Jump to content

Sony Ericsson C905

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια, να ρωτησω κατι.

Προσεξα οτι ετσι οπως εινε η μερια που μπενει η καρτα μνημης, μετα εινε το μερος που μπενει το καλωδιο φορτιστης κτλπ, λιγο πιο κατω απο εκει προσεξα ενα κοκκινο λαμπακι να καιει.

Ετυχε να το δω ομως μια φορα και μονο, αν θυμαμαι καλα ητανε και τελειος φορτισμενο, αρα δεν σημαινει οτι τελειωνει η μπαταρια ε?

Γνρωριζει κανεις τη συμαινει οταν αναβοσβηνει? Γιατι δεν πολυ καταλαβα...

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αναβοσβήνει όταν αδειάσει τελείως η μπαταρία!Μερικές φορές,μπορεί να συνεχίσει να αναβοσβήνει ακόμη κι όταν τη φορτίσεις πλήρως,αλλά δεν υποδηλώνει βλάβη!Απλά,ειναι ένα μικρό bug και λύνεται με επανεκκίνηση του κινητού,αν δε θες να το βλέπεις!

Παιδιά προσπαθώ να εγκαταστήσω σε sVista το "Sony_Ericsson_PC_Suite_4.010.00_Web_EL" αλλά τζίφος. Εχετε να μου προτείνετε κατι?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοείς ότι μένει μισή ώρα και παραπάνω στην οθόνη όπου κάνει εγκατάσταση των drivers?Φυσιολογικό είναι!Άστο όσο χρειαστεί!Τα τζιμάνια-προγραμματιστές της εταιρίας εδώ και 2 χρόνια δεν μπορούν να κάνουν την εφαρμογή να εγκαθίσταται κατευθείαν!Πρέπει να περιμενεις ώρα και παραπάνω! :lol:

Εννοείς ότι μένει μισή ώρα και παραπάνω στην οθόνη όπου κάνει εγκατάσταση των drivers?Φυσιολογικό είναι!Άστο όσο χρειαστεί!Τα τζιμάνια-προγραμματιστές της εταιρίας εδώ και 2 χρόνια δεν μπορούν να κάνουν την εφαρμογή να εγκαθίσταται κατευθείαν!Πρέπει να περιμενεις ώρα και παραπάνω! :lol:

Όντως αυτό συμβαίνει! Θα το δοκιμάσω άμεσα, ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την άμεση απάντηση ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

οταν δεν εχεις μπαταρια εμενα μου χτυπαει στι κινητο μονο. να σας ρωτησω κατι? οταν συνδεω το καλωδιο παταω μαζικη αποθηκευση αλλα δεν μου βγαζει την καρτα μνημης στον υπολογιστη, για την ακριβεια μου λεει να την βαλω ενω ειναι ιδη μεσα.. τι να κανω?>

Μου πήρανε δώρο το c905 απο Media markt το οποίο είχε προεγκατεστημένο το cosmote myview.Τέλος πάντων αυτό το κατάπια.Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής...Δεν συνδέεται ασυρματα με το modem μου.Εισάγω το wep key και τίποτα.Αφαιρώ το wep key απο το modem πάλι τίποτα.Σε μια καφετέρια που το δοκίμασα με ελεύθερο wi fi δούλεψε μια χαρά.Καμμιά ιδέα κανείς?

Ευχαριστώ!

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

οταν δεν εχεις μπαταρια εμενα μου χτυπαει στι κινητο μονο. να σας ρωτησω κατι? οταν συνδεω το καλωδιο παταω μαζικη αποθηκευση αλλα δεν μου βγαζει την καρτα μνημης στον υπολογιστη, για την ακριβεια μου λεει να την βαλω ενω ειναι ιδη μεσα.. τι να κανω?>

Βασικά κάποιο κόλλημα θα έχει η κάτρα μνήμης σου... δοκίμασε να σώσεις όλα τα αρχεία απο μέσα και κάνε της ένα format για να στρώσει...

Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone

Εχει παρατηρησει κανεις προβλημα με το πολυπληκτρο?μετα απο ενα μηνα σχεδον σωστης λειτουργειας δυσκολευομαι να πατησω την κατω κατευθηνση..πρεπει να το πατησω πολυ δυνατα σε σχεση με τις υπολοιπες κατευθυνσεις...Τι να κανω?

Αλλαγή μεμβράνης σε σέρβις!Συμβαίνει σε μερικές συσκευές,ανεξαρτήτως ημερομηνίας κατασκευής!Είναι εντός εγγύησης φυσικά!

Αλλαγή μεμβράνης σε σέρβις!Συμβαίνει σε μερικές συσκευές,ανεξαρτήτως ημερομηνίας κατασκευής!Είναι εντός εγγύησης φυσικά!

Τι ειναι η αλλαγη μεμβρανης δηλαδη?Θα αλλαξουν το πολυπληκτρο?Θα μου φαει καμια δεκαρια μερες ε?

το δικό μου έχει κλείσει ήδη 15 μέρες στο σέρβις Θεσσαλονίκης για τον ίδιο λόγο.έλλειψη ανταλλακτικών μου λένε......απαράδεκτοι.

το δικό μου έχει κλείσει ήδη 15 μέρες στο σέρβις Θεσσαλονίκης για τον ίδιο λόγο.έλλειψη ανταλλακτικών μου λένε......απαράδεκτοι.

Σοβαρα?Τι να κανω ομως πρπει να το παω γιατι φοβαμαι οτι θα χειροτερεψει...Κατι τετοιες στιγμες νοσταλγω τα JOYSTIK παλαιοτερων μοντελων οπως του Κ800

Εχει παρατηρησει κανεις προβλημα με το πολυπληκτρο?μετα απο ενα μηνα σχεδον σωστης λειτουργειας δυσκολευομαι να πατησω την κατω κατευθηνση..πρεπει να το πατησω πολυ δυνατα σε σχεση με τις υπολοιπες κατευθυνσεις...Τι να κανω?

Εγω! Στη πάνω κατεύθυνση.

Τι να κάνεις? Να το πετάξεις και να πάρεις κινέζικο απο το chinavasion με 60ευρω.

Σα δε ντρεπονται λεω γω!

Απίστευτη ξεφτίλα!

Πρώτο τηλέφωνο, χαλασμένο...

Το πάω στο σέρβις, το κατσαβιδιάζουν, μου το επιστρέφουν εκτός εγγύησης.

Το αλλάζω...

2 χιλιοστα τζόγο στο slide, και πρόβλημα στη πάνω κατεύθυνση.

Αλλη δουλειά δεν έχω στη ζωή μου, θα ασχολούμε με την Sonyericsson!

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

Εγω! Στη πάνω κατεύθυνση.

Τι να κάνεις? Να το πετάξεις και να πάρεις κινέζικο απο το chinavasion με 60ευρω.

Σα δε ντρεπονται λεω γω!

Απίστευτη ξεφτίλα!

Πρώτο τηλέφωνο, χαλασμένο...

Το πάω στο σέρβις, το κατσαβιδιάζουν, μου το επιστρέφουν εκτός εγγύησης.

Το αλλάζω...

2 χιλιοστα τζόγο στο slide, και πρόβλημα στη πάνω κατεύθυνση.

Αλλη δουλειά δεν έχω στη ζωή μου, θα ασχολούμε με την Sonyericsson!

εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα αλλά με το πλήκτρο 2....

είναι σκληρό να το πω...σαν να μην το πατάς...είναι διαφορετικό (αισθητά) από τα άλλα πλήκτρα.

όταν το πατάς νιώθεις σαν να μην το πατάς...

Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy:

και γω το ιδιο προβλημα...βεβαια ακομα λειτουργει,και υπάρχουν στιγμές που δουλεύει οκ,αλλάαααααααααααα

φοβού το σέρβις :P

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Βρε καλοί μου συμφόρουμίτες,το σέρβις για να επισκευάσει τις συσκευές σας χρειάζεται ανταλλακτικά!Εφόσον υπάρχει έλλειψη(πρωτότυπο αυτό το σκηνικό για την SE),πού να βρουν τα σέρβις ανταλλακτικά;Να τα γεννήσουν;Απλά,κάντε υπομονή και ρίξτε κανα τηλέφωνο στην εταιρία για να τους πιέσετε να βρουν όσο το δυνατό γρηγορότερα ανταλλακτικό...Δεν καθόμαστε ποτέ άπραγοι σε τέτοιες περιπτώσεις!Δε δώσατε άλλωστε 500 ευρώ για να κάθεται η συσκευή σε ένα εργαστήριο σέρβις...

καλημέρα και χρόνια πολλά αγόρασα το c 905 πριν μια εβδομάδα. όλα καλά και ωραία άλλα πλήρωσα 428 € μετρητοίς και να έχει τέτοιο τζόγο το slide κάπως μου έρχεται.Υποδεέστερα μοντέλα προηγούμενων χρόνων και αυτό το είχαν λύσει με κάποιο τρόπο. Δεν λέω είναι παρά πολύ ωραίο και με πολλές δυνατότητες άλλα όταν το έχεις ανοικτό και ακουμπάς τα κουμπιά που είναι πάνω στο slide ακούς ταυτόχρονα και τον ήχο που κάνει ο τζόγος του slide. Άσε που και κλειστό ακόμα όταν το καθαρίζεις με ένα πανάκι την οθόνη του αν δεν το κρατάς από δεξιά και αριστερά καλά τότε κουνιέται...... τι να πω μέρες που είναι....... και από ότι διάβασα δεν υπάρχει θεραπεία και ίσος ούτε και επί της ουσίας πρόβλημα αν και για το δεύτερο διατηρώ τις αμφιβολίες μου. όταν ένα κινούμενο μέρος μιας συσκευής όπως είναι το κινητό έχει τέτοιο τζόγο από την 1η εβδομάδα είναι στατιστικά σίγουρο ότι θα δημιουργήσει αλυσιδωτά προβλήματα στην συσκευή σε βάθος χρόνου.όχι όχι!!! δεν είμαι ειδικός.... απλός χρήστης είμαι με απλή (θέλω αν πιστεύω) λογική. Όσο για αναβάθμιση μου χάλασε το κέφι το κούνημα και θα το τιμωρήσω το κινητό μου αφήνοντας το στο σκοτάδι..... Αυτά.......

δεν φταιει το κινητο σου,που εχει τζογο η οποιοδηποτε αλλο προβλημα σου παρουσιασει,φταιει η μαμα εταιρεια..Γι αυτο κι εγω το εδωσα και πηγα σε renoir,τσεπωσα 100 ευροπουλα,και ειμαι και απολυτα ευχαριστημενος απο το lg...κλασεις ανωτερο σε θεμα ποιοτητας κατασκευης..(σορρυ το ξερω οτι δεν ειναι διαξιφισμοι εδω αλλα επρεπε να πω τις εμπειριες μου)

Poco X3 nfc 6/128

δεν φταιει το κινητο σου,που εχει τζογο η οποιοδηποτε αλλο προβλημα σου παρουσιασει,φταιει η μαμα εταιρεια..Γι αυτο κι εγω το εδωσα και πηγα σε renoir,τσεπωσα 100 ευροπουλα,και ειμαι και απολυτα ευχαριστημενος απο το lg...κλασεις ανωτερο σε θεμα ποιοτητας κατασκευης..(σορρυ το ξερω οτι δεν ειναι διαξιφισμοι εδω αλλα επρεπε να πω τις εμπειριες μου)

Και πλην του βίντεο,το Renoir στα περισσότερα άλλα είναι υποδεέστερο! :p

Πέρα απ'την πλάκα τώρα,ο μηχανισμός είναι έτσι,δεν αλλάζει!Προφανώς σε κάποιους αγοραστές είναι πιο έντονος ο τζόγος και σε άλλους ανεπαίσθητος!Το ότι μπορεί σε κάποιους όμως να υπάρχει τζόγος,δε σημαίνει ότι η συσκευή θα βγάλει πρόβλημα,εφόσον έτσι είναι η κατασκευή της...Το τηλέφωνο πέρασε από testing πάνω από 1 χρόνο πριν βγει στην κυκλοφορία,λέτε αν υπηρχε πρόβλημα να κυκλοφορούσε έτσι; :rolleyes: Απλά,το δοκιμάζουμε στο κατάστημα και αν μας φαίνεται υπερβολικός ο τζόγος,δεν το αγοράζουμε!Δεν μπορεί να "παίζουμε" μαζι του πριν το πάρουμε και μετά να γκρινιάζουμε..(για κάτι που επί της ουσίας δεν αποτελεί λόγο μελλοντικής βλάβης)

Για να επανελθω στο θεμα του wifi internet , μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις χρησιμοποιειτε στο menu ρυθμισεις internet ---> Συνδεση με : ; Επειδη δεν εχω περασει τις ρυθμισεις Internet της Vodafone , το menu αυτο ειναι αδειο. Μηπως αυτο φταιει που ο internet explorer βγαζει σφαλμα ; Μηπως ξερετε τι ρυθμισεις βαζω για apn , dns , ip κ.τ.λ ;

Κωσταντινε γιατι εχεις μπαλονακια?γιορταζεις??:rolleyes:

Σου απάντησα κατάλληλα εσένα,στα πιο ιδιαίτερα!! :p :)

Ε,τώρα,μεταξύ μας,κάτι άλλο καλύτερο πλην του βίντεο δεν έχει! :p

@ billy23,θα σου δώσω τις ρυθμίσεις για Ίντερνετ,οκ?αν θες και για wap,πες μου!

apn:internet.vodafone.gr

όνομα χρήστη,κωδικός πρόσβασης,διεύθυνση ip,διεύθυνση dns τα αφήνεις κενά.

Έλεγχος ταυτότητας:καμία

Συμπίεση δεδομένων και συμπίεση κεφαλίδας:μη ενεργό

Ρυθμίσεις πρόξυ:Μη ενεργό,Πολλαπλοί

Όλα αυτά ισχύουν εφόσον συνδέεσαι στο Ίντερνετ μέσω του παρόχου σου!Αν συνδέεσαι με Wi-Fi,δε χρειάζεται να κάνεις καμία ρύθμιση!Απλά,θα πρέπει να προσθέσεις το hot spot στη λίστα με τις αγαπημένες συσκευές και τίποτα περισσότερο!

Κι ομως. Προσπαθω να συνδεθω με wifi (βρισκει το δικτυο και συνδεεται κανονικα) και οταν ανοιγω τον explorer η' το wayfinder , μου βγαζει "Συνδεση με :" , οπου φυσικα εχει δεν εχω ρυθμισεις και δεν συνδεεται , μου βγαζει κατι για λαθος επικοινωνιας - επικοινωνηστε με τον παροχο σας.

Εχω την υποψια , οτι παρ'οτι συνδεεται στο δικτυο , δεν οριζει τις σωστες τιμες για ip και subnet mask.

ρε παιδες γινεται καποιος να μου εξηγισει περι flash menus,flash themes κτλπ?πως τα βαζουμε και που τα βρισκουμε?εφαγα τον τοπο να βρω κατι αλλα τιποτα!!!!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson C905