Jump to content

grg_damian1

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by grg_damian1

  1. εχει κάνει κάποιος ενημέρωση με κοσμοτέ;προσπαθώ δύο μέρες και τίποτα....
  2. εγω τα πήρα από ebay.co.uk περίπου 50 λίρες (bluetooth+desk charger). Απότι ξέρω αν έχεις αγοράσει ήδη συσκευή δεν θα τα βρείς μόνα τους. Αν ενδιαφέρεσαι να την αγοράσεις, ψάξε το φούλ πακέτο (γύρω στα 350€).
  3. συγγνώμη είναι η τρίτη φορά που ρωτάω : έχει αγοράσει κανείς το wayfinder σε πλήρη έκδοση μετά το τέλος της trial ;
  4. έχει αγοράσει κανείς την πλήρη έκδοση wayfinder για το κινητό να μου δώσει πληροφορίες;
  5. μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες για να αγοράσουμε το wayfinder σε πλήρη έκδοση;
  6. μετά την αναβάθμιση πρέπει να ξαναπάρεις ρυθμίσεις mms-gprs. εγώ το έκανα και είναι τζάμι.
  7. καλημέρα παιδιά. έχω ξεμείνει από gps. δεν βρίσκει δορυφόρους με τίποτα. έχω κάνει επανεγκατάσταση λογισμικού 2 φορές εχθές και πάλι τίποτα. καμιά γνώμη; το αφησα 1 ώρα ακριβώς ακίνητο να ψάχνει πάλι τίποτα
  8. το πας στο σέρβις και το ξεχνάς...
  9. το δικό μου έχει κλείσει ήδη 15 μέρες στο σέρβις Θεσσαλονίκης για τον ίδιο λόγο.έλλειψη ανταλλακτικών μου λένε......απαράδεκτοι.
  10. στο δικό μου κάτω από τα εισερχόμενα είναι τα email. αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο topic 2221 σελ.149
  11. η έκδοση wayfinder είναι 8.1.13 και είναι το 7 η το 8;
  12. έκανα χθες την αναβάθμιση. το wayfinder είναι το 7 έκδοση 8.1.13, sms chat δεν βρήκα πουθενά, και λογισμικό μου αναφέρει 1209-4776 R6A - 1205-9083 R1DA032 1E0W ADRIATIC. Έτσι πρέπει να είναι ή δεν έγινε κάτι σωστά; απότι είδα σε μερικά ξένα forum πάντως δεω έχει μπεί ακόμα στο πακέτο. Τα σχετικά link: http://www.topsony.com/forum/upgrade-debrand-language-change-f44/c905-firmware-r1da032-released-t17286.html http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=182182
  13. εχθές παρατήρησα το εξής: αφού πέρασα σε μια κάρτα Μ2 ορισμένα video που έφτιαξα με το nero(εξαγωγή ταινίας σε Mobile format mp4), προσπάθησα να τα δω στην τηλεόραση με το καλώδιο tv out που δίνει η SE. αφου το σύνδεσα είδα ότι τα video δεν εμφανίζονται στην οθόνη της τηλεόρασης παρά μόνο κάτι φωτο που είχα στην κάρτα. ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό;
  14. δες αν έχεις ενεργ. gps, τι ρυθμίσεις έχεις ενεργ., δες το μήνυμα του kotsianis7 σελ.114
  15. σε διαδρομή Κιλκίς-Θεσσαλονίκη(πιό πολύ για να βγώ από Κιλκίς)με χρέωσε 15kb δηλ 0,18. επίσης η wayfinder έχει στο site link για κατέβασμα της έκδοσης 8.2. ισχύει ?
  16. εκει είναι ένας φάκελος wayfinder. αν τον έσβησες κατα λάθος.......
  17. εγώ έχω το view ενεργοποιημένο μόνο για wap και το αλλάζω σε internet για να δουλέψει το wayfinder.πάντως στο site wayfinder αναφέρεται ότι ορισμένοι χάρτες(και Ελλάδα) είναι προεγκαταστημένοι. την πατάτα της SE να μην βάλει κάμερα μπροστά για video κλήσεις πως την βλέπετε?
  18. οι χάρτες απόσο έχω δεί είναι περασμένοι μέσα. για περισσότερα έχω στείλει μια απάντηση σε έρώτηση του kouf.
  19. αυτό δουλεύει μόνο με ρυθμίσεις cosmote internet. όσο για τις χρεώσεις, το δοκίμασα σε διαδρομή Κιλκίς-Θεσσαλονίκη και έγραψε 15kbX0.012=0.18 ευρώ. χρεώνεσαι μόνο όταν τραβάει πληροφορίες για την διαδρομή. απ' ότι βλέπω δέν είναι για πολλή ώρα χρήσης.
×
×
  • Create New...