάρηκα που είναι έτσι φτιαγμένο. Παιδιά είναι πολύ εύχρηστο και το βασικότερο, δουλεύει με το WiFi. Νομίζω οτι την βρήκα και την κατέβασα μέσα από το Site tis SonyEricsson. Εγώ προσπάθησα να την εγκαταστήσω αλλά μου βγάζει την ένδειξη <<αποτυχημένη ενέργεια>>.Κάποιες οδηγίες θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτες Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Φίλε μου, δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Μπήκα στην συγκεκριμένη σελίδα..... κατέβασα το αρχείο όπου το αποθήκευσε αυτόματα στις εφαρμογές και μετά πήγα και το έτρεξα. Μου ζήτησε κάποια στοιχεία όπως Username kai Password και αυτό ήταν. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω για να σε κατατοπίσω περισσότερο. Σαν βήματα να στο πω. Ενεργοποιείς το WiFi και συνδέεσαι στο ιντερνετ. 1. Διαχείριση αρχείων. 2. Εφαρμογές. 3. Επιλέγω την πρώτη πρώτη επιλογή για να συνδεθεί στο ιντερνετ (εκείνη που λέει SonyEricsson) 4. Πρώτο εικονιδιάκι πάνω αριστερά που μοιάζει με σπιτάκι 5. Λογισμικό 6. Εφαρμογή Web Και μετά από εκει και πέρα θα δεις 4 προγραμματάκια που μπορείς να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις. Αυτά...... Υπ'όψην, η συσκευή μου δεν είναι branded. Όύτε Voda Ούτε Cosmote ούτε τίποτα. Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο στη συγκεκριμένη φάση. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Φίλε μου, δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Μπήκα στην συγκεκριμένη σελίδα..... κατέβασα το αρχείο όπου το αποθήκευσε αυτόματα στις εφαρμογές και μετά πήγα και το έτρεξα. Μου ζήτησε κάποια στοιχεία όπως Username kai Password και αυτό ήταν. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω για να σε κατατοπίσω περισσότερο. Σαν βήματα να στο πω. Ενεργοποιείς το WiFi και συνδέεσαι στο ιντερνετ. 1. Διαχείριση αρχείων. 2. Εφαρμογές. 3. Επιλέγω την πρώτη πρώτη επιλογή για να συνδεθεί στο ιντερνετ (εκείνη που λέει SonyEricsson) 4. Πρώτο εικονιδιάκι πάνω αριστερά που μοιάζει με σπιτάκι 5. Λογισμικό 6. Εφαρμογή Web Και μετά από εκει και πέρα θα δεις 4 προγραμματάκια που μπορείς να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις. Αυτά...... Υπ'όψην, η συσκευή μου δεν είναι branded. Όύτε Voda Ούτε Cosmote ούτε τίποτα. Δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο στη συγκεκριμένη φάση. Πρέπει να παίζει ρόλο γιατί κατεβάζει τις υπόλοιπες 3 εφαρμογές αλλά στο yahoo go βγάζει <<αποτυχημένη ενέργεια>>.Δοκίμασα εγκατάσταση και με τη λήψη sms αλλά και εκεί τίποτε. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Δεν ξέρω φίλε μου.... τι να σου πω. Μάλλον παίζει ρόλο.... ή μήπως είναι προσωρινό πρόβλημα του σερβερ της Yahoo? Δοκίμασε το και σε άλλες ώρες ή και αύριο. Και πέραν αυτού.... άν είναι branded η συσκευή σου, μπορείς να την κάνεις unbranding. Υπάρχει οδηγός εδώ μεσα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227205 Φαντάζομαι οτι το ξέρεις. Και αν το κάνεις, από εκεί και πέρα δεν έχεις κανέναν περιορισμό. Τουλάχιστον σε ότι αφορά τη δική μου συσκευή.... σε όλα άψογα δουλεύει και τα δέχεται. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 ΄Οσον αφορά το gps πες μας λεπτομέρειες για τις ρυθμίσεις σύνδεσης αλλά και για το χρόνο κλειδώματος δορυφόρων.΄Οσον αφορά την κρυπτογράφηση αυτό είναι θέμα επιλογής μέσω router και οι ρυθμίσεις wi-fi του κινητού πρέπει να συμβαδίσουν με αυτό.Τώρα για τα e-mail έχω κατεβάσει το gmail στις εφαρμογές και μπορώ να τα ελέγχω αλλά το εικονίδιο @ του μενού είναι στην ουσία άχρηστο γιατί εκεί σε περιορίζει στις ρυθμίσεις μέσω voda οπότε χρεώνεσαι. Κλείδωμα πραγματοποιεί σε περίπου μισό λεπτό όταν είμαι σε τελείως ανοιχτό χώρο και όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε ψηλά κτίρια κάνει πάνω-κάτω ένα λεπτάκι.Για τις ρυθμίσεις σύνδεσης χρησιμοποιώ το προφίλ Vf Web. Το Wi-Fi του κινητου υποστηριζει κανονικά όλα τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και είναι συμβατό με τα πρωτόκολλα b και g. Γενικά,μάλλον φταίει που πήρες branded συσκευή,καθώς και η εφαρμογή Yahoo Go παίζει κανονικότατα. Δοκίμασες να κάνεις αναβάθμιση λογισμικού μπας και δεν έχει το πιο πρόσφατο λογισμικό και γι'αυτό σου δημιουργεί προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Πριν λιγο παιδια εγινα και εγω κατοχος ενος C905 :) μπορω να πω σαν πρωτη επαφη μου αρεσε παρα πολυ τα πληκτρα ειναι υπεροχα και γενικος μου φαινεται μια στηβαρη συσκευη. Το θεμα ειναι οτι μεσα εχει ενα εικονιδιο μεσα στο μενου της My View αρα το τηλ ειναι της Cosmote πως μπορουμε να το κανουμε το τηλ καθαρο δηλαδη να μην εχει το view cosmote mesa???:O:O:O Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Πριν λιγο παιδια εγινα και εγω κατοχος ενος C905 :) μπορω να πω σαν πρωτη επαφη μου αρεσε παρα πολυ τα πληκτρα ειναι υπεροχα και γενικος μου φαινεται μια στηβαρη συσκευη. Το θεμα ειναι οτι μεσα εχει ενα εικονιδιο μεσα στο μενου της My View αρα το τηλ ειναι της Cosmote πως μπορουμε να το κανουμε το τηλ καθαρο δηλαδη να μην εχει το view cosmote mesa???:O:O:O http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227205 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 εχουν 3 φιλοι μου το συγκεκριμενο κινητο και στους 3 εχει χαλασει το μικροφωνο, το εχει παθει κανεις αλλος αυτο? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Το ακουστικό θες να πεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=227205 To εκανα αυτο και στο κρυφό μενού του τηλεφώνου πατώντας *>*<<*<*. μου εμφανιζει την λεξη ADRIATIC μεσα στο μενου ομως του τηλ δεν εχει αλλαξει τιποτα:(:(:( Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Μη σ'ανησυχεί που έχει το myview!Η Κοσμοτέ δεν τροποποιεί τίποτα άλλο στα κινητά της!Είναι σαν unbranded σε όλα τα υπόλοιπα,οπότε δε χρειάζεται ν'ανησυχείς!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Μη σ'ανησυχεί που έχει το myview!Η Κοσμοτέ δεν τροποποιεί τίποτα άλλο στα κινητά της!Είναι σαν unbranded σε όλα τα υπόλοιπα,οπότε δε χρειάζεται ν'ανησυχείς!:) Απλα δεν μου αρεσει εμενα!:) Εαν παω στο service της Sonyericsson θα μου το καθαρισουν το τηλ???? Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Εαν παω στο service της Sonyericsson θα μου το καθαρισουν το τηλ???? Θα στο καθαρισουν ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Το ακουστικό θες να πεις το ακουστικο ναι, ισχυει πως μετα απο λιγο καιρο παυεις να ακους τον συνομιλητη σου? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gateas13von Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 ξερει καποιος αν υπαρχει προγραμα με χαρτες χωρις συνδρομη ?και πως γινετε η εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grg_damian1 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες για να αγοράσουμε το wayfinder σε πλήρη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 καλύτερα να απευθυνθείς στο επίσημο topic του c905.....δεν χρειάζεται να φτιάχνεις thread.... Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 το ακουστικο ναι, ισχυει πως μετα απο λιγο καιρο παυεις να ακους τον συνομιλητη σου? Σε κάποιες παρτίδες ναι,ισχύει!Λογω λανθασμένης καλωδίωσης στην πλακέτα.Δωρεάν επισκευάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 παιδια δύο ερωτήσεις: 1) έκανα update. μπορώ τις επαφές που έχω στο outlook να τις περάσω στο κινητό? 2) έχω πρόβλημα με το κουμπί 2, δεν πατιέται καλά.είναι σκληρό. αν το παω σερβις το αλλάζουνε? είναι στην εγγύηση? ευχαριστώ! :) Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts